Jump to content
PirateClub.hu

Problémák, tanácsok, kérdések!


Silverr
 Share

Recommended Posts

Szerintem akkor már nem szeret téged, és lehet hogy nem akar azzal megbántani hogy lefekszik veled.(értsd:nem akar kihasználni)

Hát szerintem ha egy férfi nem akar dugni, akkor tökmindegy hogy mit veszel fel, akkor sem akar majd...

Esetleg megbeszélhetitek hogy van e olyan dolog amit ő nem szeret csinálni az ágyban, vagy undorodik tőle, vagy nem jó neki...lehet csak amiatt van.

Link to comment
Share on other sites

Hát nem tudom.....egyszer már szakítani akart mondván hogy már nem szeret úgy mint eddig.De aztán mégsem tette mert nem akar elveszíteni.Már megszokott maga mellett....de az nem szerelem.Úgy érzem én jobban szeretem őt mint ő engem.Mert ha igenis szeretne nem mondana ilyeneket.És nem csak ezzel van a probléma volt már 1-2 húzása.

Azt nem tudom van e olyan dolog ami nem jó neki az ágyban mert sose mondott olyat.Mindenesetre sajnos csak pénteken találkozunk.Majd akkor meglátjuk mi lesz.és köszi Daniels hogy írtál kicsit segített. :)

Link to comment
Share on other sites

Hát szerintem ha egy férfi nem akar dugni, akkor tökmindegy hogy mit veszel fel, akkor sem akar majd...

Ez így van. ;)

Egyébként érdekes ide kiírni a történeted kedves Moo019, főleg, hogy a barátod is regisztrált tag tudtommal. :unsure:

Lehet, hogy már rád unt és szeretné más lánnyal is kipróbálni a testi együttlét adta örömöket. Mondjuk furcsállnám, ha csak hétvégéken tudtok együtt lenni és ő így is megunta.

Megszokásból pedig de rossz is csinálni a dolgokat, ha elmúlt valami erőltetni nem lehet. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Igen regisztrálva van ő is és azért írtam ide mert tanácstalan voltam/vagyok.Mert nem értem miért csinálja ezt velem.Azt mondta szeret de hagyjuk ezt a dolgot most.

Én sosem megszokásból akartam és szerintem nem erőltettem rá semmi ilyet mivel ha nem akarja akkor megmondja még ha rosszul esik is. Nem kötelező csinálni ha együtt vagyunk lehet azt mondani hogy most nem de ezis hozzá tartozik egy kapcsolathoz, a szerelemhez szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nekem egyre jobban alakul a kapcsolatom, sőt már csók, ölelés, minden...(szexuális dolgokon kívül)

 

Az lenne a problémám, hogy sokat viccelődök a csajjal, kedves vagyok stb...

De félek, hogy gyerekesnek tart... motorral járok suliba, mert messze van.. és a barátnőm mellett mindig ott tolom a motort... Egyszer beletoltam egy pocsolyába és azt mondta: "Jaj szivem, anyukád nem tanított meg, hogy ki kell kerülni az ilyen pocsolyákat?" jön még egy pocsolya.. kikerülöm... "Ügyes vagy szivem, így van..."

 

És ezek itt a problémák, félek, hogy gyerekesnek tart.. a barátnője szerint csak motorrol tudok beszélni, stb...mit tegyek, hogy teljesen tuti nyerőnek érezhessem magam? Gondoltam már, rá, hogy nem viccelődök, de akkor meg nem jut eszmebe semmi nyerő amit tudnék mondani, mindig bókolok, aztmondja zavarbajön stb... amiket bókolok arra pedig, hogy nemis a válasz... de ezt meguntam.. megmondtam neki, hogy úgyis igazam van, ezen elmosolyodott és megcsókolt... :D És ebben kellene a segítségetek, hogy megnyugodhatok teljesen tuti nyerő vagyok nála vagy, változtassak valamin? Esetleg megkérdezzem tőle ezeket, hogy megnyugodjak? Előre is köszönöm szépen a segítségeteket... További kellemes időtöltést.. Üdvözlettel: zsolt_55

Link to comment
Share on other sites

ha te ilyen "vicces fiú" vagy akkor ez van. az szerintem sose jó ha másnak adja elő az ember magát mint amilyen egyébként mert abból meg később lesz a bonyodalom mondjuk mikor már nagyon beleszerelmesedsz stb és elfogy az "előadás" a csaj ekkor rájön hogy hoppá nem is olyan jó ez a srác akkor jön neked a kopp. mondjuk az nem hátrány ha nem csak a motorokról beszélsz...

Link to comment
Share on other sites

mindenféle képen olyan dologról ami őt is érdekli. mondjuk ha mákod van a motorok érdeklik, amúgy tényleg te ismered és akkor tudnod kellene mi érdekli ha meg nem tudod akkor pont meg van legalább az egyik beszélgetésetek témája melyikőtöket mi érdekli...

Link to comment
Share on other sites

Az lenne a problémám, hogy sokat viccelődök a csajjal, kedves vagyok stb...

Akárcsak a volt barátnőm, aki mindig aranyosan megnevette az apró defektjeimet, de asszem pont ezekért szeretett és én pont ezért szerettem őt. Szerintem nálatok is hasonló a helyzet, szóval ne akarj macsóskodni, önmagadért szeressen.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon jól estek amiket mondtatok, öröm veletek beszélni... Nagyon köszönöm és azthiszem a kepcsolatom is egyre jobban alakul...

 

Már megint jövök hozzátok, csak nem akartam duplázni...

 

A barátnőmnek, vizsgálya volt... Elibe mentem, nagyon rosszkedvű volt, vettem neki rózsát, kedveskedtem stb.. Ennek ellenére rossz kedve volt... Mit csináljak.. pár nap múlva találkozzak vele, ha majd jobb kedve lesz, vagy mi?

 

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.. További kellemes időtöltést kívánok...Üdvözlettel: zsolt_55

Link to comment
Share on other sites

Nagyon szépen köszönöm Euzkadi.

 

Eggyúttal már megírom, hogy vártam, és jobb is a kedve...De az is biztos, hogy még jövök... :D

 

Mindenkinek további kellemes időtöltést... Üdvözlettel: zsolt_55

 

Nem akartam duplázni... de gondoltam megírom, hogy tudjátok vége lett...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Az előttem szólónak igaza van, de ez valamennyire kapcsolatfüggő is. Haverom és a volt barátnője mindig buliztak, táncoltak jobbra-balra, de azon túl sosem mentek, mert nekik ez volt a kikötés. Előző barátnőmnek ez nagyon nem tetszett volna. És a nyitott kapcsolatokról még szó sem esett.

Link to comment
Share on other sites

Üdvözlet mindenkinek!

 

Végig olvastam pár oldalt és gondoltam leírom a történetem, remélve h tudtok majd okosat mondani.

 

Főiskolára járok és van egy lány csoport társam aki nagyon megtetszett. Zabálnivaló. :D Azon kívül padtársam is és mindig be nem áll a szája. Mindig elmond mindent ami történik vele. Van barátja. De a mútkor is össze veszett vele és most megint, de most azt mondta,h már nem fog vele kibéküln! Óráról most is ellógtunk és a jóidőben sétáltunk a sétállóutcában, fagyiztunk és dumáltunk. A lány tökéletes lenne nekem, de úgy vettem észre a barátságon kívül mást nem keres bennem. Én sem hajtottam rá mert állandóan dolgozik és csak akkor nem amikor főiskolán van. Én sajnos nem vagyok helybéli és ő a munkahelyén is lakik, ami megint csak bonyolítja a helyzetet. :( Annyi szabadideje van egész héten, amíg a főiskolára elengedik pénteken, néha szombaton. Ha még összetudnánk jönni, akkor gátolná a munkája és az is, h én nem vagyok helybéli. Ezek az indokok hátráltatnak, de nagyon tetszik és egyre jobban a lány. :blush:

 

Szerintetek?

Link to comment
Share on other sites

Kedves 39764!

Szerintem: Ha valaki fontos neked, akkor küzdj meg érte, vess be mindent, és ha te is fontos vagy neki akkor biztos, hogy lesz rád ideje ;)

Sok sikert kívánok neked...

 

Nekem is van egy kis problémám... Íme:

 

Volt egy szép barátnőm, kedves, okos, de nem tudott csókolni és közös témánk se nagyon volt... Én ráakaszkodtam, és így nem hagytam neki teret, szólt visszafogtam magam,de nem eléggé így vége lett... Nem tudom mi fogott meg benne, mégis többször beszéltem vele abban bízva hátha folytatjuk... Én motorozok és balesetetszenvedtem, ő felhívott odajötthozzám, jobbulástkívánt, stb...(a karom teljesen széttört)... A barátnőjétől hallottam, hogy még a balesetem előtt beszélni akart velem a folytatásról... Én közeledtem hozzá, de mindig leépített, lehet, hogy csak a mostani vizsgája miatt nem ért rá találkozni velem, hogy ezt megbeszéljük...Bánatomba nem a józanész vezérelt és mindenkinek elmeséltem sajnos...A barátnője visszamondta, ebből úgy magyaráztam ki magam, hogy nagyon szeretem és csak a bánatom miatt voltam ilyen hülye...Nemsokideje voltunk eggyütt és még nem ismertük egymást, mégis vártam hátha kiforja magát a dolog hibái ellenére, de ő végetvetettennek az én pár hibám miatt...Beszéltünk a folytatásról de aztmondta velem nincs gond csak vele...Én arra gondolok, hogy csak fellángolt irántam és már nem érez semmit, nem is értem magam miért kapott így meg amikor még csak a csókot se élveztem, talán mert első kapcsolatom volt, nem tudom...A másik, hogy anyukámmal túljó viszonyba vagyok, és ő aztmondta helyes srác vagyok lesz másik, erre én itt csinálom magamnak a bajt... Aztmondta semmi férfi tartásom sincs és nem is lesz amíg ennek a lánynak könyörgök...Csak azttudnám mi fogott meg benne?!

 

Az életem darabokra hullott... Már csak ti segíthettek, kérlek segítsetek... Előre is köszönöm...

Link to comment
Share on other sites

Ugyan, kedves Bullet27, nem kell emiatt aggódnod, nem fog megállni ezért az életed. Majd jönnek új utak, jönnek új kapcsolatok. Az első kapcsolat egy nagyon mély imprinting, és az ember sajnos, vagy nem sajnos ehhez fogja viszonyítani a többit is, amennyire komolyan gondoltad. Nagyon vonzó és jól eső dolog, amikor megtapasztalod azt, hogy tetszel valakinek, önbizalmat kapsz, és plusz energiát, ám ha elmúlik a láng, és újra halandóvá válsz, eggyé a sok közül, az bizony fáj, így óhatatlanul is magadban keresed a hibát. De ez is természetes. Hidd el, most rosszul érzed magad, de aztán enyhül, majd elmúlik a dolog, jön egy másik lány, vagy marad ő, az evolúció halad tovább. Véleményem szerint pedig nem baj a könyörgés sem, ez is természetes, a szerelem és vonzalom óhatatlan tartozéka, mert "részeg ember" a földön csoszog négykézláb a porban, a "józan ember" már egyenes gerinccel jár. Ez a tartás. Hogy nincs tartásod, arról nem tehetsz. Személy függő. Valaki nagyon be tud rúgni, valaki kevésbé, de ez egy bizonyíték arra, hogy mennyire is tudsz szeretni. Ez pedig, főleg fiúk esetében ritkaság, tehát véleményem szerint mindenképp becsülendő. Csak fel a fejjel.

És gyógyulj meg minél hamarabb testileg és lelkileg is. :)

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm szépen a segítséged... Megmondta, hogy nemszeret (msnen) és a személyes üzenete már egy szív volt, mondta is hogy van barátja...Csak annyit tudok tenni, hogy nem foglalkozok vele, boldogan arra gondolok, hogy nem volt jó a csók, nem volt közös témánk, és ha rosszkedve volt sikeresen érzékeltette velem...Sokan mondták is, hogy két különböző személyiség vagyunk és keressek magamnak jobb csajt..Most ezt is fogom tenni, és csak arra gondolok szegény srácnak milyen szar lehet ugyanazt átélni majd amit nekem..

 

fehér farkas mégegyszer köszönöm.. Lelkileg rendbejött minden már csak testileg kell :D

Link to comment
Share on other sites

Kedves 39764!

Szerintem: Ha valaki fontos neked, akkor küzdj meg érte, vess be mindent, és ha te is fontos vagy neki akkor biztos, hogy lesz rád ideje ;)

Sok sikert kívánok neked...

Kedves Bullet27!

 

Köszönöm h te szóra méltattál, ha már a többi észre se vette a problémám. Bízom benne, h testileg is rendbe jössz a lelkiek után. ;)

Link to comment
Share on other sites

Persze,hogy nem értettétek a válaszom,mivel nem nektek szólt:D...

Valaki törölte a fentebbi kommentemet és egy rá adott választ...

Igy én lettem hülyének nézve...

Megkérném azt aki máskor törlést csinál nézzen szét jobban...ja és jelezze hogy mit nem csináltam jól...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...