Jump to content
PirateClub.hu

XII. Link- és Fórumellenőrzés


Piero
 Share

Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Azt, hogy a script frissítésekor mi fog történni, pedig csak akkor tudjuk meg, ha kijön egy újabb verziója :) Az én véleményem az, hogy az általam berakott kódrészletek nem tünnek majd el egy esetleges frissítéskor, az új host-ok amit az eredeti készítő tesz be, pedig csak megjelennek az "avaliable hosts" oszlopban. De majd meglátjuk mi lesz :)

Megláttuk!

Eltűnt minden nekünk írt script és 3, legalábbis itt az oldalon, és általam ritkán látott tárhellyel frissült a Cavern!

Tehát azt ajánlom, hogy a frissítést ne telepítsétek, mert akkor elölről kell kezdeni a nekünk jó telepítést...igaz ez csak pár másodperc... :)

Link to comment
Share on other sites

Azért nem csak annyival bővült, egyéb javításokat is tartalmaz:

2009.10.02+ New filehosts: hotfile folders, megaftp, share-online.biz, usershare.net

+ Fixed: Depositfiles, egoshare.com, Uploading.com, zshare.net

+ evernote exclusion

+ Linkifier update. Handles Links where a link's href and text case don't match.

+ Exclude netload.in from .html truncation at end of links.

+ Updated Preferences page to better fit on squashed screen resolutions.

 

Ezért is írtam, hogy talán a legcélszerűbb az lenne, ha a fejlesztőnek továbbítanánk valahogy az érintett tárhelyek javításait, az új tárhelyekkel kapcsolatos kiegészítéseket.. Talán csak így lehet elkerülni az ilyen problémákat, ha azokba is belekerülnek az újításaink.

Link to comment
Share on other sites

Továbbítottam a múltkori ötletedet is, ahogy ezt is fogom, de én már azzal is boldog vagyok, hogy egyáltalán született végre valami hatékony megoldás a linkellenőrzés megkönnyítésére és mivel mondta, hogy csak nagyon kevés időt tud erre(ránk) fordítani, nekem tökéletesen megfelel ez a mostani állapot is...kicsit szemtelenségnek tartom, hogy nyújtotta a kisujját, én meg már a könyökénél tartok...csak aztán nehogy azon jöjjek már ki Neki... :)

Szerencsénkre - ahogy látom - kihívásnak érezte a feladatot, remélem ez így is marad...

 

Link to comment
Share on other sites

De én nem Pörköltszaftra gondoltam jelen esetben, hanem az eredeti script hivatalos készítőjére :) Ha kész dolgokat kapna, h. nesze neked itt van még egy csomó újítás hozzá - amit egy áldott jó ember megcsinált -, szerintem könnyen berakná azokat is :D S ezzel bizony meg is lenne oldva a frissítés problémája :)

 

Persze-persze, az evidens, hogy az eddigiek is hatalmas 'luxust' jelentenek a linkellenőrzésben... :) Anno emlékszek, h. nagyon régi linkellenőrzésnél ilyen mankó még nem igazán volt :D

Link to comment
Share on other sites

Látom, sajnos nem jött be a jóslatom a Cavern-el kapcsolatban :) Következő lehetőségek állnak előttünk ezzel a kis kellemetlenséggel kapcsolatban:

 

- Így hagyjuk (ilyenkor együtt kell élnetek a kis figyelmeztető ablakkal, ami jelzi hogy van új verzió - legalábbis addig, amíg nem alakítok a scripten)

 

- Kiszedem a Cavern-ből a verzióellenőrzést

 

- Kicsit radikálisabb módosítással saját verziórendszert alakítunk ki, ami akkor változik, amikor én alakítok valamit a script-en (természetesen az új Cavern verziókat figyelembe véve, tehát ha kijön egy új verzió, akkor a módosított script is átveszi a javításokat, kiegészítéseket - max. pár napos késéssel, attól függ mikor veszem észre hogy van új verzió a Cavern-ből, és hogy mennyi időm van)

 

 

Décadence/Niet kérdése/kérése pedig kihívásnak tűnik, és felkeltette az érdeklődésem :) Mielőtt azonban teszt-topicocat és hsz-eket kezdenénk gyártani, csak egy pár screenshot-ot és egy kicsit bővebb leírást szeretnék kérni, hogy pontosan hogyan kellene működnie a dolognak! Egyelőre nem baj, ha nem mozgásban látom, csak megnézném hogy mit is takar pontosan ez a hsz-jelölgetés (már ha ez megmutatható egy pár screenshot-al). Előbb úgyis itthon, saját teszt-környezetben kell kikisérleteznem a script-et, és majd csak aztán kell a "játszótér" topic, hogy élesben is megnézhessem jó-e. Viszont ez úgy tűnik, nem két napos munka lesz tehát ne számítsatok arra hogy jövőhétre kész

 

Van egy kis gondolkodni valónk...Dönteni kéne, melyik a fontosabb. Persze, hogy mindegyik... :) Szerintem a saját verziórendszer lenne a legjobb és mivel a Cavern mindig éjfélkor frissít, én tudom értesíteni a változásról 'szakértőnket'...bár mit számít már az a néhány óra, nap ezek után... :)

 

Niet! Vállalod, hogy megcsinálod azokat a srceenshot-okat és leírást, amiket kér?? Ha nem, akkor csinálom...

 

Link to comment
Share on other sites

Bakfan, vesd fel azért neki, hogy az eredeti készítőhöz, ha eljuttatjuk az újításokat, akkor ő is szerintem sok macerától mentesül :)

 

Szerintem a legegyszerűbb továbbra is az lenne, ha egy kisebb/nagyobb témába ugyanúgy elit-ként adnánk neki ideiglenes jogokat... Lazán meglehet csinálni, s akkor ő közvetlenül láthatná, hogy hogy is működik a gyakorlatban! Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás. Anno, én is kaptam régen sima userként jogokat a music/videos-ban :)

 

Piero, vélemény?

 

Persze, ha csak a screenshotos megoldás marad, akkor szívesen megcsinálom.

 

Szerk: jah, most látom, h. egyelőre még nem mozgásban akarja látni :)

 

Persze, már csinálom is! :) Ashampoo Magical Snap 2 -vel pillanatok alatt kész van ;)

Link to comment
Share on other sites

Tisztelt Adminok!

Eljött a moderátorok rémálma, a linkellenőrzés, immáron tizenkettedik alkalommal! Kérlek bennetek, vegyétek nagyon komolyan a feladatot.

Egy fórumot, csak egy moderátor ellenőrizhet, ha mégis megterhelőnek érzed a kiírt feladat, kérlek, jelezd a témában még az első héten.

Azt kéritek, vegyük nagyon komolyan a linkellenőrzést. Oké, így teszünk és mondjuk elkezdjük az első napon, mikor kijelöltétek.

Ez ugye azt jelenti, hogy normál esetben - munka, tanulás - hétközben reggel fél 7-től(fürdés, öltözés,esetleg család(sic!) du. 4-ig nem jutunk úgy netközelbe, hogy érdemi munkát tudjunk végezni. Marad a du. 4 és éjszaka 10 közötti idő és a hétvége.

Az említett 'szabad' időben az oldal látogatottsága 300 user fölött van és ez a jelen állapotban azt jelenti, hogy a linkellenőrzés pl. a 'Sorozatok' témában, ahol a témánkénti linkek száma átlagosan bőven meghaladja a 30-at, jó esetben 3 perc, rossz esetben - és ez a gyakoribb - 6-12 perc... és akkor csak két hsz.-ben javítottam/töröltem a rossz linkeket...

Ez persze nem igaz azokra a témákra, ahol a linkek nem sajátok, hanem a netről összeszedettek. Itt sokkal gyakrabban 'halnak ki' a linkek...ott a linkellenőrzésre fordított idő jóval több!

Ennek fényében/sötétjében csak a 'Sorozatok'-ban az ellenőrzésre fordított munka - és csak 900 javítandó témával számolva(ez kb. fele a témáknak) a fentebbi időkkel számolva 45-180 órát igényel és akkor nem beszéltem még a Filmes témáról a maga 20 ezernél is több témájával, amiből az első kb. 50 oldal 99%-ban jó a frissesség, a napi ellenőrzések miatt...de akkor is ott van még a többi... és még akkor is ha ketten csináljuk...

Nem számoltam még a magánélettel, a szórakozással(sic!), BL és MKB Veszprém, Pick Szeged meccsekkel(mint tudjuk ezek nagyon komoly dolgok!!) :) és az alvással a nov.1-i határidőig és azzal sem, hogy a linkellenőrzök használata még tovább lassítja a rendszert, így aztán az alábbiakat olvasva:

Aki nem, vagy csak hiányosan teljesíti feladatát határidőn belül, annak moderátorsága fel lesz függesztve!

...azt javaslom nyugodtan függesszetek fel már most, mert ha komolyan veszem amit írtatok, akkor csak úgy lehet elvégezni a kijelölt feladatot, - és itt csak magunkról, a filmes fórumrészről beszélek, mert erről vannak naprakész ismereteim - hogy felgyorsítjátok az oldalt, akár mint a múltkori módon, pl. a 'Keresés' kiiktatásával(főleg a legleterheltebb időszakban és korrekten jelezve ezt egy kiemelt témában, a letöltési fórumrészekben) vagy más módon...

Igaz, a felszólításotokra:

ha mégis megterhelőnek érzed a kiírt feladat, kérlek, jelezd a témában még az első héten.

én reagáltam:

Én nem is értem ki találta ki, hogy a fórum ilyen állapotában linkellenőrzést tartsunk. Úgy pontosabb lenne, hogy XII. Éjszakai - Hajnali Link- és Fórumellenőrzés... mert így rendben van. :)

De az előttem szólók már leírták a körülményeket, amit eddig is ismert mindenki, csak nem mondták ki, hogy ezt nappal dolgozó, tanuló embernek megcsinálni lehetetlen. Legalábbis az eddig szokásos határidővel...és most nem magamról beszélek, mert én eddig is éjszaka, hajnalban csináltam, -om.

Hiába tökéletesedtek a linkellenőrzők, a datával, az új egyklikkesek nagy részével nem tudnak mit csinálni, azokat egyenként kell átnézni, néhol témánként 14-et, a sorozatoknál meg több tucatot...

...de válasz nem érkezett, sőt Pörköltszaft jóvoltából még a linkellenőrző scriptek gondja is megoldódott azóta, de akkor is...valamit csinálni kell és nem csak nekünk...

További jó munkát mindenkinek! :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Idézet a staff csevegőből:

 

Egyébként mikorra várható egyébként végre az új szervergép beüzemelése? májusig közel 120 ezer HUF befizetés megtörtént a felhasználók részéről, azóta egyetlen egyszer sem volt frissítve az alábbi téma:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6139487

 

Ha megnézzük pár naponta jöttek az új és új befizetések ehhez képest május óta egyetlen egy sem? (március és május között is csak egyetlen egyszer egy befizetés ürügyén) Fizetett e-mailek is vannak, havi reklámok is - ezek elméletileg megoldják a havi géptermi díjakat...

 

Volt ugyebár egy kiemelt téma a főoldalon, aminek köszönhető is volt talán, h. elég sokan beszálltak a költségbe, ha mindez olyan jó megoldás volt, akkor miért lett kiszedve?

 

Valahol azokkal a felhasználókkal - akik beakartak szállni egy jobb pirateclubba - szembeni semmibenézés ez. Ők maguk tájékoztatva sincsennek, fejleményről se tudhatnak, a szerver ügye sincs lekommunikálva (esetleg mik azok az alkatrészek, amik már megvannak, mi az, ami még kellene, mindez mennyi költség, stb...) - mi magunk meg vegetálunk állandó szerver kínlódással, képfeltöltő és egyebek nélkül... Rengeteg témában a képfeltöltő volt használva, sokan használták a kifotózások elkészítésekor, ha külföldi oldalakról hoztak képeket (link alapján feltöltés) stb-stb (köztük én is majd minden témámnál ezzel próbáltam a színvonalt szolgáltatni) Mindezek mellett tibiole is teljesen passzív, az oldal meg nem is tudom, h. milyen irányba tart :( - mindezek alapján sajnos elég egyértelmű. - régen nem engedtük volna meg az ilyen hosszabb időre tartó színvonal romlást, ez fix.

 

Elnézést, ha túlon-túl nyílt voltam, de úgy éreztem, h. ezt most már le kell írnom, h. átbeszéljük magunkat rajta... hogy végre léphessen az ügy, hogy az esetlegesen az oldalt támogatók ne érezhessék magukat becsapva (pedig ők ugyebár a bizalmukat fektethettek az oldalba, amikor a minimális keresetükből pár ezeret pl. a kasszába fektettek egy olyan oldalnak , amit szeretnek, de viszont olyan ember(ek)nek akiket nem is ismerhetnek).

 

Meg kellene már oldani ezt az egészet, mert sajnos ez így tarthatatlan.

 

Ha újra ki is emelnénk azt az egyetlen témát a főoldalra, akkor is csak már a megvásárolt alkatrészekkel, esetleg fotókkal (mint a régebbi időkben) lenne értelme.

 

Bakfan, tökéletesen igazad van. S ha megnézed, akkor én is leírtam a véleményemet, sőt, kértem, hogy legalább történjen valami, beszéljünk róla, hogy hogyan léphetnénk előre... - ehhez képest semmi.

 

Ez az egész legfőképp azért komikus, mert régen a képfeltöltő használta mellett (!!) működött ilyen sebességgel az oldal, mint most (sőt, talán most még rosszabb)... Azt követően, ahogy le lett kapcsolva, hasított minden... egy darabig. Ez nagyjából egy időre tehető a music4you indulásával. 'Fel is keltem' szolídan ez ellen, hiszen nem a music4you felhasználói voltak azok, akik fizettek az új szerverért, hanem a pirateclub fórumozói. Mindegy, bíztam benne akkor, hogy legalább történik valami fejlemény. Most is megfigyelhető, hogy azonos sebességgel bír a két oldal, ezért is biztos, hogy továbbra is egy azon szerverről működik.

 

Úgy terveztem, hogy ezt a kőkemény hanyatlást szó nélkül tűröm, megcsinálom a teljes fórumellenőrzést, s ha a végeztével sincs változás, akkor hagyom a fenébe az egész moderálósdit(elég csak belegondolni (lásd a lenti feldolgozási statisztikát), hogy így körülbelül jómagam is vagy 6-8* annyi időt vagyok kénytelen az oldalba ölni!!). De azt hiszem ez egy olyan momentum, ahol mindezeket le kellett írnom, hiszen már, hogy is mondjam: elegem van ebből. S abból, hogy nem történik semmi. Nem érdekel, hogy minek mekkora az adatbázisa, én csak a tényadatokat látom, hogy mióta ível lefele az oldal, s ezek alapján tényszerűen közlöm az álláspontomat. Remélem most már történik valami, hiszen egy ország warez közösségének tudunk a non-profit (!), de annál nemesebb munkánkkal valamit adni. Több mint 200 ezer fórumozónak. Vagyis, helyesebben csak tudnánk. Nem szeretném, ha ez az egész tovább süllyedne. Kicsit elegem van abból, hogy akik saját pénzüket fordították szintén erre az egészre palira lettek véve, pedig az ilyen és ehhez hasonló támogatásoknak köszönhetjük azt is, hogy ez az oldal még ma is működik, működhet... Elég csak visszatekinteni a múltra, amikor véget ért az ingyenes tárhelyek kora, mindenhonnan ki lettünk toloncolva, s hogy 'csökkentett módban' is a fórum mennyi embert, s mennyi ember pénztárcáját megmozgatta....

 

Elég csak arra gondolni, hogy 'rövidesen' (2008. Dec 3.) beindul a webszerver és az adatbázis kettéválasztása....

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6090834

 

"Minden bizonnyal jövő év elején kerül sor a szerver megvásárlására, valamint hosting szolgáltatót is váltunk. "

 

 

igen, ezt még ma is várjuk. Csak, hogy egyszerűen ne gányt szolgáltassunk azoknak, akik bizalmat szavaztak nekünk.,...

 

Csak az illusztrálás végett: Szombaton egy egész napos munkával haladtam 20 oldalt a musicban, egy olyan helyen, ahol nincs olyan töménytelen link, mint pl. a filmeknél (music/videosban én is tapasztaltam, hogy milyen brutális úgy, pedig ott még sok klip is van!), ahol nem fagy minden esetben - pillanatok alatt - szét a script, s ahol (ha a sebesség engedné) akár 150 topicot is megtudnék nyitni egyszerre, azt követően pillanatok alatt átnézhetném (ha bírná a szerver)

 

Mindez éjszaka éjféltől hajnali kettőig 50 oldalnyi témát jelentett! S mi ettől az élménytől, sebességtől fosztjuk meg a fizető fórumozóinkat, akik bíztak bennünk, s abban, hogy a pénzük jó helyre kerül, megtérül, s cserébe minőségi szolgáltatást kaphatnak a letöltéseik, vagy fórumozások vonatkozásában.

Link to comment
Share on other sites

Hát, akkor én is írok már pár szót.

Nálam nincsenek linkek, így csak olvasnom kéne. DE:

Este 7-10-ig van időm netezni, amikor is semmit nem tudok kezdeni a fórummal, mert több perc egy oldal betöltése, ha egyszerre több oldalt nyitok(nyitnák) meg, akkor ez hatványozódik. Valamint éjfél körül van még időm felnézni, amikor is a napi dolgokat rendbe rakom, utána viszont már aludnom kell.

Szabad napom vasárnap, hétfő. Ahogy elnézem ma se tudok semmi érdemit tenni, mert ma is több perc míg betölt az oldal... Holnap, ha nem kell semmit intéznem, akkor elméletileg délelőtt tudok valamit is ellenőrizni.

Ahogy én látom, nálam se biztos, hogy a végére fogok érni...

Link to comment
Share on other sites

Hát én minden szabad percemet a lenkellenőrzésre fordítom, és az Applicationzban a 3. oldallal vagyok kész (a 46-ból) !! :S

Sajnos az időbeoztásom, olyan hogy általában akkor vagyok "munkaképes" amikor a leglasabb a szerver!!

Szóval kizárt dolog, hogy 1 hónap alatt végezzek vele!! :(

Link to comment
Share on other sites

Én csak a felesleges hozzászólásokat törlöm a Music-ban (Niet megkegyelmezett :)),de az oldal "gyorsasága" miatt csak este 10-12 óra között tudok érdemi munkát végezni.

A végén kezdtem,már majdnem a felénél tartok.

Most jön a húzósabb része,egyszer csak végzek vele,talán még idén. :D

Link to comment
Share on other sites

Hála Istennek!!!! :lol:

 

Félre ne értsetek de már nem is mertem szólni de most kicsit megkönnyebbültem :)

 

Nekem 10 megás nettel kb. 2-5 perc 1 téma átnézése ha nem éjjel csinálom.

7!!!! oldalt néztem át a közel 100-ból.

 

És igen ez szúrta legjobban nekem is a szemem:

 

Aki nem, vagy csak hiányosan teljesíti feladatát határidőn belül, annak moderátorsága fel lesz függesztve!

 

Bocsánat de szerintem először a körülményeket kellene megteremteni ha az elvárások megvannak úgy gondolom <_<

 

Egyszerűen rá sem bírok nézni néha az oldalra ebben az állapotában.

Tegnap míg 1 témából kitöröltem a felesleges hsz-eket 3 témához szóltak hozzá.

Sziszifuszi munkának tűnik így ez.

Egy ideje nem is foglalkozom az új hozzászólásokkal csak próbálom a linkellenőrzést ahogy tudom.

 

De amúgy miután ki lett hirdetve a dolog két napig fel sem tudtam az oldalra lépni : ips drive error ugyebár.

 

Próbálom én is csinálni (nem,rosszul mondtam CSINÁLOM nem próbálom) de ez így lehetetlen feladatnak tűnik :(

Link to comment
Share on other sites

Fejlemények vannak a hozzászólástörölgető scriptben :)

 

Megkérnélek Piero, hogy ideiglenesen állíts be egy másodlagos moderátori jogot valahova Pörköltszaftnak :)

 

 

Hali!

 

Kódolgattam szabadidőmben a script-et, és eljutottam idáig:

 

http://kepfeltoltes.hu/091004/PCMT_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Regisztráltam magamnak az Invision Power oldalán egy demo IPB fórumot, de az más verzió, szóval innen csak akkor tudok továbblépni, ha ideiglenes jogokat kapnék egy "játszótér" topicban, ugyanis Firefox-al meg kell néznem az oldal forrását, hogy lássam hogy "hívják" ebben a verzióban azokat a kis négyzeteket (ugye a nevükön keresztül tudom őket "felszólítani" hogy pipálódjanak be:) )

 

Egyébként a demo IPB-n tökéletesen működik a dolog!

 

Üdv,

Pörköltszaft

Link to comment
Share on other sites

Kollégák! Hogy haladtok? :)

 

 

Nos az XxX-ből átnéztem kemény 5 oldalt a 632-ből! Ha megnézem a határidőt mától napi 23-24 oldalt kellene átnéznem,viszont ez minden nap csak tovább nől!Rengeteg témanyitás történik

nap mint nap!Az új témákat már én is hanyagolom azt remélve hogy egszer csak odaérek! Csakhogy bármikor lenne erre időm akkor valahogy biztos mindig az ismert hiba fogad,vagy epp 404-es mint

tegnap este!11 után hazaértem munkából és úgy döntöttem legalább 3 óráig végzem a dolgokat,ez nekem nagy lépés lett volna,ehejett maradt az 5 átnézett oldal! Ahogy birom végzem tovább a munkát tisztességessen,azthiszem eddig is úgy tettem de jelezném én is,hogy igy a legnagyobb valószinűséggel nem fogom elvégezni a megadott határidőre!

Link to comment
Share on other sites

Egyébként annyit megjegyeznék, hogy az ellenőrzésnél nem véletlen rejtegetem én is, s ahogy nézem Silverr is elsőként a témákat... Listázni azt követően könnyebb úgy, h. a rejtettek legyenek elől, s csoportosan azután már pofon egyszerű az áthelyezés. Ha időtartalmában tekintjük a két megoldást (egyesével áthelyezgetni, megvárni, hogy az áthelyező 'képernyő' bejöjjön aztán mehet az áthelyezés, ill ez) nem kérdés, hogy melyik a gyorsabb :)

 

Miután a rejtésre rányomunk, már csak egy gyors ctrl+tab kell és már jöhet a következő téma, egy-két space, s már lent is vagyunk a köv. linknél :)

 

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogyha a téma létrehozási ideje szerint van listázva (emelkedő) akkor a témák nem csúszkálnak át más oldalra... az oldalszámozás ugyanaz marad... Könnyebb így követni is, nem kell annyira nézegetni, hogy mi volt már, s mi nem :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

A linkellenőrző cript ügyben is van fejlemény...

Írtam a TCLC fejlesztőjének ("yah" az úriember becsületes nick-je), és a következő választ kaptam:

 

IDÉZET

Porkoltszaft,

..

I will add these to the list to test. I appreciate the effort you have made in posting the match strings, etc. That makes my job even easier. It is usually difficult for me to support non-english languages but you have helped greatly.

..

Thanks,

yah.

 

Tehát, ha minden jól megy, akkor bekerülnek majd a módosítások a scriptbe! Már csak az a kérdés, hogy beleférnek-e a következő verzióba, vagy csúsznak...

 

Biztos láttátok, hogy a Cavern megint frissített és bár nem telepítettem, nekem tönkrevágta a nem eredeti scripteket...de gyorsan újra lehetett tenni a 'miénket'...

Valóban az lesz a jó, ha bekerülnek a 'gyári' scriptek közé a mieink... :)

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok !

 

Én mostanság Google Chrome-ot használok, ami rendesen megszívatott a XII. linkell... során, ui. már nem először nem fértem hozzá a piratéhoz, azaz azt a feliratot kaptam vissza, hogy "Pár perc és visszatérünk" ha jól emlékszem. Erre akkor a reakcióm az volt, hogy majd máskor dolgozok rajta, így aztán egy pár alkalmat elszalasztottam, mivel a mai napon már ez túl gyanús lett megpróbálkoztam a régi Intenet Explorer-el, és láss csodát, hozzáférek a piratéhoz. Ez most akkor miért van ??

Ettől függetlenül is igen lassan lehet haladni, meg még a friss hozzászólásokkal is kell /kellene/ foglalkozni.

 

Üdv.: Dadus

 

Link to comment
Share on other sites

Na emberek! Jó hírem van :D szerintem most - köszönhetően Pörköltszaft alkotásának - véget ér sok-sok-sok-sok órás kínszenvedés a letöltési témákban! :D

 

Úgy nézem nagy hirtelen, hogy működik is szépen. Kezdetben volt róla szó, hogy simán egyből minden kijelölt legyen-e, de azt követően jött a nyomógombos ötlet, s eddig úgy néz ki, hogy működik! :) Megkaptam tesztelésre, de szerintem már nem lesz vele gond! :)

 

Offtalanítás - mostantól - játszi könnyedséggel :D Egy kattintással az összes hsz kijelölése, s csak azt kell átjelölni, amit meg akarunk hagyni! Szerintem sokkal gyorsabb lesz így :) egyszerűbb így jelölgetni a legtöbb helyen, mint a régi metódus szerint.

 

Hali!

 

Szeretném, ha tesztelnél nekem egyet :)

 

http://data.hu/get/1764778/871031.user.js.html

 

Csak a topic-okban jelennek meg a gombok (tehát "http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=*" alakú linkeknél). Az egyik bejelöli az összes hozzászólást, a másik meg kiveszi az összes elől a pipát.

 

Kipróbáltam minden kinézeten (kinézet váltáskor, mikor az oldal újratöldőik, eltünnek a gombok, mivel a link szerkezete más lesz, "http://pirateclub.hu/index.php?skinchange....blabla", de természetesen ha kilépünk a topic-ból és újra belépünk, akkor megjelennek a gombok - ezzel azért nem foglalkoztam mert nem sűrűn vált az ember kinézetet sztem)

 

Remélem hogy működik, és hogy valami ilyesmire gondoltál! Ha esetleg javaslatod, vagy hibát találsz benne, akkor jelezz vissza!

 

Üdv:

Pörköltszaft

 

 

Szerk: hehe, működik akkor is, ha már több oldalnyi off van (lapozás, kijelölés, s csak azt követően törlés)

Szerk2: Remélem még sikerül összehozni egy olyan finomítást, hogy a két nyomógomb jobb oldalra van igazítva. Tekintve, hogy az első hozzászólás mindig kell, s a témát pásztázva, egyéb hozzászólás jelölés módosításhoz kényelmesebb, ha jobb oldalon vannak a gombok - talán célravezetőbb úgy... de azt hiszem, hogy ez már csak részletkérdés.

Link to comment
Share on other sites

Hogy jót is írjak:

 

Nem tudom mit csináltatok az oldallal de ma nagyon jó volt nekem.

Délután 5 oldalnyi témát tudtam átnézni plusz a friss hozzászólások közül is ki tudtam törölgetni a feleslegeseket.

 

Ha így maradna akkor nem lenne gond ezzel a linkellenőrzéssel :)

 

Szerk:

 

Jól működik a script,ismét haralmas köszönet Pörköltszaftnak.

 

Niet! Mgfogadtam a tanácsod a téma rejtés/mozgatásról ez is gyorsít kicsit a munkán.Köszönet Neked is :D

Link to comment
Share on other sites

Szinte néhány perc alatt alatt a scriptnek köszönhetően kb 1200 köszönetet töröltem :D - félelmetes belegondolni, hogy ugyanez script nélkül kb1200 kattintásomba került volna :) (hozzászólás száma szerint listázva a témák, ezért a nagy szám :))

 

 

 

Please be advised that this is a TEST version of the official script here:
http://userscripts.org/scripts/show/29222

..

Rolled out to official version 2.30: 2009.10.02

..

================================================================================

========

Changes this version (After 2.30):

..

* Speed improvements

* Code improved: Smaller, cleaner, more understandable.

* Added redirectors: seriousfiles.com, thatsprime.com, sn.im, adf.ly

* Added (multi-upload,netfolder,megavideo,filebox,hotfile,rapidfolder) folders as yellow

* Fixed the badongo, netload.in, ZSHare problems in the test script also.

..

* Added a batch of new hosts. Total now at 65:

2shared.com, 4shared.com, addat.hu, adrive.com, anyfiles.net, bitroad.net, bigandfree.com, data.hu, duckload.com, ezyfile.net, filebase.to, filebox.com, fileshare.in.ua, hellshare.hu, load.to, multiupload.com, netfolder.in, quickupload.net, rapidfolder.com, sendfile.to, sendspace.com, sharebase.to, uploadline.com

..

..

..

..

================================================================================

========

Pending Issues and Requests..

================================================================================

========

* See if script can run in Opera.

 

* Run script in pause mode where an onmouseover event allows a hover to initiate the link check.

 

http://userscripts.org/scripts/show/43375

 

Szerk: nagy hirtelen nézve a data.hu -nál hibázik, mint az állat most :S

Link to comment
Share on other sites

Egész jól alakulnak a kisegítő cuccok! Köszi minden készítőnek, kiötlőnek, közbenjárónak! ;)

 

Nem lehetne még 1-2 1fájlost bevenni a grízmankiba? Léciléciléci!

 

 

Írd meg mi kellene, aztán már csak a 'mesteren' múlik... :)

 

Link to comment
Share on other sites

Itt a hozzászólás törölgető script módosított változata, amiben a gombok már a jobb oldalon jelennek meg :)

 

http://data.hu/get/1767650/871031.user.js.html

 

 

Valamint Pörköltszaft írta, hogy a cavern kapcsán tényleg merült fel két probléma (hivatalos verzió)

 

1, A data-nál egy ő helyett o betű sikeredett a készítő :) Az viszont korrigálva lesz a verzió véglegesítésére valószínűleg.

 

2, Az addat-nál vannak még olyan linkek, aminél a letöltés közvetlenül kezdődik, s ezek mellé a script nem dob ki semmit. Ennek a problémának a megoldása folyamatban van. (de ilyen linkből jóval kevesebb van az addat-nál, mint a normálból)

Link to comment
Share on other sites

Pörköltszaft 'önszorgalomból' alakított egy kicsit a hozzászólás törölgetőn :) (mivel nem tetszettek neki a windows-os gombok) :

 

http://i33.tinypic.com/5kq29w.jpg

 

továbbá:

 

Kérdésem tehát: megcsináljam a többi skin-hez illő gombot is, vagy szükségtelen? Igazából nem lenne nagy fáradság, legalább photoshop-ozok is kicsit :)

 

Ha kellenek, akkor viszont agyalni kellene rajta, hogy hol táruljuk a képeket: jelenleg tinypic-re töltöttem ezt a kettőt, de nem szeretném ha letörölnék... A script-be is beleépíthetőek, de igy a script mérete nő meg.

 

A #1 hsz "nem-kijelölését" megoldom!

 

Valamint, arról is tájékoztatott, hogy az addat.hu kifog kerülni sajnos a hivatlos linkellenőrzőből, mivel komoly sebességbeli problémákat okozhat:

[...]az addat.hu ki fog kerülni következő végleges változatból, ugyanis nem sikerül megoldani a háttérben letöltés problémát... Tényleg elég nagy veszélyt jelent, ugyanis csak azt veszed észre hogy lassú a net, közben meg a cavern tölt bőszen (mikor alakítottam a script-et én is belefutottam és csak csodálkoztam a dolgon).

 

 

Mondjuk szerintem minimális probléma az addat.hu kiagyása.. főleg a leírtak tükrében.... Ennyi manuális ellenőrzés belefér a pakliba :)

 

 

Szerk:

 

Itt a képen látható verzió-alap skin-nel! :) ez már az első hozzászólást alapban nem jelöli ki ;)

 

http://data.hu/get/1775180/871031.user.js.html

Link to comment
Share on other sites

Mondjuk szerintem minimális probléma az addat.hu kiagyása.. főleg a leírtak tükrében.... Ennyi manuális ellenőrzés belefér a pakliba

 

A filmeknél sajna nem, mert van néhány ezer addat-os linkünk, így aztán, mióta megvan, a nekünk írt véglegesített scriptet használom, ami az addat-ot is tökéletesen felismeri...de máshol biztos jó a gyári Cavern is... :)

Erre gondolok:

http://data.hu/get/1746059/29222.user.js.html

 

Link to comment
Share on other sites

Értem, szerintem viszont majd miután ez a teszt verzió (a többi módosítást már tartalmazza) véglegesítve lett, akkor majd Pörköltszaft biztos szívesen beleteszi akinek kell az addat-ot is :) Musicban szerencsére nincsen rá különösebben szükség.

 

http://userscripts.org/scripts/show/43375

 

Szerk:

 

 

Tessék, itt a 2.30-as átírata (így nem fog nyavajogni hogy nem a legfrissebb van fent).

 

http://data.hu/get/1775286/29222.user.js.html

 

Ha kijön az új verzió, akkor beleépítem az addat-ot és átküldöm a linket!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...