Jump to content
PirateClub.hu

Mass Effect: The movie


hankock
 Share

Recommended Posts

Az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a Legendary Pictures – akik társ producerek voltak pl. A sötét lovag, a 300, A titánok harca és a Watchmen gyártásában – megszerezte a népszerű videójáték, a Mass Effect megfilmesítésnek jogait. A film forgalmazója a Warner Bros lesz, akik a finanszírozásba is beszállnak. A producerek ( A Legendary-tól Thomas Tull és Jon, valamint Avi Arad és Ari Arad) jelen pillanatban Mark Protosevich-csal (Legenda vagyok, Thor) vannak tárgyalásban a forgatókönyv megírása kapcsán, a gyártásban pedig részt vesz a BioWare két alapítótársa, Ray Muzyka és Greg Zeschuk, valamint a Mass Effect játék executive producere, Casey Hudson is.

A sci-fi játék a jövőben, 2183-ban zajlik, a játékos a Shepard nevű elit katona szerepét alakítja, aki a hajójával az SSV Normandy-val indul felfedezni a galaxist. Maga a Mass Effect csak az első része egy tervezett trilógiának, melyhez letölthető tartalmak (az úgynevezett DLC-k) is elérhetőek lettek, ezek megléte azonban nem szükséges a fő cselekményszál ismeretéhez. Az első DLC a Bring Down The Sky volt 2008-ban, emlyet a következő évben a “Pinnacle Station” követett. A folytatás, a Mass Effect 2 2010-ben jelent meg, és azok, akik megőrizték az ebben a játékban használt mentésüket, az új epizódban felhasználhatták karaktergeneráláshoz. (forrás: wiki)

A Mass Effect 2012-ben kerülhet a mozikba.

 

Mass Effect játék, sztori trailer

 

">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mivel már nemtudnak sok új alotást kitalálni mert mindenből több rész készül ezért inkább már egyre több játékot is megfilmesítenek ami tulajdonképpen nem baj sőt jó is de nem szeretném ha ilyen jó játékokat elrontanának. Tudomásom szerint a Gears of Wart is mozivászonra akarják juttatni és napokon belül pedig a Tekken is jön. Remélem nem kell csalódnom ezekben a filmekben :D

Link to comment
Share on other sites

Gondolom részenként forgatják akkor meg miért pont Miranda karakterének kitalálásával kezdték volna?

Ő a 2. részben tűnt fel. Fake lehet.

 

Úgy tudtam hogy a játékban használták fel Yvonne-t Miranda karakteréhez, viszont arról nem tudtam hogy a filmben is ő játsza a szerepét, bár nyilvánvaló lenne.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...