Jump to content
PirateClub.hu

Problémák, tanácsok, kérdések!


Silverr
 Share

Recommended Posts

"Legyetek spontánok. Ne csettintésre akarjatok szexelni, hanem a spontenaitás istenének áldozva ezzel." - Mi is erre gondoltunk. Csakhát sok lehetőség nincs. Hétköznap nem igen van rá lehetőség mert ő még iskolába jár... Marad a hétvége, de így megint az van, hogy valahol be van tervezve... De igazából kívánjuk egymást. és mégsem megy, ez az ami furcsa. Nem baj nem adjuk fel majd egyszer összejön köszi a válaszokat.

Link to comment
Share on other sites

Véleményem szerint nem szabad ebből tragédiát csinálni, mert az csak súlyosbítaná az amúgy is meglévő problémát. Nem szabad azt gondolni, hogy a szex felelősség, mert ha úgy indul neki az ember, hogy veszteni valója van, amennyiben kudarcot vall, akkor egészen biztosan nem fog neki sikerülni.

Az előjáték kapcsán pedig javaslom, hogy próbáld az ujjaiddal kitágítani neki, de van egy újabb, merészebb javaslatom is, amely egyfajta "perverz" szerepjáték lenne, szándékosan kiemelve az idézőjelet, mert valójában semmit se csináljatok, amit a másik ne szeretne, akarna. Amennyiben a szex irányítója eddig te voltál, javaslom, hogy most cseréljetek szerepet, és legyen a barátnőd az aktív fél, aki vezényli az aktust. Így talán leküzdi a gátlásait, és nem fog szorongani, ha odaadod neki a dominanciát, te pedig engedelmes szubmisszióba fojtod magad, esetleg megengedheted neki, hogy kikötözzön téged az ágyhoz, és azt tegyen veled, amit csak akar (és persze amiben te sem mondanál ellent). Ehhez nem kell nagy őrdögősség, és jelmez sem, szó sincs arról, hogy ez egyfajta menekülés lenne valamiféle ráunás és sablonos kényszer elől, ez csupán megerősítő biztatás lenne, miszerint megbíztok egymásban, és nincs ellenedre, hogy most ő tegyen téged a "szexuális játékszerévé", cserébe ő is a te "szexuális játékszered" lesz. Amennyit ki tudtam venni, eddig te szerettél volna belé hatolni, de túl szűk volt, most engedd, hogy ő "hatoljon beléd", persze csak áttételesen, és akkor talán leküzdi a pszichés stresszt.

Ha ez sem válik be gyanítom, hogy nem pszichés akadálya van a dolognak, hanem testi, és akkor javasolnám, hogy forduljatok nőgyógyászhoz.

Link to comment
Share on other sites

Nem kell nagyon radikálisnak lenni, csak annyi, hogy "Szívem, a gyeplő most a te kezedben van" :) Az ő üteme, akarata szerint, és persze közben biztathatod is, hogy jó csinálja, bókolhatsz neki támpontot adva a számára, csak ki kell engedni a benne lakozó vadmacskát :) A félénkség leküzdhető. Amennyiben ő is nagyon szeret Téged, szerintem semmi akadálya sincs neki. Ezt pedig a kökitözéssel, vagy pedig ruhás szexszel, mondjuk egy pólót magadon hagysz csak fokozni tudod. De a lényeg, hogy mindenképp engedd, illetve akard is, hogy most ő domináljon feletted, és érezze a kezében az irányítást és a biztonságot. Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hali!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szerintetek "mennyiszer lehet maszturbálni?" Túlzásba lehet ezt vinni?

Hallottam már olyat is ,hogy ki is lehet égni.

Ez igaz?

Milyen időközönként lehet csinálni úgy ,hogy ne legyen baj belőle?

Vagy nem is lehet belőle baj?.

A napi rendszerességgel való maszturbálás az sok?

Hallottam már ,hogy a masztizás valahol egészséges is .

Ez igaz vajon?

Tudom ez nem egy kérdés de remélem tudtok segíteni.

Válaszaitokat előre is köszi.

Euzkadi

Link to comment
Share on other sites

Ha valaki egyfolytában csak a szexre gondol, ha kitölti a mindennapjait, és csak ez, a szexualitás, illetve a maszturbáció a számára az egyetlen örömforrás, nos az igen, már betegség. Van az úgynevezett flo az emberek életében, ami annyit takar, hogy egy bizonyos cselekvés óriási önelégültséggel tölt el egy illetőt, egy eufórikus és mindent elsöprő, jól eső örömförrás, amely lehet egy hobbi, ritkább esetben a munkában is jelen lehet, de elsősorban a művészek azok, akik ezt átélik. A szexet nem igazán szokták a flo-ba sorolni. Ennek ellenére a szex egy igen erőteljes fizikai, illetve lelki örömforrás. A maszturbáció egészséges, mert a testben a spermiumok megújulhatnak, cserélődhetnek így (nem véletlenül éltek a papok túl hosszú életet annak idején az önmegtartóztatás miatt, mert rákjuk lett). Úgy vélem, hogy a napi egy maszturbáció nem gond, vagy ha két naponta csinálod( az nagyobb kielégüléssel is jár). Régebben a szexualitást betegségnek tartották, a maszturbációt, különösen gyerekeknél bűnnek (sőt, még manapság is tiltott néhány országban), de a nyugati pszichológiai közfelfogás szerint pont az számít betegnek, aki nem végzi ezt.

Link to comment
Share on other sites

Nem tom, h ezzel témába vágok e, de már mindenkivel megosztottam a dolgot, aki adhatna tanácsot, de itt valószínűleg még több dologgal tudnátak gyarapítani az eddigieket:

Volt egy barátnőm 2,5 évig jártunk. Én nyaranta Írországba járok melózni, kell a pénz. Először nem volt baj, megvárt, még jobb lett a kapcsolat. Következő évben nem mentem ki, mert féltem, h tönkremegy minden. Most nyáron megint voltam, mert egyetemre mentem, és nagyon kellett a pénz. Mire hazajöttem bummm.... Nem csalt meg v ilyesmi, de azt mondta megszokta h nem vok vele. Pár napig külön voltunk, esténként sírtunk egymásnak a telefonba, míg végül egy éjszaka elloptam itthonról az autót és megjelentem nála,h szeretem. Minden helyrejött, újra együtt. De ő még középsulis, hát az egyetemi forgatag meg magával rántott. Egyre több buli nélküle, egyre kevesebb együtt töltött idő...

Aztán egy buliban megcsókoltam vki mást, majd az egyik szaktársammal is kezdtünk egyre közelebb kerülni egymáshoz. Ünnepek alatt végig együtt voltunk, csodás volt, mintha minden ok lenne. De januárban minden kezdődött elölről. Január közepén szakítottam vele, de addigra ő már megnézte az emailjeimet és megtudott sok mindent, szval nem volt happy end. Utána nekem buli-buli hátán, lett egy másik bnőm, de hiába gondoltam,h már nem szeretem, időről időre eszembe jutott. Szakítottam a másik lánnyal és elkezdtem megkeresni az exemet. Először küldtem neki egy csokor rózsát, amelyből 1 művirág volt, és mellé az idézet: "addig szeretlek,míg az utolsó rózsa elhervad"

Több otthagyott virág várta az ágyán, mire visszaért a suliból, meg a kedvenc szerelmes versei. Találkoztunk, elmondtam neki, h sajnálom és hogy mindennél többet jelent nekem, de azt mondta h neki 2 hónap alatt sikerült túllépni rajtam és ha továbbra is így keresem, azt csak vmiféle zaklatásnak fogja tudni felfogni. Azt mondta, h most ő is bulizik, pasizik, nem akar senkit, jól érzi így magát. Igazából nagyon zárkózott lány, nem tudom eldönteni,h tényleg ennyire elszállt minden érzelme v csak maga elől is rejtegeti. Közben 1x beszéltem az anyukájával, aki azt mondta, hogy azt nem mondaná, hogy túllépett rajtam, érez, amit érez, de innen nem folytatta. Pár napja kórházba kerültem, volt 1 kisebb balesetem és ő is tudott róla. Mikor kiengedtek, este felhívott, hogy h vok, meg h nagyon vigyázzak magamra, és a spanomnál is érdeklődött, h nem tudja e h jobban vok e már, spanom szerint eléggé aggódott. De ez akár lehetett sajnálatból is.

 

Sok esemény, sok tényező, fogalmam sincs h most mi lehet.

Vélemény, tanács, hozzászólás, bármi jöhet!

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Remélem jó helyre írok. Nekem az első szexuális együttléttel kapcsolatosan lenne kérdésem. Hogyan? Mit? Mikor? Miért? :D Ez a kérdés már biztosan ki lett vesézve ezerszer, de valaki összefoglalná nekem? Elejétől kezdve minden fontos apróság érdekelne. Nem szeretném az elsőt nagyon elcseszni. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

viktor! a kérdésed hogyan? hát, ezt csak te tudhatod, nem mutathatjuk meg neked. :) félre a tréfát. előszőr is érjetek meg lelkileg, testileg. ha nem álltok készen rá, akkor ne menjetek azért bele, h túl essetek az egészen. inkább maradjatok a jó kis pettingnél. de ha ezt már nagyon sokat gyakoroltátok, akkor menjetek tovább csak, de készüljetek fel rá, gondoskodjatok a megfelelő védekezésről.

válasszatok egy szép, nyugodt helyet, ahol nem zavarhat meg senki titeket. ez fontos, mert egy szeretkezést nem lehet lezavarni gyorsan, annak meg kell adni a módját. teremtsetek romantikus hangulatot, csináljatok egy fürcsit akár együtt, beszéljetek szépen egymással, a nőt nem szabad lerohanni, előszőr csak simogatni, becézgetni kell, és szép lassan haladtok előre. majd ha a hangulat a tetőfokára hágott, akkor következhet a védekezés melletti aktus, és a legvégén a levezető szakasz. tehát, nem elfordulni a lánytól és bevágni a szunyát, hanem tovább simogatni, kényeztetni. egy pasinak gyors a fel-, és lefutási görbélye, de egy nő lassan melegszik be, és lassan vezeti le a dolgokat. a figyelmesség, és a kedvesség fontos. szipi

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Az lenne a problémám, hogy tetszem egy csajnak. Ő is tetszik nekem, így elkezdtünk beszélgetni, meg stb... vittem neki csokit is, és elhívtam moziba, a moziba átöleltem, először ő megpuszilt majd én is... Vége lett a filmnek, egymásra néztünk és megcsókoltam..

 

És itt jönne a probléma..

Olyan furán csókolt, igaz nekem ez volt életem első csókja, de ahogy utánaolvastam, azt olvastam, hogy átdugom a nyelvét a számba, és nyalogatom az ő nyelvét, nah, hogy ő nem dugta át a nyelvét csak éppen a nyelvem hegyét nyalta meg... Ez lenne a csók? Vagy csak ez a csaj csókol ilyen furán? Nem tudom mi a probléma, mert tényleg szeretem, nagyon kedves, aranyos, és még szép is.. sok minden közös bennünk.. de valahogy ezen a csókon meglepődtem...

 

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket és további kellemes időtöltést mindenkinek...

 

Üdvözlettel: zsolt:55

Link to comment
Share on other sites

Ugyan, kedves zsolt_55, ahány ember, annyi csók. A csókolózás különben is olyan, mint a biciklizés: nem lehet megtanulni, különösen könyvekből nem :) E miatt ne is aggódj. Mélylélektanilag igazán nem érdemes belemenni csókba, különösen az elsőbe, mert az olyan, mint az első szex, mint minden első intim dolog: elsőre talán kissé furcsa, és kissé ügyetlen, de ahogy gyakorolja az ember, úgy fejlődik :)

Link to comment
Share on other sites

Igen, a mozi be szokott jönni ilyenkor, csak az olyan snassz - legalábbis nekem. Én mindenképp valami különleges - legalábbis nem olyan hétköznapi - helyre vinném el: kiállítás, színház, túra, kosármeccs, vagy valamilyen nem szokványos koncert (est.hu-n találsz bőven ilyesmit). És nem csak simán elhívnám, de külön ki is hangsúlyoznám, hogy én randizni szeretnék vele.

Link to comment
Share on other sites

Miért van az hogy akárhányszor próbálkozok egy lánynál akkor mindig a barátzónába kötök ki ? :S vagy ha tudja is hogy tetszik nekem akkor mindig azzal jön hogy "aranyos vagy meg rendes" de mindig ugyan az a sablon téma mindig

 

Ebben a külsőm és az önbizalom hiány is közre játszik de mindig én vagyok az az ember akit semmibe néznek és megaláznak

 

A külsőmön számtalanszor próbáltam változatatni de semmi jó nem sűlt ki :S

Link to comment
Share on other sites

Én is hasonló gonddal küszködök. Bár amióta voltam fodrásznál és vasalom a hajamat egyre több lány néz meg. Szóval ajánlom neked is, hogy menj el fodrászhoz és vágasd le a hajad. Nickedből ítélve neked is hosszú, vagy tévedek? :)

Link to comment
Share on other sites

hát az volt vagy is egy ideig növesztettem csak valami pocsék volt és tegnap este hirteln ötletem volt hogy most már levágatom aztán anyám neki is látott.....utána elég szokatlan volt és hát sajnos anyám (hát régebben rá mertem bízni még a haj növesztés előtt de az már rég volt) na és hát most nem igen sikerült jól xd

 

Szóval most várok vele és megnő kicsit mert mostani nem igen jön be és valaki azt mondja jobb így valaki meg jót röhögött rajta meg még én se érzem jól magam így xD

Link to comment
Share on other sites

Hát szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim..mármint kinézet téren.(szerintem) Jó persze van egy kis súlyfölösleg rajtam meg patik stb.

De a nagyon hajas vagyok x) szóval voltak már elég kreatív frizuráim:)

Ahányszor taliztam csajjal, vagy bepróbálkoztam az összes járni akart velem, meg azt mondta ,hogy szeret. De vagy én szúrtam el a dolgokat. vagy mégse jöttek be annyira a lányok.

Ezért egy kicsit idegesitő ez...

Meg ameik tetszik attől meg "félek" mert előjön az önbizalomhiány... :S

Valami tanács, hozzászólás, értékelés? :)

Válaszokat előre is köszönöm.

Link to comment
Share on other sites

önbizalom növelésre ott vannak ezek a kaszanova könyvek:D bár szerintem az önbizalom növeléses részek némelyike elég nagy hulyeseg. a lényeg ne légy, legyetek nyuszik. lány ismerősökkel és nem rokonokkal beszélgessetek sokat akár olyan témákról is amik kicsit vagy nagyon is zavarba ejtőek ezáltal könnyebben tudtok majd kevésbé ismert lányokkal akár egy randit is megbeszélni mivel nagyjából ugyan olyan szinten érződik kínosnak, persze lehet hogy ez hülyeség de szerintem még mindig jobb mint tükör előtt állva mondogatni hogy "én vagyok a legjobb" stb. meg próbálkozni mert előfordulhat hogy a lánynak is bejössz és csak a gyávaság miatt nem jön létre a nagy szerelem, persze a nem biztos rosszul fog esni de el kell viselni, tovább lépni és újra próbálkozni. tudom én hogy cselekedni nehezebb mint ezt leírni de ilyen az élet... ja ajánlom a 3-4-5 fős kicsit spicces csaj társaságokkal való beszélgetést lehetnek meglepetések :lol: ...

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.A barátom tegnap megmondta hogy nem akar már lefeküdni velem.Mert unalmas vagyok kicsit....de ettől még szeret imád... lassan 8 hónapja vagyunk együtt és több probléma is volt köztünk.Nem is kicsik.Nagyrészt az ő részéről.De ez azért sok és fáj nekem.Azt mondja a szex csak egy kellemes időtöltés(ami igaz is) és nem feltétlen kell egy kapcsolatba(nah ez szerintem nincs így).Szerintetek ez hogy van??

Link to comment
Share on other sites

Szia!

 

Ha minden nap csináljátok akkor lehet hogy megunta, bár nemtudom... szóval ha én szeretek valakit(egy lányt) akkor azzal akkor szexelek amikor kedve van, mert ezzel örömet szerzek neki. Esetleg kipróbálhattok új pózokat, kérdezd meg hogy mihez lenne kedve stb...

 

A szexet szerelemből kell csinálni nem "pornóbol" meg "szükésgletből"... :)

Link to comment
Share on other sites

Csak hétvégeken szoktuk csinálni mert akkor vagyunk együtt.Ő azt mondta nekem hogy nem akar velem lefeküdni.Se velem se mással.Esetleg akkor lehet valami ha 'meglepem'.Ez azt jelenti hogy beöltözök neki.és még ilyenkor se lenne biztos....mert lehet azt mondja á inkább most nem.Én szeretem őt nagyon is és azt mondja őis engem.....de egyszer már szakítani akart velem....aztán mégsem. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...