Jump to content
PirateClub.hu

Rambo V: The Savage Hunt


Clark
 Share

Recommended Posts

rambo-v-the-savage-hunt_screenshot_20090908081604_normal.jpg

 

Sylvester Stallone ötödik Rambo-filmje némileg kilóg majd a sorból. A következő sorokat olvasva megtudjátok, miért.

 

Sokan kinevették a korosodó színészt, amikor elhatározta, hogy új Rocky, majd Rambo filmeket forgat, ráadásul rendezni is óhajtja őket. A kezdetben fanyalgó kritikusok aztán hatalmasat koppantak, s ha mindenki nem is, jó részük kénytelen volt elismerni, hogy Sly nem csak jó forgatókönyvet tud írni, hanem a rendezés sem áll messze tőle. Igaz, a polihisztor Clint Eastwood zsenijéhez nem mérhető, de azért le a kalappal előtte.

 

A 64. évét taposó színész hallani sem akar a nyugdíjról, Edgar Allan Poe életrajzi filmet készít elő, az akciószátárok krémjét (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Mickey Rourke, stb.) felvonultató The Expendables utómunkálataival foglalkozik, s rövidesen nekilát a Rambo V: The Savage Hunt forgatásának is.

 

Utóbbi alkotás ismételten az Egyesült Államokban, annak is az észak-nyugati erdőségében játszódik, nagyjából ott, ahol az Első vér. A történetben egy titkos katonai létesítményben folytatott kísérletek játszanak fontos szerepet. A cél a tökéletes katona, a lelkiismeret nélküli gyilkológék létrehozása. Az ókori perzsa hadsereg "halhatatlanjai" (gyerekkoruktól gyilkolásra képzett harcosok) valamilyen módon (ez még nem tiszta) részesei a kutatásoknak. Az eredmények rendkívül biztatóak, kezdetben minden jól megy, ám ahogy lenni szokott, valaki valamit rendesen elront, az egyik kísérleti patkány pedig elszabadul, és beveszi magát az erdőbe. Rambo egy kommandó élén ered a nyomába, hogy elkapja a nála is sokkal veszedelmesebb gyilkost.

 

Forrás:gamestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

A Splendid Film megvette a jogokat, és mindjárt ki is adott egy közleményt. "A Rambo V.-tel Sylvester Stallone visszatér ikonikus szerepéhez. Ezúttal a mexikói kartellekkel néz szembe. Stallone, aki már megírta a forgatókönyvet, az új Rambo-t olyannak írja le, mint a Nem vénnek való vidék című filmet. Csakúgy, mint az előző résznek, ennek is Avi Lerner a producere." A bejelentést elnézve az alapok már megvannak egy következő akció-orgiához, de szerintem először várjuk meg, hogy a hírt megerősítse maga Stallone is. Szeretnénk őt még egyszer látni legendás szerepében? Vagy jobban tenné, ha szögre akasztaná fegyvereit?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...