Jump to content
PirateClub.hu

Recommended Posts

Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne,hogy van egy msi p45 dimond alaplapom és ehez kaptam egy xfi hang kártyát ami pci -e 1szeres ugye! nah most hardver ütközés van a vgaval!! bele tehetem én ezt a másik pci -e 16szoros 2,0 szlotba vagy nem komtabilis vele és abba csak vgat lehet tenni? azért fontos, mert az alaplapon csak 2 db 1szeres pci e csatlakozo van és a másikba nem tom bele tenni mert a vga hütő bele log :) és a vgat nem tudom eggyel lejjebb tenni, mert oda is csak ugy fért be hogy kikelett vágni kicsit a házbol. nah most ha lejjebb teszem és ott si kivágok nem fogom tudni hova tenni a hdd-t :)

ha valaki járt már hasonloan vagy tud vmi megoldást vagy csak azt tudja hogy bele tehetem a 16X szlotba is nyugton mert müködnie kell létszi irja meg! :)

Köszönettel:

zoli

Share this post


Link to post
Share on other sites

hali!

nem ajánlatos még megpróbálni sem belerakani,de nem is tudnád ugyanis csak ránézésre is meglehet állapítani h nem tudnád belerakni.... :)

amint látom 2db 16x os és 2db 1x és 2db pci-x slotod van.nod.a felsőbe szokták belerakni a különálló hangkártyákat,de szerintem tökmind1.próbáld meg a felsőbe berakni,tuti h be fog férni a videokártya nem lessz útba és a házból sem kell kivágani,maximum ki kell törni azt a kis fémlemezkét a hátulján.ha nem jön be akkor próbáld meg az alsóba.oda is be fog férni a videokártyának ott sem lehet útban...ha így sem jön össze akkor szedd le az összes drivert a gépről,tedd be a hangkártyát valamelyik slotba, és tedd fel elösször az alaplap összes driverét hangkártyával együtt és csak utánna a videokártyát,mást nagyon nem tudnék mondani:S

de az biztos h mindenhova be megy nem kell sehonnan sem kivágni:):)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

köszi, hát vmit probálgatok. amugy a vga nem fért el hosszra a házba, mert a vinyonak kitalált rész utba volt neki :) azt vágtam ki egy csikba :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

megkérdezhetném h milyen gépházad van? csak kíváncsiságból:S :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

meg persze:) codegen m611

egy kis link hogy ne kelljen keresgélned: :)

 

http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=41&pro_id_search=377

 

-a táp nem a gyári benne

és egy MSI PCI-E N260GTX-T2D896-OC Twin Frozer cooling nem fér bele hosszra háát kb 3 mm hiányzott neki de ha bele veszed hogy bele is kell tenni a helyére tehát kell oda egy kis holt tér is, hogy tudjad helyezgetni ott :) csak azért mondom, hogy nem lehetett elcsalni annyit kénytelen voltam vágni, de végul is jo igy ugyse látszik a belselye :)

Edited by Dadus
Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/

Share this post


Link to post
Share on other sites

rak bele nyugotan , csak tunod kell hogyan el fogja ismerni a hang kartyadat semi vesz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×