Jump to content
PirateClub.hu

FlashForward


Shyllard
 Share

Recommended Posts

flash-forward.jpg
A sorozat ott vesz kezdetét, hogy az egész emberiség hirtelen elájult és 2 perc 17 másodpercig úgy is marad. Eközben a tudatuk fél évvel előrébb kerül április 29 estéjére, vagy április 30 reggelére. Míg eszméletlenül fekszenek, számtalan baleset történik és mikor felébrednek, szinte olyan, mintha az Apokalipszis köszönt volna be. Pedig csak annyi történt, hogy az autók, stb nem álltak le, így rengetegen hatak meg. Van, aki Isten büntetésének tudja be a katasztrófát, van aki tagadni próbálja a látottakat (vagy nem látottakat, ugyanis vannak, akik semmit sem láttak), van aki megpróbálja kideríteni az okokat és van, aki reménykedik az események bekövetkeztében. A sorozat főszereplője Joseph Fiennes, akit főleg a Szerelmes Shakespeare Shakespeare-jeként ismerhetünk. Mellette ott van John Cho (Kalandférgek 1-2, Star Trek), Jack Davenport (A Karib-tenger kalózai Norringtonja), Zachary Knighton (főleg sorozatok mellékszereplőjeként lehet ismert) és Sonya Walger (a Lost Penelope Widmore-ja és egyéb sorozatokból is ismerős lehet a neve). De feltűnik még Dominic Monaghan is (Lost, X-Men Origins: Wolverine) A sorozat rendezője Michael Rymer (Battlestar Galactica sok részét ő készítette el), Nick Gomez (számos sorozatban rendezett már, mint pl Dexter, True Blood, The Shield) és David S. Goyer (szintén sorozatrendező) A sorozat forgatókönyvírói David S. Goyer, Brannon Braga (24, Star Trek: Voyager), Robert J. Sawyer, Quinton Peeples (TV filmeknél volt író), Marck Guggenheim (Eli Stone, CSI: Miami) és Lisa Zwerling (Vészhelyzet).

IMDB link:
http://www.imdb.com/title/tt1441135/



Nektek mi a véleményetek a sorozatról? Nekem egyenlőre nagyon tetszik, kíváncsi vagyok mit fognak kihozni a sztoriból, érdekes ötlet, hogy nem csak egy személy lát a jövőbe.

Egyébként a sorozat letölthető innen:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6324209&hl=flashForward


Köszönet érte ABTeam2008-nak!

Youtube-os promo:

http://www.youtube.com/watch?v=z5mu-2114fY&feature=player_profilepage

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Első rész alapján, egyelőre nagyon jónak tűnik és nekem nagyon bejön! Története is nagyon klassz eddig és valóban reméljük nem laposodik el!

Azonnal le is kaptam HD-ban és újra néztem, ami nálam annyit tesz, hogy nagyon tetszetős :)

Várom a folytatást holnap! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Kinyírták a Flash Forwardot

Az 1. évadja után véget ér a Flash Forward, a borzalmas nézettséget hozó sorozatnak az ABC csatorna nem kegyelmezett. A széria legutolsó részét körülbelül 5 millióan látták Amerikában.

 

Hiába kísérte nagy felhajtás a Flash Forward című scifi amerikai premierjét, hiába hozott ennek megfelelően sok nézőt a sorozat első epizódja, a nézettsége nagyon hamar csökkenni kezdett, a nézők tömött sorokban pártoltak el a sorozattól. Éppen ezért az ABC csatorna végül úgy döntött, hogy inkább véget vet a széria szenvedéseinek, s nem rendeli meg belőle a 2. évadot.

 

A Flash Forward - A jövő emlékei címmel itthon is futó alkotás (az AXN-en látható, nemsokára pedig az RTL Klubon) első évadjából Amerikában még két epizód van hátra, s a készítők azt ígérik, hogy az utolsó 2 óra a legjobb epizódokat fogja hozni. Mivel korábban volt arról szó, hogy a sorozat eltüntetésének esetére a készítők több befejezést is leforgattak, ezért várhatóan több választ ás szálelverrást is kapnak a rajongók, nem marad nyitva sok kérdés.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...