Jump to content
PirateClub.hu

Sherlock Holmes 2.: Árnyjáték


hankock
 Share

Recommended Posts

Robert Downey Jr. visszamondta a vasemberes Jon Favreau jegyezte Cowboys and Aliens [1] főszerepét, mivel nyáron látnak hozzá a Sherlock Holmes folytatásához. A stúdió ugyanis minél előbb mozikban akarja tudni a filmet, így jövőre be is mutatják. Az első rész majdnem 300 millió dollárt hozott eddig.

 

A Sherlock nyári kezdése persze csak erős tipp az írók részéről, de mivel a forgatókönyvhöz már akkor hozzáláttak, mikor még se mutatták a filmet, és egyébként is trilógiában gondolkodtak a producerek, nem tűnik esélytelennek.

 

Los Angeles Times
Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Friss: Brad Pitt lehet Robert Downey Jr. és Jude Law. új ellenfele

 

Michele Mulroney, a Sherlock Holmes 2 forgatókönyvírója azt szeretné, ha Brad Pitt játszaná a folytatásban a detektív főellenségét, az ördögi Moriarty professzort. "Kieran és én hatalmas Brad Pitt-rajongók vagyunk, szerintünk ő egy briliáns karakterszínész. Reméljük, Brad szeretni fogja a karaktert, de többet egyelőre nem mondunk" - nyilatkozta a Collidernek. A Sherlock Holmes 2. 2012-re készülhet el, Holmes és Watson természetesen marad Robert Downey Jr. és Jude Law. (via movieweb)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Day-Lewis lesz Moriarty a Sherlock Holmes 2-ben?

Már bizonyos, hogy a Sherlock Holmes második részében Moriartyval akasztja össze a pipáját a főhős. A detektív nagy ellenfelét az első felvonásban nem láthattuk, ugyan párszor feltűnt, de egyszer sem mutatták az arcát, mindig sötét helyen üldögélt. A készítők azt szerették volna elérni, hogy Brad Pitt formálja meg a folytatásban az illetőt, a Superherohype oldal azonban azt írja, hogy a rendező, Guy Ritchie reméli, hogy Daniel Day-Lewist meg tudják győzni a szerepre, ha ez nem jönne össze, akkor a listán még ott szerepel Sean Penn, Javier Bardem és Gary Oldman neve is. Ezek szerint Pittet nem érdekelte a dolog vagy nem sikerült vele megegyezni?

 

sherlockholmes31.jpg

 

A forgatás ősszel veszi kezdetét és 2011 december 16-án mutatják be a filmet, Robert Downey Jr. és Jude Law ismjét eljátsszák a két főszereplőt, Rachel McAdams is visszatér, de ezúttal nem lesz annyit a színen, mint az első részben.

Link to comment
Share on other sites

Októbertől forog a Sherlock Holmes 2.

A Warner Bros jövő év decemberére tűzte ki a nagy sikerrel vetített Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes második részének bemutatóját, ám úgy tűnik, a film forgatása a tervezettnél jóval korábban, már ősztől kezdődik. Az Empire információi biztos forrásból, egyenesen Jude Law-tól származnak, a sorok közül pedig azt olvashatjuk ki, hogy a forgatókönyvet is lassan befejezik, és elkezdődhet a casting.

Természetesen a történetről is faggatták Watson professzor megformálóját, ám nem tudott – vagy inkább a szerződése nem engedte meg neki – mondani semmit: “fogalmam sincs, hova vezet a történet” – állította. “De van egy rakás Sherlock Holmes regény, amiből válogathatunk”

A 2009-es Sherlock Holmes-t 90 millió dollárból forgatták, és nemzetközi szinten 516,767,822 dollár érkezett be a jegyeladásokból, amivel az év 8. legsikeresebb filmje lett. Két Oscar jelölést is kapott, a legjobb látvány és díszlet valamint a legjobb filmzene kategóriákban.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
Az első képek a forgatásról

 

Robert Downey Jr. és Jude Law a Sherlock Holmes 2 forgatásán

 

Guy Ritchie rendezésében Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Stephen Fry és Jared Harris főszereplésével a Warner Bros. Pictures 2011. december 16-án küldi az amerikai mozikba a Sherlock Holmes 2-t, melyhez befutottak az első fotók, melyen Downey Jr. és Law látható a Londoni forgatáson.

 

9697995_befe9b4167ceef203931e0d4e5291731_xl.jpg

 

9697999_1df3bbe584c49f2018362a3eca80e982_l.jpg

 

9697997_8c6552b42fc1161aca480c092ea1bbef_xl.jpg

 

9697993_56bbd505b3a517f567715487fa2a7148_xl.jpg

 

9698001_32d5d502a65cb53a95d82b068aff73d5_m.jpg

Link to comment
Share on other sites

Remélem, hogy a Film mihamarabbi kiadása nem megy a rovására. Mer az elején 2012 van, aztán utána 2011 Dec, bár kitudja, hogy 2012-ben mikor akaráták nyomni. :D Nálunk MO-n úgy is csak az új évben lesz látható, ahogy ismerem a magyar mozikat... <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Az első hivatalos kép a Sherlock Holmes 2-ből

 

Javában forog a Sherlock Holmes második része, a filmre még több, mint egy évet várni kell, csak 2011 decemberében mutatják be. Az első hivatalos kép azonban máris napvilágot látott, ezen Robert Downey Jr, Jude Law és a Millennium trilógiával hírnevet szerzett Noomi Rapace látható, a hölgynek ez az első angol nyelvű produkciója. Rapace egy francia gypyst fog játszani, aki a nyomozóknak segít. Moriartyt Jared Harris alakítja, Rachel McAdams visszatérése pedig most még eléggé kétséges, a színésznő se tudta legutóbb, hogy feltűnik-e a folytatásban.

 

sherlock2hivatalos1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Új kép a Sherlock Holmes 2-ből

 

A nagy sikerű Sherlock Holmes folytatása 1891-ben játszódik, azaz egy évvel az első rész után. Robert Downey Jr. újra a címszereplőt játszhatja és Moriartyt üldözi, akit Jared Harris alakít. Watson (Jude Law) pedig megpróbálja megtalálni a középutat a magánélete és a munkája között. Rachel McAdams nem biztos, hogy visszatér, a színésznő néhány héttel ezelőtt még nem tudta, hogy vajon hívni fogják-e, az viszont biztos, ha mégis feltűnik, akkor maximum pár percig lesz jelen. A rendezői székben Guy Ritchie üldögélt.

 

PHh0Dqdkpdwzki_1_m.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Az első videó a Sherlock Holmes 2-ről

 

A forgatási képek után forgatáson készült felvételeket is láthatunk a Sherlock Holmes 2-ből, mely az ígéretek szerint, ha lehet, még akciódúsabb lesz, mint az első epizód. A rendező és a főszereplők személye változatlan marad.

 

 

Az Entertainment Tonight látogatást tett a Sherlock Holmes 2 díszleteiben, s ha már ott jártak, készítettek egy interjút, a két főszereplővel, Robert Downey Jr.-ral és Jude Law-val, mely során még a rendezőből, Guy Ritchie-ből is sikerült nevetéseket előcsalni. S, ha mindez nem lenne elég, akkor pár színfalak mögötti felvételt is megmutatnak nekünk egy vonatos akciójelentből.

 

A tudósításban persze akadnak a végleges filmből származó felvételek is, mely alapján elmondható, hogy Sherlock Holmes ismét sokat fog verekedni, sőt, egyes akciójelenetekben a pisztolyát is segítségül hívja. A filmet Amerikában december 16-án fogják bemutatni, a siker pedig garantált, hiszen az első rész világszerte 524 millió dollár bevételt termelt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Megvan a Sherlock Holmes-film címe

 

Végre elnevezték Guy Ritchie karácsony környékén mozikba kerülő, második Sherlock Holmes-filmjét: Sherlock Holmes: A Game of Shadows (Sherlock Holmes: Az árnyak játéká-nak vagy Sherlock Holmes: Árnyjáték-nak fordítható) címen fut majd a film. A sztoriról annyit tudni, hogy Holmes (Robert Downey Jr.) és Watson (Jude Law) halálos ellenségükkel, Moriartyval (Jared Harris) néznek szembe Holmes bátyjának, Mycroftnak (Stephen Fry) a segítségével. A filmben szerepel Noomi Rapace (állítólag egy francia cigánylányt alakít), valamint ismét felbukkan Irene Adler szerepében Rachel McAdams is.

 

By: [o]

 

Egyre várósabb. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Holmes: keresd a nőt!

A zseniális magándetektív minden rajongója tudja, hogy Holmes egyszer volt életében igazán szerelmes. Irene Adler rabolta el a szívét, akit nemcsak szépsége tesz emlékezetessé: azon kevesek közé tartozik, akik túl tudtak járni a legenda eszén.

Holmes%2520keresd%2520a%2520nQt%2521%255B4%255D.jpg

Guy Ritchie viktoriánus gengszterfilmet faragott a Sherlock Holmes-történetből, és fantasztikus játéklehetőséget biztosított két főszereplőjének, Robert Downey Jr.-nak és Jude Law-nak. De az internetes fórumokat vagy egy éve izgalomban tartja a kérdés, hogy vajon a csupán egy klasszikus Holmes-sztoriban szereplő Irene Adler számára lehetséges-e visszatérés? A héten kiszivárgott néhány kép a londoni forgatásról, és ezek végre egyértelműen megadják a választ: hiszen jelmezben, alaposan befűzve, hetyke kis kalappal szerepel rajtuk Rachel McAdams, az Adlert játszó színésznő. Viszont Downeyt csak a legavatottabb szeműek szúrhatják ki a fotókon: kopasz, kecskeszakállas kínait kell keresniük – úgy tűnik, a forgatáson a maszkmesterek is elemükben vannak, és alaposan elmaszkírozták a Holmes-maszkot.

IC Press

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...