Jump to content
PirateClub.hu

2009 legrosszabb filmje


hankock
 Share

2009 legrosszabb filmje  

34 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. A legrosszabb filmek 2009-ben

    • Álom.net
      13
    • Dragon Ball
      3
    • Rágcsávók
      1
    • Szobafogság
      0
    • Náci zombik
      4
    • Mutáns Krónikák
      2
    • A Vér Utcái
      0
    • Crank 2
      2
    • Elveszettek Földje
      0
    • Gamer - Játék a végs?kig
      1
    • Nász-ajánlat
      0
    • 2012
      4
    • Terminátor - Megváltás
      0
    • G.I. Joe
      2
    • Végs? állomás 4.
      2


Recommended Posts

Na igen, nem éppen azt vártuk a filmtől, mint amit kaptunk. Én például csak egy sima szuperhős movie-ra számítottam, de kellemes csalódás volt.

Az meg, hogy a legnagyobb csalódás volt számodra, az itt, ebbe a topikba nem lényeges. Mert ide a legszarabbat kéne írnod.

Link to comment
Share on other sites

Az én értékrendem szerint a Watchmen a legrosszabb. Egyszerűen nem tudom értékelni a jó jeleneteket, vagy látványelemeket, ha nekem valahogy nem áll össze a teljes film, de ettől még másnak tetszhet, sőt...de aszem már túlragoztam...

Azért most megnézem a Boszorkány hegyet, hátha közös nevezőre jutunk, peace.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Olyan filmeket ritkán szoktam megnézni, amikről a leírás alapján látom, hogy nem az én stílusom, távol áll tőlem, de legfőképp akkor nem, ha mindenkitől azt hallom, hogy mennyire rossz film lett. Így aztán nekem például a témában úgymond 'domináló' :) Álom.net kimaradt, a Crank 2-t már csak azért se néztem meg, mert szerintem az első rész is nagyon gyenge volt, de hallottam olyat is, hogy a Szuperbojz és a 'magyar ...' fogalma közé is lehetne tenni egy egyenlőségjelet. Amiket láttam, azok közül talán a G. I. Joe volt a legpocsékabb, nem vártam sokat (konkrétan semmit) egy ilyen stílusú filmtől, de még így is messze alul tudta múlni az előzetes várakozásaimat.

Link to comment
Share on other sites

Rengeteg szemét jött ki idén...a Rágcsávók valami hihetetlenül értelmetlen, rosszul vágott és megírt "film" volt. Akárcsak az új Terminátor (valóban megváltás a stáblista a végén)...én kínosnak éreztem, hogy egy ilyen remek szériát egy ekkora zagyvaság követ!

De ott volt az Elveszettek Földje!!!!!!!! 20perc után pörgettem, hihetetlenül nagy iszonyat, nem találtam benne 1 spamelo dolgot sem! A Végső állomás 4. 3d-s effektek nélkül kb. 10/1, szerencsém volt szemüveggel látni, úgy azért kapott egy 4-est. és végül a Éjszaka a múzeumban 2, szintén nevetséges, bugyuta film volt...ezek csak az ismertebbek, olyanokat nem írok, amitől sokat vártam, de sajnos csalódtam!

Link to comment
Share on other sites

Na most az Avatar ha vkinek nem jön be, nem gond, de azért nagyon távol áll a legrosszabb filmtől ebben az évben. Maximum csalódás volt sokak számára, de azért ne emlegessük már egy lapon az Álom.net nevű förmedvénnyel. Egyébként akik annyira csalódtak az Avatarban, nem tudom, hogy mit vártak, mert azért lehetett tudni, hogy a sztori nem lesz egy Tolsztoj-szintű, mélyen kidolgozott valami. Persze ez hiba, nem azt mondom, hogy nem, de a csalódás okát nem igazán értem. Szvsz. az Avatarnál voltak sokkal rosszabb filmek is idén, dögivel.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem is az Álom.net volt az év legsz*rabb filmje. Az valami borzadály ahogy próbálnak "színészkedni"... Főleg az a szőke p*csa... Meg szinkron szinészeket választanak be szereplőknek... Ez sem túl jó döntés.

 

Az avatart meg nem is néztem meg mert nem tetszik az alap története. szetem semmi értelme, de nem szeretnék vitatkozni ez ügyben. :D

Link to comment
Share on other sites

Az Avatar számomra csak egy popcorn-film volt. Szép effektek, akármik, csilli-villi, aztán hello, ki is fújt. Az egész, ha nem 8 éves kisfiúként csorgatod rá a nyálad egyből szürkévé válik - a nagyon színes dzsungel is az összes lakójával együtt. Év csalódása.

Amúgy a sz*rnak nevezhető filmek a Boszorkány-hegy kivételével elkerültek ebben az évben is :)

Link to comment
Share on other sites

Nem jellemző rám, hogy félbehagyok filmeket úgy, hogy a következő napokban vagy egyáltalán nem pótolom be a hátralévő részét, de a Zombieland a ritka kivételek egyike. Annyira szánalmas és gyenge a film, hogy kb. egy órát valahogy kibírtam, vagy inkább kiszenvedtem előtte, de aztán nem bírtam tovább nézni. <_< Használhatnék durvább szavakat, de inkább visszafogom magam és betartom a fórum etikettjét, legyen elég annyi, hogy nálam vitán felül az év legrosszabb filmje. Az Álom.net a héten volt a tévében, néhány percet néztem csak megbelőle; én magam nem minősíteném, mivel nem láttam végig, de a rövid részletek alapján, amiket láttam nem csodálkozom, hogy sokan ezt jelölték a legrosszabbnak. :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Helló!!

Jó hogy leírtátok hogy mik voltak a rossz filmek,így legalább utólag se fogom azokat megnézni!!!

Szerintem ezek voltak 2009 legrosszabb filmjei azok közül amiket és láttam:

1.Gamer - Játék a végsőkig

2.Crank 2 - Magasfeszültség

3.Crank 2 - Magasfeszültség

4.Spíler

5.A Boszorkány-hegy,

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...