Jump to content
PirateClub.hu

Az internetes csajozás feloldja a gátlásokat


hankock
 Share

Recommended Posts

MSN, cset: elsőre reménytelen csajozási útvonalaknak tűnnek, de az információs szupersztrádán ötödik sebességben zajlik az élet. Öt perc után a szex a téma. Az interneten történő társkeresés nemcsak önálló nyelv, stílus és életmód, hanem szuperperverz világlátás is. Negyedik, utolsó rész.

 

A társkeresés legvadabb és legbiztonságosabb módszere az interneten történik. Kevesebb csalódás, több lehetőség. Iwiw, csetszobák, Randivonal, Lovebox, MSN, és még ki tudja, milyen módszerekkel lehet csajokat felszedni. A kezdő nőcsábászok szerint az internetes ismerkedés minden gátlást felold, könnyebben mozognak ezen a terepen, mivel nem teng túl ilyenkor az önbizalomhiányuk és a frusztrációjuk. Bezzeg IRL (in real life) ugyanezt nem mondhatják el.

 

Az Online Dating Magazine felmérése szerint legalább 20 millió ember havonta egyszer felkeres egy randioldalt, és az így kialakuló kapcsolatokból évi 120 ezer online alapon jön létre. Egy 2003-as adat szerint 214 millió dollárt költenek online társkereső szolgáltatásokra.

 

Interneten a felmérések szerint megszűnik az a régi beidegződés, hogy csak a férfi nyit a nő felé, ott fordítva is előfordul. Az Antenna Magazinban jelent meg Lőrincz Lászlónak, a Corvinus Egyetem PhD-hallgatójának kutatása, amelyet a csajozas.hu/pasizas.hu oldal tagjai közt végzett 2006 tavaszán. "A levelezés fonalának felvételében kétféle irányvonal az uralkodó mindkét nemnél. Az egyik irányt képviselők egyfajta kibővített újsághirdetésként tekintenek az online társkeresésre, levél írásakor a demográfiai adataikon túl ? hány évesek, mi a munkájuk ? a legtöbbször hobbijaikról és elképzelt társukról írnak hosszabban. A másik iskola képviselői inkább a humor oldaláról próbálják megfogni a másik nemet".

Online vs IRL

 

"A wiwen ismertem meg egy lányt, a legfontosabb a személyes nyitás volt, a jó felütés. Kicsit nyomoztam előtte, tudtam hogy Liverpool-drukker, és egy meccs után írtam neki egy üzenetet. Meglepődött, jól vette, leveleztünk, aztán MSN, aztán telefon. Az első randi nála volt, szinte beszélgetés nélkül az ágyban kezdve az IRL-ismerkedést" - mondta egy csajozó, aki nem hisz abban, hogy komoly kapcsolata lehetne a netről. Mindketten tudták: "Dugás ez, nem több, de nem ezzel kell nyitni, ha túl direkt vagy, az nem jó." Elárulta, az ilyenekben azt élvezi, ahogy egyre közelebb és közelebb kerül a lányhoz, és ezt online sokkal gyorsabban és eredményesebben teheti. Ha nem jön össze, akkor sincs következménye. Egy elcseszett normál randi után ehhez képest rendszeresen depresszióba esett.

 

Az email és a cset sokkal személyesebb, az emberek jobban szeretik, mivel előzetesen rengeteg információt lehet gyűjteni ezekből: a stílusról, a nyelvről és sok minden másról is.

Online game

 

Mr. Pua szerint ha valaki megtanulja az online game-et, akkor lehet akármilyen ronda vagy gyenge pua, sikeres tud lenni a nőknél, és mindenképpen fejleszti a valóságban elkövetett csajozások sikerét. Egy nagy baj van, neten nincs második esély, ezért itt a nyitásnak még nagyobb szerepe van, mint egy valódi ismerkedésnél. Tanács: egy nyitás legfelebb tízszer használható.

 

Az adatlapokon és a csetelés során lehet szépíteni valamennyire a magunkról megadott adatokat, de nem sok értelme van. A személyes találkozónál úgyis minden kiderül, és akkor megint kezdődhet a görcsölés azon, hogy mit fog szólni a másik.

 

Kétszer annyi emailes megkeresést kap az a felhasználó, aki feltölt magáról képeket, mint az, aki nem. Viszont az online társkeresések 48 százalékában a szakítást emailben közlik, ami sokkel emberibb.

Cset

 

A csetelés és a levelezés titka az irányítás, hogy végig mi diktáljuk a tempót, a témát és az érzelmet. A lányt kicsit húzni kell, meg flörtölni vele. Korábbi videónkban Mr. Pua már megosztotta velünk, kiválasztottakkal a szupertudást, a világ mozgását belülről irányító Pinairányító Tizenötperces Elméletet (PTE), aminek következtében "a csajok 15 perc után könyörögnek a szexért a cseten". Persze alapvetően mindenki csak beszélgetni és ismerkedni jár a csetre, és nem az alkalmi szexkapcsolatokért, de ha már igény volna rá, akkor belemennek.

 

A sorozat vége

 

A nők nem értik, miféle borzalmat szabadított rájuk a férfitársadalom, mi az, hogy tippeket és trükköket oktatnak, kezelési útmutatókat gyártanak hozzájuk. Nem autók, ugye. Összegezni kell tehát.

 

A nőcsábászok nem a nők ellen jöttek létre, sőt nem is azzal az előfeltevéssel dolgoznak, hogy a férfiaknak mindent lehet, és úgy irányítják a csajokat, hogy az nekik mindig jó legyen. Persze vannak, akik csak a csajozásra készülnek fel, mintha valami nőirányító eszközt kaptak volna a kezükbe, de nem erről van szó. A fiúk mindig a lánytól lesznek igazi férfiak, és ezért kell legyőzni az ismerkedés elejét jelentő iszonyú stresszhelyzetet.

 

A párkeresés, a kapcsolatfelvétel rengeteg fiúnak jelent komoly problémát, amin azért nem lehet csodálkozni. Egyfelől személyes okok miatt (önértékelés, frusztrációk) lefagynak, ha egy nővel beszélgetni kell, másfelől olyan társadalmi környezetben élnek, ahol minden ilyen nehéz.

 

A teljes cikk:

 http://index.hu/kultur/eletmod/2009/10/11/csajozos_internetes_tarskereses/

(index)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...