Jump to content
PirateClub.hu

10 pont ahol a nő szereti ha megérintik


Szovi
 Share

Recommended Posts

Mindannyian tudjuk, mely női testrészeken szeretnek a férfiak különösen elkalandozni. Ugyanakkor a női testen több olyan pont található, melynek kényeztetésével könnyen lázba lehet hozni a gyengébb nem tagjait. Az alábbi pontokat tehát érdemes felkeresni az előjáték idején.

 

1. Haj

A nők nemcsak a divat miatt töltenek havonta több órát a fodrásznál, hanem mert amíg a hajukkal babrálnak, addig ők tökéletesen ellazulnak. Simogasd a haját, masszírozd a fejbőrét a halántékától a tarkójáig, és garantáltan doromboló kiscicává válik a karodban.

 

2. Nyakszirt

Japánban mindig is ezt a testrészt tartották a nőkön a legszexisebbnek, mert ez volt szinte az egyetlen olyan terület, melyet sosem takart ruha és hajzuhatag. Napjainkban a férfiak hajlamosak elhanyagolni ezt. Pedig érdemes kipróbálnod, milyen nagyszerű hatást érhetsz el azzal, ha a tarkójától a válláig csókolod vagy simogatod kedvesedet.

 

3. Kulcscsont

A női test egyik legszebb pontja. Miért ne mutatnád hát ki elismerésedet csókokkal és simogatással? Különösen izgató, ha akkor kezded el ennek a testrésznek a simogatását, amikor párod még teljesen fel van öltözve. Gombold ki a blúzát, hogy hozzáférj a kulcscsontjához! Ha pedig már teljesen megszabadult a ruháitól, még bármikor visszatérhetsz ide, hogy megmutasd neki, érdemes volt ezzel kezdeni az előjátékot...

 

4. Derék

A nagy tömegen úgy tudod a legügyesebben átvezetni a nőt, ha gyengéden a derekára teszed a tenyered. Ezzel a kis mozdulattal kifejezheted, hogy vigyázol rá, anélkül, hogy túl tolakodó lennél.

Ha egyedül vagytok, csókolgasd vagy nyalogasd végig a gerince vonalát, melyet kezdhetsz ezen a ponton és feltornázhatod magad a tarkójáig, vagy épp fordítva, egy, a derekára adott csók zárhatja a háta kényeztetését - garantáltan felgyorsul tőle a szívverése.

 

5. Térdhajlat

Ezt a területet szintén sokan elhanyagolják, pedig igencsak érzékeny. Kezdd azzal, hogy legközelebb, ha kedvesed szoknyát visel, gyengéden cirógasd meg ott! Ez a mozdulat elég diszkrét ahhoz, hogy ne keltsen feltűnést, de a párodnak garantáltan ízelítőt ad ahhoz, mi következik akkor, ha kettesben maradtatok.

 

6. Tenyér

Ez az egyik olyan pont, amelynek társaságban is figyelmet szentelhetsz, anélkül, hogy a többieket zavarba hoznád. Az ujjad hegyével finoman rajzold végig a tenyere vonalát - őt garantáltan lázba hozod, a többiek szemében pedig érzékeny, gyengéd és figyelmes szeretőnek tűnsz.

7. Fülcimpa

Cirógatni, csókolgatni vagy gyengéden harapdálni? Bármelyik jöhet! A női test egyik legérzékenyebb pontja ez, és a legtöbben szeretik is kedvesük száját itt érezni. Csókolgathatod a fülének környékét is, de lehetőleg a nyelvedet ne dugd bele a hallójáratába!

 

8. Lábfej - talp

A Pulp Fictrion óta tudjuk, hogy a másik ember feleségének lábát megmasszírozni azzal járhat, hogy kidobnak a csukott ablakon. Tehát nyilvánvaló, hogy érdemes ennek a területnek több figyelmet szentelni, ha a saját kedvedről van szó. Ha tehát párod egész nap szaladgál, nincs is jobb módja annak, hogy segíts neki relaxálni, mint ha kap tőled egy jó talpmasszázst. Használj masszázsolajat vagy krémet, és ne felejtsd ki a lábujjait meg a bokáját sem!

 

9. A comb belső fele

Használd a kezed és a szádat: simogasd és csókold, egyre közelebb kerülve a végső célhoz - de az utolsó pillanatban fordulj vissza! Garantáltan az őrületbe kergetheted ezzel.

10. Medence

Akárcsak a comb belső felének, ennek a területnek is akkor érdemes figyelmet szentelni, ha eleinte nem kerülsz túl közel a célhoz. Kényeztesd itt addig, míg többért könyörög. Tovább nyújthatod a gyönyört, ha elkalandozol a fenti 9 terület valamelyikén, majd újra és újra visszatérsz ide.

 

+ 1 jó tanács

A test minden porcikáján apró idegvégződések futnak végig, melyeket érdemes kényeztetni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki szereti, ha mindenhol megérintik. Például vannak nők, akik ki nem állhatják, ha az arcukhoz érnek, mások utálják, ha csiklandozzák a kezüket. Ahogy minden területet végigjársz, megtapasztalhatod, melyik az a pont, ahol tanácsos több időt eltöltened. Ez azonban csak akkor derül ki, ha kitartóan kísérletezel...

 

forrás: www.pink.hu

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...