Jump to content
PirateClub.hu

Batman 3. - The Dark Knight Rises (A sötét lovag ébredése)


hankock
 Share

Recommended Posts

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heath Ledger nem lesz benne a Batman 3-ban


Talán még maguk a rajongók sem tudják, hogy jót tenne-e Christopher Nolan harmadik Batman-mozijában Joker jelenléte, épp ezért kaphattak ennyire szárnyra a karakter visszahozásáról szóló pletykák.

Rengeteg pletyka látott már napvilágot Christopher Nolan harmadik Denevérember-filmjével kapcsolatosan, s ezek közül a legvadabbak Joker karakterével, illetve Heath Ledgerrel voltak kapcsolatosak. Az egyik, sok híroldal által átvett infó szerint a rendező fel nem használt felvételek segítségével keltette volna életre a vásznon a fiatalon elhunyt ausztrál színészt, mások pedig számítógépes trükkökről beszéltek.

Christopher Nolan épp ezért előállt és interjújában cáfolta a fenti értesüléseket, miszerint a Dark Knight Rises-ban felélesztené Joker korábban forgatott jelenetek segítségével. A rendező arról is beszámolt, hogy jelenleg Malibuban testvérével dolgozik a forgatókönyv befejezésén, melyet januárban kell leadnia. Azt azonban, hogy miről fog szólni a Dark Knight Rises, vagy, hogy ki lesz benne a főellenség, továbbra sem árulta el, mindössze megerősítette, hogy Tom Hardy fontos szerepet fog játszani a filmben.


SG
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Marion Cotillard is jön a Batman 3-ba?

 

Egyelőre csak a Le Figaro hozta le, de ők odakinn elég nagyok, szóval akár még lehet is mögötte valami.

 

Nolan két női főszereplőt keresett pár hónapja, Hathaway személyében meg is találta Macskanőt, szóval már csak a másik volt kérdéses. Most úgy néz ki, hogy Marion Cotillard személyében meg lett. Valószínűleg a jók oldalára kerül, az a kérdés, hogy kinek a szerepét osztják rá.

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Batman rövid hír:

Eddig csak találgattunk, mivel a hivatalos bejelentés szerint Anne Hathaway Selina Kyle lesz, arról nem szólt a fáma, hogy Catwomanként is láthatjuk-e majd. Tegnap az Oprah Winfrey Show-ban azonban maga a színésznő mondta el, hogy jelmezben is láthatjuk majd a legújabb Batman filmben.

Link to comment
Share on other sites

Fúú, nagyon várós film, remélem valamely módon szerepel benne majd Joker is.

De ne személyesen, mivel Heath Ledgeren (R.I.P. :( ) kivül más nem játszhatja el ugyanolyan hitelesen és jól, hanem például lesz egy nagy összeesküvés a végén és az mögött állna Joker! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Újabb szereplők a Batmanben

Hivatalosan is bejelentették, hogy Joseph Gordon-Levitt szerepelni fog a The Dark Knight Risesban, bár azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani.

Joseph-Gordon-Levitt.jpg

Továbbá az is kiderült, hogy Juno Temple-t is láthatjuk a harmadik Batman moziban és egy igazi kemény csajt fog alakítani, de azt nem tudni, hogy egy olyan karakterről van-e szó, aki már szerepelt a képregényekben, vagy Nolan találta ki a filmhez.

juno-temple-year-one-movie.jpg

premierfilmek.freeblog.hu

Link to comment
Share on other sites

Gordon-Levitt játssza Alberto Falconét a Batman 3-ban

Nem is oly rég derült ki, hogy Joseph Gordon-Levitt is benne lesz a Batman harmadik részében, a The Dark Knight Rises-ban. A rajongók találgattak, hogy vajon kit játszhat a színész, de a tippelgetés véget ért. A Variety azt írja, hogy Gordon-Levitt nem más lesz, mint Alberto Falcone, Carmine Falcone maffiafőnök fia. Mellesleg a The Long Halloween képregényben Alberto volt a Holiday Killer.

Christian Bale újra felöltheti a Denevérember kosztümöt, ő egyébként pár hete azt is elmondta, hogy benne lenne egy folytatásban is. Tom Hardy a sötét lovag egyik ellenfelét, Bane-t testesíti meg. Anne Hathway pedig Selina Kyle lesz, aki a képregényekben Macskanőként akciózik. Juno Temple is bekerült a filmbe, a hölgy egy gothatmi csajt alakít, aki nem ijed meg a saját árnyékától. Természetesen számíthatunk arra, hogy Gary Oldman fogja megformálni Gordon felügyelőt, Michael Caine pedig Alfredot alakítja.

Meg kell említeni, hogy Kyle a Catwoman: When in Rome képregényben úgy gondolja, hogy apja nem más, mint Carmine Falcone. Talán ezt a szálat is beleszövik a filmbe?

filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

Christopher Nolan próbálja titokban tartani a Batman-trilógia végét

 

Christopher Nolan mindent megtesz, hogy ne szivárogjanak ki a The Dark Knight Rises záró momentumai. Ezért fogta magát, és kihagyta az forgatókönyv vázlatából a Batman-trilógia befejezését, így próbálva megakadályozni, hogy a szöveg illetéktelen kezekbe kerüljön, és elterjedjen a neten. Minderről Gary Oldman, a film Gordon hadnagya számolt be egy interjú során. Nolan személyesen neki mondta el a sztori végét, ebből pedig az sejthető, hogy csak az utolsó jelenetekben szereplő színészek tudhatják hogyan is zárul a történet. Egyébként Oldman odáig van az új Batman filmtől, és ezt nem rejtette véka alá:

“Májusban kezdünk el dolgozni a The Dark Knight Rises-on. Mindössze annyit mondhatok, hogy nagyszerű a történet. A forgatókönyv kiváló, Chris még a Sötét lovaghoz viszonyítva is felülmúlta önmagát. Egyenesen fantasztikus.”

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

2014-re Batman összeáll Supermannel?

Nemsokára saját filmben láthatjuk sokak kedvenc Denevéremberét és Supermant is. A képregény-rajongók azonban már régóta álmodoznak arról, hogy a két szuperhős közös sztoriban küzdjön meg a csirkefogókkal.

 

A minap kiderült, hogy a Warner Bros. már most gondol a Christopher Nolan utáni időkre, s további Batman-filmeket tervez készíteni. A rebootban gondolkozó stúdió természetesen nem csak saját történetet szán a Denevérembernek, hanem a Marveles Bosszú angyalain (The Avengers) felbuzdulva tervezik, hogy összehívják végre a filmvászonra is az Igazság Ligáját, azaz a Justice League-t - legalábbis ezt erősítette meg Jeff Robinov, a Warner Bros. stúdió elnöke.

 

Robinov elmondása szerint jelenleg is dolgoznak a tervezett Igazság Ligája-mozifilm forgatókönyvén, azt azonban nem tudni, hogy mely karaktereket tervezik szerepeltetni az alkotásban. (A Liga alapító tagjai: Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman és a Martian Manhunter.) Bár az adhat némi támpontot, hogy kiderül, a Warner dolgozik Flash (Villám) és Wonder Woman (Csodanő) saját mozifilmjén, azonban ez utóbbiakat a stúdió az Igazság Ligája-mozifilm után tervezi csak bemutatni.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Újabb visszatérő a harmadik Batman-mozifilmben

 

Nem csak főszereplők fognak visszatérni a The Dark Knight Rises-ban, Christopher Nolan utolsó Batman-filmjében, hanem kisebb jelentőséggel bíró figurák is, mint például Gotham City polgármestere.

 

Nestor Carbonell is vissza fog térni Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében, a The Dark Knight Rises-ban - legalábbis a Variety értesülései szerint. A sokak által a Lost - Eltűntek Richardjaként ismert színész a Sötét lovagban Gotham City polgármesterét, Garciát alakított, s a forgatókönyv szerint az új epizódban is lesz egy-két jelenete.

 

Az egyelőre még magyar címmel nem rendelkező The Dark Knight Rises forgatása nemsokára elkezdődik Pittsburgh városában, s Carbonell mellett pár jóval fontosabb karaktert alakító színész is meg fogja ismételni szerepét a filmben: Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman és Morgan Freeman. Az "újoncok" között pedig ott lesz Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Diego Klattenhoff és Burn Gorman, de ez a gárda a napokban még bővülni fog. A film amerikai premierjét 2012. július 20-ára tűzték ki.

 

 

Nagyon úgy fest, hogy tényleg Dr. Hugo Strange lesz a The Dark Knight Rises fő gonosza, illetve az is biztossá vált, hogy Nestor Carbonell is visszatér a polgármester szerepében.

SG

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

Tisztázódnak a szerepek

Joseph Gordon-Levitt és Marion Cotillard szerepléséről nem egyszer adtunk számot, de annyira bizonytalan volt jelenlétük, mint a holnapi időjárás. Most azonban tanúbizonyságot kapunk...

Joseph Gordon-Levitt a híresztelésekkel ellentétben nem Alberto Falcone-t alakítja majd, hanem John Blake-et, aki Gordon felügyelő (Gary Oldman) beosztottja lesz és különleges szerepe lesz a történetben. Nincs ez másképp Marion Cotillard-dal sem, akiről szintén pletykálták, hogy Talia al Ghul-t, Ra's al Ghul lányát személyesítheti meg, most annyival egészítette ki ezt a Warner, hogy Marion benne lesz a folytatásban, de Miranda Tate-ként, aki a Wayne cég igazgatói tanácsában helyezkedik el rögtön Bruce mellett. Ez természetesen még nem zárja ki azt a tényt, hogy Miranda Tate valójában Talia al Ghul lehet titokban és csak azért van Bruce mellett, hogy a megfelelő pillanatra várva bosszút állhasson. Ezek persze már csak találgatások, de a fenti bejelentések a Warner-től érkeztek, tehát hivatalosak, Üdv srácok a fedélzeten!

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Elkezdődött a Batman 3 forgatása - kiszivárgott az első fotó

 

Felkerült az első kép a netre a The Dark Knight Rises forgatásáról, és máris megindultak ezzel kapcsolatosan a rajongói találgatások. Figyelem, az alábbiak lehet, hogy spoilert tartalmaznak.

 

pit01.jpg

 

Az első forgatási képet a The Dark Knight Rises munkálatairól a The Dark Knight Rises Community szállította. Az indiai Jodhpurban tegnap elkezdődött forgatásról pár helyi fanatikus készített képet, melyet valószínűleg nem sokan találnának érdekesnek, hiszen első látásra csak egy zöldes árnyalatban pompázó medencét lehet látni rajta.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises - Mennyiből készül?

 

Régóta nem hallottunk értékelhető információt a The Dark Knight Rises tájáról, de ma kiderült egy több, mint érdekes tény a film büdzséjét illetően, mely sajnos még így sem teljes.

 

A marketingre fordított összeg (tekintve, hogy csak jövő nyáron várható) még nincs belekalkulálva a költségvetésbe, de nem hinném, hogy egy Warner Bros. méretű stúdiót pont ez verne földhöz. Csupa A kategóriás színészekkel megtűzdelve (Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman, Joseph-Gordon Levitt, Anne Hathaway, Tom Hardy, Marion Cotillard, Michael Caine) készül a Batman trilógia lezáró darabja, a friss infók alapján pedig elárulhatjuk, hogy 250 milliós büdzséből gazdálkodnak Nolan-ék. A tisztánlátás kedvéért hasonlítsuk össze a korábbi két rész adataival: a Batman: Kezdődik munkafolyamata 150 milliót emésztett fel, azonban 372-őt hozott vissza, tehát több, mint kétszeres haszon lett rajta. Nem is csoda ha folytatták, a Sötét Lovag már 185 millából került a vásznakra, viszont Nolan zsenialitását bevetve 1 billióan gondolták úgy világszerte, hogy ez bizony minőségi matéria. Ezek után nem meglepő, ha a The Dark Knight Rises többe kerül, gondoljatok csak bele: több effekt, több ellenfél, epikus lezárás. Ennyiből vajon milyen csodát álmodhat meg Nolan?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Megvan Hugo Strange?

Christopher Nolan úgy őrzi karaktereit, mintha csak gyémántra vigyázna, de néha sikerül kiszivárogtatni pár információt - talán Hugo Strange megszemélyesítőjét illetően sem tévednek.

A leginkább a München-ből, vagy Hazugságok hálójából ismert Alon Aboutboul aláírt a The Dark Knight Rises-re, méghozzá "rendkívül gonosz őrült tudós" megnevezéssel, amely nem lehet más, csak a hírhedt karakter: Hugo Strange.

NEpNambPoZWRtu_1_2.jpg

Azt időközben megerősítették, hogy a színész valóban csatlakozott de azt nem, hogy ő lenne az ördögi doki. Reméljük hamarosan kapunk hivatalos megerősítést, és Bane (Tom Hardy) valamint Macskanő (Anne Hathaway) mellett Hugo Strange is borsot tör a bőregér orra alá.

Plussz egy forgatási fotó. A képen látható londoni épület lesz Gotham City rendőrkapitánysága:

11677511_5ddee8807cb3aaaa70f517e78f275749_l.jpg

cinestar.hu/premierfilmek.freeblog.hu

Link to comment
Share on other sites

- Tegnap megkezdődött a The Dark Knight Rises forgatása.

 

premierfilmek

 

 

Így fog festeni Bane a Batman 3-ban

 

bane.jpg

 

A Warner elindította a The Dark Knight Rises honlapját, ezzel egy időben napvilágot látott egy kép is, ami Batman legádázabb ellenségét, Bane-t ábrázolja, sajnos csak háttal. Így fog festeni Tom Hardy a produkcióban, vele fog megküzdeni a sötét lovag. E szerint hamarosan a többi karakterrel is érkezik valamiféle kép.

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises - Júliusban előzetes?

 

Több, mint egy év van hátra a Batman trilógia lezárásáig, ám a szóbeszéd már azt terjeszti, hogy idén júliusban rövid bemutatót kaphatunk a 2012-es év legvártabb projektjéből.

 

Tom Hardy karakterére, Bane-re rengetegen voltatok kíváncsiak a napokban, de a Warner Bros. és Christopher Nolan nem hagyja abba az információk csepegtetését és az ígéret szerint július 15-én (hazai premier: július 14), a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész premierjének vetítése előtt egy nagyon rövid előzetsest láthatunk a The Dark Knight Rises-ből. A fenti dolgot több mozis munkatárs is megerősítette, akik látták a filmek előtt vetítendő trailerek listáját és a Batman harmadik részének kedvcsinálója is szerepel rajta. Ha visszaemlékeztek, egyébként a Sötét Lovag esetében is így járt el a Warner, egy évvel a megjelenés előtt mutatták be az első mozgóképet. Természetesen nem várunk tényleges jeleneteket a filmből, de a feszültség fokozásához rendkívül ért Nolan, tehát valami nagy lesz...

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises - A jelenlegi teljes stáb

 

Érdekes összeállítást készített a ComingSoon.net csapata: összeszedték a The Dark Knight Rises jelenleg ismert stábját afféle arcképes megoldással.

 

thumbnail_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Ha gyenge poént szeretnék ellőni azt mondanám, hogy itt az igazi Batman-es facebook, de ilyet sosem tennék az olvasókkal, ezért csak megmutatom a The Dark Knight Rises all-star team-et. A képen látható: Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Gary Oldman, Nestor Carbonell, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Matthew Modine, Tom Conti, Joey King, Alon Aboutboul, Burn Gorman és Diego Klattenhoff. Jó dominózást!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...