Jump to content
PirateClub.hu

Riddick....(szinkronos előzetes)


hankock
 Share

Recommended Posts

David Twohy és Vin Diesel régóta próbálja összehozni a Riddick harmadik részét, a második felvonást az Universal szépen megtámogatta, ám a film bukott, így a folytatás tervei is parkolópályára kerültek, ám DVD-n elég jól hozott a sci-fi akció és a két számítógépes játék, no meg az animációs film is eléggé jól hoztak ahhoz, hogy a stúdió fantáziát lásson a következő részben. David Twohy, a Pitch Black és A sötétség krónikája írója és rendezője szállítja a forgatókönyvet és le is fogja dirigálni a produkciót. Vin Diesel természetesen újra eljátssza a főhőst, a folytatás címe Riddick lesz.

 

A történet egyelőre nem ismert, de bennfentesek azt mondják, hogy a Riddick hangulatában közelebb áll a Pitch Black - 22 évente sötétséghez. Elviekben hamarosan hozzá is láthatnának a forgatáshoz (tehát néhány hónapon belül), viszont a Halálos iram folytatása is be van tervezve a kopasz akcióhősnek, akárcsak az xXx folytatása.

 

folyamatos frisstéssmile.gif

Link to comment
Share on other sites

A Riddick története

 

David Twohy és Vin Diesel évek óta próbálja összehozni a Riddick harmadik részét, ami érhető módon elég nehezen ment az elején, mivel a második rész túl keveset hozott a mozikban a költségei mellett. Az Universal végül beadta a derekát, legutóbb annyit lehetett hallani a filmről, hogy szimplán csak Riddick lesz a címe és hangulatban közelebb fog állni a Pitch Black - 22 évente sötétséghez. Most pedig a történetre is fény derült:

 

Riddicket - aki továbbra is a galaxis legkeresettebb embere - egy sivár bolygóra dobják le egyedül és otthagyják meghalni. A bolygón hatalmas háromlábú bölényekkel és mocsári démonokkal kell megküzdenie, ráadásul két csapatnyi fejvadász is a nyomába ered.

 

A második felvonás végén Riddick már egy hatalmas seregnek parancsolt, az előző vezért többen holtan akarták látni. Szóval elképzelhető, hogy Riddicknek sem örülnek páran, ahogy a trónon terpeszkedik.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
A következő Riddick film tartalma

 

Néhány hete már kiderült, hogy miről fog szólni a Riddick, ma azonban a hivatalos tartalom is napvilágot látott.

 

Riddicket elárulják az emberei és egy elhagyatott bolygón hagyják magára, ő azonban nem adja fel könnyen, kemény harcot folytat a túlélését, vérszomjas űrlényekkel kell megküzdenie, ezek a harcok pedig még veszélyesebbé és még erősebbé teszik. Hamarosan néhány fejvadász érkezik a bolygóra, akik hamarosan rádöbbennek arra, hogy nagy szerepet játszanak Riddick tervében. Mikor a címszereplő ellenségei pont arra a helyre kerülnek, ahogy az a tervben szerepel, Riddick kegyetlen bosszút áll rajtuk, ezután visszatér szülőbolygójára, a Furyra, hogy megakadályozza a planéta pusztulását.

 

David Twohy, az első két felvonás rendezője fogja készíteni a filmet, a forgatás nem mostanában veszi kezdetét, mivel Vin Diesel előbb a Halálos iram ötödik részét tudja le, csak azután láthatnak hozzá a sci-fihez.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Vin Diesel kétség kívül egyik legjobban eltalált szereplése A sötétség krónikájában és a Pitch Black-ben volt, butuska lenne tehát elszalasztani a lehetőséget fúriaként való visszatérésére.

 

Vin Diesel Facebook oldalán számotl be többek között arról is, hogy R besorolású harmadik részt szeretne produkálni, amely igazi dark hangulatú, kemény akciót és küzdelmet ígér. Mindezek mellett a rendező/író David Twohy megerősítette, hogy idén nyáron kezdik forgatni a Riddick 3-at, és sok visszajelzést, kommentet és építő jellegű kritikát olvastak a rajongóktól ahhoz, hogy tudják mi kell a népnek. A hivatalosnak tűnő sztorit se felejtsétek ki, ez a továbbiakban kapott helyet.

 

"Riddick saját emberei miatt naponta egy kietlen és halálra ítélt bolygón bolyong, vérszomjas ragadozókkal küzd, minden perc életet ajándéknak tekintve. A hányattatásoktól és szélsőségektől végképp megtört főhős (Vin Diesel természetesen) erősebb, mint valaha. Kis idő múlva fejvadászok érkeznek elejteni a bolygón található legtöbbet érő vadat, magát Riddick-et, ám nem is sejthetik, hogy csupán egy nagyobb terv részesei. Riddick bosszú hadjáratának első fázisába léptek, s innentől kezdve semmi sem állíthatja meg überbrutál barátunkat az ellenségeit felőrlő teljes megsemmisítéstől. A düh levezetése után visszatér szülőbolygójára, hogy megmentse a Furya-t egy pusztítás riasztó jövőképétől."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Friss concept art rendel!

A 22 évente sötétség és A sötétség krónikája után Riddick apánk harmadszorra is megszeretné mutatni a világnak Riddick valódi erejét - ebből érkezett most egy friss látnivaló, csekkoljátok!

Riddick_concept-art_Sept03-510x216.jpg

Az előkészületben levő harmadik sorszámú Riddick filmet állítólag most szeptemberben kezdik forgatni, Vin Diesel pedig könnyítve a rajongók várakozással töltött feszültségén közzé tett egy képet Facebook követőinek, méghozzá a fenti concept art-ot. A színész hozzátette, hogy Kanadában fognak forgatni és amit megígértek, be is tartanak - tehát a film R-besorolású lesz, bárki bármit is mond. Ezzel kapcsolatban egyébként Diesel külön köszönetet mondott a Universal stúdiónak a bizalomért, hiszen nem sok stúdió engedte volna ilyen besorolással kiadni filmjeinek egyikét. A Riddick 3 valószínűleg 2013-ban várható.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Véget ért a Riddick forgatása

 

 

A hírt maga a film rendezője, David Twohy (az előző részek készítője) közölte honlapján keresztül. A továbbra is Untitled Chronicles of Riddick Sequel címen futó projekt kevesebb büdzséből készül, mint elődei, ennek ellenére Vin Diesel szép kis bevételre számíthat, ha hozza az előző részek színvonalát. A filmben Diesel mellett szerepet kap még Karl Urban és Katee Sackhoff is, a forgatókönyvet Twohy felügyelete mellett Ken és Jim Wheat (Riddick 1-2) írták. Tervezett megjelenés: 2013.

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...