Jump to content
PirateClub.hu

Orális szexhoroszkóp


Electro12
 Share

Recommended Posts

Orális szexhoroszkóp

 

Tudományos értekezés a fellatio/cunnilingus és az asztrológia kapcsolatáról, avagy ?hogyan szopnak a lányok, és hogyan nyalnak a fiúk, csillagjegyeik szerint?... :rolleyes:

 

 

Fellatio:(Lányok)

 

KOS

Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik.

 

BIKA

?Szopni született?. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.

 

IKREK

Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.

 

RÁK

Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.

 

OROSZLÁN

Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet. ))

 

SZŰZ

Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.

 

MÉRLEG

Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, ?megszólít?. Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.

 

SKORPIÓ

Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze? / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.

 

NYILAS

Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.

 

BAK

Azok nem szopnak.

 

VÍZÖNTŐ

Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt.

 

HALAK

Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat.

 

 

Cunnilingus(Fiúk)

 

KOS

A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban.

 

BIKA

Kifejezetten szereti a nyalást. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekről, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozásután, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja.

 

IKREK

Kísérletező. Azt imádja ,ha a nő élvezi,saját vágyait is képes háttérbe szorítan,hogy kielégíthessen. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetőleg mindezt egyszerre, és tükör előtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepődj meg, ha hirtelen 69-re vált?

 

RÁK

Rendkívül gyengéd ,gondoskodó,szereti ha a nő összhangban van vele. Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívből jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernőjét boldognak látni. A nő melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsőrangú szeretővé teszi, akit minden nőnek meg kell tartani.

 

OROSZLÁN

Előnyben részesíti a kikötözést,mert így uralkodhat a nőn. Ha megkíván egyet, azonnal maga alá kell gyűrnie,nehezen viseli a visszautasítást,hogy nem ő írányít,szívesen nyal,de csak ha nincs megkövetelve tőle. Erősen markol a nő seggébe ,és vadul lefegyel,addig amíg a nő nem könyörög azért ,hogy hagyja abba és dugja meg.

 

SZŰZ

Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs nagy jelentőssége. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szűz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tűnnek.

 

MÉRLEG

Nem ismer tabut,és egyáltalán nem szégyellős. A szeretkezés előtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne?

 

SKORPIÓ

Úgy kinyal, hogy belehalsz. Minden fortélyt ismer,amit nem az, valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet.

 

NYILAS

Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána.

 

BAK

Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság nem az erőssége.

 

VÍZÖNTŐ

Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítő, változatos az előjátékban. Szuper szerető, aki egyetlen nőt sem hagy kielégítetlenül. Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetően sose fogsz unatkozni mellette.

 

HALAK

Úgy nyal, mint egy álom. Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Folyton figyeli ,hogy mit kíván partnere,egy a lényeg ,hogy fergetegesen kielégítse.

 

 

Lehet kommentelni, mi a véleményetek, ki ismert magára, és ha nem vagytok szemérmesek a csillagjegyeteket is beírhatjátok.

Az enyém mindenesetre 100%-osan stimmel. Fiú vagyok, KOS. B)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...