Jump to content
PirateClub.hu

10 felfedezés, amit nem tudsz még a szexről


hankock
 Share

Recommended Posts

Azt hihetnénk, hogy az idők kezdete óta már mindent megtudtunk a szexről, ami tudható, ez azonban közel sincs így. A kutatók egyre újabb és meglepőbb felfedezésekkel rukkolnak elő nap mint nap, amelyek új színben tűntetik fel a szexualitást, és az emberek nemiséghez való viszonyát.

1. A szex kortalan (legalábbis egyeseknek)

 

Egy, a New England Journalben megjelent kutatási anyag szerint a 75-85 évesek több mint fele él aktív szexuális életet, ami esetükben legalább havi két szeretkezést jelent. Ennek ellenére...

 

2. A férfiak tovább aktívak szexuálisan, mint a nők

 

Bár a férfiak várható élettartama rövidebb, mint a nőké, szexuális értelemben mégis a férfiaknál az előny. 55 éves korukra a férfiak előtt még átlagosan 15 szexuálisan aktív év áll, míg a nők legjobb esetben is csak tízévnyi szexre számíthatnak.

 

3. A szégyenérzet nemfüggő

 

A férfiakban nagyobb a megcsalást követő szégyenérzet, a nők azonban rosszabbul érzik magukat érzelmi krízisekben.

4. Miért várnak a nők?

 

A Journal of Theoretical Biology kutatásai szerint azok a nők, akik sokáig várnak szüzességük elvesztésével, biológiai ösztöneiknek engedelmeskednek, és keresik a leginkább megfelelő férfit. A férfiak pedig mindent bevetnek, hogy bizonyítsák rátermettségüket.

5. Veszélyes élvezetek

 

A Nottingham Egyetem kutatásai szerint azok a férfiak, akik 20-as és 30-as éveikben különösen aktívak szexuálisan, nagyobb eséllyel betegednek meg prosztatarákban, mint kevésbé aktív társaik. Ez különösen igaz azokra, akik sokat maszturbálnak ebben az életkorban. Ez a rizikófaktor azonban szerencsére a korral múlik, sőt, 50 éven felül már a legkisebb szexuális aktivitás is egészségvédő hatással rendelkezik.

6. A szex és a boldogság kéz a kézben járnak

 

Azok a nők, akiknek jó a szexuális életük, boldogabbak, kortól függetlentől. Az azonban egyelőre nem tisztázott, hogy a jó szex tesz valakit boldoggá, vagy a boldogság fokozza az örömérzetet.

7. Egyes pénisznagyobbító módszerek valóban működnek

A Turin Egyetem kutatásai szerint a péniszhosszabbító eljárások közül vannak, amelyek akár két és fél centivel is meghosszabbíthatják a hímtagot.

 

8. A G-pont lehet, hogy nem is létezik

 

A hírhedt G-pont, a női szervezet elsődleges erogén zónája, ez az apró bab alakú régió a vaginában, lehet, hogy valójában nem is létezik. Legalábbis a szakértők szerint az öröm eme univerzális forrása csak nagyon szubjektív keretek között értelmezhető.

 

9. A szex szaga

 

A férfiak izzadtságának szag megváltozik, ha szexuális izgalomban vannak, és a nők, bár nem tudatosan, de megérzik a különbséget. Legalábbis egy, a Journal of Neuroscience című szaklapban nemrég megjelent cikk szerint.

 

10. A spiritualitás szexi

 

A fiatal felnőttek (különösen a nők) szexuális életére nagyobb hatással van a spiritualitás, mint a vallás, az alkohol, vagy a heves alaptermészet. Szakértők szerint a szellemi összetartozás több együttlétet és boldogabb szexuális életet eredményez.

 

betegszoba

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...