Jump to content
PirateClub.hu

Csajozós gondok,ismerkedések,első lépések!


miszkyy
 Share

Recommended Posts

Azért tettem ki myvipre és msn - re egy jó pasiról képet, hogy legyen nőm!

Ha a saját képemmel msn - ztem volna vele akkor ugyse lenne belöle semmi.

22 éves vagyok nőm még nemvolt, szűz vagyok és még a kutyának se kellek :blush::blush::blush:

Nem küldök neki igazi képet magamról mert akkor duct , hogy nem akar velem találkozni.

 

Na találkozok vele és viszek virágot!

Randevúra mien virágot szoktak vinni a bakok?

 

Segítsetek mit mondjak?

Szia ( eddíg jó :D )

Én vagyok akivel találkozót beszéltünk meg

 

Utánna???

 

Hát látom itt azért vannak problémák, nem is kicsik, először is örüljél ha nem hagy ott kapásból. Olyannal nem kezdenének amugy sem, aki hazugsággal nyit. De nem értem a továbbiakat, ha nem tudod felvállalni önmagad, félsz hogy nem találkozott volna veled, hogy gondoltad, hogy esetleg járna veled? Igy nem lesz barátnőd, ha nem mutatod meg magad, nem kell mindenkinek Brad Pittnek lennie, csak legyen rendben önmagával, mert aki alapból gáz belül, nem hiszem hogy létezik olyan csaj , aki szivesen együtt lenne vele.

Link to comment
Share on other sites

zsiga: jelenleg én is a te problémádon osztozok, de szerintem próbáld meg azt, hogy haveroddal mész oda a lányhoz ( olyan haverral aki azért ismeri a barátnőit és tud velük beszélni ) és amíg te megpróbálsz vele beszélni, addig a haver lefoglalná a többit. Persze azért ne nagyon feltűnően, a többi lányt is be lehet vonni a beszélgetésbe, meg ilyenek. Aztán ha egyre többet mész hozzájuk hozzászoknak.

Persze ez csak mind elméleti, mert kb. eddig nekem egyszer sem sikerült...xD Mondjuk lehet azért, mert nem is próbáltuk még. Sőt... XD

Link to comment
Share on other sites

Na ja. Elméletben könnyű dolgozni :D A gyakorlat teljesen más. Igazából nem lehet sablonra építeni, mert sose tudhatod milyenek lesznek a körülmények.

 

Nem tudom milyen viszonyod van vele, de próbáld meg megszokni a barátnőit. Invitáld el egy sétára, vagy valami ilyesmi. Ha hozzászokik hogy odajárkálsz hozzá nagyon figyelmet fog neked szentelni, mint a barátnőinek és ez nekik is lefog esni.

Link to comment
Share on other sites

Azért tettem ki myvipre és msn - re egy jó pasiról képet, hogy legyen nőm!

Ha a saját képemmel msn - ztem volna vele akkor ugyse lenne belöle semmi.

22 éves vagyok nőm még nemvolt, szűz vagyok és még a kutyának se kellek

Nem küldök neki igazi képet magamról mert akkor duct , hogy nem akkar velem találkozni.

 

szia! ne harizz, h leírom a kemény valóságot. ha ilyesmit csinálsz, akkor ne csodálkozz, hogyha a helyszínen jól szájbavágnak téged ezért az átvágásért. remélem, alaposan megteszik, mert így szórakozol a lányokkal :angry: szipi

Link to comment
Share on other sites

Reni felhozott egy érdekes dolgot egy másik topicban. Illetve számomra érdekes dolgot. Az volt a lényeg, hogy volt egy srác aki a barátja volt és elkezdett rá hajtani, Reni meg nem akart vele összejönni, mert csak mint barát gondolt rá.

 

És akkor az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet tudni, hogy egy lány barátként gondol rád? Csak mert azt a lányt, aki tetszik nekem, már egy ideje ismerem és mondjuk úgy haverok vagyunk. Régebben sokat beszélgettünk, de csak órákon. ( Jah, órákon, de figyeltem is közben! :D ) Na most kb. ennyi. És akkor egy pillanatra eszembe jutott, hogy mi van ha ő is csak mint egy haverra gondol rám és véletlenül sem akarna többet? Ezt honnan lehet tudni? Vannak ilyen árulkodó jelek? Bár lefogadom elég nehezet kérdeztem, ezt én is vágom, de hátha mégis van valami ilyesmi. :D

Link to comment
Share on other sites

Érdekes kérdés, igaziból rutin kérdése, mikor eltudod dönteni már , hogy pasiként/barátként gondol rád, akkor időben letudsz lépni mielőtt elhangzik ez a dolog, általában testbeszédből is lejön a dolog, plusz ha beszéd közben hozzád ér, akkor jó után haladsz, én például birom, mikor beszélek és a csaj a vállamat fogja, gondolom ha neked jól esik akkor csak csináld. Többi már tapasztalat, de általában jobb lelépni az előtt, hogy kimondaná a dolgot, hogy legyünk csak barátok.

 

Link to comment
Share on other sites

2009ktm450sxf: Barátom ezt nagyon elcseszted. Szerintem vegyél fel tökvédőt a randira. :D Virágot meg ne vigyél. Nem is ismered annyira, hogy tudd mit szeret. Első randira meg nemszokás vinni semmit. Mit mondj neki? Azt hogy 22 éves létedre eléggé gyerekes vagy. <_< Átvágsz egy lányt, nem vállalod fel önmagad, aztán meg most odavagy, hogy taliztok. Ne félj, emlékezetes "randi" lesz. Amúgy meg csak magadat kéne adnod. Ennyi. A csajnak is jobb lenne meg neked is. Mert nem úgy fog rád gondolni mint egy nagy ... Szóval jobb ha a tali elején elkezdesz magyarázkodni és tisztázod magad, persze ha engedi egyáltalán. Ha nincs beszélőkéd, akkor próbálj olyat kérdezni amiről tudod, hogy egy nő sokáig beszélne. Figyelj rá, bólogass, mosolyogj, helyeselj. Közben meg tudsz gondolkodni másik kérdésen. De ne olyan kérdés legyen amire csak 2 válasz létezik: igen vagy nem. Hanem próbáld úgy kérdezni, hogy kifejtse véleményét és akkor abból még tudsz meríteni kérdseket. Remélem érted.

 

miszkyy: Neked meg drukkolok, hogy összejöjjön. :);)

Link to comment
Share on other sites

" Maradjunk barátok jó ? " na az ilyen dologtól még az életkedv is eltud menni, éreztem már át ,vagy éreztettem már át ezt.Semelyik se jobb,mert ha normális szenzitiv ember vagy akkor neked büntudatod van , de ha egy menő csávó vagy vagy egy plázacica akkor szarsz a másik érzéseire.Az,hogy barátságból mi lehet az már más tészta.Én Honeyt kb 9 hónapja ismerem ebből 6 hónapig barátkoztunk ismerkedtünk,aztán végülis összejöttünk úgy ahogy megvagyunk néha igy néha úgy de sok ideig nem birjuk ki egymás nélkül de ez már más téma..

Link to comment
Share on other sites

Valaki

 

Találkoztam egy Lánnyal....úgy érzem ő az igazi :)

Smároltunk is,bizonyos tények alapján,én is be jövök neki...állítólag csak rajtam múlik, hogy járunk-e....

Úgy volt,hogy szombaton jön megint(külön faluban lakunk,bár nem messze kb 30 km)

 

Aztán mégsem tud át jönni...talán jövő héten...

 

Beszéli még nem beszéltünk,mert épp nincs pénz a kártyámon,ma akarom fel tölteni,msn-re meg ritkán jár.....

 

Hívjam fel vagy sms-ezzek vele inkább?És mit mondjak...nem tudom...már szombaton meg akartam mondani neki,hogy tetszik....de voltak zavaró tényezők....

 

Help

u.i_nem tudom, hogy jó helyre írtam-e,ha nem,akkor sorry!

Csak egy válasz,utána törölhetitek!

Link to comment
Share on other sites

ez egyszerűen rejtély számomra, h megismertek egy csajt, és hamarabb smároltok vele ahelyett, h megismernétek, vagy beszélgetnétek egy jót. soha nem értem meg, h miért beszél előbb a testetek mint ti magatok.

aztán mindig rácsodálkoztok, hogy hiába a vonzódás, de mégsem úgy alakulnak a dolgok ahogyan ti azt szeretnétek.

arról már nem is beszélek, hogy egy tök vadidegen csajra akit nem ismersz hogyan jelentheted azt ki, h ő az igazi? mert megmozgatta a fantáziádat? mert másra ugye nem hagyatkozhatsz, csak arra, h jót csókolóztatok. ezzel az erővel akkor mindegyik csaj lehet az igazi. az "igazi" kérdését nem egy csók dönti el. az csak vonzódás, fellángolás.

minden alkalommal azt veszem észre, h összetévesztitek a rajongást a szerelemmel. a kettőnek semmi köze egymáshoz.

sok csaj lehet hatással egy pasira, de ilyenkor rögtön azt hiszik a fiúk, h szerelmesek eljött érte egy angyal, és mikor kezd tisztulni a köd, akkor meg panaszkodnak, h ilyen vagy olyan a lány. pedig eddig is olyan volt, nem változott, csak a rózsaszínű köd eltűnt, és rossz érzés a valóságot tudomásul venni. ennyi és nem több. a baj csak annyi, h ilyenkor meg a lányokat hibáztatjátok.

ha fontosak vtok egymásnak, akkor mind a kettőtöknek meg kell tenni mindent a kapcsolatért. a lányka ne csak várja azt, h felhívjad, hanem ő is küldhetne neked sms-t, h örömet szerezzen neked. de ha fontos lennél, akkor odaszegezné magát az msn-re is, de vhogy ritkán megy fel. tedd fel magadnak a kérdést: miért is? hogy hogy nem érez leküzdhetetlen vágyat amiatt, h veled lehessen?

nem tudod mit mondanál neki? szerintem próbáld megismerni, próbáld kideríteni milyen ember is valójában. érdeklődj az élete felől, a körülményei iránt, a suliről is lehet fecsegni. a lényeg annyi, h érezze figyelsz rá. de egyvmit ne feledj, ha ő nem teszi meg ezt a lépést amit te, és csak te kérdezel és ő csak válaszol, akkor egy szikrányit sem érdekled. nem lesz viszonzás a kapcsiban, és jön a hidegzuhany. szipi

Link to comment
Share on other sites

esp! még mindig nem érted azt amit én akarok mondani. :)

te az imserem szót úgy használod h látásból ismered. én meg úgy használom, h vkivel sokat foglalkozol, sokat dumizol, sok programot töltesz együtt, sok ideje szinte naponta találkoztok, és már azt is tudod mikor vesz levegőt. érted?

azért, mert látsz vkit, vagy néha szót váltasz vele attól még nem ismered.

ha ismernéd a lányt, akkor nem gyötörne ennyi kétség téged, és nem bizonytalankodnál azon, hogy mit is mondj neki, hanem csípőből nyomnád neki a szöveget. :) szipi

Link to comment
Share on other sites

Jujj ez a szöveg mint valami rossz reklám lett volna, eddig ezt a mosoport használtam, de rátaláltam erre az új mosoporra , és mostmár sokkal fehérebbek a ruháim. Már bocsi, de mindennap másik csajt viszel haza, hogy unod a csajozást, vagy hogy értetted a mondandódat, minden csaj a lábad előtt hever? Szerintem ez a téma , mig jó benne az ember, meg látod, hogy a csajok élvezik a társoságodat, addig nem lehet unalmas, sőt egyre inspirálobb, hogy még jobb legyél benne.

Link to comment
Share on other sites

Nem mondasz hülyeséget.Most kapcsolatban vagyok.De egy idő után nem élveztem a leszólításokat a játékokat,szóval nem pörgött bennem az adrenalin enélkül meg nem az igazi.Nem mondtam hogy a lábaim előtt hevernek,csak iszonyat könnyen mennek a dolgok.Azért fogadnék hogy te is megnézted a linket:)

Link to comment
Share on other sites

Hát végülis igazad van....de majd igyekszem :mellow:

 

Nem, nincs. Lánnyal sose legyél kedves, ha fel akarod szedni. Előbb lesz belőle barátság, mint bármi más. Persze, megesik, hogy összejössz baráttal. Velem is volt már, összefeküdtünk egy bulin a csajjal, azóta nem beszéltünk (ennek kb másfél hónapja). Szal... csak óvatosan

Link to comment
Share on other sites

Azért fogadnék hogy te is megnézted a linket:)

 

Igaziból ismertem a honlapot, haverom mutatta 2008elején talán, ő VIP azon az oldalon, persze most is megnéztem, igaziból nincsenek rossz dolgok fenn, bár attól azért még senki nem lesz csajozó művész, mert 1 forumot olvas, szóval azért irtam neked, kicsit érdekes volt a hozzáállásod, hogy rátaláltál 1 oldalra , és utána bejött az élet.

Többi hozzászolásra, nem kell annyira bunkónak lenni, az nem mindenkinek áll jól, inkább ugy mondanám, hogy kicsit lekezelőnek kell lenni, illetve mondanám úgy,hogy férfinek . Azt sosem szabad elhinni, hogy kedves srác kell, aki jófej, ez nem igaz, azok nyernek akik elég határozottak, és magabiztosak, és tudnak irányítani, más nem számít, az csak női képzelgés , hogy kedves és aranyosnak néz, engem is már nézett csaj akivel együtt voltam, kérdeztem töle, hogy te kiről beszélsz : én kedves és aranyos-légyszives ne sértegess.

Szóval nem szabad megkérdezni, mi a csaj ideálja, meg milyet szeretne--kit érdekel? Másik meg csajok tesztelnek elég keményen, érdemes odafigyelni rájuk, 15perces beszélgetés alatt a csaj 4x tesztelt, amire ugy felfigyeltem, ha azokon bukás-akkor legyünk csak barátok, szóval a csajozás nem olyan egyszerű, mint a filmeken.

Link to comment
Share on other sites

Ezt tényleg sosem fogjuk megérteni. A nagydumás bunkó, fülbevalós,feltuningolthajú pasikat keresik mindig a jobb csajok.De utána meg sirnak ha 2 hét után othagyja őket. Aki meg kedves és hűséges arra inkább csak barátként tekintenek.

Nekem van egy barátnőm aki jól néz ki és mindig az ilyen felfésült hajúakat keresi, 3 havonta váltja őket.És mindig sir h sose találja meg az igazit.Én kb 2 éve ismerem,de állitom h több mindent tettem meg érte mint az összes eddigi barátja és mégis csak barátok vagyunk.De én nem tudok bunkó lenni,meg nem is akarok változtatni magamon.

Valahogy úgy látom,hogy aki kedves abban egy alamusziságot látnak és ők jobb szeretik ha egy nagydumás férfi áll mellettük.

Link to comment
Share on other sites

Előre elnézést kérek, ha valakit megbántanék! Kivételek mindig is voltak, vannak, lesznek. Csak kevés kivétellel találkoztam eddig, sajnos.

Jooker: Teljes mértékben egyet értek Veled, én is így vagyok egy csajjal, akinek barátnak jóvagyok. :D Ő is mindig a "rosszfiúkat" keresi és meg is találja. Nekem is azt mondta 2 és fél évvel ezelőtt, hogy csak barátok mert szüksége van barátokra. <_< Na mondom.... :D Mostmeg úgy vagyok vele, hogy nagyon nem érdekel. Hiába vagy kedves, odaadó, segítőkész, semmi. Csak kíváncsi lennék arra, hogyha vmi kigyúrt, dühöngő vadállat lennék, aki nem tiszteli a nőket és csak szexre tartanám őket, akkor milenne. Én nemtudok ilyen lenni, és megmondom őszintén nem is szeretnék. Sok a nagyképű, "hűűűmost havonta cserélem a jobbnál jobb nőket" típusú pasi lenni. Eljön majd a mi időnk is. :D :D

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Kicsit tanácstalan vagyok ezen a téren, sőt inkább egy picit mulya. Szóval a sulinkba most jött egy csaj aki elsős, én meg végzős. Hamar összebarátkoztunk meg minden, reggel a buszon egymás mellett ülünk, beszélgetünk meg néha a suliban is, és hogy jobban megismertem nekem bejön a csaj (és szerintem fordítva is) viszont nem tudom hogyan kéne a tudtára adnom hogy bejön nekem mivel ilyen téren nem vagyok a szavak embere. Tudom mondjam hogy bejön de utána mit mondjak vagy csináljak? Esetleg mikor, milyen körülmények között adjam a tudtára?

 

Válaszokat előre is köszönöm!!

 

( a nevem ne tévesszen meg, srác vagyok :happy: )

Link to comment
Share on other sites

A myvip nem mindig jelent igazat, szerintem kérdezd meg, ha már úgy is olyan jól összebarátkoztatok. Pl kérdezd meg mit csinált a hétvégén, ha már nem akarsz konkrétan rákérdezni, hogy van-e barátja. Vagy hogy milyen fiúk tetszenek neki, finom célozgatások, értem? :)

Én nem akarom leírni a leendő barátnőd, de azt írtad most elsős, tehát 14-15 éves lehet. Ők még olyan kis komolytalanok, hol ez a pasi tetszik nekik, hol az. :huh: Jó, ő ne legyen olyan fajta, meg hát csak ismered már valamennyire ha suli buszon is egymás mellett ülve dumáltok.

Esetleg próbálj vele közös programot szervezni valamikorra iskolaidőn kívül akár egy mozi, vagy bármi. ;)

Link to comment
Share on other sites

hát a hétvégét kitárgyaltuk msnen, én rá mernék kérdezni h van-e barátja, holnap meg is teszem. Finom célozgatásokat mondhatnál mert nem vagyok jó ilyen téren! És ha mondjuk elhívom hétvégen valamerre akkor konkrétan mondjam el h bejön nekem. Vagy mikor? tom h hülyén hangzik de ilyenkor teljesen padlón vagyok. :(

Link to comment
Share on other sites

Szerintem kétféle megoldás létezik. Az ember szépen finoman kipuhatolja a csajost, vagy konkrét kérdéseknek veti alá. Msnen beszélgettek, úúú, nekem semmi bajom az msn-el, de nehogy ott kérdezd meg a dolgot héj! ;) Kajak nem tudom miről szoktatok beszélgetni buszon, órák között stb, de szerintem ha finoman akarod kipuhatolni, megkérdezheted arról, hogy pl mi a véleménye az osztályról/osztálytársakról, szerzett-e már új barátokat vagy barátnőket. Van-e esetleg valaki fiú aki tetszik neki az osztályból, vagy esetleg nem az osztályból. Úgy egyébként milyen fiúk jönnek be neki, mennyi idős legyen, stb. Mondjuk egy tapasztalt csajos tudja már ezekből a kérdésekből, hogy mire megy ki a játék, de ha rá is jön, legalább tolerálja, hogy finoman közeledtél. ;) Esetleg órák után várd meg (ha teheted), kísérd haza, kérdezd meg ráér-e hétvégén, mert lesz egy jó film a moziban, ha volna kedve veled tartania, akkor örülnél neki. Vagy beülni egy pizzériába, vagy akármi, tényleg nem tudom milyen városban élsz és milyen szabadidő töltési lehetőségek nyílnak arrafelé.

Van még a színt vallás eset, amikor konkrétan bevallod, hogy tetszik neked és szívesen járnál vele amennyiben nincs barátja és lenne hozzá(d) kedve. Ez nagyon bele a lecsóba történet, és lehet úgy érzi a lány, hogy lerohanod, de legalább kiderül érdemes-e vagy nem foglalkozni vele. Én mindenféleképpen az óvatos tapogatózást ajánlanám, de kíváncsi lennék más véleményére is, nehogy aztán majd visszamond nekem, hogy én ajánlottam így és azért nem sikerült. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...