Jump to content
PirateClub.hu

Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!


miszkyy
 Share

Recommended Posts

Hát filmnek, ajánlanám a Cloverfield-et ha horror szerüséget akarsz, vígjátékként például újabbak közül Miss March, vagy Amerikai Pite 7. De igaza van petit-nek kérdezd meg meiket szeretné ;).

Személyszerint a Miss March -ot ajánlanám, vígjáték, sokat lehet rajta nevetni és van benne valamiféle szerelmes szál is :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vannak jelek persze, ilyenek , ha beszélgetés közben hozzád ér, érdeklődik felőled, belekérdez dolgokba, nevet még a gyenge vicceiden is, kivétel ha amúgy is idióta szegény, meg ha ott akarod hagyni, akkor könyörög, hogy ne hagyd ott, meg hát már 1 mosolyból le lehet vágni, hogy hogy állsz a csajnál, tehát ilyenekre érdemes odafigyelni.

Link to comment
Share on other sites

Helloo!

 

Naa...régen jártam errefele :S De örömmel látom hogy felkapott még a téma :)

Háát...Köszönöm szépen mindenkinek akik szurkoltak még régebben...de ez nem jött össze :) Most belegondolva nem is bánom... :) Félreismertem a lányt egy kicsit :S

Deee azóta van új téma, ha érdekel titeket :D

Van valaki, akit pár hete ismertem meg, de annyira jól összeismerkedtünk, hogy olyan dolgokat is elmond, amit csak a tesója tud rajtam kívül (Állítása szerint) :D Egyre gyakrabban összejárunk. Sőtt a múltkor ott is aludtam nála :D (Nem volt semmi olyan :D ) Szóval nagyon jól elvagyunk :)

Kicsit idősebb nálam bevallom, de ez eddig sem volt akadály :) (Én 17 és fél, ő pedig majdnem 20 )

Szerinteteok mivel lehetne előrelendíteni a dolgot? :D

 

Köszönöm a válaszokat előre is :)

üdv.:miszkyy

Link to comment
Share on other sites

Köszi szépen a válaszokat! ;)

 

miszkyy: Nagyon jó úton haladsz. Maradj is rajta. :D Ha már olyan dolgokat is elmond amiket csak a tesójának akkor eléggé bízik benned. Ottalvás? Legjobb. :D Most kéne lépned, hogy ne legjobb barátnak könyveljen el. Te mit érzel iránta és Ő mit érez irántad? Hogyan látjátok a kettőtök kapcsolatát?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Kicsit idősebb nálam bevallom, de ez eddig sem volt akadály :) (Én 17 és fél, ő pedig majdnem 20 )

Szerinteteok mivel lehetne előrelendíteni a dolgot? :D

szia! nem baj ha idősebb. arra vigyázz, h ne rontsd el. előszőr figyelj oda a rezdüléseire. figyeld a reakcióit. próbáld meg néha megdícsérni. talán mondhatnád neki azt egyik nap, h milyen jól néz ki, vagy megdícséred, h mennyire csinos, még a végén ellopják őt tőled stb.... a lényeg annyi, h burkoltan bókolj neki, de finoman, és venni fogja a lapot. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

HEll Yeah:D Am kábé ez történt most velem is, csak máshogy sült el:) Régi lányismerősömmel elkezdtünk összejárni, mind a kettőnknek társigénye volt, akartunk valakit, jóléreztük magunkat, hát belevágtunk, 1 hónap alatt kiderült, hogy "csak" nagyon jó barátok vagyunk és szépen csöndben ugyanazon a napon akartunk szakítani. Azóta is beszélgetünk, elvagyunk, úgyhogy jól sült el a dolog. Erre figyelj jah és a lényeget az elöttem lévők leírták. Összefoglalom: kezd finom bókokkal, (ruhadícsérgetés mindig bejön. A lányoknál külön plusz, ha amikor találkoztok igyekszel fejben megjegyezni milyen ruhái vannak, mert a pasik nemigen tudják egyébként a társuk mikor mit viselt. Bizonyos időkben emlegesd fel, hogy amikor az meg az volt rajtad ekkor és ekkor milyen csini volt. Ettől mindig hanyatt dobják magukat.) Utána jöhet célozgatás, érintgetés, stb. Aztán már a helyzet fogja adni a forgatókönyvet. Igazából rájöttem, hogy csajozásba konkrét tanácsot, NEM LEHET adni, mert valami úgyse úgy fog elsülni ahogy tervezted, gondolj ki pár szituációt magadban (igazából minél többet) amiket majd később megpóbálsz előteremteni, hogy nagyjából nyeregbe legyél.

Link to comment
Share on other sites

Nah leírom én is a problémámat :S sajnos az van :(

 

Szólva van egy lány (osztály társam) neki vagy egy barátja és mind a ketten "bejövünk" egymásnak elvileg mert mondta hogy dobni fogja a srácot csak azért neki nem olyan könnyű mert hogy 6 hónapja vagy menyi ideig vannak együtt és a a családja már megszerette a srácot és ha ő a csaj szakítana a csávóval akkor megharagudnának rá azt mondja és mondta nekem,hogy várjak rá 4 hónapot hogy a csávó szakítson vele mert,hogy kikészíti és akkor nem fognak rá haragudni,hogy ő dobta.És mondtam,hogy ez hülyeség mert ha bejövök neked akkor dobod egyből volt,már párszor megkérdeztem tőle h ki kell neked én vagy ő?De a válasz mindég:Nem tudom..és azt érzem,hogy csak kihasznál engemet,pedig én már bele szerettem,és mikor látja "barátját"akkor mindég oda megy hozzá engem meg le se kakil magyarul és ez nekem rosszul esik mindenki azt mondja a környezetemben hogy csak kihasznál engemet és lehet hogy igazuk is van:S de én már beleszerettem,de az a baj vele hogy nagyon sértődékeny mert mindég megharagudott rám mikor egy lánnyal beszéltem meg ha nem vele törődtem,pl:szerdán mondtam neki hogy nagy a segged erre elkezdett sírni és ez nekem rosszul esett nagyon :S.pont akkor volt szemét gyűjtés az nap és mikor találkoztunk megint aznap akkor látta hogy hulla fáradt vagyok hozott inni meg minden felmentünk egy dombra és mászott rám fele,simogatta arcom meg már majdnem rám feküdt...

 

Segítsetek lehet hogy hülyén írtam le de ilyen a csaj még is bejön nekem:(

 

Link to comment
Share on other sites

Érdekes csaj mindenesetre, én a helyedben megpróbálnék kiszeretni belőle, ahogy látom szeret a pasikkal játszani. Meg hát ahogy leírtad, nem túl tisztességes a csaj, mi a garancia, hogy nem ha összejönne, nem csinálná ezt veled, nekem is volt hasonló csajom, és jó tanácsként mondom, hogy menekülj míg tudsz.

Link to comment
Share on other sites

ha kicsit is tisztességes a lány és felfogja, mit csinál, akkor szakít a barátjával és nem húzza tovább, mert ez idővel csak rosszabb lesz mindkettőtöknek, a mostani párjáról nem is beszélve. ezt kéne nyíltan megmondanod neki. én egyébként várnék kicsit a lánnyal, mert ha csak valami gyorsan múló fellángolást érzel, de közben elkezdetek járni, annak nagyon rossz vége lesz.

és ha egy lánynak azt mondod, hogy "nagy a segge", akkor ne csodálkozz, hogy nem esik neki jól és kiakad rád ;)

Link to comment
Share on other sites

hozott inni meg minden felmentünk egy dombra és mászott rám fele,simogatta arcom meg már majdnem rám feküdt...

Na, legközelebb ilyenkor, vagy ehhez hasonló esetekben leállítod és a lehető legkomolyabb arcoddal azt mondod neki, hogy "játsszál magaddal, ne velem"! Persze hagyhatod azt is, hogy kihasználjon és balgának nézzen amikor csak teheti. ;) Férfi vagy ember, ne hagyd magad palira venni.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Látom felkapott ez a téma... így hát ide írom én is a problémáimat...

Van egy barátnőm, akire nagyon rátapadtam, nem hagytam neki, teret és sajnos.. ebből az lett, hogy szólt... visszafogtam magam, de ez nem volt neki elég..(valahogy nem értem ezt a csajt)... Ezekután az következett, hogy most nem akar velem szakítani, csak szünetelni... Én ebbe is belementem... Mindenki aztmondta nekem, hogy ne foglalkozzak vele és keressek másik csajt... Sokat bánkódtam miatta, pedig nem értem magamat, mert még a csók se volt jó... Mit csináljak? Már elkezdtem keresni magamnak egy másik csajt, és kezdem elfelejteni ezt az egészet..

Ez az eset szerintem arra is jó volt nekem, hogy megtanultam, nem szabad túlságosan is udvarolni a barátnőnknek...Nektek mi a véleményetek? Előre is köszönöm a választ, további kellemes időtöltést kívnok... Üdvözlettel: Zsolt_55

 

Nem akartam duplázni.. Már úgyis vége lett ennek az egésznek...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Zsolti : nőknek helyet-teret időt kell adni, engem is csak úgy elhagytak X eltöltött idő után ( nem 2 nap nem is 2 hónap..)

Az se jó ha a seggét is ki... de az se ha nem érdekel.kettő közt van egy aranyközép útamit igen nehéz megtalálni!

pici ajándékok örömteli meglepetések ide oda kirándulások nagyban pozitivumokat termelnek , a másik fontos amit még nekem is fel kell dolgozni : Nem szabad EGY-nél leragadni... .... :( !

Link to comment
Share on other sites

Nekem meg az okoz gondot hogy 1 nő mellett megmaradjak.Mióta rájöttem hogy egy nőt felszedni nagyon könnyű azóta elszaladt velem a ló.Már a nevekre és az arcokra sem emlékszem.Főleg hogy most felköltöztem Pestre.Szóval azért ne járjatok úgy mint én mert az sem jobb.

A jó öreg probléma a jófiú és a rossz fiú között.Én nagyon sokáig a jó fiú voltam.Hát ez soha nem jött be.Mert a jó fiú csak vár virággal a kezében míg a rossz fiú fent van a csajnál.Szóval ha fel akarsz szedni egy nőt ne legyél jó srác.Kapcsolatban meg nem tudok adni tanácsot mit kéne tenned.

Link to comment
Share on other sites

Fifi emlékszel mikor kb fél éve pont ezt mondtam, hogy ha felkerülsz pestre ez lesz? Amugy pest nagyon jó hely, szépek a lányok és hasonlók. Az viszont, hogy nem emlékszel csajra, hát én is voltam már úgy, általában akiket egyszer látok, azokra nem nagyon szoktam emlékezni. Buliban is volt már odajött hozzám a csaj aztán lepuszilt, én meg tudtam, hogy valahonnan ismerem, csak nem tudtam honnan, azért még is csak ciki, hogy megkérdezem, hogy ki vagy. De én komolyabban nem veszem magamra, hogy nem tudom , hogy ki kicsoda.

Link to comment
Share on other sites

off/ szeptembertől én is szegeden leszek.másabb mint Orosháza../on

 

 

 

nemtudom emlékeztek a történetemre.

2009.júl21ikén kezdődött minden egy szép nyári napon elvoltunk ismertük egymást fél év kb.

első pár hónap jól telt, sokat veszekedtünk de történek örök életre nyomot hagyo dolgok.úgymondd első nagy szerelem, és tényleg az.Én vettem el a szüzességét , születésnapomra ez volt az ajándékom.Boldogok voltunk telt múlt az idő picit laposodni kezdett a kapcsolatunk.Ugye a tél betett, meg az érettségi miatti stressz meg voltak itthon is gondok.Rajta töltöttem ki, csúnyán beszéltem vele elhanyagoltam.Utóbbi három hétbe alig találkoztunk.Máj 21ikén csúnya vitát folytattunk le, másnap kidobott.Azzal érvvel,hogy ez megszokás és nem szeret.Nemtudom,hogy vagytok vele de ennél nincs rosszabb. 10 hónap után , a szakitásunk után rá 3-4 napra már másik pasival sétálgat.Az a legszebb az egészbe,hogy tegnap előtt-kedden-este csókkal váltunk el.Meg,hogy jön pénteken hozza a közös cicánkat mer panelbe nem lehet.Oké ez mind szép és jó, de szerintetek ez a dolog mennyire fér össze? Állitolag leakarja zárni és mégis jön hozzám.Azt találtam ki,hogy meglepem egy rózsával, egy behűtött minőségi borral és pár illatgyertyával.Neki még ilyet nem adtam, az az ilyen utolsó " fröccs" . Ha ez sem akkor semmi nem hozza vissza.Ki érti a nőket?!

Fehér-farkas őszintén kiváncsi lennék a véleményedre!( Persze a többiekére is , de az övére feltétlen)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sziasztok,

 

csak egy gyorskérdés. Szerintetek, ha egy csaj egy fél óra tök jó dumálás után megadja a számát, hogy majd később újra találkozunk beszélgetni, akkor mikor optimális felhívni? Én arra gondoltam, hogy ma semmiképp, hanem majd holnap úgy délután körül, 5-6 körül. Aztán megbeszélek vele egy randit valami klassz helyre. Szerintetek?

 

Köszi.

Link to comment
Share on other sites

Egyébként ma reggel adta meg a számát, ugyan arra jöttünk haza buliból. Szóval kb 6 órája adta meg a számát :D

 

Igazából sem elkapkodni nem akarom, sem túl későn hívni, nehogy azt higgye hogy nem érdekel. Az sem jó, ha túl hamar hívom. Meg aztán szerintem ma leginkább aludni fog. De talán ma 18.00 körül lehet hogy tényleg meg lehetne próbálni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok!

 

Pár hónapja szakítottam "barátnőmmel" és eldöntöttem, hogy a neten próbálok meg új barátnőt keresni :D Regisztráltam pár társkeresőbe is, de rájöttem, hogy fiúként ott az ember szinte esélytelen, egy átlagos kinézetű csaj is legalább 3-4 levelet kap naponta, szóval onnan töröltem magam mindről, és inkább a legnagyobb közösségi oldalon (direkt nem írom le a nevét:D) kezdtem el írogatni a lányoknak (előtte töltöttem fel magamról képeket stb stb) ... sajnos eddig nem sok sikerrel. Ebben kérném tanácsotokat, tapasztalataitokat.

Kb 20-25 lánynak írtam eddig, az én tapasztalatom az, hogy a 90-95%-uk még csak vissza sem válaszol :S még csak annyit sem, hogy kösz, nem. Egy kezemen meg tudom számolni, hányan voltak akik legalább annyit írtak, hogy "köszönöm érdeklődésed, nincs kedvem ismerkedni"... Volt olyan aki elsőre benne volt a levelezésben, váltottunk kb 3-4 levelet, majd egyszer csak "elfelejtett" válaszolni a levelemre... Pár napja is volt egy lány, aki visszaírt, hogy van kedve ismerkedni, de azért írjak már magamról pár sort (életkor, dolgozok v tanulok-e stb stb), megörültem, és egyből válaszként írtam is egy bemutatkozó levelet, hogy hány éves vagyok, hol dolgozom, mi a hobbim stb és még kérdést is tettem fel a végére, hogy neki is legyen mire válaszolni... majd semmi... pár nap után rákérdeztem, hogy mi újság vele, és visszaírt felháborodott hangnemben, hogy "nem akarok ismerkedni!!!" na mondom pfff..

Ok, biztos bennem is van a hiba, de néha ezt már-már nevetségesnek tartom :S A leveleimben először még részletesen írtam magamról, kérdeztem tőlük hogy van e kedvük ismerkedni stb stb, de mostanában már csak 1-2 soros leveleket küldök... ha akarnak úgyis válaszolnak rá... Pedig nem is ilyen plázacicáknak írogatok, hanem abszolút átlagos, aranyos kinézetű csajoknak.. nem ritka hogy akár már majdnem kövér lányoknak is... de kezdek rájönni arra, hogy egy átlagos v duci lány legalább annyira beképzelt, mint egy plázacica :S

 

Nektek legalább van valami pozitív tapasztalatotok az e fajta ismerkedésben? :)

Link to comment
Share on other sites

nekem soha nem is volt barátnőm sajna és én is ezzel próbálkozok de nekem vissza se írnak. És igazad van mert tényleg sok a beképzelt lány. Meg kiírják, hogy vedd fel msn-re és mikor felveszed kiderül hogy már van barátjuk.....de ezek miért regisztrálnak azt nem tom, meg kiírják hogy nem társ keresés céljából vannak ott hanem csak barátkozni vagy már akkor kiírják hogy van barátjuk.

 

Szóval ezzel sokra nem lehet menni :S

Link to comment
Share on other sites

Én aránylag jó vagyok a lányoknál XD. Nem annyira levelezgetek, csak magamat adom és semmi mást. De a lány vagy túl messze van vagy pedig ha taliig eljutunk akkor közli hogy bocs de mégse mert képen és kamerába más voltál -.-". De milyen már! Nah mind1 ne siettessétek, majd lesz valaki aki szeretni fog titeket és ha megvan, ragaszkodjatok hozzá bármi áron! :)

Link to comment
Share on other sites

Én nem próbáltam, igazából szerintem nagyon nehéz becsajozni a neten de itt egy kis segítség hozzá:

 

"Társkereső oldalakon és alkalmazásokon történő csajozás tökéletesítése.

 

A kérdésedre engem is érdekellt a válasz így 3 hétig én is hasonló rendszeren gyüjtögettem csajokat. Próbáltam csak jelölést illetve hasonlókat, de a végén egy tuti fórma maradt ami 99%-ban beválik.Olvasd el az adatlapján a bemutatkozórészt. Keress benne valami érdekeset. Utánna írj egy levelet. Bemásolok pár példát.

Csaj bemutatkozó része:

Helloszííaa! Vivien vagyok 17 éves. Szeretek bulizni, barátokkal sétálni, ismerkedníí, kézilabdázníí, fotózásokra járníína kb.ennyii..ha valamit megakarsz még tudní, akkor ott az msn:)vegyélfel:)na pápáá(K)(LL)

Levél:

Szia Nova vagyok:) Most így nem jut semmi eszembe amit még meg akarok tudni, de a biztonság kedvéért írd le az msncímed:) Hátha mégis valami lesz;)

Csók(K)

Persze vannak rövidebb egyszavas, egy mondatos bemutatkozások is illetve olyanok is amiben semmi nincs:D Ezekre is van példám szerencsére:D

Csaj bemutatkozó része:

nezd meg az adatlapom picim

Levél:

Szia Nova vagyok:) Picid nem vagyok, de ha jól viselkedsz te lehetsz az enyém:) Írd le az msncímed:) Csók(K)

Egyszavasra is van példám természetesen:

Csaj bemutatkozó része:

Sziasztok!

Levél:

Szia sexy:) Nova vagyok:)Kicsit tömör bemutatkozás, fejtsd ki egy kicsit, de ne itt inkább írd le az mnscímed:) Ott jobb lesz:) Csók(K)

Ez jó példa kis alakításokkal arra is, amikor nincs bemutatkozás.

Levél:

Szia sexy:) Nova vagyok:)A bemutatkozás és ismerkedés jó lesz, de ne itt inkább írd le az mnscímed:) Ott jobb lesz:) Csók(K)

 

Végülis a végére tökéletesítve lett a levél.

Elsőnek a megszólítása:Szia sexy(ez volt az adatlapon megjelenő neve. minden esetben az ottani nevén szólítottam meg):)

Másodjára jön a te bemutatkozásod:Nova vagyok:)

Harmadik lépésben a bemutatkozásban olvasottak alapján keresel valamit amit beleírhatsz mint okot, amiért megadja az msncímét vagy valamiét. Ezzel nem csak az elérhetősége lesz meg, de mivel nem bókolsz neki, így te nem a tucat másik pasi leszel, hanem valaki akit érdekell a csaj és valaki akit a külseje hidegen hagy.

Negyediknek beírod, hogy adja meg a telószámát/msncímét vagy akármit ami neked kell. Ne kérdd el azzal az irányítást adod a kezébe.

Végül elköszönésnek én a csókot választottam. Nem kell kombinálni szia meg ilyeneket a csók elég jó dolog. Két dolgot sugározhat. 1. Olyannak köszönsz így akit már ismersz és nem puszi szal a barátzónát is kizárja egy időre. 2. Határozott elköszönés így magabiztosnak tűnsz aki tudja mit akar.

 

26 csaj adta meg az msncímét a végén 2 nap alatt akiknek így írtam levelet. Öszzesen egy csaj volt aki nem adta meg az msnjét, de ő már a bemutatkozásnál is leírta, hogy csak punkos pasikat keres, de azért a próbálkozás sosem árthat :D

 

Pár tanács:

1. Csak olyan csajoknak írj akinek egynél több képe van...iwiwen nem tom hogy működik, de ha ott csak egy kép van akkor persze ez tárgytalan.

2. 9-10-es hb-kat környékezz meg nem kell fosni a szöveg a lényeg nem a külső. Ha jól szövegelsz és irányítod a beszélgetést akkor a bugyijából simán kidumálod a csajt 3 nap alatt(ez is tesztelve) :D

3. Ha már felvetted msnre vagy akárhova akkor légy határozott és kezdeményező. Ha jól csinálod hamar eléred hogy a föggőddé válik és le sem tudod majd vakarni magadról :D

4. Az adatlapod tökéletesítsd olyanra, hogy elég megnyerő legyen mikor átolvassa.

5. Figyeld a bemutatkozást és ha nagyon nagy baromságnak tűnik az egész akkor benne van, hogy valaki más regizte oda és hamar megszophatod, mert pár srác fog rajtad nevetni. Ez mindíg benne van.

 

Ui.: Én senkit nem jelöltem, hogy tetszik vagy nem. Elég volt mindíg a levél.

 

Na jó csajozást mindenkinek. Béke!"

 

Élőben sokkal jobb, mert akkor már látod alapból a lányt. Bár nekem is volt 1 netes randim. A képeken tök jó csajnak nézett ki de élőben meg kb olyan volt mint egy kislány, hiába volt 17 éves, ráadásul még 2 fejjel alacsonyabb is volt nálam. Az a baj nagyrészt, hogy tele vannak a randi oldalak photoshoppolt képekkel vagy olyanokkal, ahol pont jól van lefényképezve a csaj de élőben meg tök más.

Link to comment
Share on other sites

Én erre csak annyit mondok,h akinek nem megy élőbe annak nem fog menni neten se...vagyis neten mégúgyse...

én is voltam már társkeresőn,iwiwen is irtam...és egyszerűen nem lehet tudni hogy melyik lánynak mi a megfelelő levélirási forma....10 ből 8-9 tényleg nem ir vissza....az az 1-2 meg csak egykét levelet ir....utána meg elfelejt...

Valahogy a lányok nem szeretik,az ilyen zsákbamacska irogatást,h nem is ismer és akkor én mirefel irok neki...

Van olyan,h pl megdicsérem a képeit v az idézetét de még mást is irok,v kérdek és csak annyit ir vissza h köszi a bókot v ilyesmi mindenféle köszönés nélkül...ez valahogy olyan lenéző...dicsőiti itt magát,h a képei tényleg szépek de mást már nem ir...

Van aki egy életen át hiába keresi,de úgyse találja...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...