Jump to content
PirateClub.hu

Batman 3. - The Dark Knight Rises (A sötét lovag ébredése)


hankock
 Share

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Újabb főgonosz?

Eleddig Bane (Tom Hardy) és Macskanő (Anne Hathaway) jelenléte biztos Batman ellenfeleinek csapatában, de beszélik Hugo Strange, Talia al Ghul és most egy újabb gonosz felbukkanását is.

Hugo Strange-et valószínűleg a múlt héten bemutatott Alon Aboutboul alakíthatja, Ra's al Ghul (Liam Neeson) lányát, Talia-t Marion Cotillard hozhatja tokkal-vonóval, ugyanis megformált karaktere, Miranda Tate állítólag Talia álcája. Bruce Wayne-nek mindezek felett is fel kell kötnie a szövetet, ugyanis bizonyos külföldi források arra engednek következtetni, hogy a nemrégiben szerződött Matthew Modine (Az elnök emberei, Szállító 2, Különleges ügyosztály) szintén a sötét oldal szolgálatába áll majd. Modine karakteréről annyit sikerült megtudni, hogy Nixon-nak hívják, "politikus és a film kulcsgonosza". Azonban, ha mindezen gonosz csapat csak fele erővel és fele létszámmal száll szembe a bőregérrel, akkor is zseniális összecsapásokat láthatunk majd a The Dark Knight Rises-ben. Premier: 2012. július 20.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises - Sztori információk

 

Christopher Nolan forgatókönyvét tarták a világ második legjobban féltett kincsének, de még ezen óvás ellenére is kiszivárognak bizonyos információk a szkriptből, a szereplőkről.

 

SPOILER/ Ezúttal mindkettőt sikerült elcsípni, ugyanis a The Dark Knight Rises-t jelenleg Angliában forgatják és egy bennfentes munkatás kikotyogta, hogy szerves részét képezi a forgatásnak a Gotham-i kórház, ahol Alfred fekszik betegen. Vajon Nolan is a trilógia zárásába veszi Alfred halálát, ahogyan azt a Batman és Robin-ban tette Joel Schumacher? Lehetséges... /SPOILER. Ezek mellett Jeff Hammond színész a Twitteren tette közzé, hogy tárgyalt Nolan-nel egy új gonosz eljátszásáról és örvendezve bíztatta követőit: "alig bírom kivárni, hogy megmutathassam az új arcom". Úgy tűnik mozgalmas záróakkordnak nézünk elébe, barátaim!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ra's Al Ghul visszatér!?

Azt már jól tudjuk, hogy Josh Pence-t szerződtették le a fiatal Ra's Al Ghul szerepkörére, aki afféle visszaemlékezésekben jelenik majd meg... ennek ellenére Liam Neeson is jelen lesz, az idősebbik Ra's Al Ghul-ként!

Legalábbis ezt állítja a Variety, ők pedig nem szoktak légből kapott híreket lehozni. Az újság biztosan tudni véli, hogy Liam Neeson ismét a stábban lesz, és Londonban forgat a többiekkel együtt. Most nyilván sokan kérdezik, hogyan lehetséges mindez, ha a Batman: Kezdődik-ben életét vesztette? Nos, a képregényben Ra's Al Ghul megmártózik a Lazarus-pit-ben (Lázár-kút), így halhatatlanná válik. Ha valóban ez a helyzet, az nem összeegyeztethető Nolan korábbi realisztikusságával, így várjuk a további fejleményeket és magyarázatokat. Liam Neeson, azért üdv újra a csapatban!

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
The Dark Knight Rises - Rajongói Trailer

 

 

A múltkori teaser trailer-ről egyértelműen kiderült, hogy fake tehát nem hivatalos kiadású, a mostani pedig jóval hosszabb idővel bíró újabb rajongói alkotás, a jobbik fajtából.

 

 

Az eredeti The Dark Knight Rises ízelítőre némileg még kicsit várnunk kell, addig is elkényeztetnek minket a rajongói művészelmék, akik kis időt ráfordítva a dologra ízléses és valóban minőségi kedvcsinálókat készítenek. Bruce Wayne örülhet, szinte pár naponta szóba kerül a neve...

 

A Christopher Nolan rendezésében készülő The Dark Knight Rises-ben Batman-nek több gazfickóval is meggyűlik majd a baja, közöttük lesz a Macskanő, Bane, állítólag visszatér Ra's al Ghul is, és több gonoszt is pletykálnak, mint például Hugo Strange, Blackmask és a többi. Viszont láthatjuk a megszokott gárdát, Gary Oldman marad Gordon felügyelő, Morgan Freeman nem enged Lucius Fox-ból és Michael Caine is beköszön Alfred-ként. Rajtuk kívül olyan nevek tűnnek fel még Nolan varázslatában, mint Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Josh Pence és Matthew Modine. A friss rajongói trailerben ügyesen összevágott és megszerkesztett képsorokat láthatunk a Sötét Lovag-ból és más anyagokból:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

A Batmobil marad!

Múltkor sokan voltatok kíváncsiak Bruce Wayne "mezei" kocsija mellett arra is, hogy vajon megmarad-e eredeti Sötét Lovagban látott formájában a Batmobil, vagy szintén cserélik?

A válasz rövid és velős: nagyon is megmarad! A Lamborghini Aventador csak a publikum számára mutatott verzió, de minap kiderült, hogy a forgatáson csalhatatlan szemek látták a Sötét Lovag "Tumbler"-nek hívott Batmobilját. A szemlélődők a forgatás jelenlegi helyszínén, Pittsburgh-ben vélték felfedezni a nem mindennapi verdát bárminemű változtatás vagy kiegészítés nélkül. Természetesen az, hogy a külső nem mutat újat, nem zárja ki azon lehetséges helyzetet, hogy a belsőt átdolgozták és Batman barátunk új kütyüket használhat majd. A trailer hamarosan érkezik igazi HD minőségben és abban a percben kiteszem, legyünk türelemmel! A The Dark Knight Rises 2012. július huszadikán várható.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Új poszter:

darkknight-returns-fan-poster.jpg

A youtube videó, mert eltávolították a korábbit:

Olyan sok új dolog nem volt benne. Egy ideig még kételkedtem is, hogy nem fan-made-e, de aztán megnyugodtam. Mindenesetre nemrég láttam még a régi Batman filmet, mikor csatlakozik hozzá robin és ott van a Rebus és a TwoFace. Emiatt is nagyon várom (bár TwoFace nem lesz, kát hogy a 2-ben kiszedték :( )

Még poszter:

batman-3-the-dark-knight-rises.jpgbatman-3-the-dark-knight-rises-film.jpg

IMDB szerint Mo.-n júli 19-én lesz megtekínthető :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

The Dark Knight Rises forgatási videó Joseph Gordin-Levittról

Szintén Pittsburghből származik a legújabb The Dark Knight Rises forgatási videó, melyben Joseph Gordon-Levitt (John Blake) látható, amint egy havas jelenetben keres valamit.

http://www.movieweb.com/movie/the-dark-knight-rises/joseph-gordon-levitt-filming-scene-in-snow

filmnews.hu

Link to comment
Share on other sites

Forgatási képeken és videón a Batwing

Még mindig Pittsburgh a The Dark Knight Rises forgatási helyszíne, ahol egy járműt kaptak lencsevégre a szerencsés nézelődők. Spekulációk szerint ez lesz majd a repülni is tudó, Nolan-féle Batwing.

batwing.jpg

és

http://www.youtube.com/watch?v=xSWtHNZCYTg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=j1Y4EJOZ6c0&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=5rWw9Ls6vZg&feature=player_embedded

cinestar.hu/sciencefiction.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Madárijesztő visszatér?

Dr. Jonathan Crane (Madárijesztő) fontos szerepet kapott a Batman első két részében is, de semmi jel nem utalt arra, hogy a sötét lovag felemelkedésében is részt venne. Eddig.

Hiszen jól tudjuk, hogy Christopher Nolan három lakat alatt őrzi a forgatókönyv minden kis részletét egy jól őrzött sziget alagsorában, amit egy háromfejű kutya véd. A rajongók azonban szívós jószágok és kiderítették, hogy Madárijesztő is visszatérhet a nagy lezárásban. Egy rajongó egészen odáig ment, hogy leírta a Madárijesztőt alakító színész, Cillian Murphy egész jelenetét, de ezt spoiler-veszély miatt én nem teszem meg. A lényeg az, hogy sokan biztos forrásból tudni vélik, hogy a karakter visszatér és beáll azok sorába, akik a denevérember bukására áhítoznak. A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) hazai premierje 2012. július 19, az InterCom forgalmazásában.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Valaki segítsen! Ez a Bane jó főgonosznak? Mert nem is tudok ról asemmit speciel csak annyit, hogy a játékban 2 perc alatt el lett verve, csak egy szimpla izomagy. Legalább Joker egy pszichopata állat és őrült volt volt benne egyediség de ez a Bane nekem csak egy izomagynak néz ki.

 

Mellesleg szerintetek visszatér kétarc? Hátha nem halt meg. Imádom azt a színészt meg a karaktert is :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...