Jump to content
PirateClub.hu

Halálos iram 7.


hankock
 Share

Recommended Posts

A gyengén szereplő Halálos iramban: Tokiói hajsza után ismét sikerült sikerült visszacsábítani az első rész négy főszereplőjét a negyedik felvonásra, ami a franchise legsikeresebb darabjává is vált. A bemutató után szóba került az ötödik rész, Paul Walker még tavaly tavasszal árulta el, hogy ő és Diesel is benne lesz a folytatásban, a történet pedig Braziliában fog játszódni, de azóta nem sok szivárgott ki a franchise háza tájáról. Vin Diesel törte meg a csendet, a Facebookon a következőket írta

 

"Ha úgy vesszük, hogy a Halálos iram volt az első fejezet, akkor Chris Morgan éppen most tette le elénk a második és harmadik fejezetet. Korábban még nem volt olyan, hogy egy széria két készülő felvonásában is részt vállaljak, eléggé izgatott is vagyok, ez egy olyan lehetőség, amire nehéz lenne nemet mondani. Eléggé vonzónak találom azokat a színhelyeket, ahova majd a forgatás alkalmával eljutunk, a csavarok és váratlan fordulatok pedig a karaktereket hitelessé teszi, amelyeket már kihívás megformálni."

- folyamatos frissítés /style_emoticons/default/smile.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

A bennfentes információkat szállító AICN oldal megszellőztette, hogy a hetedik Halálos iramban Jason Statham is tövig nyomhatja a gázpedált. Talán emlékeztek rá, hogy a soron következő epizód előtt is pletykálták, hogy a szállításban jeleskedő úriemberrel fog meggyűlni Vin Dieselék baja, végül Luke Evans léphetett be az aktuális rossz fiú szerepkörbe. Úgy néz ki, hogy Stathamnak a Fast Six végén lesz jelenése, majd a Halálos iramban 7-ben odacsap.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

 

Lehetséges, hogy lesz Halálos iramban spin off

 

A Halálos iramban: Ötödik sebességben megismerhettünk egy új karaktert, Hobbs-t (Dwayne Johnson alakította), aki a hatodik felvonásban is jelen lesz. A Szikla az Empire-nek adott interjúban megemlítette, hogy lehetséges, hogy karaktere lehetőséget kap arra, hogy egy spin-offban akciózhasson.

Johnson elmondása szerint volt már erről szó, a céljuk az, hogy nagyobb teret adjanak Hobbsnak és esélyt kaphat arra, hogy egy különálló filmben szerepelhessen.

 

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Vin Diesel így beszélt a következő filmekről: a Halálos iramban 6 lezárja a sztorit, amit a 4. és 5. rész elkezdett. A Halálos iramban 7 egy teljesen új irányba tereli a történetet. "A 7. rész a következő trilógia kezdete. A következő 3 rész irányvonala már tiszta." A Halálos iramban a Universal Pictures meghatározó franchiseává vált, és úgy döntöttek, hogy minden nyáron kiadnak egy új epizódot. Épp emiatt a sietség miatt lépett ki Justin Lin a rendezői székből, de helyét gyorsan pótolták James Wannal (Fűrész).

 

Már a Halálos Iramban 6 megjelenése előtt kőbe véste a Universal, hogy elkészül a 7. rész, a sietős tempó pedig egyelőre az egykori rendezőnek, és Dwayne Johnsonnak sem elfogadható. A stúdió viszont már jövő nyáron moziban szeretné látni a filmet, az új direktor állítása szerint pedig már kezdeti fázisban vannak a munkálatok. „Jelenleg az előkészületekkel vagyok elfoglalva. Az akciójelenetek megtervezésén, egyéb ötletek beépítésén, és azon gondolkozom, hogy miket is lehet, illetve fogunk kezdeni a karakterekkel. Nagyon élvezem.” mondta a rendező, Wan.

Aki szerette volna, mostanra már biztosan látta a Halálos Iramban 6-ot, így nem nagy spoiler, hogy Jason Statham lesz a rosszfiú a következőkben, amit James Wan meg is erősített a beszélgetés során.

Arra, hogy milyen érzés volt csatlakozni ehhez a franchisehoz, a következőket mondta Wan: „Rendben, én így írnám le: olyan, mintha meghívnának mindenkit a Hálaadás vacsorára, az egész család megjelenik az asztalnál, már vágják föl a pulykát. Aztán egyszer csak besétálok az ajtón, mindenki megáll, és engem néz. Ezután ott állok kínosan, és annyit mondok: ’Hé! Itt vagyok! Ó, ez az én székem? Oké, akkor én most itt helyet foglalok.’

A másik hasonlat, ami erre illene, hogy ez olyan, mintha egy másik ember elmentett játékát folytatnád. Ismerem a karaktereket, a sztorit, de innentől rajtam múlik, hogy hogyan veszem föl a fonalat, és milyen irányba viszem el.

A Halálos Iramban 7 2014. július 11-re van datálva, Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Dwayne Johnson és Jason Statham az eddig ismert szereplők.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

legutolsó részt még nem láttam, de ha így növekszik a filmekben a lehetetlen dolgok "megvalósítása" a filmekben szerintem én még maximum egy részt nézek majd meg belőle. mert oké csak egy kicsit repült nagyobbat mint amúgy lehetne, meg ott még pont befért... de mikor már egy városon keresztül vontatnak végig egy páncélszekrényt illetve inkább egy szobát az már kicsit nagyon sok.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Kemény legényekkel erősítenek a Halálos iramban 7-re. Már jó ideje tudni lehet, hogy a vezetésben szállítóként nagy tapasztalatot szerzett Jason Statham akasztja össze bajszát Vin Dieselékkel.

Tony Jaa is csatlakozott a csapathoz, a thai színész az Ong Bakban mutatta be harcművész tudását. A nagy nemzetközi sikert arató film után elkészítette a folytatásokat, de csak nagy nehézségek árán sikerült befejezni a második felvonást, Jaa egy időre eltűnt a dzsungelben meditálni. Majd A sárkány bosszúja 2 körül sem ment minden simán, több, mint egy éven keresztül zajlott a forgatás. Mindenesetre a Halálos iramban 7-ben alkalma nyílhat arra, hogy kiosszon pár kőkemény rúgást. Sajnos nem ismeretes, hogy mely oldalon fog állni.

Nem ő lesz az egyetlen harcművész az alkotásban, Ronda Rousey ketrecharcoscsaj is bunyózhat valakivel.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Most néztem meg a 6. részt (vártam az extended Full HD-t...), és nekem brutál módon tetszett! :D

Majd a végén, mikor amúgy is tátott szájjal kezdeni nézni az ember a stáblistát, begurul Jason Statham. Na az kész :D

Remélem valami jó sztorit fognak belőle kihúzni, ugyanis az egyik kedvenc színészem J. Statham.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

22_original.jpg

 

James Wan osztott meg egy fotót a nyilvánossággal, amelyen egy olyan Aston Martin motorháztetőjének támaszkodik, amely már a James Bond filmekben is feltűnt. A képhez tartozó leírás alapján ezzel veszi majd fel a versenyt Jason Statham a Vin Diesel és Paul Walker által vezetett bandával. A már jól ismert szereplők mellett egyébként a hetedik epizódban feltűnik majd Kurt Russell, Tony Jaa, Lucas Black és Djimon Hounson is. A várható megjelenés 2014. július 11, addig is nézzétek meg a teljes fotót a folytatásban.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

:((

Autóbalesetben meghalt Paul Walker Kaliforniában. A negyvenéves színész a Halálos iramban című filmsorozattal vált ismertté. A balesetben Walker egyik barátja vezetett, ő is meghalt, kocsijuk, egy tűzpiros Porsche teljesen kiégett - írja a brit BBC. Walker az autóval száguldozós jeleneteiről híres Halálos iramban-széria öt részében játszott (az első, a második, a negyedik, az ötödik és a hatodik filmben), és szerepelt a most készülő hetedik részben is. Egyik utolsó, Hours című filmje decemberben kerül az amerikai mozikba.

20131201paul-walker-a-halalos-iram.jpg
Forrás: UIP

A színész Facebook-oldala megerősítette Walker halálhírét. Mint írták a színész éppen egy jótékonysági eseményre tartott, amikor a baleset történt. A Halálos iramban-sorozat másik arca, Vin Diesel a hír hallatán ezt posztolta az Instagramjára: „Testvér, nagyon fogsz hiányozni. Nem találom a szavakat. A mennybe újabb angyal költözött. Nyugodj békében."

 

origo.

 

OFF: Remélem a Studio, lefújja a franchiset és a 7-résszel bezárja a sorozatot, így lenne méltó. A 7-ik részben méltó módon búcsúztatják el Pault. R.I.P. :(

Link to comment
Share on other sites

Halálos Iramban 7 - Szünetel a forgatás

A minap számoltunk be arról a tragikus hírről, hogy Paul Walker autóbalesetben életét vesztette, így várható volt, hogy a Halálos Iramban 7 forgatása leáll majd. A színész, aki egy kivételével szerepelt az összes eddigi Halálos Iramban filmben még nem fejezte be teljesen a munkáját a forgatáson, tehát nem tudni, hogy miképpen oldják meg a vászonról való leköszönését, de a Universal Studios, a producerek és James Wan rendező megpróbálják megtalálni a legmegfelelőbb megoldást, ugyanakkor a forgatás most jó ideig szünetel majd a gyász miatt. Természetesen a Universal nem fogja azt meglépni, hogy törli az eddig felvett jeleneteit és a Halálos Iramban 7 kiadása sincsen veszélyben, mivel ez fontos bevtele a kiadónak, de mindenképpen ki kell találniuk, hogy hogyan tudják úgy folytatni a sztorit, hogy tiszteletben tartsák Walker örökségét. Azt nem tudjuk, hogy a korábban kitűzött dátummal (2014. július 11) mi lesz, de jelen pillanatban ez csak másodrangú. Szerintetek milyenek lesznek a következő Halálos Iramban filmek Paul Walker nélkül?

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

FF7-teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=ksfMO-91EKE

 

November 27-én, három nappal Paul Walker halála előtt szivárgott ki egy előzetes a készülő Halálos iramban hetedik részéről, amiben Walker megígéri az őt kérdezi színésztársának, hogy már csak egyszer mennek a temetőbe.

„Promise me, no more funerals.” „Just one more.” „Ígérd meg, hogy nincs több temetés.” „Csak még egy.” – hangzik el a felvételen.

Akkor még senki nem az övére gondolt....

Link to comment
Share on other sites

A Universal stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy Paul Walker szombati halála miatt meghatározatlan időre felfüggesztették a Halálos iramban 7 forgatását. Az autós akciófranchise Vin Diesel és Paul Walker főszereplésével tervezett hetedik részét James Wan (Fűrész) rendezi, a forgatásban éppen hálaadási szünetet tartottak, amikor Walker halálos baleset áldozata lett, és ezen a héten folytatták volna a munkát.

 

A stúdió hivatalos közleménye szerint jelenleg fontolóra veszik, hogy milyen lehetőségeik vannak a franchise folytatására. Pontosan nem tudni, hogy a hetedik filmből mennyi készült el, és befejezhető-e Walker nélkül, de a The Wrap magazin szerint a színész több kulcsjelenetét még nem forgatták le. Ha ez így van, akkor minimum a forgatókönyv alapos átírására és pótforgatásra lesz szükség, de az sem zárható ki, hogy teljesen elölről kezdik a filmet Walker nélkül. A Halálos iramban 7-et az eredeti tervek szerint 2014 júliusában mutatták volna be.

 

origp

Link to comment
Share on other sites

A TMZ kamerái előtt James Wan rendező által adott válasz alapján úgy tűnik, befejezik a Halálos Iramban 7. részét. A hírportálok tudósításai alapján azonban egyelőre több nagy kérdés tisztázatlan, melyek egyértelműen azt mutatják, hogy a film – ha valóba be is fejezik - megjelenése mindenképpen csúszni fog.

TMZ: Mr. Wan szeretném kifejezni részvétemet önnek és az egész stábnak. Hogy van a stáb, hogyan viselik a hírt?

James Wan: Nagyon szomorúak és elkeseredettek vagyunk, de megküzdünk ezzel.

TMZ: Gondolja, hogy a történtek ellenére a forgatás folytatódni fog?

James Wan: Igen.

 

 

 

TMZ

Link to comment
Share on other sites

Testvérével pótolhatják Paul Walkert.

 

Paul Walker öccsével, Cody Walkerral fejezhetik be a Halálos iramban 7-et - legalábbis a Daily Mail így tudja. Igaz, a Universal már azt a korábbi értesülést sem akarta kommentálni, hogy Paul Walker halála ellenére is moziba kerül a Halálos iramban következő része, csak a tervezettnél később. A produkció nagy részét már leforgatták, egy nagyobb forgatás lett volna még hátra Abu-Dzabiban.

Ezután arról kezdtek cikkezni, hogy a sorozat következő részében Walker karaktere is meghal, ezen már dolgoznak a forgatókönyvírók. Lehet, hogy ezekhez a jelenetekhez kell majd a színész öccse. Cody Walker kaszkadőr, eddig csak egy játékfilmben színészkedett, az is 3,6 ponton áll az IMDb-n.

 

index.cinematrix

Link to comment
Share on other sites

Paul Walker tragikus halála óta sok pletyka keringett a Halálos iramban hetedik részének sorsáról, de szerencsére időközben megérkezett a hivatalos közlemény: Chris Morgan, az eredeti forgatókönyvíró átírta művét, hogy Walker karaktere méltó módon távozhasson a filmből.

Fellélegezhetünk, Bieber kimarad

Ami további jó hír, hogy a pletykákkal ellentétben Justin Bieber sem kapott szerepet a filmben annak ellenére, hogy Ludacris megannyi rajongójával a háta mögött nagyban támogatta az ötletet.

 

Szerencsére Paul Walker jeleneteinek több mint a felét leforgatták már a baleset előtt, így ezek még mind használhatók a filmhez. Ennek ellenére Walker karakterének kilépése még mindig nem biztos, ugyanis a Universal felajánlotta bátyjának a szerepet. Az a hír igaz, hogy Jason Statham szerepelni fog a filmben, akit a 6. rész végén egy jelent erejéig láthattunk is. Amint jóváhagyják az átírt forgatókönyvet, a forgatás januárban folytatódhat is, így az eredeti bemutató dátuma még változatlan maradhat.

 

A főszereplő nélkül azonban továbbra is nehéz volt elképzelni a film befejezését, viszont a napokban megoldás született: testvére, Cody lép Paul helyére. Bár nagy a hasonlóság a két testvér között, mégis kellő utómunkára lesz szükség, hogy ne tűnjön fel, valójában más játssza a szerepet - a tervek szerint a problémát úgy fogják megoldani, hogy Cody-éra montázsolják Paul arcát. Kíváncsiak vagyunk, sikerül-e a technika segítségével újra a képernyőre varázsolni az elhunyt színészt.

 

neon.ferfibarlang

Link to comment
Share on other sites

A sorozat másik oszlopos tagja, Vin Diesel közzé tett egy képet arról a jelenetről, melyben utoljára látható Walkerrel együtt. Valamint azt is elárulta, hogy a film majdnem kilenc hónapot fog késni, és 2015. április 10.-e az új megjelenési dátum. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy James Wan rendező és Chris Morgan író, hogyan fogják kiírni Walker karakterét a sztoriból, de továbbra sincs kizárva, hogy egy dublőrrel és némi CGI segítségével fejezik be O'Conner hátra maradt jeleneteit.

h5ljov3e9kkhv68j9uiu.jpg

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

 

Nem fogják megölni Brian O'Connert a Halálos iramban-sorozat hetedik részében.

 

Paul Walker tragikus halála után nem sokkal összeült a Halálos iramban 7 "válságtanácsa", hogy kitalálják, miképpen folytassák a sorozatot. A gondot az okozta, hogy bár Paul Walker jeleneteinek jó részét már leforgatta, az elkészült alapanyag közel sem volt elegendő ahhoz, hogy az eredeti tervek szerint készítsék el a filmet.

 

Nos, a The Hollywood Reporter információi szerint úgy tűnik, hogy megszületett a döntés a Universal stúdió berkeiben: Brian O'Conner vissza fog vonulni, vagyis a karakterét nem ölik meg. A stúdió döntését az is motiválta, hogy így akarnak tisztelegni a színész előtt, ami egyben azt jelenti, hogy Walker leforgatott jeleneteinek egy része helyet kap az új szkript szerint készített verzióban is, amit 2015. április 10-én fognak bemutatni az amerikai mozik.

 

SG

 

Módosította SzegediXY
ebben azért volt egy kis spoiler, légyszíves legközelebb figyelj
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Walker halála után 2015 nyarára tolták a bemutatót, ám a széria másik sztárja, Vin Diesel új dátumot posztolt a Facebook-oldalán. Diesel szerint 2015. április 25-én érkezik az amerikai mozikba a hetedik rész. A több hónapos időnyereség valószínűleg annak köszönhető, hogy sikerült kitalálni, mi történjen a forgatás felénél elhunyt Walker karakterével. A producerek úgy döntöttek, nem ölik meg a népszerű hőst, hanem visszavonul a gyorsulási versenyek és nagyszabású fegyveres leszámolások világából.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Az Universal úgy oldja meg végül a Paul Walker halál után felmerült problémát, hogy felfogadtak vagy 4 test dublőrt, az arcát pedig számítógépek segítségével keltik életre. A hangra pedig régebbi vagy a színész által már felvett szövegeket használnak.

 

Mint tudjuk, volt egy nagyobb fontos jelenet, amit meg kellett valahogy oldaniuk a film teljes átírása és újraforgatása nélkül.

 

filmbuzi

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

A tavaly autóbalesetben elhunyt Paul Walker nélkül készül a Halálos iramban 7, ahol a jeleneteiben a testvérei Caleb Walker és Cody Walker helyettesítik a sztárt. Akik borostásan tényleg hasonlítanak az elhunyt sztárra, főleg ha Vin Diesel mellé állnak, mint ezen a képen:

5945658_79163af13c2a4634c21af180d36e5748
Fotó: Universal Pictures / Relativity Media

A Halálos iramban 7 a való élettől eltérően happy enddel fog záródni: Paul Walker karaktere, a zsaruból lett illegális gyorsulási versenyző ugyanis nem hal meg a filmben, hanem kiszáll a bizniszből, és elhajt az asszonykával meg a gyerekkel a naplementébe, Vin Dieselre, a Sziklára és a többiekre hagyva az újabb 7 részen át tartó lövöldözést.

A jövő áprilisban mozikba kerülő Fast 7 rendezője egyébként egy geek körökben ismert és elismert folytatásgyártó, James Wan: neki köszönhetjük a belezős Fűrész-szériát.

 

index

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mint ismeretes, Paul Walker sajnálatos halála miatt hónapokra leállt a Halálos iramban 7 forgatása, majd májusban folytatódott és vélhetően júliusban ér majd véget egy nagyszabású tömegjelenet felvételével, melyben több mint 600 statiszta vesz részt. A stúdió 200 millió dollárt szánt a filmre, csakhogy a nagy csúszás és néhány technológiai eszköz használata, mint például Paul Walker "pótlásának" megoldása a hiányzó jeleneteknél további 50 millióval növelte a kiadásokat, így a stúdió ennyit követel a biztosítótól, ami rekordösszegű kártérítést jelentene.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

A meghosszabodott forgatást a legújabb hírek szerint Vin Diesel is nehezíti, aki egy stábtag szerint "Egy egész napot töltött a lakókocsijában. Másnap órákig vártak rá. Május 28-án pedig egy 2,5 órás találkozót szervezett a stúdió vezetőivel, csakhogy elmondja nekik, 'Mi a francot csinálok én itt?'" James Wan rendezőnek néhány napra még beugró embereket is kellett használnia Diesel helyett. Az nem világos, hogy miért viselkedik így a színész, de valószínűleg a lassan haladó forgatás keltette fusztráció okozhatta a morál csökkenését. Eközben a stúdió mindent tagad. "A munkálatok előre nem látott nehézségeken mennek keresztül. A stáb és a színészek, Vinnel az élen, remekül kezelik a szituációt."

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Aki a száz közül az egyik csatornán figyelemmel követi Dwayne Johnson mindennapjait tudhatja, hogy már befejezték a Halálos iramban 7 forgatását. Ezek szerint olyan jól haladnak a munkálatok, hogy mindjárt egy héttel előbbre is hozták a bemutató dátumát. Még több premier dátum változás a kattintás után!

- A Halálos iramban 7-et 2015. április 3-án mutatják be a külföldi mozik, hazai dátum egyelőre még nincs.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...