Jump to content
PirateClub.hu

Titánok harca 2


bikas
 Share

Recommended Posts

Egyre nagyobb prioritásnak tűnik a Warner házatáján a titánok harca folytatása, mely a hírek szerint 3D-s lesz, akárcsak az elődje. A készítők azonban a térhatást ezúttal nem konverzióval, hanem spéci kamerákkal érnék el.

 

A Los Angeles Times értesülései szerint a Warner Bros. egyre türelmetlenebbül sürgeti a Titánok harca (Clash of The Titans) folytatásának elkészítését. A stúdió igyekezetén persze nem szabad csodálkozni, hiszen az áprilisban bemutatott film eddig világszerte 486 millió dollár bevételt hozott, sőt, Magyarországon még mindig ott van az év legsikeresebb mozis alkotásai között.

 

 

A producerek jelenleg gőzerővel kutatják azt a rendezőt, aki a távozó Louis Leterrier örökébe léphet. Jelen állás szerint erre a posztra Jonathan Liebesman a legesélyesebb, aki korábban A sötétség leple és A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet című horrorokat is készítette. Liebesman azonban mostanában már akciófilmes rendezőként keresi a kenyerét, következő filmje, az idegeninváziós Battle: Los Angeles 2011-ben kerül a mozikba. A Warner stúdió tervei szerint a Titánok 2 is 3D-s lenne, viszont ezúttal nem konvertált, hanem valóban speciális kamerákkal rögzített.

 

Forrás: SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
A nagy nevek visszatérnek a Titánok harca 2-be


A Titánok harcának rajongói megnyugodhatnak, hiszen minden fontosabb színész vissza fog térni a tervezett második részre. Nem csak az emberek főhősök, hanem az istenségek is.

Basil Iwanyk producer éppen új filmjét, a Tolvajok városát (The Town) promotálja, s a Coming Soon-nak azt nyilatkozta, hogy a Titánok harca második részére mindenki visszatér, "aki számít". A főszereplő Sam Worthington (Perzeusz) esetében ez nem meglepő, mint ahogy arra is számítani lehetett, hogy az Iót alakító Gemma Arterton is látható lesz a folytatásban. Most már viszint az is biztosra vehető, hogy Zeusz és Hádész, azaz Liam Neeson és Ralph Fiennes is benne lesz az új történetben.

A producer elmondta még, hogy 3 fontosabb új karakter szerepel még a Titánok harca 2-ben (Clash of The Titans), melyet úgy fognak leforgatni, hogy figyelembe veszik az első rész hibáit, hiszen már pontosan tudják, mi működik és mi nem, és azt is, hogy inkább viccesre vagy komolyra érdemes belőni a hangvételt. A világszerte majdnem 500 millió dollárra szert tevő feldolgozásfilm folytatását február elsején kezdik el forgatni.

SG
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
Titánok harca 2: az első képek a forgatásról

Már láthatjuk, hogy milyen díszletek között fogja forgatni A Föld inváziója - Csata: Los Angeles rendezője A titánok harca folytatását, mely ellentétben az első résszel ezúttal már 3D-ben fog készülni.

 

wrath03.jpg

 

wrath04.jpg

 

A titánok harcának (Clash of The Titans) folytatása, mely a pletykák szerint a Wrath of Titans címet fogja viselni (nagyjából: Titánok haragja), 2012. március 30-án kerül bemutatásra Amerikában. Az első résszel ellentétben ez már nem szimpla feldolgozás film lesz, s a legújabb képek tanúsága szerint a forgatás előkészületei már javában folynak Tenerife szigetén. (A többi képet a Tumba Abiertán lehet megnézni.)

 

A második Titánok harca-film rendezője az a Jonathan Liebesman lesz, aki idén robbant be a köztudatba A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-szel, de már korábban is láthattuk filmjeit (A gyilkos szoba, A sötétség leple, A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet). A főszereplő (Sam Worthington) és a fontosabb mellékszereplők (Ralph Fiennes, Liam Neeson) természetesen vissza fognak térni, de akadnak a filmben olyanok is, akik nem szerepeltek A titánok harcában (Danny Huston, Edgar Ramirez, Bill Nighy, Toby Kebbell és Rosamund Pike).

 

http://www.tumbaabierta.com/?news=exclusiva-furia-de-titanes-2-wrath-of-the-titans-nuevas-imagenes-del-set-de-rodaje

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...