Jump to content
PirateClub.hu

Win7 probléma avagy hibás hardware!?


Recommended Posts

Szeeebusz, köszi, h benéztél!!! Sajnos az utóbbi 1 hónapban rosszalkodik a notebookom!!! Ez abban nyílvánul meg, h gondol egyet és újraindul!!! Néha ez egy kék alapon levő szöveggel is párosul, de olyan gyorsan el is tűnik, hogy nem tudom elolvasni, de iylen szavakat olvasok ki, h hardware meg problem... Szal valami nem működik jól!!! Vírus kizárva, hiszen újratelepítettem és ugyancsak előjött!!! Érdekes módon csökkentett módban nem indulgat újra!!! Van olyan, mikor bekapcs után 5 perc múlva leáll, van, h egy napig is elment!!! Mára már ha 15 percet megy egyhuzamban már orülök!!! Visszatérve a hardveres problémára!!! Több progival is ellenőrizve lett a winyó, memória és a 2magos proci!!! Nem talált hibát!!! Ja és van, amikor restart után kiírja: win probléma-megoldás keresés: az persze nem talál semmit a neten, de probléma: bluescreen uygebár!!! Na és felmerült, hogy mekkora a proci hőmérséklete!!! Meglepő módon 10%-os üzemeléssel 60 fok volt!!! Kisebb igénybevétel után elég könnyen felszökött akár 70 fokra is!!! Lehet, h ez lehet a hiba??? De nem értem, mert volt, h bekapcsoltam 6 óra pihi után a gépet, még hideg volt szó szerint, és mikor felállni készült a win7, már ki is kapcsolt, ugyancsak 60 fok volt!!! A ventillátor pedig dolgozik!!! Elmozdult??? Garis, nem merem szétszedni, de heteket se akarok várni a szervízre!!! Cooling paddal (hűtőpaddal) is próbáltam, nem segített!!! Érdekes, mert mikor prociteszt volt, 100%-os igénybevétel mellett felment eszméltenre, 90 celsiusra is, mégsem állt le, pedig 6 órán át tartott a vizsgálat!!! A progi kikapcsolhatta az érzékelőjét???

 

Szóval nem tudom mi lehet a baja, kifogytam az ötletekből, ha valaki tapasztalt már ehhez hasonlót, kérem jelezzen vissza, nagyon hálás lennék érte!!! Köszöntem szépen!!!

Link to comment
Share on other sites

Köszi a gyors választ!!! Mihelyst újraindul, elvégzem a tanácsolt múveleteket!!! Viszont a nap folyamán azt nézegettem, h a windows beépített eseménynaplója miket dob ki!!! Őszintén szólva nem igazán értem milyen hibaüzenet mit jelent illetve miért van, google-be utánakerestem, de nem találtam megoldást!!!

 

Kritikus: forrás: Kernel-Power; eseményazonosító: 41; Feladatkategória: (63)

 

Hiba: forrás: atikmdag; eseményazonosító: 43029, de van 52236-os is, feladatkategória: 42, meg 51

forrás: service control manager; azonosító: 7001;

forrás: distributedCOM; azonosító: 10010

forrás: hibaellenőrzés; azonosító: 1001

 

És lényegében ezek váltakoznak!!! Ha valaki ért hozzá kérem segítsen!!! Előre is köszönöm!!!

Link to comment
Share on other sites

Hali!!!

 

Nem, nem tartozott hozzá op rendszer!!! Xp-t vettem hozzá, sp3-as szervízpack-al!!! Oltári lassú volt, nem is értem miért!!! Felraktam rá a Vista rc-t is, tükéletes gyorsasággal elfutott, hiba nélkül, utána a 64 bites Win7-et, ami eleinte működött, később előjött e probléma, újratelepítettem, immár win7 32 bites van!!!

 

Amúgy ATI Mobility Radeon HD 3400 Series-es videókártyám van!!!

Link to comment
Share on other sites

Amúgy most, h néztem neked a videókártya típusát, észrevettem, h valamilyen illesztőprogram, ha úgy tetszik driver nincs telepítve!!! Lehet, h ez lehet a probléma???

 

ACPI\TOS6205

 

Dolgozok az ügyön, mindenesetre felrakom, ha biztosra tudod, h ezzel lehet a gond, légyszi jelezz vissza!!! Sajnos nem találtam róla infót a neten!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...