Jump to content
PirateClub.hu

Mi a véleményed a hotfile-ról?


Niet
 Share

Mi a véleményed az újonnan teret hódító fájlmegosztó oldalról a hotfile.com-ról?  

71 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Szavazz!

    • Legjobb!
      5
    • Szeretek róla tölteni.
      10
    • Elég jól használható...
      17
    • Nem túl stabil, lassú.
      19
    • Nem bízok benne! Inkább használok mást.
      9
    • Sokszor törölnek ezért nem kedvelem...
      0
    • Bármi mást, csak azt ne!
      8
    • Szívesen használom, és töltök is fel rá.
      3


Recommended Posts

Mi a véleményed az újonnan teret hódító fájlmegosztó oldalról a hotfile.com-ról?

 

Igazából azért is kérdezem, mert elnézve külföldi oldalakat is elég vegyes a róla kialakult kép... Kíváncsi vagyok, hogy a fórumozók itt hogy látják..

 

Én személy szerint nem bízok benne :) Elég érdekes... Panamában jegyzett cég.. :D Ki tudja, hogy lesz-e normális jövő előtte :)

Link to comment
Share on other sites

Én kedvelem , talán a pénzt is küldik majd ha össezgyűlik (15$ után fizetnek ki , most vagyok 9$-nál ) .Már vettem rajta premium accot is próbaképp , csak nem hosszabbítottam,mert free-be is elviselhető , ha kell valami akkor meg tudom várni azt a 30 sec visszaszámlálást és az átlag 90-100-as letöltési sebességet.

Link to comment
Share on other sites

Nem igazán bízom ebben az oldalban, csak úgy a semmiből lett egy ilyen oldal, még csak most kezdte a pályafutását, ha lehet persze annak nevezni, és már először pénzt adnak, egyszóval nem bízom meg benne, Hasonló oldal pl a rapid, na arról már jobban elhiszem mivel szép kis múltra tekint már visza az oldal. Ritkán is töltök le Hotfile ról, meg 1 évnél többet nem jósolok neki és megszűnik.

Link to comment
Share on other sites

A napokban töltöttem róla először, és egyelőre meg vagyok vele elégedve. Nálam vagy maximummal vagy csak néhány egységgel az alatt tölt, szóval a sebességre nem lehet panasz, a várakozási idő nálam nem számít, Rapid-nál és más tárhelyeknél is kibírom várni :) , az egyetlen számottevőbb negatívum az, hogy akárcsak pl. a Rapid-nál, itt is újra kell csatlakozni két fájl letöltése között (bár én eddig csak nagyobb, 200-300 mega körüli fájlokból álló filmeket szedtem, szóval itt ritkábban kellett ezzel időzni), de ettől függetlenül nekem eddig bejön. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nem vagyok megelégedve vele.Napközben 50-130 kbps között van a gyorsaság.Este 11 óra után viszont 230 fölött van a sebesség. (De nem folyamatosan!) Jdownloaderrel szedek róla néhanapján. Amennyiben tehetem kerülöm.Inkább data,extrashare,negaupload,vagy addát az amiket preferálok.

 

 

Van egy másik kellemetlen dolog is:

 

Úgy vettem észre, hogy nagyon kiszámíthatatlan az egész letöltés.Mondjuk ha töltesz valami nagy cuccot és a 15. part 230 és 160 között jön addig a 16. part nem biztos, hogy ugyanakkora sebességgel fog jönni hanem 60 és 140 között lesz a kbps teljesen érthetetlen módon.Ez az amire semmiféle normális magyarázatot nem tudok és mások sem tudnak adni.(A premium szolgáltatásra azért kíváncsi lennék.)

 

Viszont éjjeli 1 óra után nálam nincs IP azaz letöltéskorlát!A sebesség sajnos ilyenkor is ingadozik de gyorsabb mint délután és nem kell IP-t váltani. :)

Módosította Kr@sstheon1y
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Nem szeretem, mert utálom ha lassan tölt valami lefelé! Inkább befizetek a rapidra prémiumot, és onnan szedek, vagy ha nincs rá pénzem, akkor torrentről. Nálam még mindig az a No.1 letöltés szempontjából, hiába a sok új tárhely! Ha valami csak tényleg hotfile-on van fent, csak azt szedem onnan, de szerencsére ilyen ritkán van :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...