Jump to content
PirateClub.hu

Mit utálsz a Tömeg közlekedésben


Rap boy15
 Share

Recommended Posts

Én azt utálom a következő jármüvekben: Bus,Troli,Villamas=Kályha olyan melleg van, hogy az ember már Étolajal megy fel mással semmi értelme

Én ezért szeretem a Bicajozást.Mikkor utáltam meg a Bus,Troli,Villamosokat mikkor a haveromal kergetük a rendör autokat,motorokat xD Csak mert balesetett akartunk nézni,olyan lassú és meleg volt az út hogy bicajal 10 perc aladt meg jártuk volna szall ha valamiért utálod a Bus,Troli,Villamosokat írd le szépen ide;)

Link to comment
Share on other sites

Trolin,villamoson még nem ültem. Még nem is láttam olyat élőben.Vidék rulz. xD

Buszmegálló : Dohányzók,akik fejmagasságban fúják az arcunkba a füstöt,és nem érdekli ha a kisgyerek szívja be mellette.

Péntek,11-15 óra.Kollégium zárás,mindenki hazatódul. A sofőr nem nyitja ki a táskatartórészt. Sok hülyegyerek nem veszi le a hátáról a táskát,és "hátul még van hely,menyjenek már hátrébb",és az arcodba nyomja... (rosszabb esetben arcon csap vele,vagy egy ülő embert talál homlokon.)

Lányok aki megáll,mert a barátnőivel trécsel,de a többszöri felszólításra sem megy hátra. Az emberek alig félnek el mögötte de neki ez nem baj. Valamikor HÁROM busz elment előttünk,mire felfértünk!!! 3 órát vártunk egyhelyben,összetorlódva,mert mindenki fel akart jutni a következőre.

Miért nem tudnak egy korhadt csuklós buszt indítani? Inkább 2 "pótlóbuszt" küldenek,de ott is már az ajtóban állnak. röhejes. Télen az 1000 éves ikaruszban szét lehet fagyni,huzat van,nyáron meglehet sülni.

A metróval nincs bajom eddig,csak egyszer utaztam vele.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Vidéki buszjáratokon a büdös (legtöbbször szó szerint!) öregasszonyokat akik úgy gondolják hogy mivel már sokkal közelebb vannak a halálhoz mint én, a busz ajtajában félrelökhetnek a szatyraikkal. Na és ezek amikor nekiállnak beszélgetni.. 1 órán keresztül nagyon idegölő megtudni hogy a város melyik boltjába mi mennyivel olcsóbb a másikhoz képest.

 

A másik ami idegesít, ez egyaránt előfordul nagyvárosokban és vidéken is, a kis 10en éves *khm* lányok (csak hogy ne legyek közönséges) csoportja akik állandóan vihognak ha nem vihognak akkor meg vagy azt vinnyogják hogy 'jujj de éééédeeeees' egy-egy rózsaszín telefonból elővillantott képre, vagy pedig csak általában ahogy 'beszélnek'. (persze tisztelet a kivételnek nem azt mondom hogy minden csaj ilyen)

Link to comment
Share on other sites

Csak néhány dolog: látják, hogy hajnalban ébredünk, hogy a jövőben az államért tehessünk. Erre ezek a pofátlan öregasszonyok megállnak a busz ajtajában, megtudják, mennyiért veszi a rohadt tököt a sofőr és 0.001 m/s-al elrobognak a busz közepébe. Ha valaki nem hagy nekik helyet, akkor majdnem a nyakadra tapos. Aztán a kisebbség büdösebb tagjai odaállnak a zsúfolt buszon, 3-an vannak annyi helyen, mint mi 8-an és nyomják a romadiscot. Olyan a szaguk, mint egy kukának! :angry: Ezek után már kellemes, ha csak az idegesít fel, hogy mögöttem nyávognak plázap-k és lédi kakáznak. :angry:

Link to comment
Share on other sites

Én meg azokat a vén trottyokat akik felszánlak mindig át kell adni a helyet ja és ma is jövök haza erre fel szál egy 65 éves nyanya és egy másik "idős" asszony át engedi neki a helyet erre a nyanya, hogy mi az, hogy ön agya át nekem a helyet miért nem ezek a fiatalok azt mondtam magamban ha nem ülsz le fogd be a pofádat kívül tágasabb :)

------------------------------

A helyes írásomat mostantól a Fire fox ellenőrzi!:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

a tömegközlekedésben ? azt a hatalmas különbséget!

elmondom, hogy otthon amíg késnek a vonatok és nincs semmi ellene téve, a mávosok tesznek rá keresztbe, nem hogy mondjuk kaposvárról az út dombóvár felé 3 óra.. áá dehogy.. ez egyszer..

másodszor: itt a shinkansen késett 2 másodpercet és 2 tizedmásodpercet, képzeljétek az egész igazgatói vezetőséget kirúgták azzal hogy: ez elfogadhatatlan! sok a késés! 2 sec. az sok! ... na ezt a különbséget nem bírom.. bárcsak lenne otthon is normális a vonat például...

köszönöm, hogy leírhattam.

Link to comment
Share on other sites

A lassúságot..Főleg most. Mert én Szegedi vagyok, és fel van dúrva fél város, forgalomelterelések, dugók stbstb.. Mert most "rohamtempóban'' dolgoznak a tömegközlekedés bővítésén/újításán. És van egy lámpa a ménél múltkor 12p-et (!) állt a busz (fél menetidő normál esetben végállomástól-v.állomásig). Mert kb 4-5p piros jelzés után jön úgy 30mp zöld.. o.O Ami szinte semmi, főleg hogy több autós, buszos is állt előttünk. Az semmi hogy lépésben elindul a sor, még a zöld jelzés alatt meg kell állni, mert ahogy kikanyarodnak abból az utcából balra, (2sávos, egyirányú), a másik balra kanyarodó sávnak hátrébb lett rakva a ''záróvonala'' (ahol meg kell állni a lámpa előtt, az a vonal), pont azért hogy elférjenek a buszosok a kocsisok és a szemben lévő járdasziget mellett. Nahát vannak olyan drága autósok, akik semmibe veszik ezt az új vonalat, és a régi, szokott vonalnál állnak meg, előrébb. Hát mondanom sem kell, hogy így nem fér el a busz kanyarodáskor. Oké, megáll a sor, még ott tolatgatnak, értetlenkednek stb.. AGYBAJ.. Pedig nem egy új dolog ez az egész.. NAGYON nem..

De azért van 1-2 jóarc sofőr, aki 3cm-re ráhúz az ilyen autósokra, kürtöt folyamatosan nyomva. :) Vagy épp a másik sávba áll be eleve, és a járdaszigeten átrakja a buszt. :)

Arról már nem is írok, hogy a másik irányba menet amerre terelik a forgalmat, milyen az út.. Olyan érzésem van mintha vmi offroad versenyen lennék.. :D Nem szép látvány most az a környék.. És minden nap min. 1x oda-vissza..

 

A környezet zajt okozó személyek ellen pedig tudom ajánlani az agybadugós Sony E. headset-et. megszűnik minden zaj.. :D -nekem bevállt. ^^

Nah mind1, ez van. Még 1 év 2hónap a kocsi jogsiig. És akkor már mást lehet szidnom. :D

 

De azért.. I love SZEGED! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

én azt nem bírom, hogy jelzed a sofőrnek, hogy még te is felszállnál, de valami kis dolgod még van, erre az orrod előtt bevágja az ajtót.

 

Tegnap mondtam fateromnak, hogy velem is ez volt, aszongya: fiam, minden szívbaj nélkül rá kell b*szni az ajtóra, ha nem tetszik elmehet a p*csába.

Link to comment
Share on other sites

Guest Bubo_Cupropenis

Azt, hogy mindig mindenhol várni kell a járművekre nem is keveset. Utána mikor vége jön, irtó lassan vánszorog, mindenhova bemegy, mindenhol megáll. Egyszóval lassú és drága és kényelmetlen.

Budapesten utálom a büdös csöveseket a buszokon, villamosokon és a kisebbségieket.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...