Jump to content
PirateClub.hu

A 6 legidegesítőbb szexszokás!


Szergej77
 Share

Recommended Posts

A 6 legidegesítőbb szexszokás


A rossz szex az, ha nincs szex – tartják. Így a legidegesítőbb talán az, ha ezzel visszaélsz. Azonban kisebb-nagyobb hibákat – vagy annak vélt hibákat – szinte mindenki elkövet az ágyban. Segítünk, hogyan kerüld el ezeket.

A lustaság
A lustaság ugyan fél egészség – de nem az ágyban. Ha mindent a kedvesednek kell „csinálnia”, te pedig csak fekszel, mint egy fadarab, nem biztos, hogy mindketten eljuttok a csúcsra. Vagy, ha sikerül is, előbb-utóbb a partnerednek unalmassá és fárasztó „munkává” válik a szex.

Hasonló a helyzet, ha aktívan benne vagy a dolgokban, de szinte sosem kezdeményezel – ezzel alaposan elveheted párod kedvét az egésztől. Jó és izgalmas, ha a férfi igázza le a nőt, de gondolj arra, hogy az erősebbik nem is szereti, ha becserkészik, kívánják, akarják – és leteperik.

Kövér vagyok és narancsbőrös

Az örök közhely: szeresd önmagad! Vagyis hidd el, hogy szép vagy és kívánatos. Lehet, hogy – legalább is szerinted – van rajtad pár kiló felesleg. De ez csak téged zavar. És téged sem kellene! Sokkal vonzóbb egy nő akkor, ha szereti és nem szégyelli a testét. Ne takargasd magad, hiszen ha szeret, akkor szeret a vélt vagy valós narancsbőröddel együtt. És lássuk be, kifejezetten idegesítő, ha a legforróbb pillanatokban arra gondolsz, vajon jól áll-e neked az adott póz. Neki is, neked is.

Ne legyél gyerekes!


És ne gügyögj kisbabaként az ágyban! Bizonyos szituációkban ez még édes is lehet, de az ágyban inkább kiábrándító. Szóval, ha mámoros erotikus játszadozásra vágysz, ne viselkedj gyerekként, sokkal kamatoztatóbb, ha szexuálisan fűtött felnőtt párducként „teszed a dolgod”.

Csak te, csak te!

Nincs annál zavaróbb, mint amikor látod, hogy partnered rohan a cél felé, de sajnos csak a saját kielégülése érdekében. Legalább ennyire kiábrándító, ha te mész át önzőbe – csakis a saját testedre és a csúcs elérésére figyelsz. Az igaz szerelemben és tökéletes szexben mindkét fél egyforma, soha sem dől a mérleg túlzottan az egyikőtök felé.

Jó voltam?

Ne várd folyton a visszaigazolást. Ha veled akart szeretkezni, és már attól megkíván, hogy meglát, akkor nincs okod kételkedni. Magadban sem. Ha pedig „szükségtelen” kérdésekkel bombázod partneredet a szexuális aktus után, ő úgy érezheti magát, mintha vizsgáztatnád. Vedd le a jelzéseiből, mennyire élvezte az együttlétet és elégedett volt-e veled!

Felejtsd el a műélvezést!

Előbb-utóbb úgyis lebuksz. Főleg, ha még az orgazmus közelében sem jársz, és mégis eljátszod, mennyire jó neked. Még véletlenül se játszd túl a szerepet, mert a férfiak nem hülyék. Ha mindenképpen meg kell játszanod az orgazmust (nem akarod megbántani, stb.), csak szolidan, mert a túlzott sikoltozás egyből lebuktat.

forrás: Nana.hu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Lustaság:

hát, sokan elfáradnak vagy tohonyák az ágyban. elalszanak egy nőn, azaz ahogyan csinálnak vmit. megsértődnek ha szól nekik az ember, h apukám ha lehetne akkor intenzívebben csinálj már vmit, vagy elkezdenek nyavalyogni amikor a nő arra bíztatja vagy szavakkal vagy tettel, h erősebben. a leglehangolóbb az, ha a nő többször akarja és a pasi húzza a száját, mert neki fárasztó volt 4 menet. nem is értem.... akkor csináljon egyet, de akor rakja oda magát rendesen.

 

Kövér vagyok és narancsbőrös

ha így választott téged egy nő, akkor ne aggasszon téged, h lóg rajtad a háj. de ha mégsem tudod leküzdeni, akkor ne sopánkodj hanem tegyél érte, h a nő gusztának, fittnek, és kockáshasúnak lásson.

 

Ne legyél gyerekes!

na ez fontos, mert senki nem szereti ha beszédben maszatolnak. fogadd el, h ott mások a hangsúlyok, akár a kommunikáció, és ha erőteljesen, de szexisen kér vmire egy nő aki tőled izgult fel, akkor ne dedóskodj már.

 

Csak te, csak te!

nincs kiábrándítóbb annál, hogy a férfi hamar felizgul és csak úgy be akarja vágni a lompost. fel sem fogja, h a nő még a szexualitás előszobájában sincs. tessék tiszteletben tartani a másiknak az izgalmi görbélyét, és ahhoz alkalmazkodni. ne akarj egy nőn azonnal csak úgy végigmenni mint a 6,20-as gyorsvonat, nem üríteni jársz belé, hanem szeretkeztek. ha önző vagy az ágyban és nem figyelsz oda a másikra, akkor nem fogod élvezni a szexet, sőt a csaj is örökre lelép tőled.

 

Jó voltam?

soha ne tedd fel ezt a kérdést. ha bizonytalan vagy benne, akkor elmondom most, h tuti szar vtál. ne várd már el a másiktól, h nem elég h elszenvedett tőled egy rossz szexet, de még dícsérjen is téged, vagy belehazudjon a szemedbe, hisz a valóságot képtelen lennél elviselni. ha netán jó vtál, azt érezni és látni fogod a nőn.

 

Felejtsd el a műélvezést!

felesleges eljátszani. de ha mégis megteszed, és a partnered elhiszi, akkor nagyon buta. egy élvezésnek nagyon szembetűnő tünetei vannak. a lányok falból tudnak sikitozni, de ha nem érzed az erős szívdobogását, ha nem hallod a ziháló hangját, ha nem érzed a megfeszült testét stb.... akkor sok jóba nem részesítetted őt.

 

szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...