Jump to content
PirateClub.hu

Melyik a legjobb országos rádióadó?


Kr@sstheon1y
 Share

Melyik a legjobb országos rádióadó?  

159 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Szerintem Magyarországon legjobb országos rádióadó a(z)...

    • NEO FM
      0
    • Class FM
      0
    • Juventus Rádió
      0
    • MR2-Pet?fi
      0
    • MR1-Kossuth
      0
    • MR3-Bartók
      0
    • Rádió 1
      0
    • Egyéb kisebb rádióadók (Budapest és környéke, vidéki regionális állomások)
      0


Recommended Posts

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kedves Kr@sstheon1y a Sláger rádió Magyarország vezető rádiója több mint 3,5 millió halgatójával, igényes, rendezett a műsora , nem igazán ismételnek vagyis ritka, meg maga az egész felépítése nagyon ottvan. Ha hallgatnád tudnád. A többi rádió messze elmarad fényévekre tőle.

Link to comment
Share on other sites

Nem ismételnek?Ez jó vicc.Ha benyomom néha a slágert akkor csak olyan zenét hallok amit már 1000X hallottam.Ilyen régi sz*rokat adnak ami mára unalmas.

 

A többi rádió fényévekkel elmarad mögötte?Hallgattál már MR2-őt? Valamiért csak olyan zene megy ott amit a többi (országos) rádió nem hajlandó leadni pedig azokra a muzsikákra van igazán igény ami a Petőfin megy.Sokak által ismeretlen de jó magyar előadókat is CSAK ott lehet hallani.

A Sláger rádióban mikor hallod a következőket?

 

Pl.: Eric Sumo Band,Fish!,Beat Dis,Nemjuci ,Irie Maffia,E.Z Basic,Balkan Fanati,30Y,The Moog,Péterfy Bori,Turbo,Atomtorta

 

Ilyenek nincsenek a Slágeren.Itt kezdődnek a problémák és ez teszi az MR2-t magasan a többi rádió fölé.

Link to comment
Share on other sites

A Slágeren már csak a Bumeráng a jó, a többi már unalmas. Manapság a MR2-Petőfi-t szoktam hallgatni, mert tényleg olyan zenéket nyomnak amiket más rádió adók még csak meg sem említenek Ezért is ment egy szavazat A Petőfire. Nem is lepődtem meg rajta hogy 2. helyen van

Link to comment
Share on other sites

én ha rádiót hallgatok csak rádió 1et. lényegtelen milyen időszakban. reggel én jobban szeretem a kukorit mint a bumerángot vagy a piritóst, napközben meg azért mert olyan zenék mennek amiket én szeretek még ha 2-3 óránként ismétlik is akkor is inkább ezt. amúgy meg nem hallgatok mostanába már olyan sokat, de amikor egésznap szólt akkor se kapcsoltam el.

Link to comment
Share on other sites

Következzen egy szomorú hír:

 

A Sláger és a Danubius Rádió megszűnik

 

Az Advenio nyerte a Danubius Rádió frekvenciájáért folyó versenyt, míg a Sláger helyén az ORTT döntése értelmében az FM1-konzorcium adhat ezentúl. Az Index információi szerint az Országos Rádió és Televízió Testület mai ülésén elbukott az elnök Majtényi László javaslata, nem zárták ki a két pályázót azért, mert irreálisan magas koncessziós díjat ajánlottak. Az Advenio árbevétele 55 százalékát, az FM1 a felét ígérte, holott a rádiós piacon ekkora nyereségrátát lehetetlen elérni.

 

Információink szerint az Advenio és az FM1 konzorcium is úgynevezett sales house-rendszert dolgozott ki, amelynek lényege, hogy a reklámidőt külső cég veszi meg és adja tovább, tehát a nyereség jelentős része ott a cégnél realizálódik. Úgy tudjuk, az árbevétel fele így körülbelül évi 300-400 millió forint lesz várhatóan.

 

Az ORTT ülésén információink szerint 12:10 arányban szavaztak az elnök kizárásra vonatkozó javaslata ellen, úgy tudjuk, Tímár János, a sz*b*d d*m*kr*t* delegált nem vett részt a döntéshozatalban. A nyertes rádiókat az M**P, a F*d*sz és a K**P delegáltjai támogatták. Maga Majtényi László az első körben nem is szavazhatott, de nem is várta meg, lesz-e második forduló, távozott az ülésről.

 

Forrás: index.hu

 

Sláger Rádió közlemény:

 

Szomorú nap ez az országnak, a Sláger Rádió hallgatóinak és dolgozóinak!

2009.10.28 13:57

 

 

 

Ma döntött az ORTT! November 18-ától a határozat szerint másik rádió működik majd a Sláger Rádió helyén. A hírek szerint az eddig megszokott zenei műsor helyett Önök a továbbiakban egy politikai beszélgetős műsort hallhatnak majd!

A híresztelésekkel ellentétben a legnagyobb összegű díj ajánlatot a Sláger Rádió tette. Egy most induló, politikai irányultságú beszélgetős rádió ennek töredékét sem képes kitermelni és befizetni. Az ORTT döntése következtében ezért évi 670 millió forinttól esik el a költségvetés!

Mivel politikai döntés született súlyos kárt szenvedett a magyar demokrácia és a sajtószabadság. A döntés súlyosan árt az ország nemzetközi megítélésének, egy olyan helyzetben amikor Magyarországnak a rendszerváltás óta a legnagyobb szüksége lenne a külvilág rokonszenvére, a politikai befolyástól és a korrupciótól mentes befektetői környezetre.

 

A hallgatók és Magyarország érdekében minden törvényes eszközt igénybe veszünk, hogy Önökkel maradhassunk.

 

Köszönjük, hogy eddig is és most is bennünket hallgatnak!

 

Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója

 

___________________________________

 

Megjegyzés: Nem írhatom le sajnos részletesen de 1000%, hogy politikai bosszú áll a háttérben.Nem véletlenül akarnak egy hulladék beszélgetős rádióadót berakni a helyükre.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kedves Kr@sstheon1y igy a szavazás nem jó , mert a leadott szavazatok az új rádióké lettek, egy teljesen újat kellet volna ehez nyitni, sztem írd vissza ahogy volt és egy új szavazást hozz létre, egyébként Sláger rádió még jelenleg is van, igy az egész nem jó.

Link to comment
Share on other sites

Sztem a Sláger a legjobb, bár nem országos frekvencián fogható, de az egész országban lehet hallani interneten ;) Így nekem ez marad, de mivel nincs egyéb kategória és a Sláger sincs a választható rádiók között, így a Juventus-t jelöltem, mert ha nem a Slágert hallgattam, akkor őket, bár elég ritkán, de talán ott van a legtöbb olyan zene, amit szívesen meghallgatok.

Link to comment
Share on other sites

Oké, javítottam.A régiek megmaradtak és a végére benyomtam a két új rádiót.

 

Ja és ez a NEO FM valami lepraszar lett.De nem a zenei összetételre hanem az arculatra gondolok.Több lett a rockzene ami nekem tetszik de a Sláger kialakított egy egyedi és utánozhatatlan arculatot.Mindezt kiváló műsorvezetőkkel fűszerezték.

Amikor éjfélkor a Sláger elhallgatott és beköszönt az új Rádió.Lement a Himnusz és a köszöntő szöveg.Utána azt hittem, hogy az MR2-Petőfi megy mert annyira koppintás szagú volt az egész mint az állat.Nekem ez nem kell.

Link to comment
Share on other sites

Én rádiót már november 18 óta nem hallgatok és nem is fogok! Ez a 2 új ami van egy ft-ot semér, a honlapjukról már nem is írnék inkább. Viszont a híreknél egy értelmes magyar mondatot nem tudnak kimondani baki nélkül <_< ez gáz nagyon.

Most szavazni igy már az mr2 petőfi és a juventus között tenném :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...