Jump to content
PirateClub.hu

Idegesítő szokások az ágyban!


hankock
 Share

Recommended Posts

Sokan alvás közben idegesítik párjukat. Aki ilyen kényelmetlen helyzetet kénytelen elviselni, akár napi két óra alvástól is elesik.

 

A legtöbb embert - tíz megkérdezett közül nem kevesebb, mint négyet - az zavarja, hogy párja magára húzza, csavarja a közös takarót, és ezzel kitakarva őt.

 

A második legzavaróbb szokás az erről készített brit felmérés szerint az "éjszakai araszolás". Vagyis az, hogy ha a pár egyik tagja álmában elhúzódik a másiktól, az utána araszol, elfoglalva a felszabaduló helyet. A végén már az ágy szélére szorítja párját, aki a reggeli ébredésig ott billeg. A megkérdezettek 19 százalékét idegesíti ez a jelenség.

 

01.jpg

 

További zavaró szokások a horkolás (9 %), a fogcsikorgatás (7 %), a beszéd álom közben (5 %) és az állandó izgés-mozgás (6 %). A takaró alá szellentgetés viszont ritka probléma, csak a válaszadók egy százaléka említette, még az alvajárásra is többen panaszkodtak (3 %).

 

02.jpg

 

Az alvást zavaró szokások miatt a megkérdezettek 10 százaléka véget vetett a közös ágy használatnak. További 10 százalék szintén szívesen menne külön ágyba, de arra vár, hogy ezt a párja javasolja.

 

Sokszor a nagyobb ágy és a külön takaró megoldást jelent, de van olyan helyzet, amelyen valóban csak a külön ágy és hálószoba segíthet.

 

aquila.la

Link to comment
Share on other sites

Nekem annyi bajom szokott lenni, hogy elzsibbad a kezem :D Viszont ha kihúzom az asszony alól akkor meg felébresztem, de szerencsére elég sokat forgolódunk mindketten, szóval hamar felszabadulok :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...