Jump to content
PirateClub.hu

Jurassic Park 4


bikas
 Share

Recommended Posts

Joe Johnston rendező (Jurassic Park 3, Jumanji) jelenleg új filmjének, a Farkasember-nek a promóciós kampányát végzi, de amikor megkérdezték következő filmjeiről, természetesen válaszolt – és egyike a felsoroltak a Jurassic Park negyedik része.

“Úgy tűnik, lesz Jurassic Park 4″ – mondta a Boxoffice magazine riporterének.”És olyan lesz, amilyet még senki sem látott. El fogunk szakadni az eredeti Jurassic Park trilógiától – tulajdonképpen egy második trilógia fog elkezdődni a filmmel. Teljesen más úton indulunk el, de ez minden, amit elmondhatok.”

Még tavaly novemberben Johnson azt nyilatkozta, hogy a következő rész már biztosan nem az ominózus sziget körül fog zajlani. “Miért menne vissza bárki a szigetre?” – kérdezte “Már második és harmadik alkalommal is elég nehéz volt okot találni a visszatérésre”.

Kíváncsian várom a további fejleményeket és közben próbálom elképzelni, milyen lenne egy dinoszauruszos film az Avatar 3D technológiájával….

 

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 8 months later...

Spielberg nyilatkozott a filmről a Comic-Con rendezvényen

A San Diego-i Comic-Con tovább szedi "áldozatait" információ és panel terén, ezúttal Steven Spielberg-et faggatták ki a negyedik Jurassic Park film állapotáról a Tintin promócióján.

A zseniális és mélyen tisztelt rendező a következőket nyilatkozta a Jurassic Park 4 kapcsán: "Van egy remek történetünk, így boldog vagyok. Van hozzá írónk is, remélhetőleg eltudjuk készíteni a Jurassic Park 4-et, valamikor a közeljövőben. Talán a következő két-három évben." Mi ez, ha nem fontos nyilatkozat?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Jurassic Park 3D - Az első poszter

Befutott a jövő májusban mozikba kerülő, három dimenzióssá avanzsált Jurassic Park első előzetese és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor rövid időn belül jön az előzetes is.

 

A film huszadik születésnapjából kifolyólag 2013. április ötödikén mozikba kerül a tengerentúlon, de nem kell bánkódniuk a hazai nézőknek sem, hiszen május másodikán a Uip-Duna Film Magyarországon is bemutatja a Jurassic Park 3D-t. John Hammond a világ legkiválóbb genetikusai segítségével valóra váltja élete nagy álmát: újraalkotja a jura-korban élt őslényeket, s őslényparkot rendez be egy eldugott szigeten. A park tervezői áttörhetetlen biztonsági rendszert dolgoznak ki a majdani látogatók védelmére. Arra azonban nem számítottak, hogy egyik emberük a konkurencia megbízásából kikapcsolja a rendszert. Az őslények elszabadulnak, s kiderül, hogy sokkal gyorsabbak, intelligensebbek és veszélyesebbek, mint ahogy azt a park megalkotói gondolták. A filmet Steven Spielberg rendezte, a főbb szerepekben Sam Neill, Laura Dern, Richard Attenborough, Samuel L. Jackson és Jeff Goldblum. Emlékeztetőül, a hazai megjelenés 2013. május másodika, megtekintése több, mint kötelező!

 

17_original.jpg

forrás: cinestar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...