Jump to content
PirateClub.hu

Resident Evil 4: Afterlife


Finep
 Share

Recommended Posts

A közelmúltban maga a Resident Evil sorozat és számos hollywood-i alkotás főszereplőnője, Milla Jovovich erősítette meg a híreket, melyek szerint már javában tartanak az előkészületek a negyedik mozi felvételeihez. A Resident Evil: Afterlife rendezője, írója, és producere egy személyben az a Paul W.S. Anderson lesz, aki az első mozit is rendezte, valamint írta és producerelte a második kettőt, a Resident Evil: Apocalypse-t és a Resident Evil: Extinction-t.

Amit még tudunk róla, hogy Milla Jovovich újra Alice szerepében fog tetszelegni, tehát ezen a poszton nem történik majd változás. Szintén friss hírekből származó információ, hogy az Afterlife-ot már 3D-ben veszik majd fel és 2010 szeptemberének tizenhetedik napján kerülhet első ízben nyilvános vetítésre. Bár Anderson eredetileg trilógiának szánta videojáték franchise filmes adaptációját, a közönség nem érte be ennyivel, így készül egy negyedik felvonás is, amelyet azzal a technológiával rögzítenek, amellyel James Cameron is felvette az Avatar-t. Anderson egyébként saját bevallása szerint határozottan nem Resident Evil 4-ként tekint a készülő műre, hanem mint egy franchise reboot-ra, egy valódi újjászületésre.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Az első kép a Resident Evil: Afterlife forgatásáról

Megérkezett az első kép a Resident Evil: Afterlife címet kapott negyedik A kaptár filmből, melyen minden főbb szereplő látszik.

1110a.jpg

A fotón, a szökésből megismert és az új részben - meglepetésre - egy rabot játszó Wentworth Miller, az Alice karakterével egybeforrt Milla Jovovich, valamint a Hősökből visszatérő Ali Larter láthatók - no meg pár fehér ruhás alak. Jovovich elárulta, hogy utóbbiak az Umbrella rémisztő kísérleteinek tesztalanyai, akiket valószínű a főszereplők szabadítanak majd fel.

Az Alice-t alakító színésznő nevetve hozzátette, hogy imádja megújult ruháját, hiszen a nadrágjába beépítettek egy úgynevezett "seggtartót", mely feszesen tartja azt, amit kell. Jovovich elég beszédes kedvében volt, hiszen twitteroldalán azt is elárulta, hogy sok rajongó kedvence, Jill Valentine is visszatér a történetbe.

 

(SG)

Link to comment
Share on other sites

Már a harmadik résznek is volt egy enyhe "rókabőr-beütése", ettől függetlenül nálam az még bőven nézhető és élvezhető film volt, kíváncsian várom, hogy mit tudnak kihozni a negyedikből, de szerintem ebben sem kell majd jelentősebben csalódnunk. ;) Eddig nem is hallottam arról, hogy Wentworth Miller is szerepelni fog a Kaptár 4.-ben, de örülök neki, A szökés ugyan a negyedik évadra nagyon ellaposodott, de ő az egyik színész, akin nem fedezhető fel különösebb "kopás", remélem itt is hasonlóan jól alakít majd, az mindenesetre már most biztos, hogy a szerepe számára testhezálló lesz. :)

Link to comment
Share on other sites

Az első rész nagyon jó volt! Vagy egy tucatszor megnéztem. A második részt csak egyszer bírtam végignézni. A harmadikat meg csak azért néztem meg 2x mert kíváncsi voltam mennyire tolták el a szinkronhangokat. :)

Remélem a 4. rész jobban fog hasonlítani az elsőre mind a másik két részre! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mégis idén jön a Resident Evil 4

 

Nemrég fejeződött be Resident Evil: Afterlife forgatása, eredetileg úgy volt, hogy szeptember 24-én érkezik a mozikba a franchise negyedik darabja, ám néhány hete kiderült ez mégsem fog összejönni, ugyanis annyit fognak szöszölni az utómunkán, a speciális effektekkel, no meg a 3D-vel, hogy 2011 januárjára tették át a premiert. Milla Jovovich azonban twitterjén azt írta, hogy ez még nem biztos.

 

Úgy tűnik, hogy Paul W.S. Andersonnak mégsem kell extra idő az utómunkákhoz, A Shocktillyoudrop értesülései szerint a filmet szeptember 10-én, két héttel az eredetileg tervezett bemutató előtt küldik be a filmszínházakba. Az utolsó két részt is ebben a hónapban mutatták be.

 

Jovovich újra eljátssza a főszerepet, Ali Larter pedig ismét Claire Redfieldet fogja megformálni, bátyját Wentworth Miller alakítja, Shawn Roberts pedig Alice nagy ellenfele lesz a produkcióban. Boris Kodjoe szintén látható lesz az alkotásban.

 

Forrás: filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Képek a Resident Evil 4-ből

Néhány képet láthattok a Resident Evil negyedik részéből, a horrort az első felvonást ledirigáló Pual W. S. Anderson készítette, Milla Jovovich pedig ismét több tucat zombit tehet el láb alól, vele együtt Boris Kodjoe, Wentworth Miller és Ali Larter is írtja majd az élőholtakat. A film szeptemberben 3D-ben érkezik a mozikba, bár az időpont körül még nem tisztázott minden, néhány hete még arról is beszéltek, hogy csak jövő év elején kerül mozikba a produkció.

 

residentevil4kep1.jpg

 

residentevil4kep2.jpg

 

residentevil4kep3.jpg

 

residentevil4kep4.jpg

 

residentevil4kep5.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 month later...

kb. 5 perc gugli után...(baltás óriás resident evil - keresés) B)

Executioner Majini

http://residentevil.wikia.com/Executioner_Majini
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://residentevil.wikia.com/Executioner_Majini

mi is a majini?

http://residentevil.wikia.com/Majini
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&langpair=en|hu&rurl=translate.google.hu&u=http://residentevil.wikia.com/Majini&usg=ALkJrhg36MGZiibAw1KTUeSN-ZvxZnoZow

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...