Jump to content
PirateClub.hu

Karib-tenger kalózai 4.


hankock
 Share

Recommended Posts

A film munkacíme Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides és Tom Powers On Stranger Tides című regény alapján.

 

Várható volt, de most már hivatalos formában is napvilágot látott a hír, miszerint nem Gore Verbinski fogja rendezni Jack Sparrow negyedik vászonra kerülését. Szerencsére a helyére olyan direktor érkezik, aki ismeri a szakma minden csínját-bínját.

 

 

A Disney új Karib-tenger filmjének rendezője Rob Marshall lesz és a tervek szerint a forgatás májusban fog kezdődni, a rajongók nagy örömére a legtöbb szereplő vissza fog térni, hogy segítsenek a Fiatalság forrásának megtalálásában. (A film munkacíme Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides és Tom Powers On Stranger Tides című regénye alapján készül.)

 

Rob Marshallt legtöbben talán a Chicago rendezőjeként ismerik, de ő készítette az Egy gésa emlékiratait is, valamint az ő neve fémjelzi a nemsokára bemutatásra kerülő musicalt, a Nine-t is.

 

(sg)

 

*--folyamatos frisstés

Link to comment
Share on other sites

nah ez az a film amit nagyon de nagyon várok, imádom az első 3 részt is, nem is tudnék közülük választani hogy melyik a legjobb, számomra mindhárom izgalmas. érdekes...szuper :D és hát szerintem a 4. rész sem lesz gyengébb...vagyis nagyon remélem..

 

köszönöm hankock a hírt!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Friss:

McShane lesz Feketeszakáll

 

mcshane.jpg

 

De sokszor hallottuk már azt, hogy egy nagy sikerű film kapcsán megjegyzik az alkotók, hogy trilógia lebeg a szemük előtt. A Karib-tenger kalózaiból letudták mindhárom részt, ám a kalózok nem ülnek nyugodtan a kincsükön, a jól megérdemel rumoshordójukon, hanem további kalandokra vágynak, pontosan olyanokra, amiket a forgatókönyvíró kieszel számukra.

 

Johnny Depp korábban már rábólintott a negyedik részre, ám akkor kicsit megingott a hitében, mikor a Disney főnök távozott posztjáról és helyére új ember került. Depp ugyanis jó kapcsolatokat ápolt a régi vezetéssel és elgondolkodott rajta, hogy mégis kiszáll a franchise-ból, de mégis maradt (talán egy zsíros csekk segített a döntése meghozatalában). Orlando Bloom és Keira Knightley azonban biztosan nem fog szerepelni a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides címre hallgató filmben, de úgy hírlik Geoffrey Rush visszatér, bár még nem szerződött le. A női oldalt Penelope Cruz erősíti, aki egyenrangú partnere/társa lesz Jack Sparrow kapitánynak.

 

Ian McShane Edward Teachet fogja alakítani, ismertebb nevén Feketeszakállat, aki (mily meglepő módon) a fekete szakálláról kapta becenevét és a 17. század elején India nyugati és Amerika keleti partjainál fosztogatott.

 

A produkciót az előző hármat is ledirigáló Gore Verbinski rendezte volna, ám ő maradt a Bioshock mellett. Ám mivel a Bioshockot a nagy költségvetés miatt jegelték, egy időre és a forgatás sem ott zajlott volna, ahol a rendező szerette volna, ezért kiszállt a projektből. Akkor úgy volt, hogy lesz elég ideje a Rango és a Karib-tenger kalózai 4-re is, ám végül Rob Marshall szerződött le az On Stranger Tides-ra. Nyáron indul a forgatás, a kalózok az Ifjúság Forrását fogják keresni, hogy milyen sikerrel azt 2011 május 20-án megtudjuk.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
A Karib tenger kalózai 4. casting hírek

A Rob Marshall rendezésében készülő Karib tenger kalózai 4. /Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/ főszereplői – Johnny Depp, Ian McShane és Penelope Cruz – már készen állnak a május-júniusban kezdődő forgatásra, néhány kisebb háttérszerepre azonban még várnak jelentkezőket, a következő feltételek alapján:

- Gyönyörű, karcsú női modell: 173-177 cm magas, 4-es vagy 6-os mérettel rendelkező – nem kisebb, nem nagyobb. Kor: 18-25 év. Vékony, táncos testalkat. VALÓDI mellekkel rendelkezzen, implantátummal rendelkezők nem jöhetnek szóba. Kösztümpróba és fotózás várható a rendező és a producerek részvételével.

- Profi táncosok és úszók: Kizárólag női jelentkező, 18-30 év között. Minden etnikum számításba jöhet. KIZÁRÓLAG alapos tánc és úszó képességekkel.

A film tervezett bemutatója 2011. május 20.

filmtrailer

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Francia tini, sellő lesz a Karib-tenger 4-ben: a 23 éves, de a filmjeiben inkább 17-nek kinéző Astrid Berges-Frisbey kapta Syrena, a hableány szerepét. A Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides címet viselő új részben Sparrow és Barbossa a fiatalság forrását keresi. Johnny Depp és Geoffrey Rush mellé új sztárokat is leszerződtettek: Ian McShane lesz a rettegett Feketeszakáll kapitány, Penélope Cruz pedig a lánya. A rendező a Chicagót jegyző Rob Marshall, premier 2011. május 20-án. (via movieweb)

1416395_67ec03de4e0bc5b90a2ada6d775a60cb_wm.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ez a rendező váltás aggaszt engem :mellow: attól tartok csalódni fogok a 4. részben.Jack Sparrow a legkirályabb karakter a világon :D Johnny Depp nagyon jól csinálja, de sok változás ment végbe, úgyhogy gyanítom ez rá is nagy hatással van...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jack Sparrow keveset lesz a tengeren

 

1446295_a4e86f626ff5f0a00f4c37425e34bad7_wm.jpg

 

Június 14-én startol a Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides forgatása Hawaii-on és Londonban, de a Disney az utolsó pillanatban lefararagott a 200 millió dollár feletti költségvetésből. Rob Marshall rendezőnek 90-95 nap alatt kell megcsinálnia a filmet (az előző részekre 142 napot adtak Gore Verbinskinek), és kevesebb vizuális effekttel kell számolnia. "Drága a nyílt tengeren forgatni, ezért úgy kellett átírnunk a forgatókönyvet, hogy Jack többet legyen a szárazföldön" - nyilatkozta Ted Elliott és Terry Rossio forgatókönyvíró az L. A. Timesnak. Johnny Deppnek eredetileg 12 napja lett volna a londoni menekülős jelenetekre, ezt most a Disney lecsökkentette 6-ra, és kivágták a forgatókönyvből azt a túl látványosnak ítélt részt, amikor vásári mutatványosok szállják meg a befagyott Temzét. Ezzel a stúdió a becslések szerint 3-4 millió dollárt spórolt. A Karib-tenger 4-ben Sparrow és Barbossa a fiatalság forrását keresik a harmadik részben látott csodatérképpel, ami Feketeszakáll kapitányt (Ian McShane ) és a lányát (Penélope Cruz) is nagyon érdekli. Premier: 2011. május 20. (via movieweb)

 

moziblog

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
3D-ben veszik fel a Karib-tenger kalózai 4-et

 

A sok konvertált 3D-s filmterv közé végre egy valódi 3D-ben forgatandó is érkezik. A Karib-tenger kalózainak negyedik epizódját a Disney ugyanis nem utólagosan, szoftveres úton teszi térhatásúvá.

 

A Walt Disney Pictures sajtóközleményben tudatta az újságírókkal, hogy népszerű családi filmjének, a Karib-tenger kalózainak folytatását, azaz a negyedik részt, 3D-ben fogják prezentálni és 3D-ben is fogják felvenni. A nagy 3D-bejelentési dömping lecsengésével úgy tűnik, elkezdenek sokasodni azon hírek, melyek szerint némelyik filmet nem csak utólagosan fogják térhatásúvá konvertálni, hanem eleve úgy is fogják forgatni.

 

A népszerű kalózos kalandsorozat negyedik része, a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides a tervek szerint jövőre, május 20-i dátummal kerülne bemutatásra Amerikában - nálunk pedig valószínűleg egy nappal korábban látható lesz Jack Sparrow, sokak sajnálatára ismét szinkronosan. A rendező, Rob Marshall egyébként a Disney Digital 3D technológiával készíti majd a filmet.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Az első kép Jack Sparrow-ról, a Karib-tenger 4-ből

 

Végre nem csak a rendezőt és az operatőrt láthatjuk a készülő, negyedik Karib-tenger kalózai film forgatásáról, hanem magát Jack Sparrow-t, azaz John Deppet is. Az On Stranger Tides-nak egyelőre még nincs magyar címe.

 

Miközben Jerry Bruckheimer (vagy az asszisztense) folyamatosan újabb és újabb fényképekkel örvendezteti meg Twitteres követőit, a lesifotósok is megpróbálnak ezt az lekapni a készülő Karib-tenger kalózai folytatásról. A negyedik Karib-filmnek Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides lesz a címe és jövőre, május 20-án kerül a mozikba.

 

pirate4th.jpg

 

A fenti az első kép, mely Johnny Deppről készült, aki ismét Jack Sparrow bőrébe bújt - feltehetően nem utoljára. (Mellette egyébként a Gibbs-et alakító Kevin McNally látható.) Egyelőre azonban Bruckheimerék csak a negyedik részt forgatják le a sorozatból, s minden bizonnyal annak bevételének függvényében döntik el, hogy érdemes-e elkészíteni (akár egyszerre) egy 5. és 6. részt. Valószínűleg érdemes lesz, hiszen míg a Karib-tenger kalózainak első része világszerte 654 millió dollár bevételt hozott, addig a 2-3. epizód már egymilliárd körül teljesített - előbbi nem sokkal fölötte, utóbbi valamivel alatta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Jack Sparrow kivont karddal

 

Jerry Bruckheimer a twitterjén osztotta meg a Karib-tenger kalózai következő epizódját várókkal az alább látható képet. Jack Sparrow kapitány álldogál kardjával (vagy valaki máséval) a tengernél. Kire várhat?

 

A folytatásban Johnny Depp ismét megformálja Sparrowt, Penelope Cruz Feketeszakáll lányát játssza, aki nem csak a romantikus vonalat fogja képviselni, nem ijed meg egy kis kalandtól sem. Geoffrey Rush visszatér, Ian McShane pedig Feketeszakállat játssza, Astrid Berg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Kiszivárgott a Karib-tenger kalózai 4 nyitójelenete


Kiszivárgott, hogyan fog kezdődni a Karib-tenger kalózainak negyedik része. A májusban mozikba kerülő filmben Johnny Depp karaktere, Jack Sparrow a hírek szerint az Ifjúság forrását fogja keresni.

Egy ausztrál honlap jól értesült forrásokra hivatkozva megírta, hogy mivel fog kezdődni a Karib-tenger kalózai sorozat negyedik része, a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken. Hogy valóban hiteles-e az információ, az csak május 19-én derül ki számunkra, ugyanis a Fórum Hungary ekkor mutatja be a filmet.

Az infó szerint a nyitójelenetben spanyol halászok fedeznek fel valamit a vízen, amit kifogva egy sok-sok éve meghalt matróz holttesteként azonosítanak. Még mielőtt azonban elkezdhetnék megvizsgálni a tengerész földi (illetve vízi) maradványait, annak szemei felpattannak és megragadja a kapitány karját. A következő snittben már a kapitány jelenti legénységével Ferdinánd királynak, hogy a matróz a 200 éve elhunyt Juan Ponce de Leon legénységnek egyik tagja volt, mire a király azt feltételezi, hogy azért maradhatott életben, mert rátalált az Ifjúság forrására.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken első előzetese minden bizonnyal decemberben, a Tron: Örökség kópiái előtt kerül bemutatásra.

Forrás: SG
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Karib-tenger kalózai 4 poszter

 

2011 májusában ismét feltűnnek a Karib-tenger kalózai, hogy bedöntsék a box office kapuit. Johnny Depp újra eljátssza Jack Sparrow kapitány, Orlando Bloom nem tér vissza és Keira Knightley sem teszi tiszteletét. Ian McShane lesz Feketeszakáll, lányát Penélope Cruz formálja meg, aki nem csak tűzrőlpattant teremtés lesz, hanem némi romantikus szálat is biztosít. A kalózok az Ifjúság forrását szeretnék felkutatni, az alábbi poszteren látható koponya tulajdonosának úgy látszik nem sikerült belekortyolnia a "vízbe". Bár ez inkább fém, mint csontkoponya.

 

PHzbCjEuy08yCD_1_m.jpg

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nehogy már a nagy Hancock ne találja meg ezt nálam hamarabb...

Megérkezett A Karib-tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken magyar szinkronos előzetese. A népszerű kalandfilm-sorozat újabb epizódjában Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) az ifjúság forrását kutatja és eközben mindenféle szirének, zombik és egyéb gazemberek állják útját. A korábban megismert szereplők közül újra körönkben üdvözölhetjük Barbossa kapitányt (Geoffrey Rush) és Sparrow édesapját (Keith Richards), de ezúttal kapunk hepciáskodó Penélope Cruzt és keménykedő Ian McShane-t is. Orlando Bloom és Keira Knightley most kimarad a mókából, helyettük Sam Claflin és Gemma Ward játssza a történethez - úgy látszik - elengedhetetlen fiatal szerelmespárt (külön vicces, hogy hableányt alakító Astrid Berges-Frisbey némelyik beállításban egy az egyben úgy néz ki, mint Knightley). A Karib-tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken 2011. május 19-én jön a magyar mozikba.

Forrás:

Origo
http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20101213-a-karibtenger-kalozai-4-ismeretlen-vizeken-magyar-szinkronos-elozetes.html

 

És íme az igazi előzetes: HD (1080p)

Link to comment
Share on other sites

Elnézve az előzetes az én véleményem az hogy szerintem ez a 4. rész nem fogja felül mulni az előző három részt. Bár én biztos megnézem és látom hogy Johnny Depp most is remekül alakítja Jack Sparrow szerepét. Várom a filmet de igazából az előzetesből ítélve tul sok mindenre nem lehet számítani....bár kitudja....majd meglátjuk milyen lesz :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...