Jump to content
PirateClub.hu

Photoshop help!


.:!|M@t€|!:.
 Share

Recommended Posts

Na akkor ecsetelném a kérdést. Olyat szeretnék csinálni, hogy egy fix helyről több képet csinálok úgy hogy minden mozdulatlan marad csak pl én mozgok rajta. Így lenne 2-3 kép ugye a háttér ugyanaz. Most jön a kérdés: hogy kéne megcsinálni azt hogy a 3 képből 1 legyen? Remélem értitek mire gondolok..

 

Üdv

 

Máté

Link to comment
Share on other sites

Én nem teljesen értem mire gondolsz. Úgy érted a háttér megmarad és a te mozgásod egymásra vetül? Mintha mondjuk háromszor jelenél meg a képen? Mert azt fényképezővel is meg lehet csinálni. :rolleyes:

 

Vagy úgy is csinálhatnád, hogy egyik képet meghagynád az alap képnek és a többi képről kivágnád magad és az alap képre tennéd be...pontosíthatnál jobban, hogyan gondolod. :) Vagy mit akarsz ábrázolni a képpel.

Link to comment
Share on other sites

Az lenne az elképzelés hogy egy képen én többször vagyok rajta. Valamikor teljesen más helyen de olyan is jó lenne ha takarásban. Pl állok vhol és mintha egy másik ember lennék kinézek magam mögül:D Fényképeznék egy simát utána hátrébb állnék 1 métert még egy fénykép és a kettőt összeollózni vhogy...

Link to comment
Share on other sites

Meghagysz egy alap képet, és a többi képről kijelölöd magad majd átmásolod. Mennyire értesz a Photoshophoz? Mert ott rengeteg mondja vannak annak, hogy képből képet ragadj ki. Ott van például a Quick Selection Tool, vagy a Filter -> Extract is. Én ezt a kettőt szoktam használni, vagy pedig rámész a Brush Tool-ra, majd nyomsz egy Q betűt, és a kijelölni kívánt területet elkezdett kiszínezni. Akkor jó, ha ilyen pirosra színezi ki, ha nem, akkor alulról a harmadik ikonra menjél rá, hogy fekete-fehér kocka legyen. Ha végeztél a kiszínezéssel, megint nyomsz egy Q betűt, majd rámész a Select -> Inverse-re. Nem tudom így érthető e. Ha nem dobj egy személyes üzenetet, aztán megpróbálom máshogy is el magyarázni.

Link to comment
Share on other sites

Vagy úgy is csinálhatod, ha állvánnyal csinálod a képeket, akkor egyszerűen csak egymásra illeszted a két képet. Majd radírral kitörlöd, vagy maskolod azt a részt ahol rajta vagy a másik képen, és akkor egy képen többször fogsz szerepelni. Attól függ mennyire értesz a PS-hez. De nagyon sok módon meg lehet csinálni. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...