Jump to content
PirateClub.hu

Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!


miszkyy
 Share

Recommended Posts

Igen és ez eléggé az a fajta stádium, amikor össze szoktak házasodni, meg gyereket vállalni...

 

Lehetséges, hogy csak annyi az egész, hogy nagyon-nagyon kedves természete van, és kedvel is engem, mint egy nagyon-nagyon jó barátot. Nekem meg nagyon tetszik mint nő, és ezért félreértelmezem az egészet.

 

Tényleg sz1v4's.

 

Mondjuk azért nagyon kíváncsi lennék, mit szólna hozzá, ha átölelném. Vagy megcsókolnám. Tényleg nagyon durva mikről beszélgetünk, milyen sokat, és hogy nézzük közbe egymást. Akármiről lehet vele beszélgetni, a hereméret és a monogamitás kapcsolatától az autizmuson át a japán teákig bármiről. Sőt, kérdezhetsz tőle PC-játék témakörben is. TDK-kat nyert, előadásokat tart, kutatásokat vezet. Én ennyire nem vagyok okos, mégis nagyon jól tudunk beszélgetni. És ez alapján azt hinnéd, biztos ronda szeplős és fura ruhái vannak. De nem! Nagyon csinos lány.

 

Úgy szokott lenni, hogy szerdán felhívom, és a pénteket meg együtt töltjük. Ma szerda van, és most kivételesen nem hívtam fel. Meglátjuk, felhív-e mondjuk még a hétvége előtt.

Link to comment
Share on other sites

Hát szerintem lehet hogy ezt ami van is elronthatja a csók, nekem is volt egy ilyen lány aki nagyon tetszett és úgy gondoltam ez kölcsönös de mielőtt még bármi butaságot tettem volna ő közölte egy beszélgetés során hogy milyen jó hogy BARÁTOK vagyunk stb. Itt kicsit elszomorodtam, de azóta is a legjobb barátok vagyunk lassan 4 éve :)

 

Visszatérve a te problémádra szerintem az eltűnés sem segít mert ha barátként tekint rád akkor is keresni fog, és ha egy olyan lánnyal akarsz összejönni akinek ilyen komoly kapcsolata van akkor a jelzések között annak is ott kell lennie hogy elégedetlen a kapcsolatával, szóval szerintem legközelebb tereld erre a szót mindenáron.

Link to comment
Share on other sites

Vannak olyan lányok akik,alapból ilyen kedvesek...én is értelmeztem már félre ilyet...mindig rámirt msn en..kedves volt.stb és azt hittem csak velem ilyen...ezért irtam neki egy olyat ami arra utal,h szeretnék tőle valamit..azóta már visszábhúzódott folyamatosan és egy fél éve már nem is keres....

De nálad kérdés,hogy érdeklődik e arról hogy mért nincs barátnőd..meg ezügyben bármi....mert ha csak mindig az egyetemi témák...meg monoton hétköznapi dolgok..akk valószinű barátként kezel...

ugyh vigyázz vele,mert egy barátságot is veszithetsz egy rossz döntéssel....de azt tudd,hogy nem te leszel a hibás...tehát későb majd ne magadat okold,te csak az érzelmeidre hallgattál...

 

Link to comment
Share on other sites

Nem teljesen értek egyet. Tapasztalat, hogy eddig még minden nő pozitívan értékelte, ha kifejeztem, hogy mit érzek. Persze ügyesen kell csinálni, és jól kell időzíteni.

 

Nem érdeklődik, hogy van-e barátnőm, de a saját kapcsolatáról sem mesél. Csak megemlíti a barátját, mint mellékszereplőt, és a lényeg inkább az, hogy mi történt, amikor ő is ott volt: például nyaraltak valahol, és elkezd mesélni az ottani építészetről.

 

A legtöbbször nem az egyetem, és még csak nem is hétköznapi dolgok a témáink. Általában elvont, tudományos, vagy épp filozófiai dolgokról szoktunk beszélgetni. Mindenféléről. Vicces mindezt úgy, amikor elhaladunk egy buszmegálló mellett, ami tele van adott szinten lévő emberekkel. Furán néznek, hogy mi meg mikről beszélgetünk.

 

Viszont tényleg lehet, hogy csak barátnak gondol, vagy még ő sem tudja igazán, mit akar ebből. Majd ahogy az idő hozza.

 

Sok buktató van. 1) én nem vagyok sem kutató, sem tudós, sem professzor, de még egy BSc-m sincs egyenlőre. 2) van barátja, elég régóta, és elég komolynak tűnik a dolog

 

Azért a Budai Várba elviszem sétállni, sötétedés után, megnézni a város fényeit. Ártani nem fog. :-)

Link to comment
Share on other sites

fgshp! Miből gondolod, hogy többet akar tőled, mint barátság? Megvan a barátja, kapcsolatuk elég komolynak néz ki. Én nem ennék más tányérjából ha érted mire gondolok. ;) Ha pedig számodra kínossá válik a helyzet, mert jobban tetszik neked, ő pedig csak barátságot akar tőled, akkor hagyd a fenébe és ne vágyakozz az után, aki nem lehet a tiéd.

Nem érdeklődik utánad, csak beszélgettek mindenről, ez is annak a jele, hogy nem akar tőled többet, mint barátság. Lehet, hogy én tévedek, mert a nőket kiismerni szinte lehetetlen, de szerintem rád egy jó barátként tekint, akivel megvitathat bármit és semmi több. ;)

Link to comment
Share on other sites

Igen értem ezt a ne egyél más tányérjából dolgot... De nagyon tetszik.

 

Mondj még egy olyan lányt, akire az alábbiak mind igazak:

 

-egy csomó TDK-t megnyert

-rengeteget játszik PC játékokkal

-csak 23 éves

-elég hosszú a publikációs listája

-kb. annyira szép mint Natalie Portman

-folyton nevet és mosolyog

-nagyon kedves, udvarias, bármikor bármiben segít, akármit megtenne hogy jobb kedved legyen vagy hogy segíthessen

-okos, értelmes,

-mindent kívülről, objektíven néz, még saját magát is

-normális ruhái vannak, igényes, ad magára

-nem bunkó, nincs elszállva magától, nem "a gazdag apuci egyetlen kiszlánykája"

 

és még sorolhatnám. Nem találsz benne hibát. Lehet vele beszélgetni PC hűtésről, ókori görögökről, hangtechnikáról, a CoD összes epizódjának grafikus motorjáról, a C++ függvényeiről, az OOP programozásról, pszichológiáról, szépirodalomról, vagy amiről csak akarsz. Sőt, volt, hogy könyörgött, hogy hadd fizessen ő. Ciki helyzet volt, én akartam fizetni, de nem hagyta.

 

Mondjuk egy hozzám hasonló gamer kockáktól hemzsegő fórumon ki akarhatna ennél tökéletesebb lányt a barátnőjének? Ja és amúgy most csinálja MSc után a második diplomáját. És a weboldalain (több is van neki) azt hangoztatja, hogy ő alulképzett, és ezt szégyelli. Én annak is örülnék, ha a BSc összejönne (mérnöknek tanulok).

Link to comment
Share on other sites

most ezekből amit felsoroltál engem pont nem érdekel mennyi tdk-t nyert hány diplomája van vagy mennyit szeretne, mennyit publikált vagy hány weboldala van. attól meg még hogy ennyi mindenben közös bennetek lehet hogy nem is jössz be neki csak mással ilyenekről nem tud beszélni veled meg igen.

most így "látva" téged lehet én is hasonló cipőben járok (mondjuk neki nincs barátja).meg bár lehet hogy én ennyire nem vagyok jóban vele (szerencsére baráttal a padlás is tele) szóval én hamarosan megérdeklődöm lehet-e valami komolyabb mert jelenleg úgy vagyok hogy inkább egy barátnő mint plusz egy barát viszont nálad meg lehet jobb lenne barátoknak maradni.

Link to comment
Share on other sites

Igen értem ezt a ne egyél más tányérjából dolgot... De nagyon tetszik.

 

-csak 23 éves

-kb. annyira szép mint Natalie Portman

-folyton nevet és mosolyog

-nagyon kedves, udvarias, bármikor bármiben segít, akármit megtenne hogy jobb kedved legyen vagy hogy segíthessen

-okos, értelmes,

-normális ruhái vannak, igényes, ad magára

-nem bunkó, nincs elszállva magától, nem "a gazdag apuci egyetlen kiszlánykája"

 

Sőt, volt, hogy könyörgött, hogy hadd fizessen ő. Ciki helyzet volt, én akartam fizetni, de nem hagyta.

Na, kiemeltem azokat a tényezőket, amik alapján azt mondhatom tudom mit élsz át, mert velem is megtörtént.

Nem akartam bort inni és vizet prédikálni (vagy hogy mondják :D ), tudom milyen az, amikor tetszik a csaj, de van valakije. Nekem viszont nem volt elég csak a barátsága, de ő meg is mondta konkrétan, hogy többet nem akar tőlem ennél. :mellow:

Hirtelen nem tudtam ki lehet Natalie Portman, így rákerestem, hát nem rossz valóban. Én nem tudom kihez hasonlítani Őt és mit mondjak, nem is akarom. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

1 hónapja nem írt ide senki, ezek szerint mindenki becsajozott? :D

Sajnos én több hónapja még mindig egyedül vagyok, a neten próbálkozok már hónapok óta, közel 50 levelet írtam már, de nem sok eredménnyel.. A szokásos reakciók voltak: az az semmi, még csak válasz sem. Talán 1-2 volt, hogy az msn-en voltak hajlandóak beszélni velem, de ebből sem sült ki jó, mert sokszor olyan érzésem volt, mintha csak riportot csinálnék valakivel, én érdeklődtem, ő válaszolt, de rólam szinte semmit sem kérdezett.. és azért egy idő után az ember ezt is megunja :angry::D 1 kivétel volt, vele rendszeresen tudtam msn-ezni / chat-elni, a számát is megadta, sőt múlt héten egy randira is rá tudtam venni.. elhívtam ahogy kell, egy helyen meghívtam egy italra, beszélgettünk 2 órát, de a csaj nem akar folytatást :( Persze ezt se bírta magától mondani, nekem kellett rákérdezni (pedig előtte olyan szókimondó csajnak tartotta magát:D ) Sajnos ez pont ezen a héten történt, ami eléggé beárnyékolja most a karácsonyomat :( És nagyon úgy néz ki, egy másik faszival fog most összejönni... A számát még aznap töröltem :) De nem adom fel, ha kell még 50-nek írok... :(

Link to comment
Share on other sites

Hali!

Nálunk osztályba van egy lány, aki régen nagyon bejött nekem, de aztán kiszerettem belőle, nem is volt olyan nehéz, aztán mégis beleszerettem, csaképpen az a baj, hogy kezdő modell (nem is olyan rossz) hamarosan átmegy másik suliba, azelőt meg jópár hónapra külföldre és nem mondanám, hogy csak pár embernek jön be.

Szerintetek mit csináljak (nincs túl nagy tapasztalatom:( )

Megpróbálhatnék kiszeretni belőle, demost már nagyon nehezen menne :(:unsure::(

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Megköszönném, ha lenne valakinek 5lete...

Van egy lány aki nagyon tetszik (ki nem találtátok volna, hogy így fogom kezdeni :D ) , szoktam vele beszélgetni is, nem érzem azt a feszültséget, amit máskor, ezt érdekesnek tartom... Csak nem tudom, hogyan tovább...? Még nyáron ismertem meg őt, aranyos kedves meg minden, pasija sincs, elmesélte az előző pasijáról a sztorit, hogy miért szakítottak stb... és nemrég még azt is megjegyezte, hogy amit most használok deot az nagyon finom illatú :)

Szerintetek hogyan tovább? Vmilyen beszédtéma mindig akad különben :)

Link to comment
Share on other sites

Arra kitértetek már,h most hogyhogy nincs pasija???nagyot csalódott az előzőnél,v egyszerűen most független akar lenni....Ha erre nem mond semmi érdemlegeset,akkor talán el kellene hivnod valahova...azt nekedkell látnod,h mit szeret ..mozi,szinház étterem v csak séta,koncert kiállitás....

sokáig nem szabad halogatni,mert a másik oldalról meg lehet egy másik pasi támadja...

sok sikert

Link to comment
Share on other sites

1 hónapja nem írt ide senki, ezek szerint mindenki becsajozott? :D

Sajnos én több hónapja még mindig egyedül vagyok, a neten próbálkozok már hónapok óta, közel 50 levelet írtam már, de nem sok eredménnyel.. A szokásos reakciók voltak: az az semmi, még csak válasz sem. Talán 1-2 volt, hogy az msn-en voltak hajlandóak beszélni velem, de ebből sem sült ki jó, mert sokszor olyan érzésem volt, mintha csak riportot csinálnék valakivel, én érdeklődtem, ő válaszolt, de rólam szinte semmit sem kérdezett.. és azért egy idő után az ember ezt is megunja :angry::D 1 kivétel volt, vele rendszeresen tudtam msn-ezni / chat-elni, a számát is megadta, sőt múlt héten egy randira is rá tudtam venni.. elhívtam ahogy kell, egy helyen meghívtam egy italra, beszélgettünk 2 órát, de a csaj nem akar folytatást :( Persze ezt se bírta magától mondani, nekem kellett rákérdezni (pedig előtte olyan szókimondó csajnak tartotta magát:D ) Sajnos ez pont ezen a héten történt, ami eléggé beárnyékolja most a karácsonyomat :( És nagyon úgy néz ki, egy másik faszival fog most összejönni... A számát még aznap töröltem :) De nem adom fel, ha kell még 50-nek írok... :(

Én nem bízok az internetes módszerben. Szerintem jobban járnál, ha a környéken keresnél csajokat. Biztos van pár haverod, aki bemutatna egy-két lány ismerősének. Szerintem könnyeb, ha előbb csak haverkodsz a lánnyal, aztán később ha megtetszik, akkor nyomulsz rá. Így nem olyan kínos a dolog. :) Viszont sok lány ismerősöm panaszkodik, hogy megint felvette egy srác msnre, írt neki iwiwen vagy facebookon. Szerintem ne így közelíts, mert a normálisabbja még akkor is elküld ezzel a módszerrel, ha amúgy szimpatikus lennél neki.

Link to comment
Share on other sites

hali

köszi, igen kitértünk... az előzőben azt nem igazán csípte, hogy már gyerekekről beszélt, és kb fenyegetés szinten közölte vele, hogy nehogy merje elvetetni a babát majd...

jó 5let a mozi stb... köszönöm! valahogy ez nem jutott eszembe, pedig milyen alap dolog...

Köszönöm szépen!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tommy hun:

Teljes mértékben igazad van..

Én is úgy vélem,h normális csaj nem ismerkedik látatlanba internetről....

Voltak nekem is próbálkozásaim,de rájöttem,h inkább elfele terelgetnek...irhattam én nekik bármit...

Viszont lehet azért netről is ismerkedni...de cdak akkor ha puszta véletlenből történik...

Nekem is igy volt...amikor nem is számitottam rá...a youtuben egy adott témában több srác is kötözködött velem belekötöttek a feltöltésembe,egy lány meg az én álláspontomat fogta, én ezt megköszöntem neki és utána leveleztünk kettőt és már msn en is volt,Azóta is jól elbeszélgetünk találkoznánk is csak van köztünk 350 km... és többször is célzunk rá viccesen,h nem lehetne a két várost közelebb húzni stb..

Szóval a legjobb dolgok akkor történnek mikor nem is számitunk rá,...

De mindez már 2 éve és azóta se volt semmi hasonló véletlen...

 

Miltiadesz:

Nincs mit...csak ügyesen..

Link to comment
Share on other sites

Lehet, hogy van benne valami, hogy a csajok nagy része nem szeret neten ismerkedni (ennek ellénére fogok még kísérletek tenni, hátha... :)

 

Ami még gáz, hogy azt figyeltem meg az ismerkedésnél, hogy a lányok nagy része szereti megkérdezni, hogy "Mióta nincs bnőd?" vagy régebben a "MIÉRT nincs barátnőd?" kérdés szinte kötelezően előjött mindegyiknél... és hát erre válaszolj vazze :S :D Miért nincs... hát bakker, ha tudnám, h miért nincs, akkor már megoldottam volna... :S :) Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ilyenkor magukban ők azt gondolják, hogy ha másnak nem kell ez a faszi akkor nekem miért kéne?!...

 

Áááh az ismerősi körben én már nem bízok, hogy onnan lesz nekem bnőm :( A barátaim, haverjaim nagy részének van bnője, így azok velük vannak elfoglalva, kisebb gondjuk is nagyobb annál, h nekem bnőt szerezzenek.. Sőt mikor mesélek nekik arról, hogy ez vagy az a csaj sem jött össze akkor csak hitetlenkednek, meg h biztos én próbálkozok rossz helyen.. stb stb.. Ha esetleg nagy ritkán meg elmegyünk vhova beülni, vagy vmilyen rendezvényre akkor meg olyan vagyok mint egy gyertyatartó, a többiek mennek kézen fogva én meg kullogok utánuk. Szomorú, de sajnos ez a k. nagy igazság :(

Link to comment
Share on other sites

Viper:

Folytasd a netes dolgot, hátha összejön. Arra a kérdésre, hogy miért nincs barátnőd, válaszolj valahogy viccesen, de semmiképp se görcsölj. Csak legyél laza, add magadat, és poénkodj. Szerintem ez a módszer a legcélravezetőbb. Ne foglalkozz vele, hogy mit miért kérdez a csaj, mert ha úgy fogod fel az egészet mint valamiféle megfelelőségi-teszt-et, akkor nem fogsz átmenni rajta soha :)

 

Az utolsó bekezdésedre: Igenis beszélj velük, hogy segítsenek. Ha valóban a haverjaid, akkor fognak is segíteni. :) Ha nem azok, akkor pedig első lépésben új barátokat kellene keresned, és ezzel máris szereznél rengeteg új lányismerőst is. Kitartás! Menni fog ez :)

 

Amúgy azt megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy? Csak kíváncsiságból.

Link to comment
Share on other sites

 

Igen, mostmár próbálom én sem magamra venni ezeket a "miért nincs barátnőd" tipusú kérdéseket, mostmár csak mosolygok rajta, és megmondom az igazat, hogy szakítottunk, és azóta nincs senkim.. Mások is ezt mondják, hogy az ismerkedést ne úgy fogjam fel, mint görcsölős dolgot, hanem mint valami könnyed szórakozást stb-t..

 

Á amúgy most meg kell védjem azt az 1-2 barátomat, pont az előző post beírása után írt rám az egyik msn-en, hogy mi újság (ezen a téren), meg utána még volt telefonon egy fél órás "fejtágítás" is:D, hogy igenis próbálkozni kell addig míg nem sikerül.. :)

 

28 éves vagyok amúgy. :) Másnak ilyenkor már családja van, akár gyereke is... én meg itt vagyok és néhány futó kalandnál még nem bírtam többet összehozni... pedig van normális melóm, próbálok adni magamra, sportolok stb, mint látjátok foglalkoztat is a téma, és egyszerűen nem akar szembejönni egy normális csaj..

Link to comment
Share on other sites

Nincsen veled semmi probléma, csak később találod meg az igazit. Van ilyen. Ha barátaid vannak, akkor természetesen semmi probléma, ne keress újakat. Beszélgess velük sokat, és kérdezz tőlük ezügyben. Nekem is a barátok tudtak a legtöbbet segíteni :)

 

A görcsöléses dologhoz meg állj úgy hozzá, hogy ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz a következménye a válaszaidnak :)

Ha magadat adod, azzal csak időt spórolsz neked is, meg a leányzónak is. Ha te vagy az, aki kell neki akkor egyből rájön, viszont ha nem te, akkor te is kereshetsz új csajszit :)

 

Az igazi meg el fog jönni, csak győzd kivárni :)

Link to comment
Share on other sites

Annyit gondolkoztam már rajta, hogy írjak-e ide, de végül mindig úgy zártam le magamban, hogy áh ez nem is érdekes, meg segíteni sem segítek vele másoknak, de most úgy érzem muszáj ezt kiírnom magamból.

 

Szóval van egy lány, akivel már negyedik éve osztálytársak vagyunk. Történt az, hogy beleestem az egyik kirándulás alkalmával, bár lehet, hogy csak az újdonság varázsa volt, mivel három év után azon az osztálykiránduláson kezdtünk el jobban beszélgetni. Kirándulás után felvett msn-re, és amint jobban megismertem kezdett megtetszeni. Persze aztán kiderült, hogy van egy srác a dologban és nekem esélyem sem volt, ezt már tudtam és meg is beszéltük, hogy csak barátok leszünk. Aztán jött a nyár, ami még a lány emlékét is kimosta az agyamból...

...csakhogy aztán beköszöntött az ősz, a suliidő. Persze akkor már nem éreztem nagyon semmit a lány iránt, de úgy hozta a sors, hogy szükségünk volt a másikra, konkrétan együtt táncoltunk. Aztán ahogy telt az idő egyre jobban megismertük egymást, kiderült, hogy már nincs senkije és újra elkezdett tetszeni, sőt még mélyült is a dolog részemről.

Tudni kell, hogy ennél a lánynál minden összejött: esélyem volt arra, hogy elkápráztassam többször is, hogy megmutassam mennyi mindent tudok tenni érte, hát még ha járnánk...

Persze kiderült, hogy őt az ilyen kápráztató dolgokkal nem lehet levenni a lábáról, sőt... de ez lényegtelen.

Az a lényeges, hogy amikor úgy éreztem összejöhet, bepróbálkoztam: a végeredmény az lett, hogy csak barátok leszünk. Elmondta, hogy nagyon kedvel, de nem úgy ahogy én őt, viszont ha nem lennék az osztálytársa, lehet hogy megpróbálta volna velem. Elfogadtam döntését és szomorúan, de tengettem tovább mindennapjaimat.

Csakhogy a táncpróbák még mindig tartottak, és nem "szabadultam" tőle: továbbra is együtt táncoltunk, beszélgettünk, msn-en is beszéltünk ésatöbbi, mintha mi sem történt volna. És bár nem kellett volna, egyre jobban beleestem és egyre jobban úgy éreztem, hogy hiba annyiban hagyni az egészet, meg kellene próbálnunk... és ez rajta is látszott és állítom, hogy a mai napig bejövök neki, csak nem akar engem, nem tudom miért.

Szóval bepróbálkoztam másodjára is, a tánc lemente után, és úgy voltam vele mostmár akármi lesz: könnyebb lesz. A válasz ezúttal is nem volt, de beletörődtem.

Amit akartam ezzel mondani: úgy érzem, hogy ő az igazi, az egyetlen és úgy érzem nem bírom nélküle... de nincs semmi bajom. Nem vagyok letörve, nem vagyok szomorú. Ugyanis ugyan ezt éreztem az előző lánynál akivel nem jött össze. Úgy gondoltam, hogy olyan lányt nem találok mint ő volt ( és ez igaz, mivel nincs két egyforma ember xD ) és hogy soha nem leszek szerelmes többet. Hát ez nem így van, mivel rátaláltam arra a lányra, akiről fentebb írtam.

De persze azért hiányzik, és bánom sőt fáj, hogy elveszítettem: egy lánnyal sem találkoztam még aki ennyire különleges volt és fontos számomra... meg egyetlen lánnyal sem jutottam még odáig mint vele. És a szünet alatt nagyjából túlestem rajta, de a szívem mélyén egészen addig várni fogok rá, amíg nem találok egy másik különleges lányt. :)

 

A lényeg drága barátaim: ha elhagynak vagy nem kellesz egy lánynak ( vagy épp fiúnak ) nem kell csüggedni! Lesz másik biztosan! Csak azt a kis időt lesz nagyon nehéz kivárni, amíg felbukkan a következő!

 

Ennyit szerettem volna, remélem ezzel a kis szösszenettel kiszínesítettem valakinek azt az öt percét, amíg elolvasta. :D

 

Ó és a fiúknak üzenem: figyeljetek oda a testetekre! Járjatok el konditerembe! Ne legyetek izomagyú kigyúrt állatok, de ha szálkás vagy, az sokat nyom a latba! ( Tapasztalat. :P )

Link to comment
Share on other sites

ToMmY_hun: Köszi a bíztatást, nagyon jól esett! Nem fogom feladni, ha megfeszülök is! :)

 

Dannyman: Nagyon sok dologban egyetértek, amiket írtál! Az embernek nagyon sokszor az az érzése, hogy fú ha ez a csaj nem jön össze... mert ilyen nincs még egy a világon.. aztán az ember időről-időre rájön, hogy igenis van még nagyon sok jófej, aranyos csaj a világon..

 

Pont erre jöttem rá én is a napokban, hogy igenis keresni kell az újabb lehetőségeket (és ez nem csak a csajozásra vonatkozik), nem szabad úgy éreznünk magunkat, hogy be vagyunk korlátozva!

Link to comment
Share on other sites

Dannyman,köszi,hogy megosztottad velünk a történeted...talán az zavarhatta a lányt,hogy osztálytársak vagytok.....

Ne kerülj távol tőle...suli után még bármi lehet...

Majd egyszer mutasd meg neki ezt a történetet...:

http://www.youtube.com/watch?v=qo-m_miRAmQ

Módosította Jaire
Direkt Link miatt szerkesztve (Jaire)
Link to comment
Share on other sites

Csak úgy fog menni, ha egy másik lány belép az életedbe. Illetve van egy másik módszer, az idő. Azzal is sikerülni fog a felejtés, csak fájdalmasabb lesz. Javaslom az első módszer használatát. Ismerkedj meg új lányokkal, könnyen tudja ám egy új feledtetni a régit :) Jah és persze ne add fel, rengeteg hal van a tengerben, biztosan van olyan, amilyen a te ízlésednek megfelel.

Link to comment
Share on other sites

Annak muszáj beválnia. :) Még annyit elfelejtettem, hogy a második módszerhez kell az is, hogy ne találkozzatok. Ettől függetlenül az új csajok megismerése sokkal jobb, és tutira boldog leszel tőle :) Hajrá-hajrá!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Voltam már én is ebben a cipőben.

Tegnap előtt voltam "bulizni" az egyik exemel.Nagyon oda voltam érte bla,bla.Lényeg az hogy most van pasija.Én élem az életemet és egyre jobb vagyok az élet minden területén.

Nem foglalkoztam vele hogy van barátja stb.Simán beszélgettem vele mint mindenkivel.

Egyszer csak eszembe jutott hogy mi lenne a ha eladnék neki pár csajozós dumát.A dolog simán ment és az este végére kéz a kézben kísértem haza.

És itt jött a vára várt csavar.Nem csókoltam meg, nem beszélgettem vele órákat.Adtam egy puszit az arcára, hátat fordítottam és elsétáltam.

Ezt azért meséltem el mert nem kell kerülni a lányt, nem kellenek más lányok.Neked kell elfordulnod tőle és ott kell hagynod a múltat mint én abban a pillanatban az utcán.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...