Jump to content
PirateClub.hu

Men In Black 3 - Sötét zsaruk 3


O_o
 Share

Recommended Posts

Men In Black 3 ? bemutató 2011-ben várható! Folytatják a nagy sikerű Men in Black filmsorozatot. Ez már a harmadik rész lesz!

A Sony szeretné feléleszteni a Men In Black filmsorozatot, amelyben az önkéntes New Yorkban székelő ügynökség titkosan figyeli és irányítja a földönkívüli tevékenységet a bolygón. Az április 1-én megtartott ShoWesten Rory Bruer (a Sony Pictures területi igazgatója) bejelentette, hogy a Men In Black 3 film 2011-ben kerül bemutatásra.

 

Még 2005-ben, a Variety filmes szaklapban volt róla szó, hogy a Sony Pictures tárgyalt Michael Bay-vel, hogy rendezze meg a Men In Black harmadik részét, de őt lefoglalta a Transformers 3 forgatása, szóval a történet parkolópályára került. Talán Barry Sonnenfeld, aki az első két részt is rendezte, ismét elvállaja az újabb epizódot.

 

Will Smith és Tommy Lee Jones azt nyilatkozta, hajlandóak szerepelni a Men In Black 3-ik részében. Szóval K és J ügynökök új kalandokba keveredhetnek. A forgatókönyvet már elkészítették és most időt kell találniuk, hogy a két sztár ráérjen.

 

Columbia Pictures.

Rendező: Barry Sonnenfeld.

Szereplők: Will Smith, Tommy Lee Jones.

 

 

men-in-black1.jpg

 

Én már nagyon várom :)

 

info : sorozatok-foruma.hu

Link to comment
Share on other sites

Az első rész tetszett, de második részét szerintem nagyon elbénázták. Túl sok volt benne a "na én vagyok a nagy menő űrlényírtó, aztán most mindenkit lerendezek", és az erőltetett poénokat sem bírtam. Ha ezt a tendenciát folytatják, akkor kihagyom a 3. részt.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Borat űrlénykedhet a Men in Black 3-ban

meninblack.jpg

Évek óta keringenek pletykák, hogy a Sötét zsarukból trilógia lesz, és ez 2011-ben megvalósulni látszik. A harmadik rész írója Etan Cohen, aki a jól sikerült Trópusi Vihar sztoriját is jegyzi, így a kiábrándító második részt biztosan lekörözi. A film stáblistáján, a lehetséges űrlények között Sacha Baron Cohen is szerepel, a karaktere Yaz, az idegen. (Bár a hírek szerint a szerepre a Sony a kevésbé ismert Jemaine Clementen is gondolkodik .) Ha Borat is benne lesz a filmben, ismét a régi Sötét zsaruk hangulatot várjuk 2011-ben, hisz Monk felügyelőként ismert Tony Shalhoub, az Acéllövedék zakkant közlegénye, Vincent D’Onofrio, és Lara Flynn Boyle is mind tisztességes űrlények voltak.

 

index
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Smith és Jones is visszatér a Men in Black folytatásában (állítólag 3D-ben érkezik a folytatás)

 

willsmithügynök.jpg

 

Még 2008-ban hintette el Walter F. Parkes producer, hogy lesz Men in Black 3, majd tavaly októberben az is kiderült, hogy Etan Cohent, a Madagaszkár 2 és a Trópusi vihar íróját állították rá a forgatókönyvre. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy az első két felvonás rendezője, Barry Sonnenfeld részt vesz-e a munkálatokban, illetve hogy Tommy Lee Jones újra eljátssza-e K ügynököt, a franchise másik húzóneve, Will Smith azonban már a fedélzeten volt.

 

Nemrég Sonnenfeld arról beszélt, hogy Smith és Jones is vissza fog térni a harmadik részre, előbbi már leszerződött, utóbbi még nem, bár erre nem kell sokat várni és lehetséges, hogy 3D-ben készül el a produkció, a forgatás kezdetét nem esett szó. Smith jelenleg két projekt között vacillál, a másik a The City that Sailed, amelyet Andrew Niccol fog dirigálni, ám ő először egy másik filmet, az I'm Mortalt akarja megcsinálni, így szinte biztos, hogy a Men in Black 3-hoz még idén hozzálátnak.

 

A történettel kapcsolatban nem tudok információval szolgálni, korábban olyan pletyka látott napvilágot, ami szerint a filmben lesz időutazás, J ügynök visszamegy a múltba, ahol találkozik a fiatalabb K ügynökkel, akit Josh Brolin fog játszani.

 

 

filmdroid
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Egy kis MIB 3 info

 

meninblackee.jpg

 

A Joblo egyik szerkesztője kapott néhány infot a Men In Black háromról és ezt meg is osztotta a világgal. A főgonosz neve Yaz lesz, aki úgy néz ki, mint egy motoros, csak éppen úgy kell elképzelni, mintha valakinek a rémálmából lépett volna ki (gondolom annyira nem lesz ijesztő, a PG-13 kategória miatt) és úgy fog festeni mint Dennis Hopper és a Sátán keveréke. Valóban lesz időutazás, méghozzá egy Apple üzletből lehet megejteni a múltba való visszatérést és egy iPhone is olyan szerkezet lesz, amely segítségével lehetséges az időutazás. A történet egy része 1969-ben játszódik, ugyanis Yaz ide ugrik át, hogy kicsinálja a fiatal K ügynököt, akit Josh Brolin fog megformálni. Egy rakat hírességet is be fognak mutatni, e szerint Yoko Ono, Jimi Hendrix, Castro, Kareem Abdul-Jabbar és Andy Warhol is idegen lények lesznek.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Képek a Men In Black 3 forgatásáról

 

Will Smith már bánhatja, hogy a Men in Black harmadik része mellett döntött, ahelyett, hogy inkább más produkcióba vágott volna bele. A forgatás tavaly abbamaradt, a forgatókönyvön végeztek simításokat, azonban ezzel elbíbelődtek egy darabig és a februári kezdés helyett csak mostanában tért vissza mindenki a helyszínre. Valami bűzlik, remélhetőleg betömték a forgatókönyvben tátongó lyukakat és az első részhez hasonló szórakoztató sci-fit hoznak össze. Will Smith és Tommy Lee Jones játssza a két sötét zsarut, előbbi visszautazik az időben, hogy megvédje K ügynök fiatalabb énjét egy gonosz alientől. Alább Smitht és Josh Brolint láthatjátok a forgatáson, Brolin játssza a fiatal K-t.

 

temp2647.jpg

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

A második rész nem tartozott a favorit filmjeim közé ahogy az előttem szólók is írták vontatott volt. Emellett túl sok bajt hagytak a végére és túl egyszerű volt a befejezés. :) De az első rész pont annyira világított rá a film bármely pontjára amennyire kellett egy ilyen kis könnyű film esetében. :) Ennek ellenére várom a 3. részt. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Még néhány kép az MIB 3 forgatásáró

 

A Men in Black 3 stábja átköltözött a Coney Islandre, ahol újabb jeleneteket vesznek fel. Ismét kikerült néhány kép a munkálatokról, talán hamarosan egy hivatalos fotót is szemrevételezhetünk. Bár még teljesen ráérnek, hiszen jövő év májusában kerül a mozikba a produkció.

 

PH1oy4jaMmMJ45_1_m.jpg

 

PHd02MlIlhjMgf_1_m.jpg

 

PHd02MlIlhjMgf_1_m.jpg

 

PHpmb1quccQYst_1_m.jpg

 

PHMvIoLmfmCUQQ_1_m.jpg

 

droid

Link to comment
Share on other sites

Furcsa képek a Men in Black 3 forgatásáról

 

Bár még több mint egy évet kell várnunk a Sötét zsaruk 3. részének premierjére, az eddig kiszivárgott forgatási képek alapján az élelmesebbek a film történetében egy részét már biztosan összerakták magukban.

 

mib302.jpg

 

mib304.jpg

 

Tovább záporoznak a gyanútlan netezőkre a Sötét zsaruk 3 (Men in Black III) forgatásáról készült fényképek, ezúttal a The Daily Mail és a NY Post örvendeztetett meg minket pár fotóval - a képeket itt és itt lehet megnézni. Mint a Pókember, jelenleg a MIB3 is New York városában forog, s továbbra is a múltban, a 60-as években játszódó jeleneteket vesz fel a stáb.

 

mib303.jpg

 

Az egyik képen egy nagyobb buli köré épülő jelenet részlete látható, az épület eredeti tulajdonosa elmondta a NY Postnak, hogy a készítők Andy Warholos tematikával dobják fel a társas összejövetelt - még maga Warhol is megjelenik, akit Bill Hader alakít. Will Smith és Tommy Lee Jones mellett a filmben Josh Brolin fog nagyobb szerepet játszani, ő ugyanis K ügynök hatvanas évekbeli énjét fogja alakítani az időutazós történetben.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...