Jump to content
PirateClub.hu

Hazugság az első alkalomról :S


mjozsika86
 Share

Recommended Posts

Hello!

Aki értelmeset nem tud hozzászólni az légyszíves kíméljen.

17 éves fiú vagyok. A barátnőmnek azt mondtam hogy nem vagyok szűz. De ez sajnos nem igaz.

Kicsit félek az első alkalomtól, h észre fogja venni, de nem akarom neki elmondani.

 

Férfiaknál hogy működik az első alkalom? Hamarabb sülnek el, vagy mi? Vagy nem bírják addig?

 

Várom a válaszokat és a hasznos tanácsokat

Köszi

 

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a csajtól is függ, hogy mennyire van benne a témában, hogy észre veszi-e. Általában hamarabb "szokás" elmenni, de ezt embere válogatja. Én korábbi barátnőm sem tudta és nem is tudja, hogy ő volt nekem az első .... de ettől függetlenül legjobb az őszinteség, pláne, ha a csajnak már vannak tapasztalatai szex téren ;)

Ja és lényeg az önbizalom, légy magabiztos! (ha elmondod, ha nem, ez csak egy javaslat :) )

Link to comment
Share on other sites

Előbb-utóbb úgy is ki fog derülni, szóval szerintem mond el neki. Elhagyni nem fog, ha megmondod, hogy szűz vagy. :)

Háát , manapság már ez sem biztos !

 

Mindenesetre szerintem is mondd el neki , jobb ha nyílt lappal "játszol" . Ahogy Jaire barátom is elmondta , jobb az őszinteség ! ;)

 

 

Armin Fan

Link to comment
Share on other sites

Osztom az előttem szólók véleményét. Mindenki elkezdi valahol. Ráadásul az első alkalom igencsak különleges. Gondolj csak bele. Olyat fogsz neki adni, amit másnak soha. A szüzességedet, az első alkalmat. Megtiszteled vele, megtiszteled a bizalmával, hogy ő az az ember, akinek odaadod az ártatlanságodat. (Gondoljunk csak bele, hogy a történelem folyamán milyen értékesek is voltak a szűz lányok (és az mindegy, hogy te fiú vagy, az ártatlanság ugyanaz))

Egyébként fiúknál nem olyan szembetűnő, mint egy lánynál, mert nincs szűzhártya. Talán előbb elmész, lehet, vagy annyira gátlásos leszel, hogy fel sem izgulsz. Egyén függő. De az is lehet, hogy nem lesz semmi gond.Ezt nem lehet megjósolni. Nekem sem volt problémám, és hogy még szűz voltam, nem idegeskedtem miatta. Különleges bánásmódban részesültem :D

Link to comment
Share on other sites

Én nem mondanám el neki.Már az elején hazudsz neki?Meg lesz a véleménye.Csak olyan szituációt állítanék hogy neked tökéletesen megfeleljen és azt mondod (kicsit zavarban) hogy ez most nekem olyan mintha az első lenne.A lány vagy levágja vagy azt hiszi hogy kicsit izgulsz és úgy fog veled bánni mintha tényleg szűzlennél.Próbálj természetesen viselkedni pl.Előtte kérdezd meg hogy elmentek e együtt zuhanyozni.Az neked is jobb hogy nem filmen látsz először meztelen nőt és nem akkor fog teljesen felizgatni a látvány és az érzés.Ruha nélkül öleljétek meg egymást hogy szokd a jelenlétét.Akkor nem fogsz hamar besülni ha nyugodtabb vagy.Bár amilyen érzés:)Na mind1 bízok benned.

Link to comment
Share on other sites

Mond el mindenképp mikor oda kerülne a sor, ha szeret akkor nem lesz gond :) meg ez egy jó pont is a nőnél hogy Ő veheti el neked. Lehet hogy hamarabb fogol elmenni ,de nem biztos, ez szerintem változó, viszont biztos hogy fura lesz majd eleglőször de egyszer rákapol nem bírod abba hagyni :)

Link to comment
Share on other sites

Érdekes, nálam ugyanez volt a szituáció. Csak barátnöm is szüz volt, és nem tünt fel neki, hogy nem az igazat mondtam. Késöbb megmondtam neki, meglepödött, de a végén örült hogy öszinte voltam hozzá. Ajánlom ezt a megoldást.

Link to comment
Share on other sites

OK!Csak a barátnője nem szűz.Először adjunk neki tanácsot végül is azért fordult hozzánk.

A te megoldásod sem rossz.A nők megérzik ha hazudsz nekik.(pl.:mai nap nálam sajnos).Ha eltudta hitetni akkor tartsa magát hozzá egy darabig.Ne keljen mindjárt az éreznie a nőnek hogy csak egy kamu gép.Majd később rá ér elmondani az igazságot.Bár bárki bármit mond a döntés joga nála van.

Link to comment
Share on other sites

Nem lesz Para tesó!

 

A férfiak ha kellőképpen rákészülnek akkor nem sülnek el előbb... Mindenképpen védekezzetek azért, mert első alkalommal nem tudod majd magad annyira kontrollálni mint kellene... Amúgy meg ha elsülsz, akkor a lényeg, hogy ha érzésed szerint túl hamar történt egyszerűen ne szólj, csak folytasd tovább.. Pokoli kín lesz egyszerűen továbbcsinálni ugyanazt, de a lényeg, hogy csak akkor hagyd abba, ha levehető jele van annak, hogy Ő is elment... Pl: Hangosabb légzés, esetleg némi kiabálás, nyöszörgés(bár ezt néha akkor is csinálják ha csak élvezik és nem mentek még el)... Egy dolog nagyon fontos:

 

NE KAPJ RÖHÖGŐGÖRCSÖT MIUTÁN ELMENTÉL ÉS FOLYTATTAD! Nagyon ciki tud lenni(velem rendszeresen megtörténik)...

 

A másik, hogy mivel tapasztalt, ezért nyilván megtapasztalta már, hogy milyen egy gyengéd férfi... Tehát légy vele gyengéd, először csak simogasd stb. ne csak előkapd bevágd, élvezd aztán viszlát...

 

Én nem mondanám el, hogy szűz vagyok, az a lány akivel elvesztettem a szüzességemet, úgy tudta, hogy előtte már 2 lánnyal is voltam. Mondjuk nekem annyi előnyöm volt, hogy úgy kezdődött az egész szexualitás téma az életemben, hogy elolvastam vagy 30 ezzel foglalkozó szakkönyvet és a kámaszutykát...

 

Tehát mégegyszer a Fő szempontok:

 

1.: Légy gyengéd

2.: Érezd a feszültséget, és lehetőleg ne fulladj meg a hirtelen megemelkedő vérnyomásodtól.

3.: Addig csináld míg Ő is elélvez

4.: A LEGFONTOSABB: VÉDEKEZZETEK!!!

 

Hidd el tényleg a 4. pont a legfontosabb... Tapasztalat... Volt már, hogy egy görbe éjszaka után reggel csörgött a telefonom, hogy hoppá ugye használtunk gumit? Mondom nem... Erre: Hát jó akkor most megvárjuk míg megjön...

 

Életem legrosszabb 12 napja volt...

 

Sok sikert!

 

Aztán majd gyere vissza beszámolni.

Link to comment
Share on other sites

Kösz zengine. :)

 

Tényleg sokat segítettél

De könyveket én is szívesen fogadnék amik szerinted hasznosak.

 

Persze a többieknek is köszönöm a hozzászólást, de az övé segített a legtöbbet.

 

Így már megnyugodtam h nem kell neki elmondanom, mert nem biztos h észreveszi:)

Link to comment
Share on other sites

Aki értelmeset nem tud hozzászólni az légyszíves kíméljen.

Ha jól tudsz hazudni hazudj a tetteiddel az ágyban, ha nem bízol magadban, vagy gyenge vagy a hazudozás terén, ne most kezdd el! Remélem elég értelmesre sikeredett! ;)

 

NE KAPJ RÖHÖGŐGÖRCSÖT MIUTÁN ELMENTÉL ÉS FOLYTATTAD! Nagyon ciki tud lenni(velem rendszeresen megtörténik)...

Ezt magyarázd el lécci, hogy miért van ez nálad, mert ez odavág. :D

Link to comment
Share on other sites

Hát nemtom... Valahogy egyszerűen késztetést érzek. Nagyon gáz tud lenni... De nem amikor elmegyek, csak akkor ha utána folytatják, mert többnyire orális szituáció van mikor röhöghetnékem támad...

 

Furcsa dolog, egyszer ciki helyzetbe kerültem, mert a csaj nem értette mi van de elkezdett röhögni és egy keményet ráfogazott... Húúúú...

Az visítás volt...

 

majd írok könyvekhez linket amit érdemes elolvasni...

Link to comment
Share on other sites

Szerintem se mondd el, ha már kamuztál.Nem kellett volna, de most már akkor tegyél ki magadért.Az előjáték meg legyen, ne kapkodd el, figyelj arra hogy neki is jó legyen.Sőt, ha már kamuztál akkor inkább neki legyen jobb mint neked az első alkalommal :) Megérdemled :D Amúgy ne nyúlj egyből a bugyijába.Izgasd fel előtte.A csajokon vannak olyan pontok amikkel fel lehet izgatni őket.A nyakuk, a válluk, a mellük.Az is jó lehet ha haladsz szépen lefelé.Csók meg minden, közben simogatod itt ott.Közben lekerülhet pár ruhadarab.Elindulsz lefele, a nyakánál megállhatsz egy kicsit, azt is szokták szeretni.A kezed közben azért járjon :D Najó nem fogom felsorolni a női testrészeket, gondolom tudod mit értek az alatt, hogy haladsz lefelé.A lényeg, hogy egy idő után eljutsz a bugyiig.Nem kell oda sem rögtön benyúlni, lehet simogatni, csak lazán, fokozd a hangulatot.Ha jól csinálod be fog vadulni :) És remélhetőleg amíg te ezeket csinálod ő sem lesz tétlen.A ruhák is lekerülnek, amikor pedig már mindketten a megfelelő állapotban vagytok, akkor gumi fel és mehet aminek mennie kell.De akkor sem kell kapkodni, nem vagy te faltörő kos.Felveszel egy kellemes tempót, a többi jön magától.Ha bírod gyorsíthatsz is, a csaj szét fogja tépni a lepedőt :D Szóval a lényeg, hogy úgy kell csinálnod, mintha már benne lennél a témában.

Link to comment
Share on other sites

mjozsika86: nemfogja észrevenni, ez 100%...am azt javaslom, h minél előbb mondd el neki, h szűzvagy...mert az nem hátrány! nekem is volt olyan barátom aki ezt hazudta aztán kierült, h nemvolt igaz, és tök rosszvolt utána...szal nemlesz semmi baj ha elmondod az igazat, sőt...csak jobblehet, mert akk mindketten úgy álltok hozzá és te se idegeskedsz végig, h mitcsinálj, h ne tűnjön fel neki...szóval tényleg mondd el neki az igazat!
Link to comment
Share on other sites

Én is kamuztam egy kicsit annak a lánynak akivel elvesztettem :)

Ő egy kicsit profibb volt és ciki lett volna ha azt mondom hogy én még nem... (gondoltam akkor). De nem derült ki, mert minden rendesen klappolt :)

 

Én az első alakalomnál alig tudtam elmenni, izgultam és ennek hatására több mint 1 órát szexeltünk :) A pozitúrákban egy kicsit bizonytalan voltam, de azzal se volt gond :)

És ez sose derült ki ez az én titkom maradt hogy vele vesztettem el, neki is meg másnak is :)

Link to comment
Share on other sites

szerintem ha valóban szereted azt a lányt akkor nem kellene rögtön hazugságra építkezni... most még csak ebben utánna másban is és ennek jó vége nem lesz akkor. mondjuk ha csak megdönteni akarod akkor tutira ne szólj semmit.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hello én csak anyit szeretnék a témához hozzá szolni hogy a helyzet adja lehetséges hogy kerülsz egy olyan helyzetbe ahol nem is veszi majd észre...Pl hogy nézitek a tv-t és ugy hangolotok a sex-re szal ha nagyon betervezed és ráadásul izgulsz is akkor nagy valszinüségel nagyon necces helyzetbe kerülsz...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...