Jump to content
PirateClub.hu

Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!


miszkyy
 Share

Recommended Posts

Szerintem csináld azt a kombinációs dolgot, viszont ha hazakísérted, akkor csókold meg. ( Én személy szerint nem merném bevállalni, csak ha biztos vagyok benne, h egy kicsit is tetszek a csajnak, de mindenki ezt ajánlgatja ezen a fórumon, szal hajrá... más tanácsot úgy sem fogsz hallani. xD ) Vagy csókold meg, vagy válassz egy másik alkalmat arra, hogy rákérdezz. Ilyen programok után ne kérdezz rá, mert ha esetleg tök jól érezte magát veled, te meg rákérdezel, akkor lehet így elrontod a kedvét vele vagy összezavarod, ami miatt menekülőre fogja. És az kínos.

Link to comment
Share on other sites

régen voltam pirateclub-on,most végigolvastam az új hozzászólásokat és:

miszkyy: hajráhajrá! ;)

2009ktm450sxf: ez óriási butaság volt szerintem is...egy barátom (sajna csak barát :() zenekari társa eléggé hát öhm hogy fogalmazzak szóval csúnya és mégis van barátnője! mert ő elfogadta magát olyannak,amilyen

ESP: szipinek adok igazat,ismerd meg jobban aztán dönts arról,hogy ő az igazi vagy sem...

Don_Giamatti: sose legyen kedves?! <_< hát dehogyisnem! ha egy olyan lánnyal hoz össze a balsors fiúk,aki az izomagyú bunkókat szereti,azt hagyjátok a francba! nem érdemli meg a kedves férfiakat.én személy szerint azt szeretem,ha valaki kedves hozzám és törődik velem (ölni tudnék egy nekem írt kedves és romantikus hangvételű dalért,amit koncerten több száz vagy ezer ember előtt ad elő nekem és közben végig engem néz :$) úgyhogy ne általánosítsatok :D

jooker "A nagydumás bunkó, fülbevalós,feltuningolthajú pasikat keresik": igen,a discos ribik azokat keresik ;) de ők se különbek...

Viktor007 "kíváncsi lennék arra, hogyha vmi kigyúrt, dühöngő vadállat lennék, aki nem tiszteli a nőket és csak szexre tartanám őket, akkor milenne. Én nemtudok ilyen lenni, és megmondom őszintén nem is szeretnék": és ez így teljesen jó :) csaj miatt ne változz meg

julcsi8: 18-19 évesen egy 14-15 évesre hajtasz? ez nem semmi :) ritka az ilyen srác :) a myvip-re valóban nem lehet 100%-osan hagyatkozni,de ha valami komoly fiúja lenne biztos kitenné azt a bizonyos "kapcsolatban"-t...ha kétségek gyötörnek nyugodtan kérdezz,fog rá válaszolni,bár én is inkább a puhatolózós technikát javaslom,de azért ne ködösíts,legyen egyértelmű mire célzol :) ha nincs barátja légy vele KEDVES,viccelődj,érj hozzá néha "véletlenül",bókolj,de legyél túl rámenős...értem itt azt,hogy ne minden nap kísérd haza,ne járj a nyomába,néha egy csöppet hanyagold és ha hiányzol neki úgyis keresni fog onnantól meg nyert ügyed van :) sok sikert! ;)

Link to comment
Share on other sites

hát elégé idegesítő helyzetben vagyok mert ugye sose volt még barátnőm se tapasztalat semmi de ez a kisebbik gond........az a gond hogy nem vagyok az a tipus aki népszerű lenne a lányok körében szóval sose jön össze......

 

hát az elején arra lennék kiváncsi hogy mennyek oda egy olyan lányhoz akit mondjuk nem ismerek de láttom sűrűn látásból és mondjuk meg tetszik.........na szóval ilyen helyzetbe mit tehetnék

 

sajnos én nagyon parás vagyok általában ha egy olyan csajjal beszélek aki nekem tetszik.........

Link to comment
Share on other sites

vagyok! hát a helyzet nem változott. Még mindig jóban vagyuk, jól elvagyunk egymás társaságában, azóta nem adott választ én meg nem akarom eröltetni nehogy aztán megsértődjön v mit tudom én.próbálkoztam többet vele lenni de sokat van a barátnőivel és én meg nem szeretek úgy beszélgetni h közben mások is minket figyelnek szval megpróbálok vmi iskolán kívüli talit leszervezni. gondolkoztam azon h a hétvégén elhívom vmerre+jövőhéten lesz a születésnapja és meglepem valamivel csak azt nem tudom h mivel. Szerintetek mit tegyek?

Link to comment
Share on other sites

Ha nem tartod túl elcsépelt ötletnek a plüss figurát, akkor szerintem vegyél azt. Virág viszont alap. ;) Csinálhatsz valami saját készítésűt is, ha jó a kézügyességed. A hétvégi elhívás jó ötlet, de ne várj rá örökké, nem akarlak elkeseríteni, de lehet ebből nem lesz semmi. :S

Link to comment
Share on other sites

Most lehet bunkó leszek, de miért kell felvenni akkor, ha nem tudtok hozzászolni? Legalább probáljátok meg, senki nem úgy született, hogy 2percet beszélgetett a csajjal msn-en aztán máris tali lett belőle. Szóval csak annyi, hogy igy látatlanban amugy se tudunk segíteni, annyit csak, hogy általános témákat kell feldobni(mozi,filmet,zene), talira se lehet menni, fülhallgatóval, amibe valaki nyomja a szöveget.

Link to comment
Share on other sites

Oké, így érthető. Talán mintha írtad is volna már, vagy valaki más is így járt nem is tudom. :unsure:

Szerintem azt írd neki msn-en, amiről személyesen is beszélgetsz vele akár suliban, vagy akár a buszon. Ha mond valamit figyelj rá, ne kalandozz el, ne képzeld el meztelen stb, mert ha esetleg visszakérdez, hogy "és szerinted", akkor ne az legyen, hogy hát, ööö... :D Lényeg az legyen, hogy bármit is mondd, idd a szavait, a szavait, amelynek nagy részét már akár nagyon rég szeretted volna megtudni. A figyelem később megtérül. ;)

 

szerk: 20 km nem távolság, jó parasztember elköp odáig! :D Akár el is bicajozhatnál, jó lassan hideg van, akkor busszal hozzá valamelyik hétvégén hozzá amennyiben ő is igényelné.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok !

 

Szeretném a "segítségeteket" kérni valamiben .

Pár hete találkozgatom egy lánnyal , minden szép és jó , de pár napja azt mondta hogy túl határozatlan vagyok és ha ezen nem változtatok , akkor a barátságnál több nem lesz közözzünk . Meg mondom őszintén nem szeretném elveszíteni Őt , mert nagyon megkedveltem. Sajnos azért nem voltam határozottabb , mert nem szerettem volna hogy ilyen "nyomulós" gyereknek tartson (talán nem is értem hozzá csak kétszer , pont ez miatt) .

Szóval van valami tanácsotok hogy hogyan legyek határozottabb ,mert nem szeretném elveszíteni ? ( és kérlek ne nevessetek ki)

Link to comment
Share on other sites

Hello!

 

Örömmel látom, hogy kiemelték a témám :D (Vagyis már témánk) Nem gondoltam, hogy ez lesz belőle majd egyszer. :D

Azóta sokat változtak a dolgok :) Nem jött össze, de így utólag nem is bánom :)

Van egy új "Kiszemelt" , de vele nem nagyon merek járni.

Tudni kell róla, hogy elég sokan ismerik a TV miatt, viszont eglég jó kapcsolatban vagyok vele. :)

De épp az előző miatt nem nagyon merek kezdeményezni olyan téren... :S Nem tudom mekkora változással jár

Direkt nem írok neveket :)

Mi a véleményetek a dologról? :D

 

üdv.:miszkyy

Link to comment
Share on other sites

tomme0818 : Az a 20km szinte elenyésző , bár néha jobb lenne egy helyen lakni vele.Velünk is ez van, csupán 20km választ el minket néha jobb hogy nem egy helyen élünk.Nem vagyunk mindig egymás seggébe.Csak rossz ,hogy hopp lekéstem a buszt, hopp menni kell mert jön a busz.Motorról, bicikliről le lehet fagyni ilyenkor.

Ne add fel, ennyi táv inkább plusz mint minusz szerintem

norbi

Link to comment
Share on other sites

metal4ever: Ne tojj be! A nők is olyanok mint Te, csak nincs pipilőkéjük. :D Az hogy nem volt még barátnőd és nem vagy tapasztalt az nem jelent semmit. Senki sem úgy születik, hogy egyből a csajok kedvence lesz. Én sem. Ezért tenni is kell, erre rájöttem. És most meg egyre több nő elfogad és inkább ők jönnek oda beszélgetni velem, mint én hozzájuk. Ehhez mi kell? Előszöris magabiztosság. Húzd ki magad, légy férfi! Ne úgy menj mint aki attól fél, hogy megverik vagy úgy mintha tartanál valamitől. A magabiztos kiállással eléred azt, hogy nem fognak lenézni. Másodszor légy mindig vidám. Sugározzon Rólad, hogy boldog vagy és hogy marhajól érzed magad a saját bőrödben. Ha elsétálsz egy lány mellett akkor mosolyogj rá. Ez kezdésnek nem is rossz. Aztán ha úgyérzed, hogy nem zavar egy csaj közelsége, akkor kezdheted megszólítani. Annyiféle téma van a világon, hogy akármit kérdezhetsz tőle, persze azért kapcsolódjon abba a helyzetbe amibe van/vagytok. Külsőség. Na ezaz amibe nem szeretnék belemenni. Van aki szerint fontos, van aki szerint nem annyira. Mindenesetre az biztos, hogy először a külsőd nézik meg. Ha gond van az arcoddal (pl. pattanás) akkor tegyél ellene. Öltözz úgy ahogyan jól érzed magad. A legfontosabb, hogy Te saját magaddal meg legyél elégedve. Ha megvagy az magabiztosabbá tesz, utána meg ne foglalkozz mások véleményével. Egyenlőre. Aztán mikor lazábban veszel mindent, akkor kikérheted 1-2 csaj véleményét. Hirtelen ennyi. Szóval 1. magabiztosság növelése, 2. külső megjelenés, 3. életvidámság. Mondjuk a csajok szeretik a spamelo, életvidám pasikat ez biztos. :) Szóval fel a fejjel és sok sikert! ;)

 

Tomme0818 és Zsolt5: Ha beszélgettetek már a csajjal akkor csak folytatni kell onnan ahonnan befejeztétek. Ha nem, akkor pedig lehet szépen megismerni. Hova valósi, hova jár suliba, mi lesz ha nagy lesz, mi a kedvenc színe, állata, filmje, zenéje, hobbija stb. Olyanokról kérdezzétek amiről órákig csak mesélni tudna. Aztán azokból kiszedtek olyan részeket amiből újabb kérdés kreálható. De a személyes beszélgetések a legjobbak. Csak ott ugye jobban oda kell figyelni a másikra, hogy mit mondd és hogy Ti mit mondtok. Sok sikert! ;)

 

le biberon: Ha egy csajjal beszélgetsz akkor nemcsak a szemkontaktus, hanem a testkontaktus is fontos. Érj hozzá minél többször ha lehet, de azért ne tapizd agyon. :D Ha határozottabb akarsz lenni, akkor előszöris tudnod kell mit akarsz. Aztán meg ne félj hozzáérni a csajhoz. Hidd el jólesik nekik még ha nem is mutatják. Ha zavarná akkor max. tökönvág. Naés? Ha meg azt mondja, hogy barátságnál nem lesz köztetek több ha nem változol, akkor simán megéri változni. Ha ezen túl vagy akkor jöhet a szerelem. :) De az még odébb van. Sok sikert! ;)

Link to comment
Share on other sites

Akit kinéztem azzal csak a suliban és a buszon tudok dumcsizni és sajnos másik városban lakik. :(

 

szerk.: 20km választ el tőle engem.

 

 

sajnos az én kiszemeltem is máshol lakik igaz nem 20 csak 10 de bevallom félek odamenni meg 2 hét alatt kéne vmi barátnő mert szalagavatóbál lesz és nem akarok egyedül menni! szval gyorsított menetben cakkumpakk rá kéne nyomulni bár 2 hét alatt lehet lassan is ááááá tanácstalan vok régen már majdnem összejött egy másik csajjal de vaon kit választott persze h a mercis "apuci adja a pénzt benzinre" csávót! :angry: nah mind1 am is idősebb volt nálam de majdnem sikerült. most összekéne hozni vhogy csak az a gondom h szinte mindig barátnőivel van nah mind1 majd vhogy beszélek vele ha beégek beégek ha nem akkor meg örülni fogok!

 

még1 vmi ha az elején mondom a bált az a jó vagy csak mondjuk később?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...