Jump to content
PirateClub.hu

Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!


miszkyy
 Share

Recommended Posts

Hááát, én azt mondom hogy ha van rá lehetőség akkor kb ugyanannyi havert kapj össze azt akkor támadjátok le Őket :D. Te megfogod a sajátodat elviszed kicsit valahova beszélgetni stb... :). Ha erre nincs lehetőség, akkor próbáld kicsalogatni a barátnői közül hogy kicsit kettesben legyetek :).

Link to comment
Share on other sites

Hát na ezaz vagy nincsenek itthon haverok vagy nemjönnek szal ez a lehetőség ugrott a másik meg ugyanezért nemjó mert ha bemegyek akkor most hétvégén csak ő lesz bent ismerős városba senki más:D szal addig rendben van h dumálunk külön is de akkor is az idő többi részében én leszek az, egy 10fős lánytársaságba akit senki nem ismer és senki nem hívott csak 1ikük :D

Link to comment
Share on other sites

Ha tudod, hova mennek, és kábé mikor, menj te is oda, de kicsit később. Köszönj oda nekik, de ne ülj le hozzájuk, ülj a pulthoz inkább, igyál egy sört, vagy ilyesmi.

Picit később oda fog menni, ha kellesz neki, és mindjárt dumálhattok. :)

 

Ha tudod, hova mennek, és kábé mikor, menj te is oda, de kicsit később. Köszönj oda nekik, de ne ülj le hozzájuk, ülj a pulthoz inkább, igyál egy sört, vagy ilyesmi.

Oda fog menni, ha kellesz neki, és mindjárt dumálhattok. :)

Link to comment
Share on other sites

buli előtt esélytelen mert ez már nekem is eszembejutott de addig dolga van, a pultos dolog még megoldható lenne de nemtudom milyen megfontolásból buli előtt egy lepukkatn helyre mennek ahol a pultnál kizárólag idült jopár éve részeg alkoholisták ülnek:D nem vagyok amatőr ha lennének ilyen megoldások nem lenne kérdés de jelenleg 2 lehetőség van: vagy beülök hozzájuk vagy nem megyek el. tényleg nem bevállaláson vagy taktikán múlik, most ez a helyzet van :D

Link to comment
Share on other sites

Ha ilyen a hely, ne csak kicsit később menj oda, hanem inkább még egy kicsit később. Hadd igyanak még egyet, úgyis azért mentek oda.

 

Nem érdekes, hova állsz vagy ülsz, a pulthoz, vagy máshova, csak szem előtt maradj, miután odaköszöntél. Venni fogja a lapot, ne félj.

Link to comment
Share on other sites

Jól hiszed, ne is ülj oda hozzájuk.

 

Ha mégis megkér rá, csak mondd meg, hogy igazából miatta jöttél, rá vagy kiváncsi. De csak úgy mondd, mikor ketten vagytok, vagy legalábbis az ő bandája nélkül.

 

(((Egyébként egyéni szocprobléma, de azért áldjad a jódolgodat, hogy nem dolgoznod kell ott, és akkor, amikor más normális ember bulizik. :( )))

Link to comment
Share on other sites

Az gáz, ha én, egy haverom és egy csaj elmentünk bulizni és sikerült összehozni a haveromat meg a csajt? :D Nem mintha én nyomultam volna rá, csak kicsit fura, mert én még ilyet nem éltem meg :D

Link to comment
Share on other sites

én attól félek hogy oda akar ültetni maguk közé:D nemlehet egyszerre 10csajnak tetszeni es jofejnek tunni:D vagyishát nehéz és statisztikailag se nagyon lehetséges

Nem is kell mind a tíz csajnak tetszened, elég annak, akitől te szeretnél valamit. ;) Ha oda is hív maguk közé, akkor is rá figyelj inkább, és neki tessél inkább mint mindenkinek. Az se baj, ha nem csak neki tetszel, de inkább rá figyelj (ha csak nem tetszik meg neked valamelyik barátnője jobban, de az megint érdekes helyzet. :D ) Mindenkinek amúgy sem lehet tetszeni és megfelelni sem.

A statisztikáról meg annyit, hogy olyan, mint a bikini. A lényeget eltakarja, de azért sejtet valamit. :D

Link to comment
Share on other sites

:D jó lesz ami lesz elmegyek vesztenivalóm nincs max továbbra sem lesz barátnőm :D:D

amúgy a többieknek tetszés annyiból áll hogy nem egy jó pont ha az elején a legjobb barátnő rossz véleménnyel van rólam és ezt megosztja vele :P

 

Szerk.: hajnali fél 5. Életem egyik legjobb döntése volt elmenni :D

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok, úgy néztem nagyon él ez a thread úgyh gondoltam írok. :)

 

Egy olyan problémám lenne, h általános suliba, ahol most lakunk 6-8.-ig jártam. Ebben az osztályban baromira sok volt a konfliktus, egy páran utáltak is, nagyon elszúrtam, hülyét csináltam magamból. A lényeg h ott ismertem meg egy lányt, és általános suli óta lassan 3 év eltelt már, de nem tudom kiverni a fejemből. Suliban nem beszéltünk sokat, csak néha-néha de még mindig emlékszem amikor egy-egy hülye viccemen nevetett, stb. Nemrég terveztem olyat is elmondok neki mindent, h hogy érzek, stb. Elmentem és becsöngettem hozzá, beszélgettünk úgy egy 10 percet, kihívtam volna egy koncertre a városban, azt mondta h aranyos vagyok, csak el van tiltva, mert rossz jegyet szedett be. Meg elkértem az msn címét azt mondta majd rám ír facebookon. Nagyon kedves volt ilyesmire nem számítottam. Amit el akartam mondani neki az valah nem illett oda. Azóta mondjuk még nem volt fent. De nem tudom h ezzel csak le akart rázni, vagy lesz ebből vmi? Ha nem ír rám meg semmi, akkor mit csináljak? Elfelejteni úgysem tudom.

 

Ha tudtok segíteni tanácsokkal, akkor előre is köszi!

Link to comment
Share on other sites

mondjuk írhatnál neki te is... érdeklődhetnél hogy pontosan meddig is és mitől van eltíltva. aztán ha napközben elmehet ide-oda rövidebb időra akkor esetleg személyesen is beszélgethetnétek, én legalábbis jobban szeretek személyesen beszélni olyannal akitől szeretnék is valamit.

Link to comment
Share on other sites

ja ha arra se válaszol 1-2 napon belül akkor tuti felejtős. mondjuk jelen esetben előfordulhat mert lehet akkor géptől is tiltva van de az kiderül mivel ott van hogy mikor jelentkezet be utoljára... ha pedig az idő alatt bejelentkezett akkor túl sokat ő nem akarhat tőled.

Link to comment
Share on other sites

Hát mondjuk az igaz hogy próbálj meg mindent, mivel mondtad hogy eddig nem is nagyon beszéltetek vesztenivalód tényleg nincs.

 

Koreg:

Na mi lett??mesélj...

Hát bejött a statisztikailag lehetetlen, mindenkinek tetszettem 3an rámmásztak a kiszemelttel pedig azóta már járok :P:D Az alkohol mindenre megoldás:D:D

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok,

 

elég bonyolult a helyzet, sok barátom adott már tanácsot, de azért még megkérdezem itt is.

 

Egyetemen tanulok. Felvettem egy plusz tárgyat, vannak belőle kísérletek, amikre lehet jelentkezni plusz pontokért. Ezeket idősebb, MSc hallgatók végzik, dokumentálják, publikálják az eredményeket, stb. Több ilyenen is részt vettem. Egy alkalommal egy olyan lány tartotta, aki nagyon tetszett. Másnap láttam előadáson, és nem értettem, mit keres ott, hiszen a két témakör elüt egymástól.

 

Írtam neki e-mail-t, hogy biztosan másoddiplomát csinál. Elkezdtünk e-mail-ezni, megkért hogy másnap üljek mellé előadáson. Rendszeressé vált, hogy együtt kávézunk, később egy fél napot együtt töltöttünk: meghívtam teázni egy elég elegáns helyre. Aztán még később meg megint együtt töltöttünk egy fél napot, akkor meg ebédelni mentünk, meg sétállgattunk.

 

A baj az, hogy van egy barátja, évek óta, és most szeptemberben költöztek össze. Nem nagyon beszél róla, de úgy tűnik, hogy jól megvannak. Viszont, amikor együtt vagyok a lánnyal, érezni lehet, hogy NAGYON kedvel. Sokat nézzük egymást, hihetetlen a témahalmaz, amit meg tudunk vitatni, volt hogy felhívtam, 10 perccel később visszahívott, és fél órákat beszélgettünk.

 

Most egy barátom tanácsára, nem hívom fel, "eltűnök" egy kicsit, megvárom amíg Ő hív. A terv, hogy most már lépni fogok valamit, hogy egyértelműen kiderüljenek a dolgok, hogy mi merre hány méter :-) Szóval, átölelem, és megnézem a reakciókat, vagy ilyesmi. Csak ehhez az kell, hogy felhívjon.

 

Amúgy a jelek nagyon bíztatóak, csak ne lenne barátja... Sok barátnőm volt, szóval észreveszek dolgokat.

 

Amúgy nagyon szép, és nagyon okos, mindenféle versenyt meg ösztöndíjat megnyer, és nagyon jól tanul (én annyira nem, de hát ez az egyetem híres róla hogy milyen nehéz...)

 

Köszi a tippeket :-)

 

Link to comment
Share on other sites

ez az egyik legkakibb helyzet... ezzel az a gáz hogy mint ahogy írtad valószínű jól kijön mostani barátjával(ha már költözésről van szó) és esetleg el is hagyná lehet nagyon hamar megbánná és téged is dobna majd menne vissza hozzá. ez hogy te nem írsz neki annyiból jó hogy kiderül valóban érdekled-e akkor is mikor mondjuk te 2 napig nem foglalkozol vele.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...