Jump to content
PirateClub.hu

12 hiba, amellyel egészen biztosan elrontod a szexet


Szovi
 Share

Recommended Posts

Se szeri, se száma azoknak a cikkeknek, amelyekből megtudhatjuk, hogyan tehetünk szert kirobbanó szexuális élményre. Itt most arról lesz szó, hogy mi az, amit semmiképpen ne kövessünk el a szexben.

1. Ne tipizáld az orgazmusod. Élvezd, ne elemezd!

 

Ahelyett, hogy azon gondolkozol, hogy vajon a mellek izgatásával, klitorális vagy hüvelyi ingerléssel jutottál a csúcsra, inkább helyezd fókuszba az egész tested kényeztetését. Valamennyi erogén zóna ingerlése fontos.

 

2. Soha ne emlegesd az előző partnere(id)del átélt szexuális élményeket

Ne kelts feszültséget a kapcsolatodban az előző szerelmeiddel átélt kellemes vagy kellemetlen pillanatok felemlegetésével. Figyelj a jelenre és tedd azt emlékezetessé.

 

3. Ne szexelj rutinból!

Ha a megszokott utakat járod mindig, monoton és unalmas lesz a szexuális életed. Gyerünk, találj ki újat, vigyél színeket az akcióba...

 

4. Ne feküdj, mint egy fadarab!

A férfiak leggyakoribb vádja a nőkkel szemben, hogy az ágyban fekszenek és semmit nem csinálnak. Más szóval passzívak a szexben. Sokan értékelik a partner aktivitását, mert ez jelzi, hogy élvezi a szeretkezést.

 

5. Nem jó felmelegíteni a már kihűlt kapcsolatot

Annak, ha a dolgok nem működnek, jó oka van. Ettől még szerethetik a felek egymást emberileg, de a valóság az, hogy bizonyos tekintetben – párként – inkompatibilisak. Valamiért nincs meg a kellő összhang. Ha bebizonyosodott, hogy ez a helyzet, vegyük tudomásul, és előzzük meg a további lelki sérülések bekövetkeztét.

 

6. Ha részeg vagy, ne maradj éjszakára!

Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe azzal, hogy kapatosan éjszakai vendég leszel. Rossz – és tartós – benyomást keltesz vele a másikban, amint alkoholgőzösen heversz az ágyán.

 

7. Soha ne igyál 1-2 pohár alkoholnál többet

Az alkohol sokat tehet az önbizalom erősítéséért, sokat oldhat a gátlásokon. És ugyanilyen mértékben csökkenti a libidót is. Több pohár alkoholos ital elfogyasztása merevedési zavarokat okozhat a férfiaknál, hüvelyszárazságot a nőknél.

 

8. Soha ne hasonlíts össze magad a fehérnemű-modellekkel

Nem lehet eléggé elítélni azt a nyomást, amelyet a média gyakorol ránk a csont sovány, „álomszép” modellek mutogatásával. Közízlést formál vele, az életben pedig az emberek túlnyomó része nem ilyen testalkatú. Mindenki egyedi és lehet szuper szexi – attól függően, hogy mit vesz magára, mennyire van tisztában a saját adottságaival.

 

9. Nem kell száz százalékig megbízni a magazinok szex-tippjeiben

Ne hajtsd végre „agyatlanul” a magazinokban olvasott „frenetikus hatású szex-tippeket”. Szexi vagy inkább nevetséges? Működik a kapcsolatban, vagy inkább szabotálja az együttlétet?

 

10. Ne zuhanyozzunk szex előtt!

A széles körben elterjedt hittel szemben a tusolás nem szolgálja a hüvely egészségét. Felborítja a hüvely finom kémiai egyensúlyát, és „megágyaz” a későbbi fertőzéseknek valamint más betegségeknek. A vagina öntisztuló tulajdonsággal bír, helyette inkább fókuszáljunk másra, amivel forróbbá varázsolhatjuk a hangulatot.

 

11. Ne próbálkozz bonyolult Káma Szútra pózokkal, ha nem vagy kellően hajlékony!

Keress inkább olyan testhelyzeteket, amelyekben kényelmesen mozoghattok mindketten.

 

12. Engedd el a füled mellett, ha a partner azt hangoztatja: „nem vagy szexi”

A srác azt mondja, mellimplantátum kellene? A nő nevetett a péniszméreten? Bármelyik is történt, nem kell figyelni a megjegyzésre. Esetleg lőj vissza gyorsan ugyanazzal a fegyverrel...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...