Jump to content
PirateClub.hu

Batman 3. - The Dark Knight Rises (A sötét lovag ébredése)


hankock
 Share

Recommended Posts

Kétarc meghalt a 2 rész végén.

 

Bane amolyan izomagy+joker keverék, nagyon durva, a csattanó az lessz hogy megöli batmant de mestere, Rha's Al Ghul elveszi és feltámasztja na ez, addig Gordon útóda, egy fiatal nyomozó fog batmankedni

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A sötét lovag - Felemelkedés poszterek és hivatalos szinopszis

 

Batman bujkálni kényszerül, és sokan gyilkosnak hiszik, ő akkor is az igazság oldalán áll, és nem hajlandó hátrálni. Gotham City reménykedhet: amikor igazán nagy a baj, újra vissza fog térni, hogy szembenézzen eddigi legnagyobb ellenségeivel.

 

A 2008-as A sötét lovag minden idők harmadik legsikeresebb filmje, összesen több mint 1000 millió dollár bevételt hozott. A folytatáshoz az előző rész teljes stábja – a zseniális Christopher Nolan rendező összes régi munkatársa – visszatért, és természetesen a fantasztikus színészgárda is részt vesz a folytatás elkészítésében. A stáblistára azonban új nevek is felkerültek: Macskanőt Anne Hathaway, a főgonosz Bane-t, az Eredet-ben is remeklő Tom Hardy alakítja.

 

A film stábja Indiában, Skóciában, Los Angelesben, Pittsbughben és New Yorkban forgatott, egyes jelenetekhez több mint 10 000 statisztával.

 

A film IMAX-ben is megtekinthető.

 

Hazai mozipremier: 2012. július 26. Forgalmazza: InterCom

 

premierfilmek

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ebből 2012 filmje lesz. Hiába van még ott annyi minden, messze a kedvenc filmem lett (Fight Club után).

SPOILER

Nem tudom, mi a bajotok a végével. Nekem kellett bele a végébe az, hogy még csak életben maradt, főleg Alfred miatt (Sajnáltam volna, főleg a vége miatt). Liam Neeson-t nem nagyon erőltették, és szerintem csak képzelte is ott a börtönben, erről valami véleményt mondjuk jó lenne hallani. A Robin szálat meg nyugodtan lehet folytatni. Még jó, hogy az IMDB-n nem azt írták a Blake név helyére, hogy Robin

:D

Link to comment
Share on other sites

Joseph Gordon-Levitt A sötét lovag – Felemelkedés végéről

 

Joseph Gordon-Levitt éppen a szeptember elején mozikba kerülő Looper – A jövő gyilkosa filmjét promotálni ment a Jimmy Kimmel show-ba, ahol nekiszegezték a kérdést, ami A sötét lovag – Felemelkedés vetítése óta rengeteg embert foglalkoztat: vajon viszontláthatjuk-e őt Robin szerepében a soron következő Batman filmben?

“Nem nekem kell eldönteni ezt a dolgot” – válaszolta, majd amikor neki szegezték a kérdést, mi oka lenne a Warner Bros-nak, hogy átverje őt Robin szerepével, a következőt mondta: “Őszintén, nem hinném, hogy ez átverés lenne. Azt hiszem ez egy remek befejezése a trilógiának, és ha visszamész a Batman: Kezdődik-hez, ott is arról beszélnek, Batman több, mint egy ember. Ő egy jelkép. Bárkiből lehet hős, mindannyiunkban élnek hősök. Ez az a motívum, ami átível az egész trilógián.”

Sokkal okosabban tehát nem lettünk, ami kiderült, az annyi, hogy a stúdió egész biztosan beletett a szerződésébe egy opciót, tehát ha füttyent, Joseph Gordon-Levitt már húzza is magára Vörösbegy jelmezét – a színész azonban nem nagyon számít erre.

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
A Sötét lovag: Felemelkedés Blu-ray - Rendezői változat, plusz harminc perc

 

Az a pletyka kering, hogy a Blu-Rayen olyan jelenetek is lesznek, amelyek a filmben nem voltak benne, és amelyek Bane körül forognak, és Ra’s Al Ghul-nak is több rivaldafélny jut. Izgalmas harminc percről van szó.

 

Nolan rendezési stílusáról bátran el lehet mondnai, hogy nem teszi tönkre magát a kivágott jelenetekkel. A Sötét lovag: Felemelkedés egy 2 órás és 45 perces film volt, így elég nehéz elhinni, hogy maradt még olyasmi, ami a vágások során kimaradt. A Nuke the Fridge infói szerint viszont a Blu-rayen olyan jelenetek is lesznek, amelyeket a filmben nem láthattunk, és ezek többnyire Bane-nel kapcsolatosak,valamint Ra's Al Ghul is többször megjelenik a plusz harminc perc során. Mindezt egyelőre kezeljük annak, ami: pletykának. Az viszont igaz, hogy már korábban is volt szó törölt jelenetekről. A kosztümtervező, Lindy Hemming korában már említést tett egy bizonyos Bane-flashbackról, amiről azt gondolta, hogy végül bekerült a végleges verzióba. Egy olyan jelenetről beszélt, amelyben azt láttuk volna, hogy fiatal korában Bane miként sebesült meg. Ha nincs is rajta a golyóálló mellény, az övet és a maszkot állandó jelleggel viselnie kell. Abban a jelenetben, amikor a börtönben megtanul ugyanúgy harcolni, ahogy Batman, az övnek egy korábbi változatát viseli, ahogyan a gázmaszk is kezdeti állapotban van még. Hemming szerint hacsak ki nem vágták, akkor a filmben egy egészen hosszú rész kell legyen Tom Hardyról, amikor harcol és az emberek csúfolják. Láncra van verve és csak úgy áll ott, miközben az emebrek támadják. És ebben a jelenetben a maszkjának egy sokkal primitívebb verziójával találkozhatunk.

 

Nolanhez továbbá igen közel áll az IMAX, és az egyetlen dolog, ami a formátum hátulütője lehet számára, az az időbeli korlátozás. Úgyhogy ez lehet egy ésszerű magyarázat arra, hogy miért is lehetett ez az egyetlen olyan Nolan-film, amely nem fért be a keretek közé, és vannak kihagyott jelenetek.

 

De ez még csak azt jelenti, hogy lehetséges, nem pedig azt, hogy így is van. A fantáziánkat viszont mindenképp felcsigázta!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

"A Sötét lovag: Felemelkedés Blu-ray - Rendezői változat, plusz harminc perc"

 

Arra ugyan várhattok!

 

"The Dark Knight Rises - No Director's Cut Coming. Nolan's Reps Deny Plans to Release Longer Cut"

http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4171

"Confirmed: No Extended Director's Cut Of 'The Dark Knight Rises' Exists Or Is Planned"

http://blogs.indiewire.com/theplaylist/confirmed-no-extended-directors-cut-of-the-dark-knight-rises-exists-or-is-planned-20120912?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

2012. november 28.

  • A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2 DVD
  • A sötét lovag trilógia (The Dark Knight Trilogy, 6 DVD)
  • BD: A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2 BD)
  • BD: A sötét lovag - Felemelkedés - lentikuláris borítóval (The Dark Knight Rises, 2 BD)
  • BD: A sötét lovag - Felemelkedés - fémdobozos kiadás (The Dark Knight Rises, 2 BD)
  • BD: A sötét lovag trilógia (The Dark Knight Trilogy, 5 BD)


  •  

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Rengeteg vita alapjául szolgált A sötét lovag – Felemelkedés zárójelene, melyben Alfred egy kávézóban üldögélve Bruce Wayne-t és Selina Kyle-t fedezi fel: míg egyesek arra esküdtek, amit láttak (azaz Wayne túlélte az esetet), sokan meggyőződéssel állították, hogy Batman voltaképpen meghalt, és az egész jelenet csupán Alfréd “Elíziumi hangulatú látomása”. Most, hogy a küszöbön a film DVD/Blu-ray megjelenése, a legilletékesebb, azaz maga az Alfredot alakító Michael Caine adja meg a kérdésre a választ:

“Ott voltak. Igaziak voltak, nem csupán a képzelet szülöttei” – magyarázza Caine. “Valódiak voltak, és (Bruce) Anne-nel, a macskanővel volt együtt, én pedig boldog voltam miattuk, ahogy azt a film alatt is elmondtam neki.”

Caine azt is elárulta, hogy ha Warner Bros folytatja a franchise-ot, szívesen visszatérne újból korábbi szerepébe.

 

 

filmtrailer

 

csak annak aki látta a filmet s nem érti a végét

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Joker easter eggek a Sötét Lovag: Felemelkedésben?

 

 

Az egyik dolog nem más, mint hogy a Sötét Lovag: Felemelkedésben Heath Ledger Jokere látható egy könyv borítóján. Azt tudjuk, hogy Joker hivatalosan nem volt benne a filmben, de sokak szerint megszökött az Arkham Asylum-ból. A másik érdekes dolog, hogy a Batman szobor átadásánál fentről nézve egy Joker mosoly vehető ki.

 

cinestar

 

 

képek:

http://cinestar.web4.hu/cikk/joker-easter-eggek-a-sotet-lovag-felemelkedesben

Módosította SzegediXY
képekhez link hozzáadva
Link to comment
Share on other sites

Információk szerint a következő ütemezett Batman film várhatóan leghamarabb 2017-ben érkezik a mozikba. De ez az info azt is mondja, hogy lehet, hogy még ennél is később. Ezek szerint a Warnernek nem sietős, hogy bevezesse az új Batmant a közelgő Igazság Ligája előtt, amit 2015-ben mutatnak be (de erre is mondanak mostanában már 2016-os dátumot is). Bármennyi is legyen igaz belőle, legalább 5 éves szakadék lesz az új film és a Sötét Lovag: Felemelkedés forgatása között.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...