Jump to content
PirateClub.hu

Tippmix és egyéb sportfogadás


2009ktm450sxf
 Share

Recommended Posts

Ezt nem játszottam meg. Nem régóta játszok, de eddig még egyszer sem nyertem, ezért pár hónapig szüneteltetem a dolgot. Sajnos szánalmas a kedvenc csapatom mostani formája, meg úgy az egész vezetőség. Már így is botrány volt a múltkori meccs után, így szerintem ezt ma be kell húzniuk.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Végül mégse fogadtam. Egyébként a nővérem életében háromszor fogadott, de csak 500 ft-ot tett meg, majd annyira megtetszett neki, hogy 15.000 ft.-ot tett meg kifejezetten tuti meccsekre:
 

http://kepfeltoltes.hu/view/140330/Office_Lens_20140330_154257_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennek hatására kezdtem el azon gondolkodni, hogy fogadásból lehet-e úgymond 'megélni'. Tudom.. ez így elképzelhetetlen. Viszont tegyük fel, hogy csak biztos meccsekre fogadunk. 

Link to comment
Share on other sites

Az szép kis szelvény. Gratulálok!

Na olyan, hogy tuti meccs nincsen. Sajnos tapasztaltam már párszor. Az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Tegyük fel, hogy pl a Juventus, a PSG, vagy a Barcelona agyon nyeri magát. Viszont ha én megteszem, akkor biztosan kikapnak, vagy döntetlent mennek. Nem tudom miért van így. Még életemben nem nyertem, habár olyan sok szelvényt nem is adtam még fel. 1 hete "Próbamixezek". Ez annyit tesz, hogy nem adom fel a szelvényeket, csak megjátszom őket. Minden nap 2 meccset játszok meg, olyat, ami "tuti", és ezt 1 hónapig fogom csinálni. Aztán 1 hónap múlva meglátom, hogy minuszban, vagy plusszban lenne-e az egyenlegem. Így kockázat és veszteség nélkül meglátom, hogy érdemes-e vele foglalkozni. Eddig 5 nap alatt 3 vesztes szelvény, és 2 nyertes...

 

Szerk: Ki van ez egyébként találva. Kevés pénzzel csak nagy oddsos meccseket érdemes játszani, mert amúgy pár száz forint lenne csak a nyeremény. Így viszont tényleg 50-50%, hogy nyersze-e. Ez akkor jó, ha van munkahelyed és akkor nem sajnálsz 1 havi fizudból 10 ezret erre áldozni. Úgy kis oddsos meccsekkel is sokat nyerhetsz.

Link to comment
Share on other sites

Köszöni szépen! Ő is egy hónapig csak próbamixeket tett, hogy átlássa a fogadás folyamatát. Esténként kb. 1 órát a statisztikákat elemezte, így született meg ez a nyertes szelvény. 
Ne keseredj el, én is vesztesnek mondhatom magam e téren, de közeledik a vb. Ott már sokkal kiszámíthatóbbak lesznek az eredmények. 3 csapatra fogok nagy tétet feltenni: német- spanyol - és brazil válogatott. Úgy, hogy egy szelvényben fognak szerepelni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 6 months later...

Cesena - Napoli - 2 --> Napoli 1,35  

Malaga - Levante - 1 --> Malaga 1,45

Juventus - Internazionale - 1 --> Juventus 1,45  

 

Mai meglepetések már megvoltak, szóval ezek simán jönni fognak ( persze szerintem, megérzésem szerint .. ) .. :)

 

Hajrá ! :)

Módosította Jaire
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...