Jump to content
PirateClub.hu

Underground topic (2)


spdeluxe
 Share

Recommended Posts

nem cáfolok rá, mert én nem annyira mozgok a hip hop szférában mint bárki más. én hallgatom a hiphop zenéket, és nem a stílus fikázása a célom. ami tetszik arra azt mondom jó, ami nem azt hanyagolom. nem a lételemem a zenék elbírálása. tudom mi a jó és mi nem, hiszen hétvégente dj-skedek, és ott sem lehet az, hogy csak a jó zenéket játszom le. valaki szereti azt, ami másra hányingert hoz. azt kell szeretni ami van, és amit az emberek kívánnak. ez ugyanúgy igaz a hiphopra is. valakinek tetszik az adott emberke műve, valakinek nem.

 

lehet, hogy undorító irányba ment el a stílus, de ez engem nem érdekel. addig jó, amíg van. aki meg okos, az menjen el kritikusnak.

 

Smaxnak igaza van abban hogy meg vannak az igazi gyöngyszemek. de itt is csak ismétleni tudok... ha nem tetszik, az ember szánalmasnak tartja, és idegesíti akkor nem kell hallgatni.

 

a hiphop nem rólunk szól, hanem nekünk. hallgatni kell, nem gondolkozni róla. aztán majd alkothatsz pozitív illetve negatív véleményt róla ha meghallgattad...

Link to comment
Share on other sites

A hiphopon nem kell gondolkozni? Szövegorientált a műfaj... Ez nem olyan mint a dubstep meg a metál, hogy tökmindegy milyen szöveg szól közben ha a zene jó. És nem is freestyle, hogy ne járjon felelősséggel amit kimond az előadó.

 

Példának bőven elég ha a Stíluspakkot (amin az úgynevezett "elit" megtalálható) veszem példának, gyakorlatilag egy nagy 0 az egész, pláne ha azt nézem, hogy azok az előadók 2-3-4-5 évvel ezelőtt mennyivel jobbakat alkottak.

Link to comment
Share on other sites

ez van. szokj hozzá. minden a káosz felé tart. ami régen jó volt az elvész vagy átalakul, és ezt értem az előadókra is. más gondolkodásmód, más szövegkörnyezet, más téma, más mondanivaló. de ismétlem van pozitívum még akkor is. ha régen voltak jók, ez még nem jelenti azt hogy most semmi lett az egész. ezek után is alkothatnak jót. ha meg nem tetszik, nem kell hallgatni.

Link to comment
Share on other sites

jó a stíluspakkot se lehet elitként felhozni amikor pl egy Garage cucc nincs rajta pedig az utóbbi időkbe igencsak ők pályázhatnak egyedül erre a címre...vagy épp olyan cuccok vannak rajta mint egy 5-6éve "inaktív" banda az AKPH persze erre is már csak egy remix került mer új dalra nem futotta de legalább úgy tűnik h ebbe az évbe kajak kijön az album...vagy ha az nem legalább oldaluk lesz :lol: épp így a punnany...

egyedül a Broavaz tud nagyrészt lépést tartani az elvárásokkal

 

ja és mellesleg ha már Garage...

GBOR_prom.gif

Link to comment
Share on other sites

Ja, akkezdet majd idén is majdnem kiad egy albumot, csakúgy ahogy tavaly sem adta ki. Ugyanígy a TDI stb stb. Hát a bloose meg nem tudom, hogy kinek az elvárásaival tud lépést tartani... Max miszter kib****ott trú ríl basztával, aki úgy váltogatja a nézőpontját napról napra, hogy öröm nézni, és aki igényli, hogy a story és a best magazin róla cikkezzenek. Az utolsó ütős cucc ami kijött az a streetROYAL metro5 volt, de az is csak 1 szám.

Link to comment
Share on other sites

na Gospel...

000000_akph_megj.jpg

"Az Akkezdetphiai formáció második albumának megjelenését ünnepeljük Veletek a Toldi Moziban, fellépés nélkül, viszont a Realistic Crew-val közösen elkészített “Hisz Sztori (Kiskece)” c. trekk klippremierjével és közös albumhallgatással, később pedig együtt örömködünk, amihez Frequent és Saiid pakolja majd a talpalávalót. A belépő 2500 pénz, amiért már rögtön a bejáratnál magadénak tudhatod az akph sokáig várattatott következő lemezét. Minden régi/új barátot várunk szeretettel!

2010 | 04 | 04 | 20:00h

TOLDI MOZI, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38"

:D

Link to comment
Share on other sites

Artoscsabi lemeze összességében elég jóra sikeredett szerintem. Annyira nem mélyedtem el benne, de így a háttérben szólva tetszett. Na majd valamelyik nap fülessel is végignyomom, hogy a szövegekre jobban oda tudjak figyelni.

 

Akinek van egy kis ideje kukkantson már be ide:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6470013

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...