Jump to content
PirateClub.hu

Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!


miszkyy
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Nos nekem lenne egy hatalmas gondom, mégpedig az hogy egyik csajnak se jövök be XD...

Nem drogozok, nem cigizek, nem iszok és nem is kávézok. Bulikba se járok, mivel nem érdekelnek :). Rock zenét hallgatok :P. Filmekben bármit megnézek csak legyen kivel :D. Kedves, aranyos(állítólag), őszintes, hűséges és még sorolhatnám de mindezek ellenére egyszerűen egyiknek se kellek :S. Nem mondom hogy olyan hűde jó pasi vagyok de azért tényleg összejöhetne már valami... :/

Link to comment
Share on other sites

Hát kedves Zsolt16.

Én dohányzok,kávézok,bulikba járok.Szintén rock zenét hallgatok.Filmekbe válogatós vagyok.

A többit ne részletezzük.Nem vagyok kedves és aranyos sem.Őszintének meg néha túlságosan is az vagyok.Mégis tudok csajozni.Akkor szerinted ez miért lehetséges?

Segítek ha hosszú hajad van és rocker cuccokba jársz nem nagyon fognak ragadni.A második tanácsom, hogy kezdj el egy kicsit izgalmasabb életet élni.Én falat mászok és Krav-magázok.Kezdj el sportolni és alakíts ki egy frankó saját világot egy megfelelő magabiztosságot és elhiheted nekem utána már sokkal könnyebb lesz.

Link to comment
Share on other sites

Egy harcművészet, vagy küzdősport felvétele nem is olyan nagy hülyeség. Körülbelül egy éve Wing-Tsun Kung-Fuzom, és sok téren megváltoztatott, ám a legfontosabb, hogy sokkal magabiztosabb lettem annak hatására. Lehet mondani, hogy hülyeség, de az biztos, hogy a harcművészetek adnak egy tartást, biztonságérzetet ami abban jelenik meg, hogy az önbizalmunk is megnő, amelyet a csajozásnál nagyon jól lehet kamatoztatni!

Link to comment
Share on other sites

Csáó.

Elolvasgattam itt a dolgokat és ezek után én is leírok egy storyt :D

Nekem soha nem volt úgy gondom a csajozássla mert önmagamat adom és nem görcsölök semmin...

A bajom eddig az volt, hogy sok 1 éjszakás kalandom volt és hát valahogy sosem sikerült azt a lányt kifogni aki olyan mint én...

Ha szerelemre vágyik az ember azt nem keresni kell az megtalál :)

 

Történt ugyanis egy olyan, hogy ahova mi járunk haverokkal bulizni ott volt egy nagyon jó lánybarátom akire soha nem néztem másképpen mint barátra.

Hülyültünk sokat meg poénkodtunk néhány perverzebb gondolattal de akkor sem néztem rá úgy...

Tudtam milyen ember vagyok nem vagyok kedves utálom az embereket(idegeneket főleg) és úgy gondoltam, hogy pont ezért nem találok megfelelő lányt mert nem értenének meg...

 

Lementünk iszogatni és kiderült, hogy a lány sem olyan kis ártatlan amilyennek látszik elmesélt pár dolgot amivel én teljesen egyetértettem.

Folytattuk tovább a beszélgetést és egyszer csak úgy nézett rám, hogy azthittem elolvadok :P

Nem az jutott az eszembe, hogy ezt a lányt hűde megdugnám, hanem azt, hogy ő kell nekem...

Itt már ezek után átment a beszélgetés jókedvbe :)

 

Nem tudtam, hogy azért nézett-e rám mert akar valamit vagy csak mert éppen olyat mondtam...

Nem szoktam bókolni általában neki mondtam egyszer egy szép kedves mondatot majd viccesen hozzátettem, hogy oszd be ezt a bókot 1-2 hétre :D

Féltem attól, hogy nem fogadna el olyannak amilyen vagyok és rá is tértem erre a dologra...

Kiderült, hogy nagyon nagyon sok közös van bennünk és úgy is gondolkodik mint én :)

Ezek után már tudtam, hogy lépnem kell meg is csókoltam :)

 

1 hónapja vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk eddig...egy balhé se volt még, nincs sértődés, nincs veszekedés,kitaláljuk mit akar a másik,nagyon hiányzunk egymásnak már 1 nap után is és hát azt érzem, hogy ő az igazi :)

 

 

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mielőtt bármit is elhatározunk legyünk azzal tisztában, hogy mit is akarunk...

Ne csak azért akarjunk csajozni mert egyedül vagyunk, mert akkor ilyen nincs ló jó a szamár effektusba kerülhetünk :P

A szerelem hirtelen jön és nem számítunk rá :)

 

Akik meg szerelmesek a lányba de ő nem viszonozza ezt azoknak azt üzenem, hogy mérlegeljétek át a helyzetet, hogy mennyire is érné meg ez a lány, hogy ennyit szenvedjetek érte...

Gyűjtsétek össze a pro és kontra érveket...kicsit furán hangzik de ha józanul látod át a dolgokat akkor talán egyszerűbben tudod mérlegelni azt, hogy télleg ennyire fontos neked...

 

 

Bocs a regényért XD

Link to comment
Share on other sites

Kösz Dannyman hogy igazat adtál.

Az előző hozzászólás(Bocs csak még ki sem jelzi a teljes nevedet).Tipikus és tökéletes példája a csajozásnak.Iszonyat királyul leírtad a lényeget.A magabiztosságot és nem voltál oda érte hanem "csak" barátként kezelted.Szerintem ebből csak tanulhat mindenki.

Legyen boldog és hosszú kapcsolatotok.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Adott egy ismerős lány. El szeretném hívni randizni, de mégis hova? :D Vannak ötleteim, de a kocsma és a játékterem nem épp párkapcsolat kialakítására vannak szerintem :D Szóval a lényeg, hogy a pizzéria mellett milyen értelmes helyet tudnék találni?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

sziasztok

facebookon bejelölt egy lány, akit látásból ismerek buszról, mondom oké biztos csak felvett mondom magamba jól nézki miért ne jelölném vissza, aztán 2 napra rá kb rámírt, magyarul ez azt jelenti hogy tetszek neki, voltam már nem 1x lánnyal nem erről van szó, de kb gőzöm nincs hogy miről beszéljek vele

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Üdv,

 

röviden annyi a gond, hogy egy éve nincs barátnőm, előtte viszont mindig volt.

 

20 éves vagyok, mérnöknek tanulok. A kinézetem teljesen átlagos, inkább a dumámmal győzöm meg a nőket, hogy én vagyok az aki kell nekik. Rendes srácnak tartanak a barátaim, értek dolgokhoz, hozzá tudok szólni bármilyen témához, és szerintem jó beszélgetőpartner vagyok. Elég hamar ráérzek az illető stílusára és tudok vele úgy beszélgetni, hogy ne érezze feszélyezve magát. Persze a legjobb, ha a csaj is hasonló mint én...

 

Magam sem értem hogy, de 16 éves koromtól kezdve mindig volt rendes barátnőm. Volt aki csak 1-2 hónapig, volt aki másfél évig. Soha nem én akartam hogy legyen, sosem úgy jött össze, hogy megtetszett és ráhajtottam. Mindig csak "véletlenül" úgy alakult. Elég szövevényes és bonyolult történetek ezek.

 

Most viszont van sok hölgyismerősöm, kb. másfél havonta mindig jön egy új lány aki éppen tetszik, elmegyünk ide-oda, aztán sosem jön össze semmi. Vagy férje van, vagy vőlegénye, vagy komoly barátja, vagy egyszerűen csak nem tetszek neki. Kb. kéthetente járunk a haverokkal bulizni (eddig nem jártam, csak kb egy éve hogy Bp.-i vagyok), de ott nincsenek rendes lányok.

 

És ami még érdekes: a lányoknak kétféle véleménye szokott lenni rólam: vagy istenítenek, hogy én vagyok a tökéletes férfi, vagy pedig ellöknek maguktól, hogy hogy mertem én leszólítani, ki vagyok én. Buliban az előbbi típusból egyszer volt szerencsém összeszedni egyet, de az nem úgy alakult hogy tudnám, hogy hívják... :-) Meg aztán sok lány csak bulizni jár a bulikba, és nem akar ismerkedni, sem hosszútávra, sem egy órára... Mondjuk engem az előbbi érdekelne inkább.

 

Szóval röviden, nem tudom mi kellene ahhoz, hogy megint legyen valami "véletlenül úgy alakult" típusú esemény, ami miatt megint lenne egy rendes normális barátnőm, akivel szeretjük egymást. Szabadidőm nincs sok, a mérnökök közt kevés a lány (de akik vannak, azok nagyon szépek - és mind foglaltak is), bulikban csak pénzéhes qvák vannak, tehát ahogy én látom, elfogytak az esélyeim.

 

Vagy lökjek fel egy csajt a villamoson, hogy bocsi, Te nem véletlenül biofizikus vagy? Csak mert én nem.

 

Elolvastam már mindent a témában, és ismerem az összes sablon választ (menj el táncházba, gyúrd ki magad, és nyerj a lottón). Aki eddig volt barátnőm, mind nagyon szép volt, és mindegyik a zabolátlan véletlen műve volt, nem pedig a csaj vagy az én szándékom eredménye.

 

Remélem valaki tud mondani valami építő tippet, és/vagy van itt a fórumon egy kedves Bp.-i mérnöklány, aki meginna velem egy kávét :-) (nem muszáj mérnöknek lennie, például tökre bírom a matematikusokat :-) ).

Link to comment
Share on other sites

Az a baj h már a főiskola,egyetem más világ....építs ki kapcsolatokat vagy vmilyen témában légy híres ott....pl haverom állandóan iszik majd minden nő megfektetett 1 időben...majd ezután 1 fél évre komolyabbra akarta venni a figurát s máris tudott válogatn ia nők közt, pusztán csak amiatt h hírneve lett....

Link to comment
Share on other sites

Vannak olyan egyetemek, illetve vannak olyan szakok, ahol nem azzal lesz menő az ember, hogy keményen piál, hanem ha például TDK-t nyer, vagy valami komoly projektben részt vesz... Továbbá, nem biztos hogy barátnőnek az a jó, akit egy buliban szedsz össze úgy, hogy a csaj is részeg.

Link to comment
Share on other sites

Esetleg Pesten rossz helyen keresed, de ami igaz az igaz.Kell egy szociális kör hogy a "véletlenek" bekövetkezzenek.Mondjuk én egy koliban voltam hogy 1 lányra 20 fiú jutott.Az kemény volt.Próbálj pár bulis csajjal megismerkedni.Nem kell kikezdeni velük csak mutasson be pár barátnőjének.

Link to comment
Share on other sites

Kb. hetente elmegyünk haverokkal bulizni, mindig valami más, jó helyre, de én úgy gondoltam, ismerkedni nem részegen egy buliban kell. Mármint 3 órára igen, hosszú távra nem.

 

Múltkor egy nagyon klassz bulit sikerült kifogni, megtetszett egy csaj, gondoltam amilyen jól néz ki, biztos elküld a fenébe, de mit veszíthetek, odamentem hozzá beszélgetni. Rengeteget beszélgettünk, sokat érdeklődött felőlem, ami elég jó jel, úgyhogy gondoltam, végre megint megtörik a jég és újra lesz barátnőm. Tetszett is, meg kedves is volt. Az egyetlen halvány negatívum talán az volt, hogy azt mondta, 2 diplomája van, és 10 éve dolgozik. Én 21 vagyok, tehát ő jóval idősebb nálam. Persze volt már 30 fölötti barátnőm egyrészt, másrészt meg annyira jól nézett ki a csaj, én nem mondtam volna meg, hogy 23-25 évnél idősebb.

 

Két barátnőjével volt, ami szintén jobb mintha a barátjával lenne. (Bár nem mindig...) Táncoltunk, gondoltam ha már ilyen jóban vagyunk, megfogom a derekát vagy valami, ez viszont nem tetszett neki. Ellenben megint beszélgetni kezdett. Szóval úgy éreztem, ez egy rendes csaj, aki nem dobja oda magát akárkinek, viszont tetszek neki. Eddig minden zsír.

 

Viszont, azt mondta, el kell ugrania, mindjárt visszajön, megígéri. Amikor visszajött, odamentem hozzá, hogy jöjjön táncolni. Erre ő azt mondta, hogy inkább visszamegy a barátnőihez, mert ez egy ilyen csajos este...

 

Csaj egyedül nem megy bulizni (meg más se). Tehát vagy a barátjával van, vagy a barátnőivel. Értem én hogy nem tud kreatívabban hazudni, de akkor nem tudom miért volt előtte sokkal jobb fej velem.

 

Mindegy, utána unokatesómmal találtunk két elég részeg német csajt, kb. úgy néztek ki ketten mint egy leszbipornó, csak ruhában. Úgyhogy végülis nem végződött rosszul, de szívesen dumáltam volna még vele...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...