Jump to content
PirateClub.hu

Másnaposok 2.


hankock
 Share

Recommended Posts

Todd Phillips már a Másnaposok forgatása közben is gondolkodott azon, hogy ebből kellene egy második részt is készíteni. Aztán Phillips azt mondta, hogy a tesztvetítések olyan jól sikerültek, hogy a stúdió nem várta meg miképp fog szerepelni a film a mozikban, hanem felkeresték őt a fejesek és azt mondták, csinálja meg a folytatást.

 

A rendező jelenleg a Due Date vígjátékot forgatja, a Másnaposok 2 forgatókönyvével pedig már félig el is készült. Részleteket nem tudni, de az már biztos, hogy visszatér a három főszereplő (Bradley Cooper, Ed Helms, and Galifianakis) és nem lesz benne legénybúcsú.

 

"Amit a nézők igazán szerettek a Másnaposokban az nem Las Vegas vagy a legénybúcsú, hanem a karakterek voltak. Szerintem meg lehet az tenni, hogy egy másik szituációba helyezzük őket, ehhez pedig nem kell sem Vegas, sem pedig még egy legénybúcsú" -mondta Phillips.

 

Április1.

Visszatérnek a másnaposok

 

A Másnaposok 2. forgatókönyvét már azelőtt elkezdték írni mielőtt az első filmet a mozikban bemutatták volna, a premier sikerét követően pedig azonnal nyilvánosságra hozta a Warner Bros, hogy zöld utat kapott a folytatás – a színészekről azonban egészen idáig semmi bizonyosat nem tudhattunk. A rajongók nagy örömére Zach Galifianakis, Bradley Cooper és Ed Helms egyaránt aláírta a szerződést a második részre, a hírek szerint fejenként 5 millió dollárt kapnak, valamint 4% részesedést a nyereségből – ez nagyjából azt jelenti, hogy csupán a színészek és a rendező gázsija annyi lesz mint az első rész összbüdzséje.

Ráadásul a Warner külön premiumot helyezett kilátásba Todd Phillipsnek arra az esetre, ha a folytatás is eléri a Másnaposok 467 milliós nemzetközi bevételét – ugyanannyit, mint amennyit az első résznél kapott: 50 millió dollárt. Tavaly ezzel az összeggel Phillips bekerült Hollywood legjobban fizetett emberei közé, míg a színészek összességében kevesebb mint 1 milliót kaptak legnagyobb bevételű korhatáros vígjáték főszerepeiért.

 

Filmdroid-filmtrailer
Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Az egyik kedvenc vígjátékom, nagyon várom a folytatást. :rolleyes: Abban viszont igazat adok Philips-nek, hogy nem kell ide még egy legénybúcsú (Vegas még belefér), nagy "rókabőr" lenne, a második részből is lehet nagy filmet csinálni anélkül is, hogy az elsőt koppintanák. ;)

Link to comment
Share on other sites

-az utobbi 2 évben 2 nagyon jó vigjátékot láthattunk: a Tropusi Vihart,s a Másnaposokat ! Én is várom nagyon a folytatást,hiszen ez az a film,ahol könnyesre röhögtem magam,s Las vegas még belefér,de a legénybucsu nem :) Várom türelmetlenül!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...