Jump to content
PirateClub.hu

Gagyi mami 3


bikas
 Share

Recommended Posts

Az első két Gagyi mami után számíthattunk rá, hogy a stúdió le fog még egy bőrt húzni az FBI-os átváltozóművészről. Hamarosan indul a harmadik rész forgatása, április közepétől kezdődnek a felvételek, John Whitesell a második felvonás rendezője dirigálhatja a folytatást, Randi Mayem Singer (Tooth Fairy) hozta össze a forgatókönyvet. Martin Lawrence visszatér, a történetről eddig semmit nem árultak el, de nem nehéz kitalálni, hogy a színész ismét felölti magára a mázsás nagymami kinézetét.

 

174 millió dollárt termelt 2000-ben az első rész, a folytatás csak 138 millió dollárt kasszírozott. Lawrence idén csak a Halálos temetés feldolgozásban fogja égetni magát.

 

Forrás: filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 9 months later...
Vicces lett a Gagyi mami 3 előzetese?

Martin Lawrence ismét magára veszi a kövérruhát és a női parókát, újfent belebújik a sokak szemében legendásnak számító néger asszonyság bőrébe. A Gagyi mami 3 amerikai premierjére február 18-én kerül sor.
A Gagyi mami, a Norbit vagy némelyik Tyler Perry-film közelmúltbéli sikerei remekül mutatják, hogy van egy bizonyos réteg, mely oda van a nőnek öltöző férfiakról, valamint az extrém kövérekről szóló komédiákról. Éppen ezért nem csoda, hogy a mostanság nem túl foglalkoztatott Martin Lawrence visszatért egyik legnagyobb sikeréhez, a Gagyi mamihoz és leforgatta a sorozat harmadik részét.



A Big Mommas: Like Father, Like Son címre hallgató folytatásban már nem csak egy, hanem két, nőnek öltözött férfi szállítja (feltehetően) a poénokat, valószínűleg sokak örömére. Legalábbis az előző két rész sikeréből erre lehet következtetni. A 2000-es első film Amerikában 118, a világ többi részén 56 millió dollárt jövedelmezett, míg a folytatás, a Gagyi mami 2 70, illetve 68 milliót, ami a viszonylag alacsony költségvetés mellett ugyancsak sikernek számított.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...