Jump to content
PirateClub.hu

Twilight 5 - Alkonyat 5


O_o
 Share

Recommended Posts

Még egy film?

Elképzelhető, hogy öt film készül a Twilight sorozatból. Stephanie Meyer írónő összesen négy kötetet jelentetett meg a Twilight-ból, és a Summit Entertainment azt tervezi még eggyel megtoldja a sorozatot. A Twilight (Alkonyat) tavaly került a mozikba, a New Moon (Újhold) pedig november 20-án debütál, és a stúdió azt tervezi, hogy az Eclipse filmet jövőre, azaz 2010-ben mutatja be. A sorozat utolsó kötete, a Breaking Down, megfilmesítése is tervben van és a bemutatóját 2011-re tervezik, ám a New Moon egyik szereplője, Boo Boo Stewart az Acces Hollywoodnak elárulta, hogy a második után még három film kerül bemutatásra.

 

“Azt tervezik, hogy az Eclipse és a Breaking Down után talán még egyet elkészítenek.” – mondta a színész. Elképzelhető, hogy a Summit a Breaking Down filmet két részben mutatja be, mint ahogy ezt a Warner Bros a Harry Potter and the Deathly Hallows (Harry Potter és a Halál Ereklyéi) című történettel is tette. A stúdió azonban cáfolta a pletykát: “Elnézést kérünk a fiatal színész lelkesedéséért a sorozat filmjei és szerep iránt, ám a megjegyzése a filmek számát illetően szerencsétlenségre teljesen alaptalanok és nem igazak.” Mindez azt bizonyítja, hogy a Summit addig nem akar semmit sem bejelenteni, míg nem kerülnek papírra az elképzelések. A stúdió szóvivője nem akarta sem megerősíteni, sem pedig cáfolni, hogy az utolsó, Breaking Down kötetből filmet készítenek-e vagy sem.

 

 

Forrás : sorozatok-foruma.hu

 

LOL Csak a pénzre fáj a foguk szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Flóri Bá nagyon értelmes volt a hsz-ed. Am meg csak megsúgom, hogy sok fiúnak tetszett a film. (Mondjuk én csak azért néztem meg mert jól nézett ki a főszereplő csaj. :D Persze csak szigorúan eredeti hanggal! A magyar szinkron vami iszonyatosan béna.)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

A filmet pont a szomszédom ajánlotta, egy 24 éves srác. Szereti a vámpírtörténeteket, és egy kicsit sem zavarja, hogy kevesebb az akció, és több az érzelem. Az összes eddig megjelent könyv ott van a polcán. És azt sem lehet mondani, hogy esetleg... homokos lenne, mert a barátnőjével él együtt. (mellesleg egyik legjobb barátnőm)

Link to comment
Share on other sites

Hello

 

Nos mint férfi álithatom hogy egyáltalán nem buzis. Nem tudom igazábol ebbe mi a buzis, a szerelem egy addotság amit a nők és férfiak egyaránt kihasználnak, attol még ha valaki meg néz vagy el olvas valamit nem lessz BUZI. csak egy kicsit magadba kell h láss és meg érted miért is imádják annyian. ja és még valami alig várom már h lásam és olvasam :) (L) bb.

Link to comment
Share on other sites

Engem a volt barátnőm vett rá (anno), hogy nézzük meg együtt...

Hála istennek úgy elaludtam rajta, hogy azt öröm volt nézni. :P

Ízlések és pofonok, nekem rohadtul nem jött be a film. :lol:

 

Amúgy meg ez a szituáció, hogy 4 könyv van, de 5 rész lesz ismerős: a Harry Potter filmekből is 8 részt terveznek, mikor csak 7 könyv van. Mondjuk azzal indokolják, hogy "annyi fontos esemény van a 7. részben..." ( aha persze...).

A lényeg az, hogy lehet itt is az utolsó könyvet két részre bontják.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Huh! Akkor elárulok egy nagyon nagy titkot nektek :)

Elkészített kötet még csak 4 van, de van egy 5. könyv is! :o

Az ötödik címe: Midnight Sun.

Az első 12 fejezet van még csak kész, Meyer asszonyság még nem fejezte be, és nem tudni biztosan, hogy egyáltalán befejezi-e vagy sem. Ha viszont az ötödik megfilmesítésén törik a fejüket az emberek, akkor biztos be fogja fejezni... Nem a kisujjukból fogják ki....ni a történetet! :D

 

http://www.stepheniemeyer.com/

Link to comment
Share on other sites

A Midnight Sun az az Alkonyat csak Edward szemszögéből. Történetileg ugyanaz mint az egyes könyv. Én nagyon szeretem, de nem látom értelmét, hogy megfilmesitsék. Bár egy bövitett dvd kiadványt ami tartalmazza a midnight sun plusz jeleneteit simán el tudok képzelni. Azt hallottam, hogy az 5. film ha lesz akkor a Vulturieról fog szólni. A szériától teljesen különálló filmként akarják megycsinálni. Bár én mint rajongó már az 5. film ötletétől is félek. <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Ezek az állítások így nem teljesen igazak, mivel meyer még sok másik könyvet írt a sorozaton kívül ugyan azon témán!Pl: Bree Tenner második rövid élete! Ezt a könyvet még az Napfogyatkozás kiegészítésére írta!Szval még bármit megfilmesíthetnek, hogy jobban megértsünk bizonyos dolgokat, bár nem tudom még mit lehetne ezen megérteni!De biztos nem lesz rossz szerintem!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ember!

 

Látom próbálsz nagyfiú lenni, de megsúgom hogy pont ezzel vagy gyerekes! :blink:

 

Nekem is tetszik, a párommal eddig minden részét megnéztük. Mellesleg az a baj, hogy sok ember csak nézi a filmeket de nem érti és nem látja...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Úgy látszik nem. De a durva az, hogy nem csak egy-két színészt jelöltek, hanem az egész stábot. Azért itt már el lehetne gondolkodni. Bár így is el tudják adni a dolgokat, mert van rá kereslet. Lassan mást sem kap az ember a könyvesboltban, csak Twilight (de nehéz volt leírni) könyveket, dvd-ket, szatyrokat etc. Addig nyúzzák, míg van rá kereslet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...