Jump to content
PirateClub.hu

Problémák, tanácsok, kérdések!


Silverr
 Share

Recommended Posts

Üdv!

Légyszi segítsetek!

Felvettem egy lányt msn-re mert tetszik haverom myvipén találtam...Most az a nagy probléma hogy-hogy kezdjek el vele beszélgetni?:D Az eddig megvolt h hova jársz suliba meg hány éves vagy, és eggyi!:D

Mit írjak hogy jobban megismerjük egymást vagy h elbeszélgessünk?

Link to comment
Share on other sites

Engem az érdekelne, hogy mennyi idő után kezdétek ujból volt barátottokal vagy barátnőtökkel a kapcsolatot. ( ha volt ilyen)

Én most már 8 honapja nem vagyok a volt barátommal és még mindig nem vagyok túl rajta. Persze voltak pasijaim hogy felejtsek de nem voltak az igazik:'( És egyik nap láttam a volt barátomat és felhívtam.. mi ujság vele. Az nap már találkoztunk. És hát igen az lett a vége hogy rájöttem, még mindig ő kell nekem... Csak hát elég sok idő eltelt.. Tejesen új életem lett mióta nincs velem.. nehéz...nagyon.. de ha egyszer nem ment másodjára fog menni?

Kiváncsi vagyok a véleményetekre!!

Link to comment
Share on other sites

Talán valami téma is kellene :) Nem interjút kell készíteni, amiben te kérdezel és ő válaszol. Egy haveroddal pl. hogy beszélsz? Na úgy kéne a lánnyal is. Tudd meg az érdeklődési körét és kezdj arról beszélgetést. Én legalábbis így csinálnám. A zene az, amiről mindenkivel lehet beszélni szerintem :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kedves noccikaa.Hát ebbe elég rendesen bele gabalyodtál.Szerintem ennyi idő után össze lehet jönni.Az a rosszabb amikor csak pár hetet vagytok külön.Ebben a 8 hónapban mind ketten változtatok és végig tudtátok gondolni az érzelmeket hogy kinek ki kell.Majdnem hogy új lappal nyittok.

Na spájz ez hülyeség.15 évesen még a hormonok dolgoznak.Ne akadj le ilyen fiatalon egy lánynál.Úgyis csak összetöri a szívedet vagy te az övét.Inkább most éld ki magad csajozás terén aztán később jöhet a komolyabb kapcsolat.Ezt tapasztalatból mondom.

Link to comment
Share on other sites

Nem nagyon hiszem, hogy 15 évesen az igaz és egyetlen és örök szerelemről beszélhetünk, szerintem lesz még pár 'igaz szerelem" az évek során, de kitudja, az is lehet, hogy, veled pont ellenkezőleg lesz :)

Légy boldog a kapcsolatodban és élvezd, majd a sors eldönti mi lesz veletek! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok,

 

lenne 1 olyan gondom, hogy a fityma réteg mostanában, ha hozzáérek..hát, nem mondom, h fáj, csak mintha csiklandozna, és ha hátra huzom, az viszont fáj, de csak 1 pontban..eddig semi ilyesmi gondom nem volt, tökéletesen müködött, és egyik napról a másikra történt, csak nem fitymaszükölet..szerintetek? Előre is köszi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok!

 

Bennetek van minden reményem.

Az őszintét megalva eddig is elég hamar elmentem, de mostanában elég nehezen áll fel a szerszám és néha teljes merevedés előtt elmegyek és nem tudom mire vélni a dolgot, esetleg nektek van valami jó ötletetek, hogy lehetne ezt a problémát kiküszöbölni?

 

Link to comment
Share on other sites

Mondjuk mikor barátnőmmel voltam és megtörtént ez a sajnálatos eset akkor elég sokat ittam.

Cigizni nem cigizek és nem is cigiztem soha.

Az eset után kipróbáltam egyedül is a helyzet ugyan mielőtt beáll a merev állapot azelőtt elmentem most már egy kicsit kezdek agóddni.

 

Link to comment
Share on other sites

hali!

 

van egy kis gondom :S fura egy kicsit erröl irni, de másokhoz nem fordulhatok :P szval jo kis vaskos szerszámmal áldott meg az ég , de van egy kis gond vele... mikor barátnömmel rajta vagyunk a témán minden okés , áll mint a cövek minden startra késznek tünik , de mikor felhuzom a gumit egyszerüen 'kipukkan' és pár perc mulva visszamegy az eredeti állapotra... szval ez egy kicsit gázos és nem tudom mi a probléma vagy mit tegyek, talán kicsi lenne a gumi és elszoritja ? de ez már kb a 3. gumi volt... mondjuk nincs rá irva méret ugyh nem tom hogy lehet nagyobbat venni , feltéve ha ez a gond... várom az ötleteket , vagy a megoldást :$

köszi :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem is lenn egy kis gondom, és szeretném, hogyha írnátok rá valami okosat.

A helyzet az, hogy mostanában elég sokat sexelek (sajnos nem állandó partnerrel :D) de mindig védekeztem gumival!

Tegnap előtt exemmel összefeküdtünk, és hát nem volt gumim, és végül is megbeszéltük, hogy majd jól időzítek a végén.

Sikerült is, nem lett belőle semmi(egyenlőre), de gumi nélkül még nem csináltam soha, és a makkomat védő bőr kisebesedett..

Nem is kicsit.Fáj ha pisilek,fáj ha hátrahúzom, az nagyon így nem is tudom megmosni, fáj ha csak hozzáérek.

Kérdésem az lenne, hogy miért sebesedett ki?mert gumival soha nem volt ilyen!

Nedvességi ráta maxon volt szal nem voltunk szárazak!.

Régebben fájt néha gumival is a sex, olyan volt mintha letépnék a fitymám.

Gondoltam arra is hogy fitymaszűkület, de remélem nem.

Sztetek forduljak orvoshoz?

Köszi a tanácsokat!

Link to comment
Share on other sites

ne hari, h rákérdezek, de te megbíztál a volt barinődben? :blink: idáig mindentől megvédted magad. az elválás óta összefeküdhetett vkivel, és te meg elkaphattad a kórt. lehet, hogy külsőleg sebed van, de megkezdődött a nyílt seb fertőződése is. ha fáj vizelésnél, akkor húgyuti fertőzésed is lehet, azt viszont kezelni kell antibiotikummal. de orvosnak okvetlenül látnia kellene. menj el bőrgyógyászhoz, andrológushoz. szipi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...