Jump to content
PirateClub.hu

League of Legends


kolop
 Share

Recommended Posts

Jó jungler még Mundo (területi sebzés és a végén 100 extra AD-t kapsz), Lee Sin (lifesteal-t kapsz+nagyon jó gankek), Xin Zhao (nagyon szép health reg és gyakran spammelheted a képességeidet), de ha kipróbálnál egy AP-sat is, akkor ott van Fiddle, Diana, vagy Maokai

Link to comment
Share on other sites

Igaz, Kha'Zix-ot nem az ability-ei teszik erőssé, hanem a damage. Egy jó builddel elég jól lehet vele kaszálni, de nem ellensúlyozza az ultiját, mert az kb semmire sem jó. Rengárt meg folyton gyengítik... amit valamilyen szinten meg tudok érteni, mert rettentő OP, ráadásul rühellem, amikor rám ugrik a bozótosból. <_<

Azért gondoltam rájuk, mert egész jó junglerek. Vagy ti tudtok javasolni más karaktereket, amik jó a dzsungelezéshez?

Link to comment
Share on other sites

Jó jungler még Mundo (területi sebzés és a végén 100 extra AD-t kapsz), Lee Sin (lifesteal-t kapsz+nagyon jó gankek), Xin Zhao (nagyon szép health reg és gyakran spammelheted a képességeidet), de ha kipróbálnál egy AP-sat is, akkor ott van Fiddle, Diana, vagy Maokai

Lee Sin elég nehéz karakter. Az AP hősökkel meg nem tudok játszani. Nem tudom miért, nem megy... próbálkozom velük, ha ingyenesek, de egyszer sem tudtam olyan szinten játszani velük, mint egy AD karakterrel. :wacko:

Azt mondod Mundo? Hát majd ha ingyenes lesz megpróbálom. Van egy Alistarom, azzal próbálkoztam junglerként, deee nem voltam vele valami effektív. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

fura azt hallani (már nem először), hogy rankeden mennyi a retard (akár magasabb elo-n is). meg, hogy nem ismerik a team compot. én eddig még nem rankedoztam, most tartok a hihetetlen nagy mennyiségű 280 normal winnél. de már itt is megvan a normális team, normális emberekkel. van jungler, rendes mides, rendes toppos, supportnak se egy fun support jön (lux pl), hanem sona, soraka, alistar, taric. nagyon ritkán van leaver. konkrétan semmi probléma nincs. jó az tény, hogy azért itt is feltudják kúrni az ember agyát rendesen, de ez egy ilyen játék, ezzel jár :D

 

egyébként junglernek én azt szeretem, ha olyan champ jön, ami tankos és/vagy rendelkezik cc-vel. többek közt ezért nem szeretem a shaco junglet, mert lehet, hogy szopatós, de ha az ember odafigyel, simán lelehet venni, ha jön a shaco (ellenfelek hirtelen elkezdenek rád menni stb stb...). a végére kb az egész karit fél-1mp alatt ellehet tüntetni, és ha nagyon elhúzódik a meccs (40 perc kb) akkor a végére lesz egy 4v5, mert egyszerűen nem fog érni semmit. legalábbis ez az én tapasztalatom. szerintem egy maokai, malphite jungle sokkal nagyobb szopás, mint a shaco. nem is említve a chogath vagy mundo-t, amiket late gamebe szinte lehetetlen megölni és mind a kettő rendelkezik olyan cc-vel (főleg a cho) ami ha jól betalál, akkor kb meg is nyertétek a teamfightot. lee sin meg azért tud nagyon effektív lenni, mert mocsok jó gap closer spelljei vannak, tehát elfutni előle kb lehetetlen, ha nem egy vak játszik vele.

Link to comment
Share on other sites

Lee még haszontalanabb late gamebe mint shaco :D (Lee volt mainem) Ahoz hogy érj valamit egy carrit kell kirugni a tömegből, vagy a dmg-et építesz akkor meg vagy full dmg-re mész(akkor le tudsz nukeloni vkit, de sok pénz kell meg ügyesnek kell lenni) vagy tanknak de akkor csak ott vagy és mundo szinten futsz fel-alá. Szerintem most legjobb jungler amumu, meg cho is jo, nagyon idegesítő a true dmg-s ulti, shaco nem haszontalan, nem véletlen egyik legmagasabb nyerés aránya van.

 

Egyébként épp nagy elo farmolásom kdözbe hal meg a szerver, imádom riotot :D Ez a legjobb EUW-en minden héten befagy. Még 9 win és platina vagyok :D

Link to comment
Share on other sites

Haver épp 1849-nél állt meg :D Most ha vissza esik ... sztem törli a gamet :D

 

Szerk.: Meg van az 1852 elo :D Platina lettem ennyit 3 nap alatt nem lehet kockulni mint én csináltam, csak zyra-t látok szemeim előtt.

És hogy még dícsérjem magam

http://www.lolking.net/summoner/euw/21179936#profile

Link to comment
Share on other sites

Amúgy ha vissza esik nem gond mert az ajándékok kiosztása az egész season-ben elért legmagasabb elo alapján történik szóval visszaesni nem tud mert a top elo alapján osztják a jutalmakat nem az aktuális alapján :D Én meg nem tudtamtovábbmenni 1269-nél. Nem baj majd jövőre :D

Link to comment
Share on other sites

A csapat név nem szándékosan ilyen csúnya, csak külföldi találta ki, és magyar nevet akart neki, és ebben kimerült nyelvtudása :D Zyra-val 1 hónapja játszok, először mindenki azt mondta adjam vissza :D Szerencsére nem tettem,nagyon szeretem.

Ja és platinán tapasztalat:Sok a troll, feltéve ha a nunu-t surge+promotal topon attack speed buildel trollnak nevezzük (van más is de ő kiemelkedő :D) ,de a pozitivum hogy még ezt a nunu-t se flamelte SENKI, meg kérdezték mér trollkodik, szoltak ne feedeljen, de semmi rosszat nem szólt rá senki, és megnyertük vele :D.

Link to comment
Share on other sites

hát igen, nem véletlen, hogy a support a boss nem csak a bot lanen, de az egész csapatban (már ha rendes support van). egyébként hogy vetted az itemeket? én így szoktam, ha nem feddelödök el az elején: cipő, 2 dorans blade, 1 vampiric scepter, blood thirster, bf sword, zeal, infinity, phantom, last whisper(ezt lehet hamarabb is, ellenféltől függ) és valami védekező item (guardian angel vagy qss, ezt is ellenfele válogatja).

 

nekem ez így nagyon bejött nála, ha rögtön elsőnek megveszed a bt-t, onnantól kezdve aprítasz. illetve az elején érdemes nagyon durván agresszívan játszani, mert már a játék elején is olyan erős vagy, hogy az ellenfél nem tud mit lépni, csak pislog majd. pl ha jó a supportod és van rá lehetőség, egy ashe-t lvl2-n kilehet szedni (ezért érdemes gólemezni).

Link to comment
Share on other sites

köszi az ötletet :D Még friss Graves nekem, 2 napja vettem meg kb. szóval még nem nagyonvagyok otthon az itemek terén, majd ezeket használom akkor :D Először Inifinty Edge-t vettem meg cipellőt, mert mikor elsőnek visszamentem votl 2500 goldom kb., jó volt a farm :D

 

Amúgy mi a fenének ígéri a RIOT a szezon 3-at ha nem bírják betartani amit mondanak? Mondták volna, hogy lesz amikro lesz, nem azt hogy kedden már kezdődik, már lassan egy hetet csúsznak...

Link to comment
Share on other sites

Nekem lenne egy kérdésem. Hívtal rankedre, még nem igazoltam vissza nekik, mert

1. mondtam, hogy egy tét nélküli mecssen meg akarom nézni, hogy milyen csapatmunkájuk van.

2. lenne pár kérdésem, amit remélem Ti is meg tudtok válaszolni: ha belépek egy ranked team-be, akkor később kiléphetek-e belőle vagy lehetek-e egyszerre több team-ben is. Továbbá mik a kritériumok (azon kívül, hogy lvl 30-as Summoner szint kell hozzá); ilyenekre gondolok, hogy hősök száma, rúna page-ek száma... .stb.

Előre is köszi a válaszokat! :)

Link to comment
Share on other sites

Hős száma min. 16. Egyszerre 5 csapat tagja lehetsz. Runa lap száma nincs meghatározva.Akkor lépsz ki a team-ből amikor csak akarsz, Riot nagyon lazán veszi ezt(nem látok én se okot mért ne tenné így), belépés attól függ a csapat főnőknek van-e inv joga, mert azt valamilyen szinten korlátozott hogy hány van neki, de az se különösebben.

Link to comment
Share on other sites

Persze hogy nem, a 16 csak azért kell mert rankeden ha bannolsz akkor 6 ban van 10 pick és ha neked nincs 16 hősöd előfordulhat(na) (nyilván nagyon kis eséllyel) hogy neked nem marad hős, egyébként se határozza meg riot hogy ki az ad carry meg ki nem, Riot konkrétan les...-ja a meta-t.(Ami szerintem jó dolog.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...