Jump to content
PirateClub.hu

Lost


bikas
 Share

Recommended Posts

Kiszivárgott a Lost 6. évad kezdése


Felkerült a videómegosztókra az utolsó Lost-évad pár jelenete, s egyes meg nem erősített infók szerint akár az első dupla epizód is nemsokára letölthető lehet.

6. évados Lost képsorok lepték el a videómegosztókat, főként a YouTube-ot. A videó első látásra a premier kezdő képsorait tartalmazza, a forrás pedig hitelesnek tűnik, hiszen ABC-s vízjelet tartalmaznak a felvételek, valamint egy promóval zárulnak.

Eddig nem hogy videót, de még képeket sem lehetett látni a Lost záró szezonjából, ugyanis mint ismeretes, a készítők arra kérték az ABC csatornát, hogy csak régi képsorokkal reklámozza a sorozat. Kérésüket arra alapozták, hogy már pár kép is lelőhetné azt a tervezett nyomvonalat, amire a 6. évados részek épülni fognak.

SG
Link to comment
Share on other sites

Már csak szerdáig kell várni is jön a 6X01 :D

Kiváncsi leszek erre az utolsó évadra, elég sok kérdést kell megválaszolniuk.

 

Többek közt:

-Kicsoda Jacob és AntiJacob (vagy ki) és honnan van az erejük?

-Mi/Kicsoda a füst?

-Miért nem ölheti meg egymás Jacob és AntiJacob és miköze ehez Ben és Widmore szabályainak?

-Kicsoda Richard?

-Mire céloz Jacod a "They are coming"-al?

-Mi lett a robbanás után a szigettel, megváltozik-e a jövő?

-Hogy kerül a Fekete szikla a sziget közepére és az érkezik-e Jacobék beszélgetésekor?

-Honnan van egyeseknek a furcsa képességük? pl, Hugo, Miles, a jósnő (nemtom már a nevét)

-miért hagyta magát Jacob leszúrni?

 

Most így hirtelen ennyi ugrott be de nagyon sok van még, ha eszetekbe jut még valami azt írjátok le :D

Link to comment
Share on other sites

Tegnap megnéztem a szezonnyitó részeket hát elégdurva... :o

 

SPOILER aki nem látta ne olvassa!

 

Végre kiderült hogy AntiJacob=füstszörny=ál Lock. Jacob tudta mi vár rá már előre készült rá Hurleynek azért adta a gitártokot csak azt nem vágom hogy Sayid miért olyan fontos neki. Az is furcsa volt amit az ál Lock mondott hogy haza akar menni. Szerintem az a templomot jelenti...

 

Na és az a robbanás... Szerintem itt meg az van h valahogy a robbanással szétszakították az időt és létrehoztak egy alternatív jövőt is, szóval most mindkettő "megtörténik" és azon sem lepődnék meg ha a kettő valahogy összekapcsolódna. Érdekes volt őket úgy a gépen látni, de pár dolog megváltozott pl. Desmond aki el is tünik vagy Shannon nincsen a gépen stb. Olyan volt mintha kicsit azért emlékeznének egymásra, főleg Jack, de am biztos nem. :lol:

Jack meg Lock beszélgetése az nagyon komoly volt :)

Összeségében nagyon jó volt a nyitány főleg a 2. rész :P remélem a folytatás is ilyen jó lesz.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 1 month later...
Aki nem látta végig ne olvassa!!!!!!


Hát én sem ezt a befejezést vártam, bár drámailag jól lezárták, de engem valamivel a mitológiai rész jobban érdekelt és abban bizony maradtak hiányosságok.


A befejezést én úgy értelmeztem hogy ez az alt világ tulajdonképpen egy purgatórium féleség volt ahova haláluk után kerültek a szereplők. Ezt a világot maguknak hozták létre hogy itt megtalálják egymást haláluk után mivel ők lettek a legfontosabb emberek egymás életében, és együtt léphessenek tovább valahova amit nevezhetünk mennynek is, de mondjuk nem lehet létező valláshoz kötni, erre utalt hogy a templomban ahol találkoztak a mostani fő vallások jelképei megtalálhatóak voltak. Jah és ezt a világot nem lehet időhöz kötni lehet hogy akár 1000 év is eltelt 2 szereplő halála között.
Így röviden ennyi talán, de erről még nagyon sokat lehetne írni.
És még annyi hogy miután vége lett elkezdtem újranézni és számomra egyértelműen lejött hogy az írók eredeti célja az lett volna hogy már a zuhanáskor meghaltak és a sziget a purgatórium, így végül nem is akkora kamu hogy már a legelején megvolt a vége :P vagyis maga a templomos jelenet, csak a szigetről keveredtek volna a templomba...
Csak hát már az első évadnál rebesgették ezt a rajongók úgyhogy váltani kellet.
Összeségében annyit hogy igaz nem ezt vártam, de így is életem legjobb sorozata volt és nemhiszem hogy mostanában még látni fogok ilyet...

Link to comment
Share on other sites

Oké Kadarka, de ez akkor is egy érdekes befejezés.

Természetesen nem halivúdi hepi endes befejezést vártam én se, de ilyet se. Egy ilyen sorozatból (amit tulajdonképpen egy évadosnak terveztek) egy ilyen befejezést kihozni. :huh:

Arról volt szó, hogy itt az utolsó évad, minden kérdésre és rejtélyre választ fognak adni, ehhez képest bennem van még mindig némi kétely egy-két dologgal kapcsolatban. Mit mondjak, időm és kedvem sincs végig nézni a hat évadot az esetleges válaszok megtalálása reményében. Valahogy kiábrándított ez a sorozat a sorozatimádatomból. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Nem vagy egyedül. Annyira megfacsarták az egészet hogy a végére még kevesebbet értettem belőle, mint az elején. A befejező "filmet" meg felesleges volt szerintem leforgatni, csak ment vele a sok pénz a nagy semmibe. :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Ezt egy másik fórumon találta valaki:

 

Van az egyiptomi mitológiában egy bizonyos Bennu madár az élet jelképe: azt az állandó isteni erőt ábrázolja, amely az élet valamennyi megnyilvánulásának előfeltétele.Az egyiptomi teremtés mítosz szerint a Bennu madár az életesszenciát (heké) egy távoli, mágikus forrásból hozta el a világba. E forrás a "Tűz szigete" , a sosem szűnő fény helye a világ határain túl, ahol az istenek születnek és megújulnak, s ahonnan a világba küldik őket. Ebből a világból a Phoenix a fő hírhozó. Az élet üzenetét hozta el Heliopoliszba, a föld szimbolikus középpontjába.

 

http://www.youtube.com/watch?v=htY8haZMBIg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...