Jump to content
PirateClub.hu

Másnaposok 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

A majom miatt támadnak az állatvédők

A Másnaposok második részében helyet kap majd egy majom is, aki szerves részét képezi a történetnek. Az állat a forgatások alatt rászokott a dohányzásra, és emiatt perelik az állatvédők a rendezőt és a producereket.

A Másnaposok 2 premierje egyre csak közeledik, ám ahogy az minden sikeres filmnél lenni szokott, mindig van egy szervezet akinek nem tetszik valami a produkcióval kapcsolatban. Jelen esetben az állatvédők, vagyis a PETA támadta Todd Philipset és csapatát, mivel a forgatások alatt a filmben szereplő majom rászokott a dohányzásra, és más filmek forgatásán sem hajlandó abbahagyni a káros szenvedélyt. A dohányzás mellett egy sértő jelenet miatt még néhány moziból is kitiltották az előzetest, ugyanis a trailer végén a majom szexjelenetet szimulált, ami sértő rá nézve.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A farkasfalka katonái

Egy vígjáték készítése csupa kacagás? Egyesek szerint igen. De amióta Todd Phillips rendező igazi rendőrségi sokkolóval akarta leforgatni a Másnaposok egyik jelenetét – állítólag csupán a Warner Bros. jogászai akadályozták meg benne –, sokan másképp gondolják. Például a Másnaposok színészei, akiknek a folytatás kedvéért már Thaiföldre kellett utaznia.

Ho2-04510.jpg

A kilenchetes bangkoki munka olyan volt, mintha az Apokalipszis most-ot készítettük volna – emlékezik Bradley Cooper a Másnaposok 2. (Hangover Part II, hazai bemutató: május 26.) forgatására. – Végig piszkosak voltunk, izzadtunk, és a legtöbb jelenethez halvérrel kentek be minket. De ami a legrosszabb: a végére egészen megszoktuk. A hírek szerint a kemény munka sok jót is hozott: összekovácsolta a csapatot: a Farkasfalka tagjai igazi barátokként tértek haza. – Már most fogadni mernék, hogy a Másnaposok 2. nagyobb siker lesz az első résznél, mert sokkal őrültebb – mondja Bradley Cooper. – Akkor pedig lesz harmadik rész is. És sejtem, hogy nem fogok alkudozni: akár ingyen is megcsinálnám, hogy újra együtt hülyülhessek néhány hónapot a többiekkel.

intercom.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Hatalmas másnap közeleg!

 

A visszaszámlálás már 2009-ben megkezdődött, de most válik igazán izgalmassá. A Másnaposok minden kétséget kizáróan az év meglepetésfilmje volt!

 

Nem csak sikert aratott, hanem kultuszt teremtett 211; így nem csoda, hogy a rajongók már alig várták a folytatást. Todd Phillips rendezőnek sikerült újra összetoboroznia a régi csapatot: azok, akiket az előző részben megkedveltünk, mind visszatérnek, ám rajtuk kívül is várható néhány nagy meglepetés. Közülük is talán az egyik legnagyobb, hogy a piackutatók felmérései szerint a Másnaposok 2. könnyedén túlszárnyalhatja az első epizód sikereit. A szabadszájú komédia 2009 júniusában, bemutatója első hétvégéjén 45 millió dollár, végül az USA-ban több mint 277 millió, az egész világon összesen pedig 467 millió dollár bevételt hozott.

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

szerintem sem kellene belőle 2. rész. az én véleményem az, hogy majdnem minden filmnek az első része a legjobb és afolytatás az vagy egy koppintás vagy nem fektetnek bele annyi energiát mint az elsőbe.

tehát nekem ez nem fekszik!

mindenesetre meg fogom nézni.

Link to comment
Share on other sites

Másnaposok 3 - Todd Philips elkészíti?

 

Miután az egy meglepően nagy siker lett a pénztáraknál és a folytatás sem kecsegtet kevesebb bevétellel sok újságíróban felmerült a trilógiává bővítés esélyessége, és utána is kérdeztek!

 

Todd Philips rendező úr 2009 nyarán hozta össze a Másnaposok című vígjátékot mely az állóvizet némileg felkavarta remek szituációival, poénjaival. A folytatás beteljesedése kétséget sem vonhatott maga után, azonban a két epizód között behozta a Terhes Társaság-ot, ami hasonló vonulatot képvisel és amelyben Robert Downey Jr. brillírozik. A Másnaposok második részéhez érve (amelyet május 26-án kezd forgalmazni az InterCom) kétség sem fér hozzá, hogy újból megtelnek a mozik egy kis vígjátékra éhezőkkel még ha az alap koncepció kísértetiesen hasonlít az előző szituációra is. Mindezen felvezetés után arra szerettem volna kilyukadni, hogy Philips szerint ha a nézőknek bejön a dolog és sikernek könyvelhetik el, semmi sem akadályozhatja meg egy harmadik film létrejöttét is, ami szerény véleményem szerint kicsit erőltetett státuszt birtokolna már. Állítólag ha elkészítené, nem követné az eddigi sablont, hanem adna egy finálét a történetnek és lezárná a fiúk ballépéseit. Ha pedig ő benne van, a srácok miért ne lennének harmadszorra is?

 

 

Nem lesz Másnaposok 4

 

Todd Phillips, a Cool túra, a Másnaposok és a Másnaposok 2 rendezője elmondta, hogy filmsorozatával kapcsolatban trilógiában gondolkodik, azaz a harmadik részben lezárná a történetet.

 

Még be sem mutatták a Másnaposok második részét a mozikban, de Todd Phillips, a franchise rendezője előrelátó, és azt mondta ComingSoon-nak, hogy a fejében már megvan a harmadik résznek is a laza koncepciója. Az esetleges Másnaposok 3-ról semmiképpen sem elbizakodott dolog gondolkodni, hiszen a hatalmas sikerű első részt követő a folytatásra várhatóan már az első napokban rengetegen fognak elzarándokolni.

 

Phillips konkrétumokkal természetesen nem szolgált a harmadik epizód történetével kapcsolatban, azonban annyit elmondott, hogy természetesen mindig is trilógiában gondolkodtak alkotó társaival, azaz a harmadik rész a finálé szerepét töltené be, lezárással rendelkezne. Ezzel kapcsolatosan a színészekkel sem beszélt, így még minden a levegőben van, de azt biztosra vehetjük, hogy a Másnaposok 3 nem az első két rész felépítését követné, hanem új alapötletre épülne.

 

cinestar/sg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...