Jump to content
PirateClub.hu

Az én "műveim"


Trilon
 Share

Recommended Posts

Csináltam egy kis teszt videót, amiket összeügyeskedtem a kezdő pályám alatt (mégha köze lenne a jelenlegi szakmámhoz >< de ami késik nem múlik)

 

http://www.youtube.com/watch?v=y0C7EATz_Js

 

Probálgatok csinálni többet, és majd hosszabbakat, mivel greenboxom, se jó lámpáim, se hd kamerám nincs, így marad a model viewer.

 

Köszönöm aki megnézte. És véleményeket / Kritikákat elfogadok.

Link to comment
Share on other sites

Ne haragudj de a default trapcode effektekkel kár fényezni magad.... Egy zöld vászon nem nagy kiadás, nekünk is van 3x6 méteres, mindössze 10 pénzünkbe került. Lehet használni jó nagy fényerejű lámpákat, és egy fehér papírlappal tompítani. HD kamera meg felesleges, úgyse tudsz vele normális sebességgel dolgozni, főleg nem afx-ben. Ha tényleg érdekel a videó effektezés világa, akkor ne az legyen a fontos hogy egyből hd kamera meg profi világítás, satöbbi.

Link to comment
Share on other sites

Nem fényeztem magam, legalább is nekem nemjött le újraolvasás után se, a HD kamera meg irónia akart lenni, bár írásban nehéz észrevenni (nem).

 

Lehet default trapcode (szintén nem >< mivel külön töltöttem le a plugint) 2-2,5 hónap alatt szerintem nemsok embertöl várható profi videó + lusta is vagyok, mégha érdekel is a dolog. Lehet csak énvagyok igényes, de ha már dolgozok valamivel, akkor az legyen már annyira jó, hogy ne vessen árnyékot a greenboxra, teljesen kilehessem venni a zöldet stb, effektezésnél nagyon visszavehet, ha rossz a kamera, nem azért mondom, nemláttam még a videóid (vagy nememlékszem rá). Karoszéria lakatos vagyok, mégcsak aztse lehet mondani, na de előtte tuti csináltam valamit, igen bicikliztem.

 

szerk: És az hogy default paricular az miért lenne baj? nem az a lényeg mit használsz/használok a videóhoz, hanem az, hogy hogyan, vagy te saját pluginokat írsz? Oo ha igen érdekelne a dolog.

Link to comment
Share on other sites

http://szunari.hu/references.php

 

Itt van a 2 "film" amit eddig összehoztunk, egyetem meg meló mellett nem igazán foglalkozunk ilyesmivel. Egy régebbi samsung kamerával rögzítettük őket, ez mindössze a kép felbontásán látszik meg. ( Az oldal videós effetek készítésével foglalkozik, érdemes megnézni a tutorialokat is).

Link to comment
Share on other sites

Nemrossz, néztem az effecteket, a 3d-s obijectum berakásán (vagy bármi más, igazábol ami 3d-st használok az az after effectben található.) kívül tudtam a többet, én is videocopolitot nézek sorozatok helyett :D, dehát mindent nem másolhatok onnan, gyakrolásnak jó, de hogy ugyanazt mutassal más köntösben az nem az én világom (bár az intro az copy gyanús, de nemis jó).

 

Maradjunk annyiban, hogy még van mit tanulnom.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...