Jump to content
PirateClub.hu

Vasember 3......előzetes hozzáadva


hankock
 Share

Recommended Posts

  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nem lesznek idegenek a Vasember 3-ban

 

iron-man-3-trailer-mandarin-rings.jpg

Újabb részletek derültek ki a Vasember 3-ról, ezúttal Kevin Feige a Marvel fejese Mandarinról beszélt. Ezek szerint egy teljesen új eredettörténetet ismerhetünk meg Mandarin kapcsán, amely teljesen más lesz mint amit a képregényekben láthattunk. Feige leszögezte, nem lesznek idegenek, vagy utalás idegenekre a Vasember 3-ban, így Mandarin gyűrűi sem egy idegen faj, különleges fegyvere lesz. A gyűrűkkel kapcsolatban megjegyezte, hogy bár nem egy idegen fajtól származnak, igenis nagyon fontos szerepük lesz a filmben és Mandarin életében.

 

Hivatalos plakát:

 

iron-man-3-poster.jpg

Link to comment
Share on other sites

Most, hogy a Marvel beindította a hype-gépezetet a Shane Black által irányított "válság thriller-hez," a Vasember 3-hoz , a komor hangulató első trailer után a designer, fényképész Matt Ferguson is bemutatta első, új grafikáját a filmhez. Ferguson egyedülálló stílusa meglátszik ezen a poszteren is, ami természetesen figyelemre méltó. Ő tervezte a Bosszúállók kizárólagos Blu-ray kiadásához is a plakátokat.

 

cBgz7.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Régóta pletykálnak már 2 filmről, akiknek a főszereplői tagjai a Bosszúállóknak, de nem jelentek meg az 1.fázisban. És hogy kik ezek? Ha tovább olvasol, megtudod.

 

 

Gyakorlatilag még el sem kezdődött a 2. fázis, de Stan Lee már valószínűleg a 3.fázisról beszélt. Egy interjúban azt mondta, hogy szinte biztosan számíthatunk egy Doctor Strange-mozifilmre és hogy a Fekete Párduc film jelenleg kidolgozás alatt áll. "Ó, ezekből film készül majd! Elmondhatom biztosan, hogy lesz egy Dr. Strange film! Ők dolgoznak az Hangya-filmen is és a Fekete Párduc kialakítása is folyamatban van. Ő az egyik kedvencem...Végül majdnem minden hős filmet fog kapni! Nem láttam még a forgatókönyvet, de néha ebédelek az igazgatóval vagy egy sztárral, például találkoztam már azzal, aki Hangya lesz, de nem emlékszem a nevére. De például ebédeltem már Robert Downey Jr-ral, a Vasemberrel is és beszélgettünk más karakterekről. Nagyon izgatott vagyok, amikor megyek a Marvel filmek premierjére, főleg hogy én is szerepelek bennük! Úgy gondolom, hogy kellene egy Oscar-díj kategória a "Legjobb cameo" címért! A Vasember 3-beli lett szerintem az eddigi legjobb!"

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Xueqi Wang a Vasember 3-ban

 

 

iron-man-3-dr-wu.jpg

 

 

Többek között Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow és Don Cheadle után Wang is megkapja saját szerepét a Vasember 3-ban.

 

És hogy milyen szerepet? Nagy rá az esély, hogy ő lesz a Radioaktív Ember.... Úgy látszik a karakter azt fogja játszani, amit Andy Lau alakított volna (csak ő más elfoglaltságok miatt kilépett). Először úgy gondolták, hogy szövetségese lesz Stark-nak, de amikor kiszivárgott, hogy a karakter neve Chen Lu lesz- aki a képregényben Radioaktív Emberré változik - azt is megerősítették, hogy Xuequi-nak gonosz szerepe lesz. De az is lehet, hogy a Mesterbűnözők közé is csatlakozik majd (ha ők lesznek a Bosszúállók 2-ben). Látható volt a trailerben, hogy Stark feküdt egy műtő asztalon. Akkor ezek szerint ő fogja majd műteni? Ő lesz a 4. ellenfél a filmben. Mr. Black, nem lesz ez egy kicsit sok?

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jelentések szerint egy londoni játék kiállításon legóként látható volt Tony Stark, az Ironman MK42 páncél, Pepper Potts, Mandarin és egy meg nem nevezett halványzöld rosszfiú. Azért meg nem nevezett, mert a jelentés szerint "nem szeretnék, ha még megismernénk a nevét". Sokan szerint 2 név merülhet fel: Az egyik a Radioaktív Férfi lehet. Korábban feltételezték, hogy Xueqi Wang fogja játszani Dr. Chen Lu-t, (ismertebb nevén ugye) a Radióaktív Férfit, de az ő által játszott karakter neve Dr.Wu lesz.

A tudós eredetileg jó fiú volt, aki segített Stark-nak fejleszteni a technikáját a Mandarin elleni harchoz, de Mandarin megbüntette a Starknak segítő Wang-ot. Ezt még persze kezeljük pletykaként, valószínűleg több infót megtudunk a Super Bowl tv spot és majd (valamikor) egy újabb trailer után. Illetve egyesek szerint a Vasember 3 első trailerében már benne is van, (amikor valaki gyalogol és utána látjuk Happy Hogan-t, ahogy a földön fekszik) csak még nem voltak hozzá effektek. A másik karakter, aki még szóba jöhet, az a Vezető. Ha igazak ezek a dolgok, akkor tényleg felkészülhetünk a Mesterbűnözőkre.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

 

Robert Downey Jr. beszélt egy lehetséges cameoról

 

 

Robert Downey Junior beszél egy kicsit a Vasember 3-as szerepéről és 1-2 érdekes dologról. A hír erősen spoileres...

 

 

Régebben már írtam róla, hogy van esély arra, hogy a Marvel az új Galaxis Őrzői képregényhez hasonlóan az egyik filmjükben is kiküldje Starkot a kozmoszba...Erről Downey azt mondta, hogy: "Igen hallottam, hogy Feige szerint még közelebbről és lehet, hogy máshogyan is megfoogjuk ismerni Starkot. Minden Marvel filmben vannak olyan lehetőségek, hogy új haverokat szerezzünk, de azt nem várhatjuk el, hogy őket a Földön találjuk meg." Érdekes dolog, az biztos. Lehet, hogy egy Őrző fog cameozni már a Vasember 3-ban? Nem rég olyan játékfigura is kijött Vasemberhez, amin Stark űrpáncélja látható. Ti szeretnétek látni őt a Galaxis Őrzőiben? Vagy egy Őrzőt a Vasember 3-ban?

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

A szokásos szöveg következik: Ha nem akarod rontani a filmélményedet, akkor ne olvass tovább. Nem vállalok felelősséget, ha a filmben mégsem (így) lesznek benne. Állítólag ezeket egy férfi mondta, aki látta a film nyers, vágatlan verzióját. Ha nem zavar a spoiler, kattints tovább.

 

 

Coldblood karaktere nem lesz túl okos.

 

Jack Taggert nem válik Firepowerré, de beszivárog a légierőbe és ellopja Rhodey Iron Patriot páncélját, Mandarin tervének részeként. (Egyszer azt lehet olvasni, hogy tényleg az az Iron Patriot páncél, máskor meg azt, hogy mégsem. Tényleg csak a filmből fogjuk megtudni, hogy milyen szinten kavarják meg a dolgokat.)

 

Radioaktív Ember nem lesz a filmben.

 

Pepper "műszakilag" nem veszi fel a Rescue-páncélt, de Stark segít neki az Extremis vírussal több páncélt egybe "olvasztani" és megszökni a fogságból.

 

Tony a Mark 47-et viseli az egész filmben, kivéve a végső csatában, ahol valami egyedit használ.

 

Az Extremis olyan jól működik, mint a képregényekben.

 

Stark kutatja az Extremis-t, mert lelki gondjai vannak a Bosszúállók-ban történtek miatt. Az egyik rémálma az lesz, hogy hallja Kapitány, Özvegy és Fury hangjait. Happy meg fogja említeni Tony "szuperbarátját" is.

 

Az Űr-páncél kapni fog valamennyi figyelmet és a Hulkbuster-páncél prototípusa Stark műhelyében lesz.

 

Stephanie Szostak Bethany Cabe lesz. Ez egy ilyen támogató karakter-szerűség. Jó kézi harcos, ért a fegyverekhez, tud helikoptert vezetni. (Szerintem Black Widow-hoz hasonló)

 

A film kb. 70%-ban komoly, 30%-ban vicces lesz.

 

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

 

Vasember 3: Stephanies Szostak szerepe megerősítve!?

 

Legtöbb spekuláció szerint Janet Van Dyne/Darázs lett volna. Most úgy tűnik, hogy hivatalosan is megerősítették a szerepét, ám nem Janetként! Egyes információk szerint Szostak kiasszony Ellen Brandt-et fogja alakítani, aki az AIM-nek dolgozik. A képregényekben Ted Sallis felesége, aki SHIELD ügynök. Ted megpróbálta újra létrehozni azt a szuper katona szérumot, amit Steve Rogers is kapott. Kísérletezés közben rajtaütött a laborjában az AIM, így gyorsan magába injekciózta a szérumot, hogy megmentse az életét. Menekülés közben lezuhant az autójával a mocsárba és így keletkezett Man-Thing.

Ő nem szuperhős, hanem egy horror szörny. Nem tud beszélni, de titokban egy erős kémiai hatású gázzal érzékelteti az érzelmeit és félelmeit másokban. Ahogy visszatért a mocsárból, maró savval megcsonkította Brandt arcát. És ez azt is jelenti, hogy a Man-Thing hivatalosan is csatlakozik a Marvel Filmes Univerzumához.

 

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nem kell aggódni, az eddig megszokott hangokat ugyanúgy hallhatjátok felcsendülni a Vasember 3-ban is, így Fekete Ernő ismét vállalta Robert Downey Jr. szövegelését, Major Melinda nem tud szabadulni Gwyneth Paltrow karakterétől és még Don Cheadle esetében is régi ismerősként köszönthetjük Takátsy Pétert. Ezek miatt nem is aggódtunk különösebben, a Ben Kingsley által megformált Mandarin szinkronjáért annál inkább. Az első előzetesekben ugyanis az egyébként zseniális Forgács Gábor adta hangját Vasember főellenfelének, de szépen fogalmazva nem passzoltak igazán egymáshoz. Majd jött a meglepetés, az utóbbi trailerben már a nekem csak örökös Dooku grófként megmaradt Szilágyi Tibor orgánumát hallhattuk, ami nemhogy klasszisokkal jobb volt, egyenesen tökéletes választás. Az Aeon Flux blog ma pedig végképp eloszlatta a kétségeinket, valóban Szilágyi Tibor (fenti képünkön) kapta Ben Kingsley-t, ez igazán kellemes meglepetés volt, talán még azt is megkockáztatom, hogy sokan miatta (Fekete Ernő mellett) választják majd a szinkronos verziót a feliratos helyett. Kingsley állandó magyar hangja egyékbént a 2010-ben elhunyt Végvári Tamás volt, aki a Perzsia Hercegében szólaltatta meg utoljára az Oscar-díjas aktort, Szilágyival pedig most minőségi utánpótlás történt. A Vasember 3 premierje április 25, addig van idő eldönteni ki hogyan nézi, mindenesetre a folytatásban elolvashatjátok, hogy mely mozik vetítik feliratosan is a matériát. A következő mozik 2D-ben, magyar felirattal is vetítik a Vasember 3-at:

- CinemaCity Allee

- CC Aréna

- CC Mammut

- CC MOM

- CC Westend

- CC Debrecen

- CC Győr

- CC Szeged

- CC Székesfehérvár

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...