Jump to content
PirateClub.hu

Szexre tanítanak a klipek?


hankock
 Share

Recommended Posts

Egy elismert szakértő felhívta a figyelmet arra, hogy a gyerekeket egyre több szexuális hatás éri, és ez főleg a televíziónak tulajdonítható.

 

„A kihívó ruhák és az erotikus zenei videók egyre pusztítják a társadalom értékrendjét.” – mondta el Dr. Catherine White, a manchesteri St Mary’s Hospital nemi erőszakkal foglalkozó részlegének igazgatója.

 

A részleg külön osztályt nyitott 2006-ban kiskorúak számára, körülbelül 250 páciensre számítva egy évben, de ebből hamarosan 400 lett.

 

Az orvos és támogatói úgy vélik, a lányok akaratlanul is lemásolják, amit a tévében látnak, így a fiúk szexuális tárgyakként tekintenek rájuk, ezért esnek egyre többen szexuális erőszak áldozataivá.

 

Dr White példaként Britney Spears Hit Me Baby One More Time című számához készült klipjét említette, melyben az énekesnő iskolai egyenruhát visel, és félreérthetetlen pózokban tűnik fel.

 

A St Mary kórházban található Nagy-Britannia legrégebbi ezzel a témával foglalkozó intézete, 1986-ban nyílt meg. Azóta további 28 hasonló van Angliában, és még 8 megnyitását tervezik.

 

(5 perc)

Link to comment
Share on other sites

Az orvos és támogatói úgy vélik, a lányok akaratlanul is lemásolják, amit a tévében látnak, így a fiúk szexuális tárgyakként tekintenek rájuk, ezért esnek egyre többen szexuális erőszak áldozataivá.

 

Nevelés,nevelés,nevelés! Általában nem a szolid visszafogott lányok esnek áldozatul ilyen bűncselekményeknek!Hanem azok akiket a szüleik nagyivben lesza*rnak és azt csinálnak úgy öltözködnek ahogy nekik tetszik!

 

 

 

.png

Link to comment
Share on other sites

agri ez nem csak nevelés kérdése....ismerek 1 olyan lányt aki 3 éve anyuka szeme fénye volt ...haverom huga csendes visszafogott kis csaj volt....olyan szinten h mikor ott voltam nem mert kijönni a szobájából :D

 

Eljött a középsuli 1. osztály....olyan szinten .... lett a csaj h az eszméleltlen...mikir még szolid volt be is jött csptam neki a szelet...de most wááá ráse merek nézni....felfogás kérdése ez és nem a nevelésé..nam eg a közeg is nagyra játszik...a baráti kör....

 

Másrészt tényleg a butítás megy...olyan értékrendet alakítanak ki ezekkel a klippekkel meg a többi szeméttel a média h a fiataloktól ezt hallom 16 évesen..."húúú úy .... xy ont h füstölt a lyka" ....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...